Summan av kardemumman...

...eller vad man brukar säga...

Igår hade jag en supertrevlig kväll hemma hos Jennifer och Pontus. Sandra x 2, Tess mfl va där. Kvällen började med lite förfest för att sen fortsätta på O´learys med virtual bowling....hm...vet inte vad jag ska säga om bowlingen....kul att det finns men det slår inte äkta bowling. Glada o goa fortsatte vi kvällen på Birgers med mkt dans...och öl....och shots. En riktig kanonkväll!

Jennifer: Här är bilderna jag lovade :)


Vad har jag då gjort med dagen idag....inte mkt. Har mest tänkt att jag borde städa och att jag borde tvätta...har bara varit hemma och slöat i soffan. Kanske lika bra så man är laddad tills nyårsafton. När kl var frammåt sju orkade jag till sist sätta på lite tvätt...som jag somnade ifrån och nu vågar jag inte gå ner och hämta den i källaren...oups får göra det imorgon bitti. Jag hann i alla fall tvätta allt jag skulle.

Så ska man kanske summera och reflektera över året som gått...Det har varit ett långt och jobbigt år för mig. Många stora saker har hänt som förändrar livet som jag trodde jag hade utstakat framför mig, men en sak har jag lärt mig...och det är att jag klarar allt som "ödet"/livet har att erbjuda mig. Med som motgångar....I fix it....Jag vägrar tappa mig själv på vägen utan gör alltid det bästa av situationen. Att sitta och ångra en massa saker eller slösa bort tid på att vara ledsen och låta livet gå förbi är ingenting för mig. Dessutom så känns det som om saker och ting börjar vända. Mycket som går bra och mycket som blir som jag hoppats på.....it ain´t over untill the fat lady sings.......Klart att jag absolut inte alltid är på topp, men jag kan aldrig vara mer än mitt bästa jag....och jag har kommit på att det räcker gott och väl. Nä kanske ska sluta med flumsnack.  Jag ser väldigt possitivt på 2008 det kommer bli ett kanon år. Jag är så grymt tacksam för alla som jag har omkring mig som står mig nära...Jimmy, alla vänner, familj....ALLA. Tack för att ni är ni!!

Så till morgondagen...Nyårsafton...Det blir trerätters och fördrink som grabbarna har fixat. Vi ska vara hos Lasse, antar att det blir vanliga gänget....vet inte riktigt vilka. Tyvärr är alla tjejerna utspridda på olika håll det här nyåret, känns lite konstigt, men de kommer finnas med i tankarna vid 12 slaget.

Nu ska jag måla naglarna och fixa lite innan jag stupar i säng. Så gott nytt år allihopa och jag hoppas verkligen att alla får ett grymt bra 2008....det ska jag ha...

Kram

Julklappar


Tack alla för fina julklappar. Är supernöjd!!! Fick en stekpanna oxå men den ska bytas till en större så den har jag inte fotat ännu......fast alla vet ju faktiskt hur en stekpanna ser ut. :)


Juldagen


julafton


Midnatt råder tyst det är i husen....

image876

en liten julklapp till min söta granne. Fick en julblomma av henne :%2

DSC00318.JPG
en liten julklapp till min söta granne. Fick en julblomma av henne :-)

4:e advent

DSC00317.JPG
4:e advent

Dagens svar

Ni måste ju oxå ha undrat!?!?

....doh....!!!

Skrev värsta juliga inlägget och nu......e det bara borta :(

solen skiner!!!

DSC00316.JPG
solen skiner!!!

Tänkvärt....

Läs och begrunda

arbete

hälsa

dan före dan före dan före dan före dopparedan....eller nåt sånt...

Som sagt julafton närmar sig med stora steg. Trodde jag skulle få svårt att få jukänsla i år, men det känns faktiskt rätt juligt ändå :) Förutom att snön fattas...

I går hade jag fullt upp på praktiken som vanligt, håller på och designar en hemsida....men de sista timmarna innan jag sluta så hade jag inget att göra...för då var jag klar....smet en timme tidigare och fick massor uträttat på stan....som sagt bra med listor. Sprang runt i affärerna i 1,5 timme innan det va dags att åka hem för då var det styrelsemöte i huset.

När kl närmade sig 19.30 kom jag då till slut hem och började känna mig lite trött faktiskt. Fixade lite med julkort, myste ner mig i soffan med te och tittade på Heroes och sen slog jag in alla julklappar jag köpt.....sen var jag ju tvungen att uppdatera alla mina listor så jag vet vad jag köpt och vad som är kvar....hihi....hmmmm....jag börjar väl inte verka manisk med mina listor?!?!?!?

Idag känns som en riktigt lång dag på praktiken. Har inget nytt att sätta tänderna i nu innan jul utan kommer väl antagligen bara "sitta av" tiden nu de sista 2 dagarna, vilket känns grymt onödigt när man har annat att göra... men men... Kanske åker till morfar på lunchen och lämnar lite paket. Han fyllde 95 igår!!! Det är min stålmorfar det!!! Luv ya grandpa!!!

