Stövlar o spagetthi

Avslutade dagen med att Elin va här och åt. Det blev som sagt spagetthi och köttfärssås. Försöker alltid att göra mammas goda köttfårssås, men det blir ALDRIG som mammas.....men det va faktiskt ganska gott ändå. Hade lite brie, kex och kiwi oxå.

Har hittat ett par stövlar på Josefssons för 399kr.....vad tycker ni? Är de snygga? Ska jag köpa dem?

image726

Ge mig lite råd så jag vet hur jag ska göra :)

Puss o go natt

lite kaffe i solen

DSC00248.JPG
lite kaffe i solen

filmmys

Jaha, vad har då hänt sen sist...Praktiken är verkligen superkul och dagarna flyger förbi. Som ni tidigare sett så har jag värsta utsikten där jag sitter och jobbar så jag bara njuter. Dessutom har jag ju turen att kunna ta en mysig promenad här i hamnen varje lunch.

När jag kom hem från praktiken igår åkte jag hem fixade matlåda och kröp ner i myskläder, därefter styrde jag bilen till Elin. Mia var där oxå. Vi åt god mat som Elin lagade och såg filmen Mr Brooks med Kevin Costner....lite creepy, men bra och sevärd film.

Ikväll blir det mat hos mig med de tjejer som kan. Blir nog spagetthi och köttfärssås......

Utsikten från praktiken

DSC00247.JPG
Utsikten från praktiken

Lunchpromenad med Astrid, Beckis, Elin och Tindra

DSC00246.JPG
Lunchpromenad med Astrid, Beckis, Elin och Tindra

Sova, sova, säng, säng, säng

Måste sova....sååååå trött. Har varit och firat mammas födelsedag idag. Mysigt. Hurra för dig mamma för att du fyller och för att du e så bra!!!

Har inte varit ute o gått idag.....vägrar i detta skitväder, hoppas det blir bättre imorgon. Har suttit framför datorn och slöat några timmar nu, hittade lite roliga julklappar som jag beställt. Mkt bra, bäst att börja tidigt. Nä nu somnar jag.

Puss

Lördag blev söndag

Va på stan igår med Elin. Det  va supermycket folk överallt, försökte fika på Birgers men det var uppträdande där som va så himla högt så det inte gick att prata......så vi skratta mest istället. Köpte lite smink och en jättefin jacka som jag har spanat in ett tag. Mycket , mycket nöjd :) Vi träffade på Mia och Alma på stan oxå.

Sen åkte jag hem och städa, tanken var att det skulle bli förfest med massa folk, men......ja det blev ju förfest och det var riktigt trevligt, men vi blev inte så många. Mia och Alma kom förbi en stund och sa hej. Sen kom Sandra, och sen kom Blondie. Satt och snacka skit och förfesta. Sen var det dags att gå ut för Sandra och mig. Vi gick ju då till Hypnotiq......
igen. Kvällen va så himla kul och jag skratta apmycket. Luv you Sandra!!! Det va fullt med folk ute och vi dansa massor :)

Idag vaknade jag vid 12 skönt att sova ut.....upptackte sen att kl faktiskt bara va 11....jiiiippppiiii, hade ju tjänat en timme på att ställa om klockan :) Tog en lugn morgon med god frukost innan jag gick ner på stan och fixade lite födelsedagspresenter till alla som fyller år snart. På vägen hem passade jag på att gå en extra promenadsväng och hade självklart kameran i högsta hugg. Älskar när det är sånt väder som det var idag. Solen sken och alla höstfärger bara lyser. Härligt!!!

Ikväll blir det tacomiddag! Mums!


Nu...

...ska jag ut och njuta i det härliga vädret. Ska ta en promenad och en sväng på stan.

puss

Jag verkligen älskar att ha kul

Gårdagen sa bara swoooosch så var den bort. Kul var det!!!! Började dagen med praktiken. Jag och S på praktiken åkte ner på stan för att snabbshoppa på lunchen hon skulle oxå bort på kvällen. Vi hade ca 20 minuter på oss att hitta nåt. Jag roffa åt mig två tunikor och S lite strumpor. Tyvärr hann jag inte prova och den ena tunikan va ingen snygg modell på så den får lämnas tillbaka idag...

