Många äppelpajer blev det...

0-3ad2db011b3ca4efd23c16c39de0318d.png

Många äppelpajer blev det...


Kanske äppelpaj?

Om ett tag så ska jag åka och hämta mamma. Vi ska till D och plocka äpplen :-) Jag ska även få en burk med D's goda äppelmos. Har massor med goda hemmagjorda saker i kylen nu :-) Kanske blir det paj oxå :-)

fest igen :-)

0-5cf7f49b19c3ce149599d4358268cc1a.png

fest igen :-)


fest!

0-201332683dba7f4b7878fb148855e98b.png

fest!


mysig frukostdate med Sandra :-)

3a5f3e849a0ac52b10aebb578de775d1.png

mysig frukostdate med Sandra :-)


Rajs änd shajn its mårning

Och för er som vill ha en liten översättning...rise and shine it's morning.... Skumt väder idag. Varmare än vad det har varit på sista tiden, men grått, grått, grått. Man blir inte lika sugen på att gå upp då utan vill helst ligga i soffan o bara kolla på film hela dan. Fast det gåååår ju inte juh! Om nån minut sätter jag mig i bilen och styr mot jobbet. Vi har verkligen massor att göra nu och hjärnan går på högvarv, men det är samtidigt kul med stressen för sen i slutändan när man ser allt faller på plats och man ser alla färdiga skolkataloger så blir man så sjukt nöjd att man fixa säsongen så bra och man kan knappt fatta att man hunnit med allt. För när man är mitt i det har man inte tid att stanna upp och fundera på allt man gör :-) Nä dags o dra. Puss Puss

Middagsdate :)

Efter jobbet idag åkte jag ner på stan för att träffa Malin för en middagsdate. Det blev grekiskt mums!!! Hon fyllde år förra veckan så hon fick ett halsband av mig som hon blev riktigt glad för :) Som vanligt springer tiden iväg när vi ses. Det blir ju inte allt för ofta så när vi väl ses så har vi massor att prata om. 3 timmar kändes som typ 10 minuter.

Sprang även på Simone på stan...och Elin....och Lasse och Anna. Imorgon ska jag och Micke till Lasse och anna på kvällsfika :) Ska bli riktigt skoj. De flyttade till ny lägenhet för länge sen men jag har inte varit där ännu....riktigt dåligt av mig faktiskt.

Nä nu ska jag nog sätta mig i soffan och dricka lite te, har kännt mig lite hängig idag igen :(

Puss på er alla!

Konstigt

Sommaren har knappt hunnit bli höst men redan längtar jag efter sol och värme. Som det ser ut nu så kommer vi antagligen åka till Kanarieöarna i mitten på November. Vi tittade på massor i förrgår och fastnade för ett ställe som låg i en dal precis vid vattnet med berg runt hela stan...såg riktigt mysigt ut. Blir väl kanske inte nån direkt äventyrlig resa utan mest njuta, ta det lugnt, äta och dricka gott. Charter är ju ganska enkelt så...men ibland är enkelt skönt. Vi har inte bokat nåt än så man ska väl inte ropa hej än (hur är det nu igen det där ordspråket är ropa hej innan man e över ån?? Eller nä jag vet inte) ...men jag hoppas verkligen vi kommer iväg. Längtar!

Trött...

...men frisk :-) Va riktigt däckad där ett tag, men i helgen blev jag sakta bättre och idag va jag äntligen på jobbet igen :-) När febern blev lägre blev jag så himla rastlös men ändå orkar man ju inte göra massor. Tur att Arvid va här så jag kunde aktivera mig med lite pyssel hihi. Nu är det dags att sova. Så nattinatt

Baka baka liten kaka (chokladbolla

0-4e0b7945d1d85daba212cef51c1f24be.png

Baka baka liten kaka (chokladbollar)


Det blev magneter :-)

0-6bad6915b943c55c76822f460ddccd09.png

Det blev magneter :-)


Pysselverkstad

5302524d05b2d5479e9f96bbbe8e9299.png

Pysselverkstad


Kanske behövs en vitaminkur?!