Nähä...göra nåt vettigt kanske?

Kramz

Vad vore livet utan listor ;)

Har nu suttit och planerat in lite julklappsinhandling.....skrivit listor på vad som ska handlas och vart så det blir effektiv shopping. Har typ bara mina lunchtimmar att handla på dvs 40 min onsdag, 40 min, torsdag och 40 min fredag....kan bli tight men skam den som ger sig bara på grund av lite tidsbrist ;)

Idag har det varit fullt ös som vanligt. Upp med tuppen vid halv sju för att sätta igång första tvättmaskinen. Tvätta, tvätta, tvätta fram tills jag skulle till skolan kl 10. Riktigt kul att träffa alla och höra hur de har det på praktiken. Vid halvtolv var det lunch med klassisarna på coffee house. Hann även hem en sväng för att fixa med lite tvätt igen innan vi skulle vara tillbaka på skolan halv två för lite julfika. Var där en timme innan det var dags att träffa Jimmys syster.......för ännu en fika på coffee house. vi har försökt att få ihop en fika hur länge som helst men nu blev det som sagt äntligen av. Efter det....hem till tvätten igen.

När tvätten var upplockad var det dags att sätta sig och krångla med skrivarn igen som jag har försökt att få fungera i en veckas tid......och kors i taket.....det tog några timmar men nu är den igång :)  Tyvärr tog den värdefull tid från min städning som jag skulle ta tag i idag....äh får bli en annan dag... Sen var det dags att handla, fixa middag och matlåda.....diska lite och sen var det lite sofftid över så jag sjönk ner med lite te och hembakat bröd....och nu däckar jag snart här och nu över tangentbordet.....e såååååå himla trött. Sova några timmar och sen dags för praktiken är mina närmaste planer.....sova e bra.....sova e skönt.......

Go natt

När ska jag hinna köpa julklappar?

Som sagt tiden är knapp och julklapparna många. Har mest fullt upp hela tiden....men det är ju så jag trivs att ha det. Idag va jag som vanligt först på praktiken....va inte många sekunder jag inte hade nåt att göra. Fick höra än en gång att de trivs med att ha mig där....det värmer :)  Efter praktiken skyndade jag mig ner på stan för att ta en fika med Sandra och Lasse. Måste ju passa på att hinna träffa henne så mkt som möjligt nu när hon är hemma. Fikade nån timme innan jag och Lasse stack iväg till coop och kvantum. Jag skulle handla kattmat och Lasse skulle fixa present till Martina som fyller idag. Lasse köpte en bal med toapapper....det blev mkt uppskattat :)

Åkte hem en sväng för att slå in mitt paket till Martina, det va en svart skål fylld med godis. Hann vila på soffan en halvtimme innan jag skulle iväg igen. Vi drack kaffe, åt tårta och drack lite glögg. En mysig kväll. Nu är jag till slut hemma igen och har väl varit det i ca 45 min. Har suttit vid datorn och kollat runt lite men borde nog sova nu. Har lite sovmorgon imorgon. Ska till skolan och träffa alla innan jul så jag börjar inte förrän kl 10. Skulle ju va skönt att få sova lite längre men jag måste nog upp som vanligt för attt se om det finns nån tvättid. Oj vet inte riktigt hur jag ska hinna. Är inte ledig förrän på julafton och då har jag bara varit ledig en dag på 3 veckor.....när hinner man handla julklapparna då var ju frågan....slutar liksom 17 varje dag. Har möten och födelsedagar plus att jag hjälper till i butiken nu sista v eckan fram till jul. Kanske hinner en timme på fredag, fast då ska jag ju iväg sen o kolla på syrran när hon sjunger....och kommer jag verkligen att hinna alla julklappar på en timme.....hmmm...slutar väl med att jag får gå på stan på julafton....

Imorgon ska jag träffa Jimmys syster och gå och fika, ska bli kul...va ett tag sen. Sen får jag nog va hemma och städa och fixa......ja just och så ska man ju baka julgodis o sånt till jul....hm....hur ska detta sluta :)  Haha....det e nog bara att ta dagarna som de kommer....känns ändå rätt lugnt.....konstigt nog. Var har hyperstressade Carro tagit vägen?!?!?!? Har hon försvunnit och så kom jag istället....eller?

Puss och go natt

Så var det redan söndag

Oj vad den här helgen har gått i ett...riktigt kul! I fredags firade vi ju D med både smörgåstårta och fika...mysigt. Åkte dit direkt efter praktiken. När jag kom hem därifrån va jag så himla trött och somna på soffan nån timme. Försökte få tag i nån som ville följa med o kolla på syrran när hon va med i karaoketävlingen men alla va slöa så det blev en lugn hemmakväll, Det behövde jag nog. Det va riktigt skönt att va hemma o bara va.