Efter praktiken skjutsade jag A ner på stan innan jag åkte hem och tog en 10 minuters powernap. Sen var det dags att göra sig iordning för middag hos Beckis och Ladys night i Linköping. Verkligen skitgod mat och skitkul show. Det slutade lite tidigare än vi trodde så jag och Sandra hamnade på Hypnotiq tillslut, där träffade vi grabbarna grus. Nu ska jag ner på stan.

Kram


Oj vad dagarna rullar på

uuuuuuuhhhhhdddddaaaaaah.....är dagens nya uttryck!

Trivs på praktiken och dagarna går fort. Var lite barnvakt igår åt mina söta och sen var Irene, Raquel o Anton här på kvällen. Mysigt :) Idag har det varit praktik hela dagen, som vanligt och sen har jag varit hos Sandra nu på kvällen. Hon är barnvakt åt Lisa så jag och Irene, Emil o Sandra va där. Fick jättegod mat......och vitlöksbröd. Mums.

Måste sova nu, e så trött efter de här första veckan med nya rutiner, men det kommer man väl in i snart. Kram

Visar lite bilder från värsta dimmiga promenaden



Älskar att gå promenad vid vattnet....

Lunchpromenaden i bilder


Njuter av min lyckodag :-)

DSC00239.JPG
Njuter av min lyckodag :-)

2 komentarer till, sen är det nog min lyckodag:)

När 2 till har skrivit kommentarer här i min blogg så har jag 777 st och 7 är mitt lyckonummer......hur tur kommer jag inte ha med 3 sjuor!!!!!!! Så vänta gärna med att skriva nåt här till efter 12 inatt så min lyckodag blir imorgon. Känns så onödigt att "slösa" tur o lycka på bara knappt två timmar (kl är nu 22.15)

Har varit så grymt trött idag och har flängt överallt men känner mig riktigt glad. Jag mår nog allra bäst när det är full rulle (lagom full rulle asså). Var på praktiken hela dan till kl 17. Sjukt kul att se hur det går till "på riktigt". Har fått pula o pilla med lite saker. Ser fram emot imorgon. Efter praktiken stressade jag hem, hade möte i huset eftersom jag sitter i styrelsen. Efter avklarat möte var det dags för Jimmy o mig att åka och fira syrrans lilla L som fyllde 7 år idag. Hon va överlycklig.....och det smittar ju av sig och lyser upp hela mosters dag. B fyllde förra månaden.....9 år. Går så himla fort, man önskar att man hade mer tid att lägga på familj och vänner. Ska snart gå och sova, e riktigt skönt trött och ser fram emot en natts sömn.....förhoppningsvis en hel natt. Har sovit riktigt dåligt på sista tiden.

Imorgon är det praktik hela dagen igen och efter det ska jag hämta mosters sötingar B & L på fritids. Myyyyyys :)

Puss på er, idag var en riktigt bra dag....men imorgon blir ännu bättre!!!!! 777 kan ju inte bli annat än lycka :)

Ibland...

...känns saker och ting så konstigt. Sitter här framför datorn fast jag borde sova och göra mig redo för min första dag på praktiken imorgon. Men som sagt istället sitter jag här....kryper i kroppen och funderar på allt och inget. Vill ha något att se fram emot. En resa, nånting....vill bara åka bort ett tag och ta kontroll över saker och ting. Ska i och för sig bli jättekul att börja praktiken imorgon, men känns lite läskigt oxå....hoppas att det går bra och att jag inte är allt för trött.

Hade en riktigt kul helg. Va ute både fredag och lördag, gillar verkligen nya stället. Det känns bara som om det var så länge sen jag hade nåt att se fram emot. Höstens trista väder gör inte saken bättre. Jag är i alla fall riktigt glad över människor jag har omkring mig.....uppskattar er såååååå mycket. Oj vilket deppigt inlägg, det va ju inte riktigt meningen. Önskar bara att jag blev lite pigg igen och fick tillbaka lite energi i kroppen, men då måste jag nog sluta med mina sena kvällar framför datorn ;)

Längtar till helgen, då ska jag och brudarna till Linköping och gå på girls night out, spännande. Sandra är här och hälsar på. Sååååå kul :) Har verkligen längtat. Vi va ute och gick en liten prommis förut. Sen drack vi kaffe, snacka skit och spela backgammon......Sandra vann.....men bara efter att hon på något mystiskt sätt bara råååååkade skuffa till spelplanen så alla brickor flög och vi fick börja om.....hmprf.....