7532cefcddcdb3c411f31295be987a36.png

Kanske behövs en vitaminkur?!


Jag tror nog...

...att jag har blivit sjuk :-( Typiskt!

jag har fått hemmagjord rönnbärsge

0-7dee362cbb2fd21b7c3ceb29b09fab2b.png

jag har fått hemmagjord rönnbärsgele av min goa jobbarkompis. Spännande :-) har aldrig ätit det förut.


Dålig bloggvecka...

...men nu är det faktiskt dags att jag tar mig i kragen och skriver några rader :)

I helgen var det kalas för lilla söta Nova-Li som har fyllt 1 år!!!! Hon har blivit så stor lilla gumman. Hon hade ett stort kalas med släkt och vänner och hon var så underbart söt i sin fina prinsessklänning. Storasyster var oxå lika fin som alltid och hjälpte till att hålla ställningarna så allt gick rätt till vid allt från paketöppning till tårtätning...hihi. Ska lägga upp bilder senare i veckan så får ni se sötisarna.

Arvid va här i helgen och det blev en ganska lugn och mysig hemmahelg. Vi gjorde inte så mycket mer än spela lite spel, myste och så. helgerna går så fort när han är här :( Tur att vi har honom i helgen igen :)

Just nu tar jobbet upp mest tid. Det e roligt som vanligt men en hel del att göra och hålla koll på så hjärnan får rejäla träningspass :) Försäljning av lägenheten är på G och så har jag den där jäkla skadeanmälan som gnager i skallen oxå. Fasiken va onödig krock...blir bara mer sur ju mer jag tänker på det, men nu är skademanmälan ivägskickad så nu är det bara att vänta på vad försäkringsbolaget säger.

Det blev fika efter jobbet idag med Raquel, Anton, Sandra och Irene. Efter det så åkte jag o tvätta bilen så jag kan ta bättre kort på reporna jag fick....förut va den ju så skitig så det inte syntes knappt nåt alls...oups

Lääääängtar till imorgon. Då är det massage som gäller på lunchen :) 30 minuters knådning som jobbet betalar. Det e personalvård. Tack jobbet :) Jag ska bara njuuuuuuuuuta!!! Sweet!!!

Nä nu e det tack o go natt! Puss

fina blommor som vi fått från gran

0-3f0f9cfb2765a423df8be346f246c743.png

fina blommor som vi fått från grannen för att vi va kattvakter :-)


Idag...

...är första visningen på min lägenhet :-) spännande! Undrar hur många som kommer? den här veckan har det bara varit jobb och att ta det lugnt. Har inte hänt så mycket mer än så, tar ju en stund innan man e van med att gå upp tidigt igen :-) Igår hade vi myskväll med vitt vin och så gjorde jag bruschetta och så hade vi 2 1/2 män maraton...eller maraton vet jag inte förresten. Köpte säsong 1 igår och vi hann väl med 4 avsnitt innan kl va 21 och vi va så trötta så vi stupade i säng (pensionärsvarning?!) Vi gjorde dock ett tappert försök att hålla oss vakna o titta en stund i sängen...men eeeh näe....det gick inte. Hoppas ni får en bra dag. Puss

Min morgon består utav tidning, 2

0f768dbba9c06eca98ceb7384ce3e4d7.png

Min morgon består utav tidning, 2 mackor o kaffe. Skönt att vakna till så tycker jag. Idag blir det nog mest jobb :-) ...o så ska jag försöka komma iväg o träna lite efter. Hoppas ni får en bra dag! Puss


Pang...

