Det luktar...

...vitlök i mitt kök...

Hmm

...skulle ju sitta i solen o bli brun nu ju. Får hoppas att solen tittar fram snart.

Det var jätteskönt med sovmorgon idag, synd bara att Tyson (katten) alltid tycker att jag ska gå upp när han vill...så han bråkar alltid ett tag med mig på morgonen...men som sagt fick sovmorgon till 9 i alla fall, alltid nåt.

Måste bara påpeka något som jag tyckte var konstigt. Jag var på ett fik igår..som oftast är bra och mysigt, men igår gjorde de minsann en tabbe. Jag beställde en macka som det bestämt stog på menyn skulle serveras på rågbröd...vilket är väldigt gott. När de kommer ut med smörgåsen och serverar den.....så är den på ciabatta!?!?!? Vad vet jag jag kanske överreagerar ;) Men det är ju ungefär som att beställa en latte....men eftersom det är slut så serverar de dig te....och hoppas på att du inte märker skillnaden?!?!? Alltså jag menar, inte för att jag tycker att ciabatta är äckligt, men inte alls det jag tänkt mig. Jag åt självklart upp mackan ändå....men hade gärna uppskattat frågan om det var ok att ta ett annat bröd.....hmmm e jag larvig kanske? Vad tycker ni?

Puss

:)

Sitter vid datorn (som ni antagligen förstod) och dricker lite vin...gott... Ska snart gå och lägga mig. Blev förstås ingen ordentlig städning eller tvättande, men det var det nog ingen som trodde heller. Jag har fixat marinaden till köttet vi ska grilla imorgon och Aioli. Passade på att hälla upp lite vin i ett glas och hade en riktig myskväll när jag fixade maten. Tog lite choklad till vinet oxå...det e riktigt gott ihop måste jag säga...lite vardagslyx e aldrig fel :)

Planen för i morgon är att sticka ut tidigt och njuta av solen innan jag sticker till Monica och hjälper till att inventera. På kvällen blir det grillning hos Katta och Therese. Det ska bli riktigt mysigt.

Puss o go natt

Yepedidooodaaajepedideeeiiiiii

Solen har skinit, har suttit i timmar o fikat i hamnen, fixat allt tills imorrn. Bra dag :)

Puss

Jag ska försöka...

...att inte vara så flummig idag...är rädd att jag kanske har skrämt bort några från min blogg med mina oerhört skarpa tankar ;) Hihi, men jag hoppas inte.

Ska snart iväg, ska vara på jobbet halv 8 så det blir avfärd om en ca halvtimme. I dag är sista dagen innan ledigheten, så skönt. 5 dagar ledigt!!! Hur lyxigt som helst ju.

Efter jobbet ska jag försöka fixa allt sånt där som jag inte tycker så mkt om...ni vet, tvätta, städa, handla. Kanske ska systema till grillningen imorgon oxå...får se. Förövrigt så har ordet systema som jag och Therese kom på redan spridit sig till Göteborg...jag e mkt nöjd:)

Idag åker Sandra hem igen...saknar alltid henne så himla mkt när hon åker hem, vill att hon ska vara här ju. Hon borde nog flytta tillbaka hit snart.

Ha en riktigt supermysig kanondag....det ska jag ha :)

Puss

Nu kanske ni tror...

...att jag inte har nåt liv eftersom jag sitter här och bloggar hela tiden....men det ska jag säga er.....hmprf....det har jag visst ;)

Kom bara på att jag måste en gång för alla få klarhet i denna fråga:

Om man tar bort ansjovisen från Jansons frestelse....Vad blir det då? (Förutom godare förstås)

Jag hävdar bestämt att det blir en Jansons ändå fast utan ansjovis.....för en potatisgratäng har ju inte sån potatis i sig....den e ju skivad.... Visst e det självklart!!!!

Oj...

...rekord idag igen...lite konstigt eftersom det knappt är några som skriver,men men god damn it vad jag verkar intressant.

Idag kom jag fram till att jag oftast inte kommer fram till nåt...hmmm...mest en massa dravel.

Idag försökte även jag, Blondi och Therese ta reda på hur många varv man kunde åka runt ett avspärrat område ( det var nog inte mer än ca 3x4m) precis utanför Sandras föräldrars hus medan hon hämtade en väska...tyvärr var vi tvugna att stoppa vid 8 varv då vi alla i bilen började bli något yrsliga och illamående. Hade säkert hunnit minst 20 varv till. Men i brist på flera varv åkte vi istället och gömde oss tills hon kom ut....tänk vad roligt man kan ha med en liten bil....jag vet...hon e rubbad tänker ni...och visst det är nog inte helt fel, men satan vad skoj man har om man är det...

Beslutade mig även om att besluta att inte försöka ladda över mina bilder från mobilen då mobilen beslutat att den tänkte minnsan inte låta mig besluta om när bilderna skulla läggas över...eeehhh...flum flum

Förövrigt så är jag faktiskt fullt normalt onormal :)

Puss

Hej hopp...

...gummiplopp :) Förresten vad e en gummiplopp!?!? Hmm, det kan nog vara ganska mycket så ni får välja själva vad din gummiplopp ska vara :)

Wwweeeiiiiiii!!!!! Nu blir det Bali i oktober, handpenningen e betald och jag känner mig nästan redan halvvägs dit. Har sett fram emot den här resan så himla, himla mycket. Längtar så sjuk mycket dit.

Efter jobbet mötte jag upp Elin, Irene och Sandra. Vi bokade som sagt resan....Mia ska oxå med men hon hade jobbat och var inte med och bokade. Efter den lyckade trippen till resebyrån hamnade jag, Irene och Sandra på OT´s där det blev middag. Smarrigt värre :) Blondi och Therese och några till kom oxå dit och åt. Sen tog vi efterrätten i hamnen. Glass och kaffe....kan fan inte bli så mycket bättre :)

Puss på alla!!!


Lunchfunderingar

Hmm...nu undrar jag faktiskt en sak...när man har kokat potatis och den fortfarande är varm, så ser den fin ut, precis som den ska. Men när man lagt den i en matlåda i kylskåpet och sen tar fram dem igen är det som svarta prickar på...Detta har gjort mig förbryllad många gånger. Visst kan det ibland finnas prickar när de är varma och nykokta, inte helt ovanligt det heller....men varför blir det fler när de är kalla...och vad är de svarta prickarna för nåt?! Säg nu inte att det är maskar för då kommer jag aldrig äta potatis igen...

När jag åkte från förra skolan så visade gps'en värsta detouren (omvägen alltså) tillbaka till jobbet, den tog säkert 10 min längre att åka. Är det inte lite konstigt att gps'en visade en väg dit och en annan väg tillbaka!?!? Dum som jag var åkte jag förstås omvägen för inte visste jag att det var en omväg innan jag åkt den ju... Tyvärr måste ju jag förlita mig på dessa moderna små saker då mitt lokalsinne inte är något att hänga i tallen...eller nån annanstans..