God natt alla söta


Först bowling nu fest :-)

DSC00237.JPG
Först bowling nu fest :-)

hmm...

kl är snart 14 och jag börjar bli sugen på nåt sött eller nån söt ;)

Jaha...

...så var det fredag igen. Vad ska man hitta på idag då? Jag är sugen på att gå ut, men alla brudar jobbar....hmprf...får se om Jimmy e sugen på att hitta på nåt skoj. Efter skolan hopppas jag på att hinna fika med mamsen, papsen, syrrebyrran och Bella o Lovisa. Det beror på om jag kan sluta lite tidigare. Hoppas det i alla fall, känns typ som jag redan är klar för idag. Det är lite mysigt med våra fredagsfikor tycker jag. Vi försöker träffas på Huldas de fredagar vi kan och ha lite fikmys. Om jag inte kan gå idag så blir det nog inte på väldigt länge eftersom jag har praktik från och med måndag och ända till februari....så då blir det nog inga tidiga fredagar :(

Puss på er alla hoppas att helgen blir suuuuuuper!!!

Brudar, pizza, kladdkaka, chips och poker!!!


Gör ditt Eget Julpapper!!!

En kul länk där man kan göra sitt eget presentpapper är www.omslagspapper.se Jag beställde förra veckan och idag hämtade jag mitt fina julpapper med mina bilder från förra julen på. Kul :)

Vodka lime, vänner och musik

Framåt tiotiden igår bar det iväg till Fika. Ganska mycket folk. Satt där ett par timmar innan vi styrde mot det nya stället Hypnotq (eller hur de stavar) Det va första gången jag va där. Riktigt schysst ställe med blandade människor. Dit vill jag absolut gå igen.....snart :) På vägen hem blev det förståss pizza med alldeles för mycket vitlökssås. Det var gott medans man åt men som vanligt börjar man må lite halvt illa direkt man slutar äta.....men som sagt, det hör ju nästan liksom till att ta den där pizzan på hemvägen. Vad gjorde ni igår?

Det har varit massor som har frågat om jag har klippt mig. Det är ju kul att folk tycker jag e fin o fixad i håret, men saken är den att jag har typ inte klippt mig på 2 månader....trodde det va dags att klippa mig snart men kanske ska strunta i det ett tag till om jag ändå ser nyklippt ut ;)

Kram


Me myself and I

image645

Nu är jag redo för en lördagskväll!!!

Lördag

Yeeeiiiiii.....lördag och solen skiner. Vad ska man hitta på för kul idag då? Vad ska du göra?

Igår blev en bra dag...

...fast den började så stressigt (läs tidigare inlägg om ni undrar vad som hände) Först blev jag jätterastlös och ville hitta på en massa saker. Alla uppgifter som ska vara klara till skolan har jag gjort klart.....och det va länge sen det kändes som man verkligen inte behövde göra nånting. Detta gör mig ofta rätt rastlös! Att vara sysslolös alltså! Satt kvar i skolan och pilla lite i programmen fram tills lunch, sen bestämde jag mig för att åka hem och äta. Blev lunch i soffan framför "days of our lives".....hur slappt känndes inte det. Låg kvar på soffan en stund innan jag bestämde mig för att hoppa in i duschen för att få bort "försovningsmorgonkänslan". Sagt och gjort. Sen la jag mig på soffan igen, drack lite kaffe och sen somna jag i 2 timmar!!! Det var verkligen sååååå skönt. Jag vet... inte kul att höra om hur mycket jag sover eller hur trött jag är, men saken är den att jag har varit så trött och sliten på sista tiden och från och med NU ska det vara slut på det :)