...sa det bara! ...och så hade man helt plötsligt varit med om en liten krock. Skit oxå! Tur att resten av min dag va så bra :-) Hade en riktigt bra dag på jobbet. Älskar när det är fullt upp :-) Börjar känna mig riktigt hemma på skolfoto. Vill typ va där för alltid. Men tillbaka till bilen. Jag började backa ut och helt plötsligt ser jag att bilen på parkeringen bakom mig har börjat backa ut efter mig :-( grrr! Tyvärr reagerade både han o jag för sent ändå ville han att jag skulle ta på mig skulden och betala. Men va fasiken det var väl bådas fel om nåt?! Dessutom så skulle väl han kanske inte börjat backa när jag redan gjorde det. Eller?! Nä jag stod faktiskt på mig...så nu får försäkringsbolaget bestämma. Undrar hur det kommer gå? Skit sak samma, shit happens. Ingen blev i alla fall skadad det e ju huvudsaken. Puss o go natt!

Funderar på att...

...resa utomlands i november. Fick tips om Kanarieöarna så kanske blir det dit jag och M åker...om vi åker....hoppas :)

Men innan det blir dags för nån resa så måste man ju jobba lite :) och imorgon är det back to reality. Tänkte va på jobbet 7,30 sharp :)

Lav ju ål!

Pyss

Åh vilken grymt bra kväll :)

Sandras fest igår var riktigt skoj. Roliga människor gott att dricka och en massa musik och snack....kvällen bara rann iväg :) När det var dags att gå mot Tellus började jag starkt ångra att jag tagit skor med typ 12 cm klack.....aj aj aj. Nog för att de hade funkat att ha på sig i typ 6 timmar, men jag kan lugnt påstå att det icke var några ultimata promenadskor så Carro fick ta av sig skorna och gå på den äckliga marken en festdag som denna....men nöden har ingen lag :) Tellus hade fått spärra av utomhus så man va utomhus heeeeela kvällen. Nice som bara den :) Sötgoa Jennifer bytte sedan skor med mig. Gött och lippa gå barfota....undrar om hon har ont i fötterna idag efter mina skor? Kvällen avslutades strax innan 2 eftersom jag ville slippa att vänta på taxi när alla andra oxå skulle hem. Man får ju liksom planera lite ;) Pizza köptes med hem och det va riktigt gott...även om den kallnat något under resans gång...hihi Älskling blev oxå glad för pizzan jag hade med hem till honom till och med så mycket så jag fick en sköööööön och behövlig ryggmassage innan jag somnade :)

Idag är jag pigg och rastlös. Micke sa igår att han ville träna idag.....och jag e pigg och på, men vad gör han då?!?!?!? Han ligger ju fortfarande och snarkar och är i stort sett omöjlig att få upp....hmprf. Kanske helt enkelt får lägga mig på baksidan och bättra på brännan istället. Börjar jobba imorgon igen. Ska bli kul. Älskar verkligen det jobbet....det tråkiga är ju förstås att man måste gå upp tidigt igen...hihi....och som vanligt tycker man att de lediga dagarna har gått alldeles för fort, men what the f.... Jag är i alla fall riktigt pepp på imorgon :)

Nä dags att försöka ruska liv i M igen...

Puss

Festen e i gång :-)

0-1143a2f83f4192abfd7fd1187354e92b.png

Festen e i gång :-)


badminton :-)

0-511bb2777077834ee3ca22063092ce59.png

badminton :-)


Mmm langos

091d6c2a8249f1fe0654fb04956d580e.png

Mmm langos


lugnt och stilla njuter :-)

0-2fd52264af87721596987d0fde660080.png

lugnt och stilla njuter :-)


Vaaaaaarmt

Så klibbigt varmt just nu. Hade tänkt att försöka sova snart, får se hur det går ;)

Det gick bra med mäklaren, förhoppningsvis ligger min lägenhet på nätet imorgon :) Sweet! Spännande! Undrar om det är någon som är intresserade och vill flytta in i min lilla ögonsten. Har ju ändå haft henne i 10 år...det blev visst en hon helt plötsligt :) Lägenheten alltså :)

Ikväll har vi firat syss. Hon fyllde egentligen för länge sen, men eftersom de va på semester då blev det tårta idag istället....och kors itaket...jag och micke cykla faktiskt dit?!?!? hihi...det va på tiden :)

I morgon kommer bli en riktigt bra dag! Först en tidig morgon med sol och bad med Sandra :) När vi känner oss välstekta blir det stan. Fortfarande saker som behövs inhandlas inför lördagens karnevalsfest. Efter det blir det badminton med Micke. Nu jäklar ska jag se till att det blir 3 härliga lediga dagar innan jag börjar jobba igen på måndag :)

Puss o nattinatt

14 timmars slit...