I lördags var det dags för att hjälpa monica. Det va massa folk och dagen gick fort. Skyndade mig hem för att göra mig iordning. Skulle träffa tjejerna innan de skulle till julbordet. Sandra kom hem i lördags!!!!! Tog en taxi och va där halv sex......det tråkiga va att de skulle sticka till julbordet kvart över så det blev inte en så lång förfest där....men kul att ses. Gick till Jimmy vi tog nån öl o titta på tv. Sen kom Johan. Efter en stund var det dags att åka till Josse o Carro för de hade fest. Hade riktigt trevligt. Sen bar det av till Birgers för att få dansa lite. Träffade upp julbordstjejerna där.

Idag har jag försökt att undvika allt jag måste göra dvs tvätta, städa och sånt. Som "tur" va va tvättstugan upptagen så jag slapp tvätta, har kört en diskmaskin och sen var det dags att fika med Elin och Irene på stan. Vi fika på Latte, Emil kom dit oxå. Nu är jag hemma igen och har nog tyvärr inga fler undanflykter för att slippa städningen......bara att köra igång.....suck

Kram

Sankta Lucia....

...inte har jag sett nån sån idag....inte ens på tv. Men annars har dagen varit mkt bra, hela sista veckan faktiskt. Trivs så himla bra på praktiken känns som jag har haft mest fullt upp hela tiden nu. Hållit på med ett event som verklige blev lyckat och supertrevligt plus en massa andra layout jobb.....såååååå kul. Vet inte riktigt var veckan tagit vägen och imorgon är det redan fredag. Imorgon fyller mammas faster D år så då ska det firas. Måste hinna fixa nån present på lunchen.....har ju haft så fullt upp att jag inte hunnit med.

Känns som jag har massor att se fram emot....Sandra kommer snart och Johanna kommer snart.....det är jul.....och massa fester :)  Lääääängtar. Skulle vilja gå ut imorgon och se när syrran sjunger karaoke, hon blev tillfrågad att va med i en karaoke tävling på Birgers så man vill ju vara där och stötta imorgon.....men det beror på om jag hittar någon gå ut sugen människa. Ska hjälpa Monica i butiken på lördag och sen blir det utgång på lördagen.....tror jag i alla fall. Söndagen kanske jag ska försöka få ihop lite julklappar. Det är nog den enda dagen jag hinner.

Ikväll har jag och jimmy haft en mysig kväll här hemma. Titta på tv....drack kaffe och hade det lugnt och skönt. Perfekt avslutning på dagen, det var typ det jag orkade göra. Nu är det nog dags för sängen snart, har varit så uppe i varv de senaste dagarna att jag har haft svårt att sova. Har inte kunnat somna förrän typ ett och sen sovigt oroligt.....så när jag vaknat på morgonen har det kännts som om jag bara hann blinka o sen var det dags att gå upp igen....skumt. Fick en stor kasse med massa smått och gott av Jimmy, ska nog kolla igenom den först och se vad det finns för kul :)

Go natt

Lite eld o lite glögg....mysigt

DSC00312.JPG
Lite eld o lite glögg....mysigt

Julknytis


oj oj oj

Riktigt jävla skitrolig fest här igår......men idag har man mått som man förtjänar....

Nu kommer dom snart...

DSC00311.JPG
Nu kommer dom snart...

Vem kan stoppa mig när jag bara rullar fram...

...så sjunger Fronda....och så kan det va ibland när allt bara rullar på och men vet vart man ska. Om det nu ändå va så. Nog för att allt bara går framåt i värsta farten men jag vet nog inte riktigt vart jag är på väg. I februari slutar min utbildning....och vad händer sen? Blir man arbetslös? Blir man rik? Startar man eget? Flyttar man? Reser man? Ingen aning......jag är planlös!!! Men oftast så löser sig ju allting så det är faktiskt lite spännande och inte veta vart man är på väg.

Igår var jag och fikade med tjejerna på hotellet. Riktigt mysigt med kvällsfika. Vi jobbar så himla olika nu alla tjejer så det e himla svårt att få ihop dagar då vi alla kan träffas....det e riktigt synd. Idag var jag och åt lunch med min klasskompis Emelie. Vi åt på Seaside. Har inte träffat henne på skitlänge så det va riktigt kul Det går bra för henne, hon har fått jobb och idag stog det om henne och det projekt hon jobbar med på Resume. se.....hur kul och stort e inte det. Grattis Empa!!!! You go girl :)  Annars så har det varit fullt upp. Känns som jag har hållt på med massa olika projekt idag. Det har verkligen varit kul.....men man blir lite trött...det e det värt. Snart ska jag slänga mig på soffan o titta på Heroes. Måste va ett av de bästa programmen på tv just nu.

Hoppas ni haft en bra dag. Kram

Nu e det ganska mkt vatten här ...

DSC00310.JPG
Nu e det ganska mkt vatten här ...

juligt eller för svart? Har svarta gardiner till oxå.

DSC00309.JPG
juligt eller för svart? Har svarta gardiner till oxå.

1:a advent

DSC00302.JPG
1:a advent