Gissa vad jag gjorde när jag vakna.....låg på soffan och titta på tv tills det blev dags att laga middag. Slappt! Slappt Slappt! Pratade länge med Sandra i telefon. Hon måste verkligen komma hem snart!!!!! Dessutom måste hon fixa lägenhet i Gbg så vi kan komma och hälsa på. Middag blev tacoköttfärs från frysen och makaroner.....så lättlagat :)

På kvällen var det Heroes på 4an och myskväll med Jimmy som gällde, kändes som det va länge sen. Njöt av varje myssekund :)  I morse var jag vaken en stund när Jimmy skulle till jobbet, men sen gick jag och la mig igen, för jag har ju faktiskt INGENTING jag MÅSTE göra. Hade sovmorgon till kl va halv 12. Tihi, jag har verkligen blivit en lat liten slappis :) Nu har jag bakat scones och ska äta en god frukost.......det är sant frukost nu kl 12.20....känner mig sååå busig. 

Oj nu har jag skrivit så där mycket som ingen orkar läsa, men va fan....jag fick ur mig det jag ville. Kanske lägger in lite bilder senare så det ska bli mer lättläst :)

Puss

oj oj oj

Had en sån där morgon som man inte vill ha. Försov mig, antagligen för att jag inte har kunnat sova nåt bra på massa nätter. Hann inte äta frukost. Tog på mig det jag hitta fort och hann inte fixa mig ordentligt.Hittade inte cykelnyckeln, hade som tur va en extra. Kom sent när jag skulle träffa Sven för att ta sällskap till skolan. Vi skulle dessutom hinna köpa äpplen som vi skulle ha till en grej i skolan, det hann vi. Stressade sista biten och när vi kommer fram........får vi veta att läraren är sjuk, ingen skola idag....

Så vad ska jag göra med den här dagen? Nåt förslag?

Skön morgon

I morse var det riktigt skönt ute. Gick och myste på vägen till skolan och passade på att ta lite bilder. Blev klar med arbetet i skolan vid lunch så då åt jag Sven och Fredrik på Mc Donalds. Sen gick jag och Sven o köpte strumpor åt honom. Mötte Malin på stan oxå hon ska snart åka och lära sig flyga luftballong!!! Hur coolt är inte det!!!

Var sååååå trött när jag kom hem så jag slockna en timme innan jag skulle hämta Johan vid 4. Sen va vi och Bowla en timme, kul att hitta på nåt. Nu ikväll skulle jag egentligen varit på LIA-gala i skolan. Men jag pratade med min lärare och förklarade att det varit en hel del på sistone och att jag helt enkelt är så trött hela tiden, så han tyckte det var ok att jag inte kom. Skönt. Så ikväll ska jag baaaaara ta det lugnt, eller jag ska i och för sig förbereda presentationen imorgon oxå....men det är inte så mkt. Sen är det ju Desperate Houswifes ikväll oxå och det får man ju inte missa. Har pratat med Sandra idag oxå, saknar henne ju nu när hon bor i Gbg.

Puss på er alla :)


Morgonpromenad till skolan!

DSC00232.JPG
Morgonpromenad till skolan!

Britney hysteri!?!?

Varför detta intresse i denna trasiga, tragiska människa?!?! Är det inte bättre att låta henne va så hon får "läka" lite och inte jaga henne in i vartenda möjliga hörn? Eller har jag fel?

Sven, Daniel och jag har gjort ett äpple av Globen...

DSC00222.JPG
Sven, Daniel och jag har gjort ett äpple av Globen...

Söndagsfika på George



Hade en riktigt mysig söndagsfika idag. Tyvärr kunde inte alla tjejerna idag men det bev i alla fall jag, Raquel, Anton och Elin. Förutom svängen på stan har det varit en dag fylld med tvätt och städning, vilket i vanliga fall brukar betyda den lääääängsta och tråkigaste dagen på veckan. Men denna söndag kändes faktiskt helt ok (kors i taket)

Nu sitter jag i myskläder och är redo för en myskväll i soffan framför diverse serier och filmer på tv. Sen är det bara att ladda för morgondagen i skolan.