Varför har jag ont i halsen...håller jag på att bli förkyld igen...och hur många gånger i rad kan man egentligen bli förkyld. Någon som vet?

Sen måste jag bara fortsätta en diskussion som jag, Raquel och Sandra hade igår...Jag tycker faktiskt vi bestämmer att om kloning ska vara tillåtet så får man bara klona fram snälla utdöda djur från gamla fossiler....och om någon utnyttjar kloningsmakten och klonar fram massa elaka dinosaurier som äter människor, som de senare tänker använda till att ta över världen med....alltså självklart när de har klonat fram en hel armé...doh...vad trodde du? Men om de gör det då tycker jag vi bestämmer att de får sitta i fängelse....resten av livet....vad tycker du?

Nu e lunchen slut. Kram

Jag hoppas på...

...en bättre vecka än förra veckan. Hade i och för sig en bra vecka om man bortser från alla klantigheter, men denna vecka ska det alltså inte bli några flera såna. Det ska nog gå bra :) Det är kortvecka på jobbet eftersom det är valborg. Ska bli skönt med lite långledigt, känns riktigt lyxigt.

Det duggar lite ute, och ingen sol syns......såååå trist. Jag vill ha en båt....nu... Det bästa som finns är att vakna på morgonen, packa lite picknick, solen skiner så det är bara att ta båten ut till någon mysig ö och bara va......vill verkligen ha båt....Någon som har båt som vill ta ut mig på en tur kanske?

Kram

image1358

:(

Tror jag har fått nackspärr eller nåt.........aj....

Fisk, avlopp o nyduschad

Nu har Carro (jag alltså) faktiskt varit lite duktig :) Jag har gjort matlådor i massor, dvs 4x lax med fetaost och creme fraische....smarrigt :) Sen har jag fixat avloppet i duschen, diskat (eller jag har laddat diskmaskinen) och sen har jag gjort mig iordning för kvällen och krypit ner i ett par mysbyxor....sköööönt...

Puss

Helgen





image1356

F´låt...

... att jag e dålig på att skriva här ibland....f´låt, f´låt, f´låt...

Igår var jag på stan o åt lite lunch med Irene, Mia, Elin och Sandra :) Mys, mys. Efter det så bokade vi resan till Bali. Hoppas nu på att det är tredje gången gillt...eller vad man säger, eftersom vi redan tidigare bokat 2 gånger men av olika anledningar varit tvugna att boka av....men som sagt nu är det bokat igen och med 99% säkerhet bär det av den 21 oktober....wwweeeeeiiiii...längtar massor. Varför jag bara skrev 99% är för att vi ska få en bekräftelse om betalningen på måndag men så länge inte nåt krånglar med det så åker vi!!!!!!! Efter bokningen blev det en sväng på stan med Sandra.

Lördagskvällen innehöll grillning ute på gården. Beckis, Astrid, Darre+kusin och Sandra var här. Darre+ kusinen åkte efter ett tag och då grillade vi brudar. Gjorde en liten fuskgrillning. Köpte vårrullar på thaien men grillade grönsaker att ha till :) Två flugor på smällen liksom. Martin och en kompis till honom va förbi en sväng oxå.Tanken var att jag och Sandra skulle på fest på Lotsen men vi satt och förfesta här och bestämde oss sen för att sticka till Birgers istället....och sen blev det efterfest...

Idag har jag faktiskt mått riktigt hyfsat bra (med tanke på omständigheterna) Jag och Sandra har varit och firat Raquel...som egentligen fyllde den 12:e....hmmm...lite dåligt av oss, men bättre sent än aldrig. Det var jättemysigt hos dem och Anton har blivit så himla stor och pratar massor. Världens sötaste :)

Puss Puss

The sun is shining :)

Och jag känner att jag vill ute i solen så fort som möjligt. Ska snart ner på stan sen för lite lunch.

Igår blev det några öl på Rockbaren med Katta, Therese och Sandra, en helt ok kväll :) Kommer skriva mer sen....men inte nu ;)

Puss

Jag var...

...tydligen skittrött när jag kom hem. Somna som en stock och sov hårt och länge som en...hmmm tänkte säga gnu, men vet inte riktigt hur de sover... Ja, ja nu så här 4 timmar senare är jag i alla fall vaken och hungrig. Vet inte riktigt än vad kvällen kommer bjuda på men jag kommer att se till att det blir en sjukt grym kväll!

Kram

Egentligen...

...eller förr kanske jag ska säga, så firade jag den här dagen...

Den plåstertid nu kommer...

...osv osv... så fort det blir fint väder och jag vill sätta på mig lite nya fina skor så får jag alltid skavsår :( But why!? Det gör ju så ont.

Jaja skit samma, blir inget långt inlägg nu. Tidsoptimist som jag är tänkte jag ändå att jag hann skriva här. Vill bara säga att det är fredag och idag kommer Sandra...wwwwweeeeeiiiiiii :)

Kommer åka runt på skolor hela dagen idag så det blir lite flängit, men det blir säkert skoj. Det brukar det vara.
Måste gå nu. Puss Puss

Skön dag utan tv...

...och det e faktiskt verkligen ovanligt för mig. Brukar ju gärna titta på tv och sitta vid datorn samtidigt. Ni vet...multitasking :) Men idag var det riktigt skönt att skippa tv´n.

Efter jobbet stack jag på stan en sväng, tänkte att det var bättre att systema (Ett
verb som jag och Therese har myntat...heter det så...äh kommit på i alla fall...detta verb bör man använda flitigt då det faktiskt är jobbigare att säga att man måste gå till systemet) idag än att stressa med det imorgon. Självklart passade jag på att gå in i fler affärer än bara systemet och det slutade med att jag kom hem med en klänning med flamingos på (hihi låter säkert fult men jag e så grymt nöjd....den e fin juh) två t-shirtar och lite strumpor. Mycket bra snabbshopping om man frågar mig. När jag va klar på stan åkte jag och hämtade Johan. Vi skulle egentligen stuckit och bowlat, men vem fan vill sitta inne en solig dag som denna....inte vi i alla fall. Så vi latade oss i solen i hamnen istället. Mkt skönt! Det va kul o träffa Johan, det va länge sen vi hitta på nåt, så det var verkligen dags för en ordentlig fika idag :)

Nu på kvällen har jag bara öst en massa musik här hemma och suttit vid datorn. Har i och för sig påbörjat städningen som jag både borde ha påbörjat och avslutat igår....men va fan. Allt jag inte gör idag kan jag göra imorgon...eller nästa dag...eller nästa...eller...

Puss.....hihi snart e det freeeeeeedaaaag....wwweeeeeiiii

Wyclefs låt...

...Heaven´s in New york e grym.. Hittade några rader i texten som är väl värda att fundera på och följa

If it was my last day on earth
I'd treat it like my first
go out the way I came in
so innocent so pure with no thoughts of insecurity
Live life to the fullest be what I wanna be
Last day on earth I tell my girl don't cry I'm with my daddy in paradise
Where the blind can see, the mute can talk, the crippled can walk
but for now Heaven's in New York


Lilla söta Juni

image1343



Matkoma!

Oj vad jag är mätt nu....och trött, konstigt att man blir det efter maten. Idag blev det tomatsoppa och macka till lunch (det är väl verkligen intressant information att dela med sig av här på bloggen) Kan dessutom varmt rekomendera Keldas tomatsoppa på tetra, den är verkligen sjukt god.

Har varit runt på lite skolor på förmiddagen och ska snart iväg på den sista presentationen för dagen. Tiden går jättefort när man är ute och pratar så där, 40 minuter känns verkligen som ingen tid alls. Alltså det är klart man hinner det man ska, men blir bara så chockad över att det går så snabbt.

Ikväll blir det bowling :) Berättar mer om det sen, ska försöka komma ihåg att ta med datasladden med hem idag....

En snabbis...

...vid datorn innan den sakta dör ut. Står att jag har 6 minuter kvar hmmm.....vad stressad jag blir vad ska jag hinna säga som är värt att veta?! Min stora fråga idag har i alla fall varit vad man gjorde förr innan man hade dator? Jag kommer i alla fall inte ihåg... I mina försök att sysselsätta mig blev det soffan framför tv´n...fast jag har inte direkt tittat på nåt. Dessutom passade jag på att terrorisera lite folk med lite "tycka synd om mig själv för jag har ingen dator-samtal" med min telefon, som tack och lov har fungerat alldeles utmärkt ikväll :) Alltid ett plus!!!

hihi fortfarande 6 minuter kvar, tror inte datorn är så bra på att räkna tiden, bra för mig....känner mig sjukt sällskapssjuk men har egentligen ingenting vettigt att säga. Ska visa mina kära kollegor imorgon att jag faktiskt inte är helt lost, ska köra utan gps heeeeeeela dagen (och förhoppningsvis hamna rätt oxå)

Längtar till i sommar och en dag i hamnen. Tänk er en stekvarm sommardag med en kall äl....den är så kall att glaset blir helt blött av kondensen.....mmm va gott det kommer bli och vad brun jag kommer vara.....*drömmer mig bort* snart...snart....snart :)

Kram på er alla min bästa!

Suck...

...vad jag känner mig handikappad en kväll som denna när jag sitter hemma utan att kunna sitta vid datorn när jag vill och hur länge jag vill :(

Ja ingen blir väl förvånad längre...

...för alla vet ju attjag är förvirrad och klantig...har dessutom fått ett fint litet inlägg av min jobbarkompis som gärna påminner om att jag dessutom har ett dåligt lokalsinne.....eftersom jag idag oxå lyckades åka fel trots gps i bilen, ja vad kan man säga...

Förutom det så har jag nu glömt min sladd till datorn på jobbet, så nu blir det bara ett kort inlägg så jag kan logga in senare igen, hade ju förståss inte stängt av datorn ordentligt när jag åkte från jobbet så knappt något batteri kvar nu när jag öppnade den....suck

Har i alla fall haft en jättemysig eftermiddag hos Lisa och Juni (sött namn eller hur) efter ett tag så kom lille Vilgot hem oxå. Innan jag åkte därifrån hann jag träffa pappa Fredde oxå. Lägger in bilder senare pga dåliga hjärnfunktioner.

Kram

Lunchblogg

Åt lunch lite tidigare eftersom jag snart ska iväg till en skola och köra en presentation. Hemmalagade panbiffar med riktigt potatismos och brunsås, inte värsta lyxmaten men riktigt gott i alla fall.

Känner att jag inte orkar skriva så fyndigt just nu, för jag är grymt trött plus att jag har en bad hairday...så det är svårt att känna inspirationen flöda måste jag säga.

Kram o hej

Grus i ögonen...

...en hel näve tror jag. Kommer nog aldrig bli morgonmänniska, gick upp en halvtimme efter att jag skulle. Snart börjar stressen, för just nu sitter jag bara och försöker vakna...

Efter jobbet ska jag ju till Lisa och hälsa på, men när jag kommer därifrån ska jag nog städa...

image1127

Bloggen e inte klar...

...på långa vägar. Tänkte fräscha uppden nu lite tillvåren men började självklart när jag var alldeles för trött, så nu hoppar koderna bara runt framför ögonen på mig....får fortsätta en annan dag...

Nattinatt

Tröttmössa

Jopp det e jag det. Har varit hemma en stund efter en mysig tacokväll hos Irene och Emil. Sven och Lina va oxå med.Ska snart gå och lägga mig efter en lååååååång bra dag :)

Imorgon ska jag träffa Lisa och hennes lilla nya bebis :) Ska bli kul. Ska dessutom passa på att kolla in deras "nya" lägenhet....fast som sagt de flyttade dit i december så ny är den ju inte direkt.

Annars så har jag inte så mycket att blogga om för tillfället, skallen känns som sockervadd, är så trött så jag knappt kan tänka....fast sockervadd är ganska gott. Nånting förresten som jag kan skriva om är att jag är så sjuuuukt tacksam över att jag alltid har sådan tur (om man bortser från alla mina blåmärken som min klantighet ofta resulterar i.....för att inte tala om bulan jag hade över halva pannan för någon vecka sedan som sedan blev blå och la sig som en liten blåtira runt ögat) men om man bortser från det så har jag så grymt mycket att vara glad över. Vill självklart tro att det är lite min förtjänst oxå att saker går min väg, men lite är det nog att turen är på min sida oxå. 

Puss puss alla sötisar


Nu tänker ni...

...vad kan möjligt mer ha gått fel under Carros tisdag (läs måndag) och jag måste härmed göra er lite besvikna, eftermiddagen har varit helt superunderbar. Efter jobbet som förövrigt var ruskigt kul idag så tog jag mig ner i hamnen för att steka lite i solen :) Där möttes jag av massa mysiga människor, tyvärr inte av dagens födelsedagsbarn som var tvungen att åka innan jag kom, men de som var kvar e bland de bästa de med :)



Efter svängen på stan var det dags för ett litet hemligt möte, detta hemliga möte kan resultera i att jag får jobbet med stort J....dvs ett jobb jag verkligen, verkligen vill ha. Jag kommer få mera besked senare idag eller imorgon och då kommer jag berätta mer. Man ska ju inte hoppa hej innan man vällts(hmmm blev lite fundersam nu, stavas det med ett eller 2 l?) av en liten tuva....ni vet...

Nu är jag hemma en sväng för att uppdatera bloggen, lämna jobbväskan och så...och då ser jag att en av mina favvo bloggare har skrivit, tänk att jag alltid blir lika glad över både denne bloggers inlägg och kommentarer....känns nästan som om han e lika skruvad som jag....o det e fan inte lätt o va, det är en riktigt ordentlig prestation. Snart ska jag iväg på tacokväll hos Irene o Emil, ska snart ta min söta lilla svarta och hämta upp Sven o Lina. Solen skiner o fan vad jag mår bra. Nån har sagt det förut (Lenny Kravitz) men nu snor jag det o tar det till mitt citat.....things are gonna go my way!!!

