Dålig bloggvecka...

...men nu är det faktiskt dags att jag tar mig i kragen och skriver några rader :)

I helgen var det kalas för lilla söta Nova-Li som har fyllt 1 år!!!! Hon har blivit så stor lilla gumman. Hon hade ett stort kalas med släkt och vänner och hon var så underbart söt i sin fina prinsessklänning. Storasyster var oxå lika fin som alltid och hjälpte till att hålla ställningarna så allt gick rätt till vid allt från paketöppning till tårtätning...hihi. Ska lägga upp bilder senare i veckan så får ni se sötisarna.

Arvid va här i helgen och det blev en ganska lugn och mysig hemmahelg. Vi gjorde inte så mycket mer än spela lite spel, myste och så. helgerna går så fort när han är här :( Tur att vi har honom i helgen igen :)

Just nu tar jobbet upp mest tid. Det e roligt som vanligt men en hel del att göra och hålla koll på så hjärnan får rejäla träningspass :) Försäljning av lägenheten är på G och så har jag den där jäkla skadeanmälan som gnager i skallen oxå. Fasiken va onödig krock...blir bara mer sur ju mer jag tänker på det, men nu är skademanmälan ivägskickad så nu är det bara att vänta på vad försäkringsbolaget säger.

Det blev fika efter jobbet idag med Raquel, Anton, Sandra och Irene. Efter det så åkte jag o tvätta bilen så jag kan ta bättre kort på reporna jag fick....förut va den ju så skitig så det inte syntes knappt nåt alls...oups

Lääääängtar till imorgon. Då är det massage som gäller på lunchen :) 30 minuters knådning som jobbet betalar. Det e personalvård. Tack jobbet :) Jag ska bara njuuuuuuuuuta!!! Sweet!!!

Nä nu e det tack o go natt! Puss

Kommentarer
Postat av: Thiff

Hallå! Tycker verkligen att du ska läsa fortstättningen på böckerna, för det känns faktiskt bra att läsa hur han överlever, och läsa hans berättelde! Men jag håller med dej, fy fasen vilka tunga böcker...


Gör mig glad :)

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback