myser in julafton

MMS


Klapparna är slagna, rullarna är kötbullade, baket är brödat, gjorden är kakade, steken är prinskorvad och koken är knäckd...allt är klart och nu sitter jag och Micke och myser in julafton med en irish coffee och en film.

Vi var ute hos Becis, Darre, Astrid och Nova idag och fikade. Emil och Irene var oxå med. Efter det så var vi en sväng hos syss.

Hoppas ni får en riktigt mysig jul!

Puss puss


Jag har varit lite...

...frånvarande från bloggen. Har styrt upp allt julstök de senaste dagarna....och jag är klar, eller i alla fall nästan klar. Ska bara steka lite prinskorv och slå in ett par paket. Och korven kan ju ändå inte fixas för än tidigast dagen innan. Jag måste faktiskt säga att jag har varit sjukt jäkla duktig :)

Igår var det dags för julfest med Skolfoto. Vi var på Qvarnen. Först åt vi deras julbord. Så gott och helt enormt mycket mat. Sen gick vi några trappor upp för att fortsätta festen :) Där blev det underhållning med lite buskis stand up, eller vad man ska kalla det. Det visade sig att det var en gammal klasskompis mamma som underhöll. Sen dansade vi massor....och dansade....och dansade. Tyvärr tog minkväll slut ganska tidigt eftersom en äcklig huvudvärk smög sig på redan tidigt under kvällen. Jag var kvar till nästan halv ett men när det började bli prat om att gå ut så kände jag att jag aldrig skulle palla det så jag knalla hem och la mig. Eftersom jag la mig så "tidigt" så vaknade jag redan kl 7 imorse. Jag vet...helt sjukt, en lördag liksom...helt onödigt. I vanliga fall brukar jag ju ligga o titta på tv fram till 3 på nätterna och då brukar man kunna sova rätt länge, men nu somnade jag ju innan 1...

Johanna e i Sverige...wwweeeeiiiii :) Hoppas på att få en date med henne innan jag åker till Micke idag. Jag har inte träffat henne på 1, 5 år (hon bor i USA) och jag läääääääängtar!!!!

Puss puss

En tröttis som julstökar...

...det e jag det...Tvättar och gör julgodis på en gång.

Idag var jag en sväng hos Elin, det va verkligen kul o ses för det va så himla länge sen. Vi åt sushi (gott!!!) och pratade bort ett par timmar. Sen styrde jag mot ÖB för att handla lite där och som ni redan vet så har kvällen bestått av julstök.

Firandet av D i söndags va mysigt som vanligt. I måndags så yrde jag och Micke runt på stan för att fixa lite julklappar innan han åkte hem till Hallsberg. På kvällen kom Irene, Emil, Sandra, Beckis och Nova-Li hit och åt. Tyvärr blir det inte lika ofta man hinner med sånt längre eftersom alla jobbar olika skift och har sitt...så det va himla kul att de va här.

Igår var jag på stan igen och fixade julklappar plus fixade lite med resan. Det blev ändrade planer av olika anledningar men lösningen blev ändå bra....jag åker till Dominikanska republiken med Micke istället för tjejerna. Jag kommer sakna mina tjejer men jag ska göra så gott jag kan för att dokumentera allt...och Sandra ska få en cigarr. Kommer i alla fall bli en sjukt mysig resa!!! .

Nåt som e såååå skönt är att jag nu faktiskt är  helt klar med julklapparna. Jopp ni hörde rätt. Jag som alltid brukar va ute i sista minuten är klar med det en heeeeel vecka innan julafton. Hade hoppats på att allt bakande och julgodisgörande skulle vara klart oxå...men icke...

Tack alla som har grattat mig och varit goa för nya jobbet. Tack tack tack underbart mysiga ni :)

Nähä...dags för tvätten igen.

Puss

Julstök :-)

MMS

Julstök :-)


D's födelsedagspresenter som hon f

MMS

D's födelsedagspresenter som hon får av mig idag. Hurra hurra hurra!


Just nu så har jag massor att se fram emot

  • Imorgon kommer Micke hit
  • Sandra kommer hem på lördag och dessutom blir det förhoppningsvis vinkväll
  • Ska fira D´s födelsedag på söndag
  • Den 18:e kommer Johanna från Usa
  • Den 19:e är det Julfest med Skolfoto
  • Den 23:e kommer Frida och Filippo från Italien
  • Julafton så klart
  • Maskeraden på nyår
  • Börja nya jobbet den 7:e januari
  • 17-18 januari kick off med nya jobbet
  • 26:e januari bär det av till Dominikanska republiken i 2 veckor (önskar dock att det var några till som kunde följa med)
  • I vår, senast mars så flyttar Micke hit

Förutom allt det här så har jag helt underbara vänner, familj och nära och kära. Dessutom så fick jag höra glada nyheter om en vän idag...det gjorde mig jätteglad!!! You go girl!!!

Kan man verkligen ha det så här bra? Det här året har jag avslutat en utbildning jag länge velat gå, dessutom har jag haft 2 skitroliga anställningar med härligt roliga människor och jag ser fram emot nästa anställning. Min sommar var helt grym och jag gjorde precis allt jag ville göra...och nu i höst/vinter har verkligen allt fallit på plats...

Tack alla söta goa ni som finns omkring mig, jag kanske inte säger det allt för ofta men jag uppskattar er så mycket. Ni gör mig glad.

Kanske ett sånt där äckligt possitivt inlägg som man inte orkar läsa...för visst är det väl egentligen roligare att läsa ironiska och bittra carroblogginlägg....men ,men...idag blev det bara lyckligt...

Puss


Äntligen :)

Från och med den 7:e januari är jag säljare på Beltton :) Hipp hipp hura för mig jag har verkligen tur!!!! Avtal och allt är påskrivet och klart. Nu ska jag totaldäcka på soffan.

Kram kram

Hoppas...

...jag får ett bra besked i slutet av den här arbetsdagen så man inte behöver vänta massor på att få veta om jag fått jobbet eller inte.

Dt händer massa skoj i helgen :) Imorgon kommer Micke och på lördag kommer Sandra . Ska fota lite på lördag och sen blir det nog lite vin på kvällen. Kanske blir en sväng till Okle på lördag oxå...om vi hinner, men på söndag blir det i alla fall det då blir det födelsefirande för D :) Full rulle....myyyyyyyyyyyys.

Nu måste jag snart sticka iväg...kram kram

Massaaaaaaaaaaaaaaaage....

...jag behöver massage...stackars lilla mig. Vaknade med spänningshuvudvärk :( Hata huvudvärk!!!

Sitter och lyssnar på radio...nu är det en kille i Trollhättan som har försvunnit. Jag tycker det försvinner folk runt om i sverige hela tiden. Vad är det som händer?!?!? Kan inte bara folk få gå säkra och må bra? Dessutom läste jag nyss att det hade varit bombhot på ett hotell här i stan igår kväll. VisserliOjgen så var det ingen bomb...men ändå... Det va fan bättre förr...när jag va liten hände inte en massa sån här skit, eller klart det gjorde...men långt ifrån lika ofta som nu...

Oj...25 minuter kvar tills jag ska åka till jobbet, och här sitter jag i nattlinne, osminkad....och håret står åt alla håll...det löser sig säkert (tisdoptimist som jag e)

Idag ska jag glänsa satan på jobbet tänkte jag...har en plan om att bli anställd nu precis direkt på fläcken en gång...om ni förstår vad jag menar. Visst det är ett säljjobb och inget grafiskt som jag pluggade, men att kunna sälja e inte kattskit det heller (appråpå kattskit så fick jag en äcklig dos av det imorse när jag yrvaken knallade in på toan och såg kattlådan) Dessutom har jag en ytterligare plan....det är att bli rik och för att bli det så måste man ju jobba har jag hört ;)

oj...21 minuter kvar....got to go....

Puss

Jag är alldeles för trött...

...för att skriva ett långt inlägg, eller kommentera på era bloggar....f´låt.

Det gick bra idag...det är ett säljföretag jag provjobbar på. Fick iväg en order....wwwweeeeiiii.

Puss

Det här kommer bli en låååååång dag :(

Tror inte jag har sovit nånting...om jag har gjort det så kan det inte varit en lång stund. Vet inte varför, men har legat och vridit och vänt på mig hela natten...ena stunden för varmt och andra för kallt. Jag är trött, trött, trött....skit oxå, känns inte som omdet är den bästa dan att vara det på. Skulle behöva 10 liter red bull och lika mycket kaffe....jag är helt sänkt och ser ut som ett lik :( Men det possitiva är väl att jag kommer somna utan problem ikväll....

Här går det undan...

...ska provjobba tisdag, onsdag och fredag :)

Nu måste jag verkligen...

...åka

Usch...har verkligen ingen lust...

...idag. Ska på intervju om 2 timmar och det enda jag egentligen känner för är att stanna hemma och dra täcket över huvudet.. Vill vara hemma och fixa idag...baka, tvätta...

Skitväder :-(

MMS

Skitväder :-(


Helgen...

...går så fort :(

Som vanligt...

är jag dålig på att uppdatera när jag inte är hemma.

Idag var det en liten fixardag...dvs vi åkte till biltema för att fixa nya torkarblad till mig, va på en djuraffär och skulle hitta en ny klösgrej till katterna (hittade ingen bra) var och tittade på Annas och Puttes nya hus och sen var vi och handlade.

Just nu är vi hundvakt åt Åke igen så att han slipper vara med och stöka vid flytten. När Putte och Anna är klara kommer de hit och då ska det bjudas på mat.

Köpte hårfärg häromdan...blir nog till att färga när jag kommer hem imorgon, kanske blir det en solning oxå så man känner sig fräsch till intervjun på måndag. Börjar dock bli mer och mer tveksam på jobbet jag va på intervju sist....men, men får se vad de säger på nästa så tar jag ställning då...

Hoppas ni har en mysig helg...hihi nu sket precis Åke på golvet...stackars Micke som får torka och fixa :p

Hej hopp gummi....plopp

Jag tror man har en snål katt...

...när den stressar med att få i sig all mat som lagts upp för att den andra katten inte ska få nåt. När katten gjort detta springer den direkt till lådan och liksom gnäller när den måste skita ut maten igen... Jag har en sån katt, Han heter Tyson och han är min bortskämda, vita, lilla prinsessa...

Äntligen fredag :)

Man kan ju tro att när man gått ledig ett tag så borde inte veckodagarna göra nån skillnad...men det är verkligen något speciellt med fredagar...

Om en stund ska jag ner på stan, tänkte försökte hinna med att fixa några julklappar, skulle vara skönt om man blev klar med det snart.

På nyår är det maskerad...äntligen har jag och Micke kommit på vad vi ska vara...ska bli såååå kul :)

See ya. Puss

oj...

...jag har varit trött idag så efter intervjun så har jag inte gjort många knop. Förutom att jag tog en sväng förbi stan och fog en mysig fika med Emil och Irene.

Intervjun gick jättebra och jag skulle höra av mig senast torsdag och säga om jag var intressarad av jobbet :) Jag har ju en intervju på på måndag oxå så jag vill gå på den innan jag tar något beslut.

Nu är det sovdags...

Puss

Jag hatar...

...att vara nervös, nu vill jag bara ha gjort intervjun så jag kan slappna av sen...

nu blir det lunch, ska bli så gott

MMS

nu blir det lunch, ska bli så gott. E hungrig :-)


Hihi kanske inte så fina...

MMS

...men förhoppningsvis goda :-P


Sweet :)

Då har jag en intervju inbokad imorgon kl 13...lite nervös, men det ska nog gå bra...hoppas jag...

Jag ska snart baka lite för i eftermiddag ska jag, syss och barnen till D och fika. Myspys...

Kram kram

Ibland har jag tur...

...idag ringde ett till jobb :) Tyvärr hann jag inte svara så de lmnade ett meddelande på telefonsvar. Det tråkiga e att jag har försökt att ringa tillbaka i 2 timmar nu och har inte fått tag på dem (de ringde för 3 timmar sen) Hoppas de svarar snart...det här jobbet vill jag verkligen ha, verkar kul och intressant plus att man får säljutbildning. Jag e lite nervös faktiskt...men det e nog bara för att jag vill ha jobbet så mycket. Jag har verkligen tur...2 jobb som hör av sig på 2 dagar...

Puss

Jag har försökt...

...att kommentera inlägg på bloggar både igår kväll...inatt och nu på morgonen men det gåååååår inte :(

Ska snart iväg o luncha med syss.

puss

Ibland faller allt bara på plats...

...och det e en såååå himla skön känsla :)

Har som vanligt haft en supermysig helg. Micke följde med hem hit igår för vi skulle på hockey med hans pappa...det kanske bara e jag, men jag får alltid en massa funderingar i skallen när jag gör olika saker. Igår handlade dessa självklart om hockey.

Fundering nr 1 Ismaskinen lär ju va skitrolig att köra (alltså nu pratar jag inte om mellan perioderna utan när inget folk är där och man kan slira runt lite) Är det någon som vet om man behövver ett särskilt körkort för ismaskinen...eller vad det heter...?

Fundering nr 2 Själva markeringarna i hockeyrinken, är de gjorda i isen eller finns de liksom färdiga under isen? Och hur gör de med sponsingarna som finns i isen? De borde ju inte finnas fast under för då måste de ju byta ut rinken när de inte sponsrar längre....eller nåt? Ja inte vet jag?!?!?!

Fundering nr 3 Varför hör hockeymatcher och korv ihop?

Micke var väl inte direkt överförtjust när jag öste alla konstiga frågor över honom medans han ville titta på matchen, men som jag alltid sagt...om man inte frågar och är nyfiken så lär man sig aldrig nåt. Förresten kan väl inte jag rå för att min hjärna går på högvarv under de minst anade situationerna.

Jag hade även ett tvångs under matchen....Varje gång de sa iceing (vet inte hur det stavas riktigt) ville jag säga bajsing...självklart gjorde jag inte det eftersom Mickes pappa antagligen skulle tycka jag va lite konstig i så fall....men varje gång sa jag det liksom i huvet...jag vet, jag e inte riktigt riktig men alla einsteins har ju oftast någon liten defekt oxå. (för er som undrar så är det en sång som de säger ajsing bajsing i...
typ om bamse)

Idag vart det lunch med Micke på stan innan han skulle åka hem igen. Nu på kvällen har jag haft ett supermysig kväll hos Emil och Irene...först tacos sen film och glögg.....gooooooottttt.

Puss

Arbetsintervju...

...om en vecka. Weeeiiiiii :) Så håll tummarna på måndag kl 11.00

Puss