Kram

Bokat resa och festat

Nu har det faktiskt hänt lite roliga saker :) Häromdagen så bokade jag resa till Barcelona i mars....visst det är ett tag kvar, men tänk er att shoppa in våren på Barcelonas gator. Längtar!!!!! Än så länge är vi 5 stycken som har bokat resa men det verkar som fler vill följa med så vi får se hur många vi blir i slutändan. Ju fler desto roligare. Jag älskar verkligen den staden, mysigt, god mat, bra shopping, språket, atmosfären osv osv... Blir tredje gången jag är där.

Igår fikade jag först med Elin. Vi tog en kaffe och glass på Sandys. Efter det åt jag lunch med mamma, pappa, syrran, Bella och Lovisa. Har verkligen längtat efter mamma och pappa. De har varit på Madeira i 2 veckor och haft det skitmysigt. Igår kväll blev det aldrig nån grillning, blir förhoppningsvis idag istället. Men fest blev det ändå. Hamnade på Birgers en sväng oxå. Säger inte så mkt mer om kvällen utan lägger in bilder istället, som ni vet säger ju en bild mer än 1000 ord. Nu ska jag nog gå en promenad i det härliga vädret. Puss

Soffmys!

DSC00220.JPG
Soffmys!

Bara massa skolarbete

Skolarbete Skolarbete Skolarbete Skolarbete Skolarbete Skolarbete Skolarbete Skolarbete Skolarbete Skolarbete Skolarbete Skolarbete Skolarbete Skolarbete Skolarbete Skolarbete Skolarbete Skolarbete Skolarbete Skolarbete Skolarbete Skolarbete Skolarbete Skolarbete Skolarbete Skolarbete Skolarbete Skolarbete Skolarbete Skolarbete Skolarbete Skolarbete Skolarbete Skolarbete Skolarbete Skolarbete Skolarbete Skolarbete Skolarbete Skolarbete Skolarbete Skolarbete Skolarbete Skolarbete Skolarbete Skolarbete Skolarbete Skolarbete Skolarbete Skolarbete Skolarbete Skolarbete Skolarbete Skolarbete Skolarbete Skolarbete Skolarbete Skolarbete Skolarbete Skolarbete Skolarbete Skolarbete Skolarbete Skolarbete Skolarbete Skolarbete Skolarbete Skolarbete Skolarbete Skolarbete Skolarbete Skolarbete Skolarbete Skolarbete Skolarbete Skolarbete Skolarbete Skolarbete Skolarbete Skolarbete Skolarbete Skolarbete Skolarbete Skolarbete Skolarbete Skolarbete Skolarbete Skolarbete Skolarbete Skolarbete

Puss

ibland...

...är det skönt att inte göra nånting, eller rättare sagt inte planera nåt i förväg. En sån dag har jag haft idag, bara tagit dagen som kommer. Jobbat med skolarbete hemma, varit och handlat, rensat upp bland kläder. Såååå skönt!!!! Nu har jag bara höstkläder i garderoben och har lagt ner alla sommarkläder i byrån. Älskar när man kan hitta bland sina kläder igen. Organisera är bra :)

På kvällen har jag myst framför tv´n med gott te, jobbat med lite gamla skoluppgifter för att se om jag kan göra dem ännu bättre nu än sist...riktigt skoj faktiskt, man märker att man har utvecklats. Nu sitter jag med färg i håret och har precis fixat min matlåda för imorgon. Ska snart titta på America´s got talent...eller vad det heter. Kul program med massa olika människor som vill visa upp vad de kan i tv. Har faktiskt redan planer inför helgen oxå....kommer bli höstgrillning. Myyyysigt! Imorgon finns det tankar på att kanske gå ut till det nya stället i stan, men jag får se....har ju skolan att tänka på.

puss

I väntan på kaffe...

...sitter jag nu här och bloggar igen. Blotta tanken på det varma kaffet får det att vattnas i munnen och känslan av när koffeinet gör verkan ger mig gåshud....och det pirrar i hela kroppen...

Nu kom Sven min snälla klasskompis med kaffe från Sandys....jag riktigt myyyyyyser :)