...på 2 dagar blev det i lägenheten, men nu tycker jag äntligen att den är ok att visa för mäklaren som kommer idag. JAg är nästan lite nervös :)

Skorna som jag tjatat om vill inte riktigt som jag vill. De va inte de lättaste att få på sig.....men idag gör jag ett nytt försök. Jag ska, jag kan och jag vill ha på mig dem på lördag hihihi :) Det va inte så att de va för små fanns ju massor med plats kvar men man fastnade liksom i remmarna nu när det är varmt....o man e lite varm om fötterna...hmprf.

Nähä lite frulle på det här kanske. Fastnade ju alldeles för länge framför datorn :)

Puss

de har kommit :-) hoppas jag kan g

5bfc6025395422153ab92382b854e7a2.png

de har kommit :-) hoppas jag kan gå i den bara :-)


hihihiiiiii.....

....jag tror att mina skor har kommit. Har fått en postavi i allafall....står ingen avsändare, men jag hoppas...

I väntan på Harry Potter...

0-4be4266829bda6c64ebf6f1200b8f715.png

I väntan på Harry Potter...


Tänk guld!!!

Guld ! Guld! Guld! Festen på lördag har guldtema. Jag trodde att jag var någorlunda klar med min outfit.....men nu känns den inte alls rätt. Hmprf....måste nog hitta nåt nytt eller köpa lite snygga assecoarer. Håller tummarna för att skorna ska hinna komma. Fick mail igår att de borde komma senast imorgon :) De är visserligen svarta och inte guld....men, men... Ska bli så himla kul att få fixa till sig på lördag. Måste nog köpa lite nytt smink oxå :) Sandras fester brukar alltid va kul...och när det är karneval i stan kräver Sandra full fest och karnevalshumör. Igår när jag och Irene var hos henne började tivolit komma till stan. Man hörde lastbilarna och Sandra sprang ut på balkongen o titta...hihi....det riktigt lystre lycka ur ögonen på henne :)

Nu är jag nästan uppe med tuppen....nästan. Är på väg till lägenheten och ska stäääääda. Weeeeeeiiiiii.....not, men idag känner jag mig ändå ganska pepp på det ska bli skönt att få massa gjort. Hoppas på att hinna till hamnen efteråt för att träffa Beckis + barn, Sandra + Saras barn och Irene.

Ikväll blir det antagligen Bio men Syss barn Bella och Lovisa. Vi ska se Harry Potter :)

Nä dax och sätta fart.

Puss Puss

Det blev inga måsten idag :)

Istället blev det till att grilla med Irene. Hemmagjorda hamburgare....gott gott gott :) Sen tog vi plus Micke några låtar på world tour...hihi. Trummor, gitarr och bas. Tror minsann att vi ska starta oss ett rockband....fast jag tror dock att vi ska hålla Irene från trummorna....hehe

Blev en snabbsväng hos Sandra oxå...vi drömde oss bort bland alla snygga kläder och skor man kan beställa från nätet....man kan aldrig få för många skor...o inte kläder heller ;)

Puss o go natt

Huvudvärk...

...och har egentligen massor att göra. Har inte energi till måsten idag. Blä!

Snart...

...ska Arvid åka hem...kommer bli tyst och tomt. Kommer sakna...

Förhoppningsvis blir det badminton idag. Hade tänkt det egentligen igår men då blev det bowling istället eftersom det va stängt på badmintonen. Annars så blir det nog en lugn dag idag, tror jag behöver det har varit ganska intensivt ett tag.

Råkade beställa ett par skor igår....hoppas de kommer i veckan så jag kan ha påå mig dem på festen på lördag :)

Puss