Vad jag har hört...

...och sett i kalendern idag så är det faktiskt tisdag....och det vore ju faktiskt det mest logiska eftersom det var måndag igår och tisdag kommer efter måndag osv....osv... Men jag tror fan att det är måndag!!! Jag har måndag idag i alla fall. Trots den sköna starten på dagen har de små illviliga klantigheterna avlöst varandra...hmmm... och jag tror självklart inte att de beror på min egen tanklöshet....aldrig!!!

Med glatt humör skuttade jag omkring här hemma, var i stort sett klar, skulle bara sätta på mig strumpor och ställa ut alla grejer som jag skulle ha med mig i hallen. Går ut i hallen och känner plötsligt nåt kladdigt under foten...En av mina underbara (läs ironiskt) katter har lyckats lägga nåt äckligt i hallen...och då men ar jag inte en kattspya utan kattskit!!!! Självklart lyckas inte jag se det och trampar i härligheten. Som alla som känner mig vet är jag ganska äckelmagad....så hulkandes och äcklad skulle jag då skynda mig o tvätta både golv och mig....Tack Tyson för den....

Är nu hemma en snabbis på lunch, den hade inte behövt vara så där jättestressig om jag inte varit tvungen att leta parkeringsplats i ca en kvart åt jobbilen, för att sen komma hem och gå in på gården och inse att jag faktiskt kunde ha ställt mig på min riktiga parkeringsplats eftersom min bil är på jobbet!!!! Ska det vara så här!? E det verkligen så här det ska va!?!? Ska jag i fortsättningen bara ha måndagar i mitt liv och varför då i så fall alla andra får ju 7 olika veckodagar!!!!!

Dags o knalla till bilen igen...puh...och den står långt borta....känns det som i alla fall...Kan ju bara hoppas att jag inte trampar i nåt äckligt på vägen dit i alla fall...

Kram

Vad är det för en dag...

e det en vanlig dag, nej det är ingen vanlig dag för det är Mias födesledag...hurra, hurra, hurra... Idag går tusen pussar, kramar och tankar till Mia som fyller år. Hoppas du får en grymt mysig dag.

image1337

Förövrigt så e jag ganska förvånad över min pigghet idag...!? Vaknade i tid..och gick upp på direkten...!?  Sitter nu och äter en ordentligt stadig frulle och sitter nu och bloggar...Observera kl är bara 06.30...och jag är nästan klar :) Sweeeeeeet :) Detta trots att jag inatt låg och funderade på såna här bra saker som..Hur var det nu igen man larmade av på jobbet, undrar om alarmet på telefonen verkligen kommer gå igång så att jag vaknar, tänk om jag inte hinner allt jag borde imorgon...osv, osv... När jag väl somnade så sov jag inte allt för många timmar eftersom jag vaknade både kl 04.00 och 05.00 och var helt säder på att nu var det dags för mig att gå upp.

Som sagt det har varit en ganska skön morgon och det enda missöde som varit är att jag råkade klämma sönder en yoghurt i kylen så det kom lite......överallt, men jag menar den klantigheten hör ju faktiskt till min vardag så det är ingenting som rubbar mitt "braiga" humör :)

Hoppas ni får en riktigt bra dag.

Kram

Snörvel...

...tror jag börjar bli förkyld igen :( Brhöver nog ett gäng med kramar för att bli frisk. Har varit förkyld till och från ett bra tag nu. Tänkte ett tag att det kunde höra ihop med när jag drack öl...någon har nämligen berättat för mig att man kan vara allergisk mot humlen (eller vad det heter) i ölen. Men då jag med bestämdhet vet att jag inte har druckit öl idag, kan det ju inte vara det. Kanske är det all pollen som har bestämt sig för att göra mig så där härligt, snorigt förkyld....har nämligen hört att man kan vara allergis mot det med ;) hmmm.....eller så kanske jag helt enkelt bara är......förkyld

image1191

Förvirrad....inte för att det är nåt ovanligt

Vaknade trött och jävlig men tog mig i tid till jobbet, tänkte att det skulle nog bli en bra dag ändå.....vilket det i och för sig har varit :) Nervös tog jag mig till min första presentation på en skola. Efter mycket fipplande med projektorn gav jag upp...skit oxå....måste ju tvunget vara nåt fel på den så här första dagen...tänkte jag. Men problemlösare som jag e (eeehhhhh....) så satte jag igång ändå och körde utan, gick ju som sagt ok ändå. Lite halvt missnöjd över att allt inte rullat på som jag ville begav jag mig tillbaka till jobbet där jag självklart beklagade mig över denna ofungerande manick...Lasse bröt ut i asgarv och undrade om jag inte hade funderat på om den blåa sladden skulle sitta i den blåa kontakten...hmmm say what!?!?! Hur kan han ens tro att jag skulle tänka så logiskt en måndagsmorgon....det förstår inte jag. Men andra presentationen gick dock mycket mer smärtfritt....skönt...

Dagen flöt på och efter jobbet tänkte jag att jag skulle fixa lite saker på stan, bla en present till en kompis som har fyllt. Sagt och gjort skriver ett mess som är menat till en som skulle vara med på presenten......och skickar det istället till födelsedagsbarnet....suck, som dessutom gladeligen informerar mig om att detta meddelande måste ha kommit lite fel...

Trots all klantighet kommer jag till slut till stan där jag får en mysig sväng med Jennifer. Vi fikar och fixar mina ärenden. Väl hemma tänkte jag att jag skulle vila en stund så jag orkar lite mer sen, det resulterade dock i en "lur" på 3 timmar!!!!!! Jahapp....det var den dan...

Puss puss

Måndag morgon...

...need I say more!?!?

Gick o la mig alldeles för sent igår, ville inte gå upp idag. Dvs jag är sjukt tröt!!!!! Men konstigt nog så känner jag att det kommer bli en grym dag ändå, solen får mig alltid på bra humör :)

oups...

...råkade visst beställa 3 par skor, hoppas de passar...

Irenes o min fotosession...hehe eller nåt åt det hållet



Vi gick och gick mellan en massa koskit...



...och letade efter fornlämningar, men inte fattade vi vart de var...hmmm...

Stannade upp en stund för att ta en massa kort på oss, men eftersom det inte gick så bra så blev det en hel serie, måste visa alla....bara måste ju



Sen gick vi lite till på kullen o leta o tog kort på allt möjligt...



...till slut bestämde vi oss o åka därifrån...och då såg vi fornlämningarna....äntligen...



...jaja vet inte om det var så mycket att hurra för direkt, men det har varit en grymt mysig dag. Tack för den :)

Helgen bara försvann...

...och fort gick det. I fredags blev det tacomys hemma hos mig med Irene, Jennifer och Blondi. Satt o prata massa skit o lyssna på musik. Tänkte först ta mig ut en sväng, men struntade i det.

På lördagen passade jag på att ta det lugnt på dan. Låg i sängen o tittade på tv. Det va grymt skönt för jag har ju varit något trött den här veckan efter jobbet. På kvällen var det sen dags för premiärgrillning. Vi samlades ett gäng här ute på gården o grilade allt från fläskfilé till korv, men vi åt inne för det va lite för kallt att sitta ute....dessutom har inte utemöblerna kommit ut än....Det måste jag nog se till att de gör snart.

Väl efter maten så blev det spel på hög nivå ;) Dvs Team Talk, det blev en hel del av förvirrade förklaringar på konstiga ord....eller nåt åt det hållet. De som var här var Emil, Irene, Anna, Jennifer, Elin, Rasmus, Sven och Lina. Vi var några som gick ut en sväng, men det va ingen höjdare så vi stannade inte särskilt länge. Men det va en skitmysig kväll hemma hos mig.

I dag har jag passat på att njuta av solen. Dagen började med en prommis till hamnen där jag, Irene, Emil, Sven och Lina fikade och solade....så skönt. Sen skjutsade jag och Irene Lina till Västerlunds. Efter det stack jag och Irene och fotade massor....blev inte så roliga kort men, men.... dessutom tog batterierna slut i systemkameran så jag fick ta min lilla :( inte så kul men det gick ändå.

Nu på kvällen var det dags att fixa mat. Irene åt här oxå.....myyyyysigt.

Imorgon börjar "allvaret" då ska jag börja och åka ut till alla klasser och prata. Ser verkligen fram emot det. Lite pirrigt me ändå kul.

Puss o kram

Har inte hunnit f´låt

....eller rättare sagt jag borde ha hunnit.....men men...hinner tyvärr inte skriva nu heller, men lägger in lite bilder från helgen så länge. Puss




image1290


En på kontoret

Det finns en här på kontoret som heter Ida....ibland är hon jättego och snäll men ibland kan man få värsta utskällningen. Ibland när vi sitter och äter så stirrar hon ut mig och tvingar mig att ge henne av min mat. Javisst tänker jag....känns ju som det kvittar, bara hon blir nöjd så. De sista dagarna verkar det som hon har släppt in mig lite mer, men det gäller nog att jag "spelar mina kort rätt" om jag vill bli accepterad...Här är i alla fall hennes blogg...så ni får veta vem hon är...

Snart e sommaren här :)

Tittar ut genom fönstret och ser solen. Blir så himla glad! Sommaren är verkligen min årstid....varmt, skönt, båt, bada, strand, grilla, hamnen, glass, vallarna, picknick, vin, inlines, brunbränd, öl, filt, klänningar, fina skor, midsommar, fiska, volleyboll, brännboll.......som sagt, vad kan gå fel när det är sol och sommar?!

186091-51

Ibland...

...känner man sig bara så himla glad :)


hihi nytt rekord...

...här på bloggen igen!

Läs!

En kille med grymma inlägg!!! Det här måste ni bara läsa

Pengar rullar på som det ska...

...Det går bra nu....eller nåt. Det e min tur nu, vinden har vänt...eller kanske Det e så logiskt alla fattar utom du.....hmmm....tänk att det är så mycket Petterlåtar som passar in på mitt liv...

Eller kanske början på den här Petterlåten, get by..

Det är daglig basis, det här är vad det handlar om... att ta sig vidare.
Lyssna...

Everyday we struggle just to get by.
'Cause all we want is just to make it in life, get by, you know.
Keep it moving 'til we get to the top, keep on reaching for it and don't ever stop, don't stop. I won't.
Life can be hard and things but stay focused on your dreams.
'Cause everyday we struggle just to get by, but all we want is just to make it in life, get by, you know.

Måste nog säga att Petter e grym, gillar hans texter massor...men det var inte därför jag gick in för att blogga. Tänkte bara säga att jag har gjort min första presentation och det kändes suuuuuuper bra och Jenny sa att det va skitbra, verkade inte nervös eller nåt. God damn it, jag e fan bäst ;)

Sovmorgon!?

Njae...inte direkt, men jag sov lite längre nu imorse efterosm jag va så himla trött. De hörde av sig från jobbet igår och sa att jag skulle komma lite senare idag, så jag behöver inte åka än på ett tag.....såååå skönt. Ska ha testpresentationen idag, konstigt nog har jag inte varit nervös...hmmm undrar om det är ett bra eller dåligt tecken.

Nu måste jag sätta fart.

Kram

Gäspeligäsp

...dax att sova....blir bara tidigare o tidigare, hmmmm kan det bero på att jag jobbar kanske?

Fick tillbaka min lilla bil med hela bromsar, sommardäck på och nyservad....nu e hon nog glad :) Fast nog sved det en hel del i plånboken, men det var hon värd...

På kvällen var jag och Elin på O´learys och åt Nyköpings godaste ceasarsallad....mums....satt och snackade bort 2 timmar innan det var dags att ta hand om alla måsten.....ni vet de jag alltid tjatar om....

image1283

Lånebilen som jag hade idag när min lilla svarta blev ompysslad


image1285

The very serious hard working Carro

Har varit med på radio...

...lyssna Det är från NTF där jag jobbar just nu. Man ska lyssna på det som sändes mellan 11.00-11.30.....om man bara vill lyssna på mig (just bara för att jag är den mest intressanta människan im hela världen) så spolar man fram tills det har gått ca 16 minuter av den sändningen.....där e jag :)


Hihi :)

Det va värst vad jag har bloggat redan och klockan är inte ens nio.....

...men jag var bara tvungen att berätta att det kanske blir en bra dag trots allt :) Fick ett mail som jag hoppats på länge och det kan leda till något riktigt bra.....håll tummarna hårt för mig nu :)

Puss

Skit oxå!!!

Nu ringde de från verkstan där lillbilen är på sevice.....måste byta bromsskivor och bromsbelägg!!! Dyrt!!! Fan nu behöver jag nog nåt starkare än kaffe att trösta mig med...  :(

Längtar grymt mycket efter en riktig kaffe

DSC00012.JPG

Ska det verkligen vara så...

...att man ska vara vaken så här sjukt tidigt? Fattar verkligen inte hur jag orkade när jag jobbade på Skavsta.

Sitter vid datorn fast jag egentligen inte har tid, men jag måste ju få i mig frukost då det kan jag lika gärna äta vid datorn. Har massor att göra idag efter jobbet oxå...Blä!!!! Hämta bil, tvätta, handla och städa.....kommer antagligen inte orka.

Borde nog...

...redan ha lagt mig, men som ni säkert vet vid det här laget så e jag grymt dålig på det.....trots att jag e trött.

Efter jobbet var jag på tippen (äntligen) sen tvättade jag bilen. Efter det så träffade jag Irene över en fika, det va mysigt det va länge sen. Mamma och pappa kom och fikade ett tag med oss oxå. När jag kom hem var det dags för styrketräning (tunga lyft med 4 sommardäck in i en liten yaris) När det var klart var det dags för matlådor och kvällsmat.....puh.... Det va den dan....

Ska upp sjukt tidigt och lämna bilen på service innan jobbet imorgon....som sagt måste nog sova

Nattinatt

Börjar känna mig rastlös...

...inte bra. Har ju inte suttit så här många timmar i sträck framför datorn på flera veckor, men det e bara o vänja sig. Snart helt klar med presentationen, hoppas den sitter på torsdag när jag ska till en klass och testa den....men det gör den nog....

suck.....en latte skulle va gott......eller en vårrulle kanske.....hihihi

Kafferast nr 1.......check

...då var första kafferasten för idag avklarad :) Det går riktigt bra känns det som, är nog snart klart med presentationen. Sen måste jag bara finslipa den lite.

Förresten....är det någon som vill komma hem till mig och hjälpa mig med ett spel som jag absolut inte kommer vidare med.....hmmm....blir så frustrerad!!! Spelet heter Kameo och är från 12 år....jag menar...va fasiken, borde inte jag klara det då?!?!? Tydligen inte....och jag e lite emot att leta efter fusk på nätet.....för det är ju som sagt.....fusk... vilket dilemma det här...

Nä back to work....pöss

Morgontrött blogg!!!

åh det känns som om jag inte sovit nånting...och det har jag nog inte. Har drömt massor med konstiga drömmar och mardrömmar och nu e jag så trött och inte alls sugen på att sitta och försöka vara pigg på jobbet. Men det är ju barar att bita ihop.

Efter jobbet ska jag orka/hinna åka till tippen med en massa skit, tvätta bilen och langa in sommardäcken i bilen...pust jag blir trött bara jag tänker på det. Men just nu sitter jag med en god frukost med lite te, kavring, gurka och kiwi...kanske jag piggnar till snart av den....om inte så hoppas jag på kaffet på jobbet.

Hoppas ni får en riktigt bra dag.

Puss

Ps.....jag hade rekordbesök på min blogg igår....kanske inte så många om man jämör med andra, men jag blev glad :) Inte visste jag att jag hade ett sånt intressant liv :)

Tea time :)

image1282

The little office ;)

image1279

image1280

image1281

Oj vad kaffe...

...jag har druckit idag. Sitter fortfarande på jobbet, tänkte vara kvar ca en timme till annars kommer jag sluta ca 15 den här veckan ut. Känner redan att jag trivs bra, skön stämning och trevligt folk. De har gjort ett litet kontor åt mig där jag sitter och jobbar med utsikt över nåt slags buskage. Idag har dagen gått åt till att få grepp om vad jag ska göra och så har jag samlat massor med information. Nu försöker jag strukturera upp hur jag vill ha presentationen.

Kom hit halv 10 imorse....det var mitt i deras frukostfika....som de har kl 9 varje morgon, sen är det en timmes lunch, och kl halv 3 är det fika igen....skumt det känns med rutiner, och va mycket fikaraster!?!?

Jag har försökt uppdatera under dagen med bild från mitt "kontor" men det fungerar tydligen fortfarande inte att messa in uppdateringar....så.....en annan gång.

Puss

På väg...

...till första dagen på mitt nya jobb. Känns verkligen att man inte är van att gå upp tidigt längre, hoppas jag orkar vara pigg hela dagen. Ska bli spännande att få veta hur min veckor kommer se ut framöver, än så länge har jag ingen aning om vilka tider jag kommer jobba.

Igår kväll var jag, Elin och Monika på jakt efter vårrullar på thaien igen....men icke. Vi har tidigar kollat upp att de har öppet söndagskvällar men när vi kom dit hade de satt en lapp på dörren : Idag stänger vi kl 20.00 pga städning......say what!?!?! Ja, ja tänkte vi det är ju 10 min kvar så vi kan ju köpa hem, men tji fick vi.....dörren var redan låst!!!!!! Så det slutade med att vi käka pizza på Greken och eftersom det inte alls va det vi va sugna på så blev vi inte helt nöjda....men vad ska man göra... Så tyvärr har jag fortfarande mina cravings för vårrullar....det har inte blivit stillat än. Hoppas det blir det snart...

Jag är en vårrulle :)

Puss Puss

....och nu gick det att lägga in bilder


Äntligen går det att uppdatera!!!

Har försökt uppdatera via mess flera gånger under helgen...men det verkar inte funka...dessutom försökte jag skriva på bloggen tidigar idag, men det har inte heller funkat. Men nu äntligen...

Hade en jättemysig kväll igår. Lina, Sven och Therese va här, jag hade gjort langos som va sjukt goda så vi tryckte i oss en hel del....oups. Sen spelade vi ett frågespel om film på x-box. Riktigt trevligt. Sen gikc jag o Therese ut för ovanlighetens skull....(obs sarkastisk) Det va länge sen jag skratta så sjukt mycket som jag gjorde igår :)

Tyvärr går det inte o lägga upp bilder nu så de kommer senare.

Imorgon börjar jag jobba. Känns spännande o lite läskigt, men det ska nog gå bra.

Puss puss

Sitter fortfarande...

...med morgonrocken på, blir nog inget stan för mig idag... Ska snart äta nudlar. Värsta lördagslunchen!!! hehe. Borde kanske städa lite...kommer folk hit ikväll..hmmm...tycker inte om att städa som ni säkert läst i många, många tidigare inlägg... Ska nog göra lite humus och guacamole till ikväll. Mums :)

Nåt jag hatar är att vara rädd, tycker inte om när andra människor får den makten över mig. Igår när vi kom från krogen var det riktigt stökigt utanför...människor som bråkade om ingenting...mest kanske bara för sina synpunkter och åsikter... Som sagt....brukar inte bli rädd, men det e fan obehagligt när man blir det...jaja...så e det ibland...

Ska nog gå o lägga i mina delikata nudlar nu...puss puss

Morgonrock och slapphet

Sitter här framför datorn....fortfarande i morgonrocken och känner att det är riktigt skönt att ta det lite lugnt o inte stressa. Kanske borde börja göra mig iordning, hade tänkt mig en sväng på stan....men jag vet inte...

Hoppas på att träffa Jennifer idag, sen blir det antagligen öl ikväll med Therese.....igen. Börjar bli standard på helgerna. Men på måndag börja jag jobba då blir det andra rutiner igen....då ska jag plocka fram ansvarfulla och ordentliga Carro igen.

Kram

igår


Hemma en sväng

Nu har jag varit på stan med Therese. Vi åt lite lunch och sen va vi och systema, så nu e allt klart inför kvällen. Ska vila en stund sen ska jag o Jennifer till Therese. Blir lite öl och singstar :)

Kramis

När jag skulle lägga mig igår...

...så låg katterna och myste i min säng.

image1264

Nu sitter jag vid datorn med en kopp te och en limpmacka. Snart ska jag iväg och bli brun hade jag tänkt. Ska bli skönt att sola, efter det blir det massage i en timme och det längtar jag verkligen efter. Tyvärr blev det inte nån fika med Malin idag...stackars va sjuk....

Kram kram

Hatar...

...att sova när jag måste,men det va jätteskönt när jag somna på soffan några timmar förut...

Mysigt att ha Bella och Lovisa här idag igen. Jag frågade om det va x-boxen som gjorde att de ville komma igen.....näääää sa Bella, vi saknar dig (vet precis vad hon ska säga till moster) då skratta Lovisa o sa.....vi kan säga att katterna drog oss lite hit oxå....hihi de är för söta mina små underbara :)

Kvällen spenderades i koma på soffan. Imorgon är planerna solning, massage, fika med Malin och öl med Therese o Jennifer...sweet...kommer bli en riktigt bra dag :)

Nattnatt

Mosters små busänglar kommer snart

Mötet imorse gick bra och det va kul att höra vad som kommer gälla under säkerhetsveckan. Känns verkligen som om man kommer göra något vettigt och viktigt. Efter mötet tog jag och Anna en fika, sen gick vi och titta på skor.....så klart....så jag kom hem med ett par nya gympapjucks :) riktigt nöjd e jag med dem, har letat ett tag efter några. Eftersom jag under några veckor kommer att köra mycket bil så känns det bra att slippa köra i högklackat jämt, Passade även på att hämta mina 2 par skor som varit på Mister minit på klackning...så nu är det full styrka i min "skogarderob" (dvs hallen) igen.

image1261image1263

Snart kommer Bella och Lisa hit....de ville komma idag oxå.....myyyyysigt :) Så jag har precis tagit fram mellis och nu väntar jag bara på att de ska komma....antar att det blir en del x-box oxå....har en känsla av att det va lite det som drog dem hit idag oxå ;)

Kram kram

Mellis a la moster Carro

DSC00017.JPG
Mellis a la moster Carro

God morgon

Sitter vid min älskade dator och äter frukost...länge sen jag var uppe så här tidigt. Ska på möte idag...ska träffa dem från jobbet tio i nio, sen vet jag inte riktigt hur lång tid det tar. Känner mig faktiskt ovanligt pigg, det kan kanske va för att solen faktiskt skiner idag...weeeiiii

Efter mötet ska jag träffa Anna, hon e i stan o hälsar på :) Det blir nog lite lunch kan jag tänka mig. Gårkvällen blev sååååå lugn. Det var riktigt skönt, har kännts som om min energi har varit totalslut de senaste dagarna. Låg bara i soffan o spelade x.box...sweet :)

Puss o hej

Kors i taket, hemlagat 2 gånger på en dag!!!

DSC00015.JPG
Kors i taket, hemlagat 2 gånger på en dag!!!

planeringen sprack...

....så nu går vi in i plan B istället....dvs slappa...men som sagt lite hann jag ju med innan jag tröttna i alla fall :) Blir nog en lugn kväll, vill va pigg på mötet imorgon bitti som jag ska ha med det nya jobbet.

Det va mysigt att ha siss och barnen här. Det blev fika, mys, x-box och sminkutdelning....hihi tror de var nöjda. Fick fina tulpaner och en ask choklad oxå som grattis för det nya jobbet. Gulligt av dem :)



Puss på er mina bästa :)

Planen fortskrider som den ska....

...än så länge...

hemlagad mat....check
städar.....check
syrran och barnen kommer hit snart......check

Plan A...

...är att tvätta, städa, handla, sola, laga hemlagad mat och åka till systeryster och träffa barnen

...men det är möjligt att det blir plan B...
Dvs....slappa, strunta i att handla, strunta i att städa, inte orka åka och sola, köper mat på stan.....somnar på soffan och missar att åka ut till syrran..hmmm....och varför då? Jo för att jag blir så himla jävla trött av det här skitvädret och får inte lust att göra nånting!!!

två sötisar

DSC00013.JPG
två sötisar

Saknar...

...mina bästa syskonbarrn Bella o Lovisa, känns som det var så himla länge sen jag träffade dem nu. De blir så himla stora fort...Bella ringde mig häromdan och undrade om jag hade något gammalt smink hon kunde få och leka med...hihi...Jag ska nog kunna leta upp lite roligt smink de kan få.

Känns lite läskigt att tiden går så himla fort ibland, men jag har verkligen haft massa kul under de här "lediga" veckorna. Idag måste jag nog handla :( tråååååkigt, ska förbi Mia en sväng på Confetti tänkte jag och sen blir det Beckis ikväll med tjejerna....synd bara att vi inte kan träffas alla samtidigt lika ofta numera...men, men...det e ju så det är så det är bara o ta...svårt med olika tider, olika jobb...osv

Igår var vi o fika på Latte, då blev Astrid firad lite till och fick öppna fler paket eftersom Mia, Elin o Irene jobbade i söndags. Lasse kom förbi o tog en kaffe med oss oxå.

Hoppas mitt x-box kommer idag......HOPPAS :)

image1249

Snart...

...kommer Beckis hit med lilla Astrid. Jag ska vara barnvakt en stund åt det lilla mystrollet.

Kom på att nu är det bara en vecka kvar tills jag börjar jobbet.....jag ska verkligen passa på att ha kul nu innan jag börjar...och ta vara på dagarna som är kvar.

Puss

En liten berättelse...

...av Sofie, Johan, Sven, Lina, Therese och Carro

Det var en gång en massa fyllon som satt hemma hos Carro och sen gick de hem med svansen mellan benen. Då gav hon upp och beslöt sig ändå att bita i det sura... Fast, i den här situationen brukar folk dra härifrån, sa styckmördaren sorgset.

Och samtidigt, på andra sidan stan, där hösten fortfarande hängde kvar, likt en dvärg i en för liten tårta, satt Xerxes i stolen och pratade om sedligheten. Därför åkte Barbapappa och Barbamamma till det djupaste i Afrikas djungel och slog upp ett tält. De hoppades innerligt att resten av familjen skulle låta dem ha sin semester långt bort från allt snusk och skit, men det blev precis tvärtom. Snusket uppenbarade sig i form av en massa annat som korv, ost, kex och annat, men sen insåg hon att hon hade fel och klädde av sig naken och levde livet enligt två busschaufförers inspelade kasettband.......the end

Detta är alltså resultatet av en liten lek vi lekte och lite vin och öl....

Födelsedagskalas :)

image1234image1235



Grattis Astrid och Rebecka, massor med pussar och kramar till er!!!

Dåligt med bilder här

Hmm...har varit riktigt dålig med kameran på sista tiden...den har typ inte används alls. Det måste bli en bättring på det snart, så tråkigt att läsa bloggar med bara massa text ju.


På förmiddagen/eftermiddagen igår tog jag det riktigt lugnt. Låg i sängen o titta på tv och halvsov till typ halv fyra.....sjukt skönt och slappt. Sen tog jag en snabbstäd innan Therese dök upp. Hade gjort lite småplock, smarrigt.
Efter en stund dök Lina o Svenne upp. Trevligt :) Och efter ännu en stund kom Sofie och Johan. Skoj :) Satt här o körde lite lekar o hade mysigt, skrev även en sjukt konstig berättelse...ni kan få se den senare... Efter så gick jag och Therese ut en sväng. 

Om några timmar ska jag iväg för att fira Beckis och Astrid som fyller idag. Hurra hurra hurra!!!

Puss

Lugn kväll

Blev inte så mycket städande tyvärr, men fick lite tvättat i alla fall. Bestämde mig för att gå till Lina och Sven istället. Irene och Emil va oxå där. Vi spelade spel och x-box och hade mysigt och nu är det dags att sova snart.

Mycket tankar har sprungit runt i huvet idag, vet inte varför. Varför funderar man så himla mycket på saker...man får ju oftast inte svar på det i alla fall....hmmm....får sluta tänka helt enkelt. Tycker det verkligen e jättetråkigt att Sandra åkt, men det e klart jag förstår...hon har ju faktiskt sitt liv där nu med plugg och allt....men jag kan inte rå för att jag e självisk och vill ha henne här.....hihihi Sandra....DU är en banan....

Nä nya pigga tag imorgon. Då kommer antagligen min klassis Therese hit:) Får se om det dyker upp några fler.

Kram

Don't leave me Sandra :(

Idag har Sandra åkt till Göteborg igen, saknar henne massor redan. Vill ju att hon ska vara här hela tiden juh. På förmiddagen så möttes vi på en fika på George. Det var jag Sandra, Blondi, Beckis och Astrid. Mia kom förbi en sväng oxå. Där satt vi tills det var dags för lunch. Då mötte jag och Sandra upp Irene vid Ot's och handla med lunch som vi gick till Elin och åt. Stackars Elin har varit sjuk jättelänge nu, hoppas hon blir frisk snart.

Gick en snabbis på stan för att hitta lite födelsedagspresenter. Sprang på Lotta och Bosse, alltid lika kul att se er. Kram på er.

Nu tvättar jag och förbannar min lägenhet som ser ut som skit!!!!

Jag e en liten tröttis

Borde nog gå och lägga mig nu känns som om jag flängt runt i flera dagar. När jag kom hem från Stockholm igår stack jag nästan direkt hem till Sven och Lina...satt där ett tag men sen blev det utgång....otippat... Det va inte särskilt mycket folk ute men en helt ok kväll. Träffade Johan, Chrille och Martina ute oxå.

Idag började jag dagen med att gå hem till Irene, vi tjejer skulle snacka klart om Baliresan och nu verkar den bli av i november i alla fall....wweeeeiiiii..... Efter det var jag, Sandra, Sara, Lisa och Alice och fikade på Huldas. Så himla skönt och varmt det var att sitta ute:) När jag varit på stan stack jag hem och vilade en stund innan jag skulle iväg igen för att träffa Jimmys mamma. Vi tog en after work på birgers....inte för att jag hade jobbat men ;) Det va riktigt mysigt vi pratade bort 4 timmar, åt gott och drack gott. Fick en examenspresent oxå. Ett jättefint halsband, va glad jag blev :) Nu var det ju i och för sig några veckor sedan jag sluta men vi har inte hunnits ses förrän nu. Vi passade även på att boka in en bowling om ett tag....det ska bli kul.

Nu ikväll har jag mest suttit framför datorn och i telefon...dvs en helt vanlig kväll för mig. Imorgon blir det antagligen lunch med Elin, Irene och kanske Sandra om hon hinner. Sandra ska åka tillbaka till Göteborg imorgon :( Jag vill inte, vill inte vill inte, vill inte!!!!!!  Förutom det så vet jag inte vad som händer mer imorgon....måste tyvärr tvätta oxå, hoppas jag orkar det, men det är ju såååååååå tråkigt.

Puss puss

Hemma igen

Har haft massa trevligt med Anna och Lasse i Stockholm idag....tyvärr var jag dålig på att shoppa....men det tackar ju plånboken mig för...

Nu sitter jag hemma hos Lina och Sven...kanske blir utgång...kanske inte, det märks.

Kram

Gott kaffe i gallerian

DSC00012.JPG
Gott kaffe i gallerian

Sumpan by night

Sitter nu här i Sundbyberg efter en mysig kväll men Anna och Lasse. Lasse ringde mig på dan idag och ville att jag skulle följa med till Anna. Grejen var att det skulle bli en överraskning. Hon visste inte att nån av oss skulle komma. Jag fixade kattvakt ( tack bästaste Elin) och bestämde mig för att följa med. Lasse hämtade mig vid sju och sen bar det iväg.

När vi väl va framme var inte Anna hemma utan och handlade så vi smög oss in i lägenheten och satt tysta och väntade när hon väl kom innanför dörren.....hon sa att hon kände det på sig...men det tror jag inte ;)

Vi har haft en riktigt mysig kväl med öl, rosévin, salta pinnar, chips och en film som heter Stockholms boogie...bland de top 10 roligaste jag sett...måste nog införskaffa den. Imorgon e det inte riktigt bestämt hur det blir än beror på vädret om det blir att strosa runt i solen eller undvika det äckliga regnet som började falla ikväll genom att gå i stora köpcentrum....oavsett vad så blir det bra :)

Deras tanke var nog att jag skulle stanna längre, men jag tror jag åker hem imorgon för jag har en hel del inplanerat resten av veckan....men vi får se hur det blir.

Puss o go natt

lite rosevin, salta pinnar och chips med Anna och Lasse i Sumpan :-)

DSC00011.JPG
lite rosevin, salta pinnar och chips med Anna och Lasse i Sumpan :-)

Vår!!!

Blir så himla glad när solen e framme. Tog en promenad till stan och mötte upp Sandra och Astrid, Sen träffade vi Beckis, Sara, Lisa, Alice och några till för lunch på Kumlins.....mycket barn blev det....mysigt :) Skulle försöka ta kort på alla barnen tillsammans men det va himla svårt att få alla att sitta still...hmm...



Efter lunchen gick jag, Beckis, Sandra och Astrid en sväng på stan. När vi gjort det så gick jag o klippte mig...e inte riktigt nöjd, va inte samma som brukar klippa mig som gjorde det idag....men va fan, det växer ju ut igen...fast jag hade ju fått ganska långt hår :(

När jag var nyklippt gick jag till Elin, vi tog en promenad längst ån innan vi slappade till i hennes soffa.



Nu har jag städat här hemma och om en stund ska jag ut på nya "äventyr" fast vad det blir, det får ni veta senare...för det är en överraskning för någon så det går ju inte att avslöja nu.... :)

Puss puss

fikar :-)

DSC00010.JPG
fikar :-)

Äntligen!!!

Det har inte gått att blogga på massor med dagar....har varit ganska missnöjd över det faktiskt :(

Men nu är jag här och jag har hunnit gjort en del sen sist....jag har varit hos Beckis o fikat o pratade resa, det har varit fest både hos Lasse och Elin o Rasmus. Dessutom var jag ute med Sven o Therese i onsdags och i fredags var det lite fest hos Katta o Therese med Sofie och Senastian oxå....sen utgång.... Lägger in lite bilder annars blir det väldigt mkt text bara...



Förresten...idag e det första April...undrar vem jag ska lura :)

Puss på er alla!!!