Resfeber!!!

Nu är det 3 timmars vila innan det bär iväg mot Arlanda. Den sista diskmaskinen är igång och väskorna är packade. Kameran är rensad så alla härliga bilder får plats och alla viktiga papper plus pass är med...

Kattvakter är fixade...tack sötaste bästa goa Sandra för att du har Mimmi och Tyson, hoppas ni får mysigt....och det är klart att du ska följa med den 16:e när vi kliver in i huset. Mickes halvbror kunde ta Dolly och Sally...vilken lättnad att slippa sätta dem på något kattpensionat. Nu får de ju mat, vatten coh kärlek dygnet om :)

Tar med mig kabeln till kameran så jag ska försöka lägga in några bilder här då och då så ni

Jag är...

...ingen bra bloggare just nu..

Åker om några dagar, ska till huset imorgon o träffa nuvarande ägarna....längtar efter vårat hus...

Va och fikade med Pernilla och Michelle från skolfoto idag, va kul att träffa dem va ett tag sen :)

Pratade med chefen idag och han va nöjd med de två veckor jag varit där, han tyckte det hade gått riktigt bra för mig. Faaaaan så skönt att höra. Så nu kan jag åka på resan och slappna av helt. Jag vet att de på jobbet är nöjda och att allt som ska fixas till huset med försäkringar mm är fixat. Jag han bara slappa o ha det gott i solen med en paraplydrink i handen....njuuuuuuta i 2 veckor.

Har försummat vänner o familj lite (eller ganska mycket) de senaste veckorna eftersom det varit fullt upp, men jag lovar er en grillning hos oss så fort vi fått ordning och grillen är på plats.

Irene du har en privat visning den 16:e.....innan möblerna kommer in, precis som du vill :) Vågar inget annat för då säger du väl upp bekantskapen med mig ;)

Sov dags. Löv ju ål =) Puss

Det är så sjuuuukt...

...mycket just nu så jag ber om ursäkt om mina inlägg i bloggen och mina kommentarer i era bloggar är få. Har så mycket i skallen så jag är helt slut hela tiden. Hehehe det är faktiskt sant när jag säger att jag verkligen behöver semestern just nu fast jag bara har jobbat 2 veckor... Det tar på krafterna att koncentrera sig på nytt jobb samtidigt som man packar ner lägenheten i lådor och fixar el o en massa annat till huset samtidigt som man dessutom tvättar och packar för en 2 veckors lång resa. Nu klagar jag absolut inte på mitt liv för jag har det äckligt bra....jag säger bara att det tar på krafterna att fixa allt...

Kickoffen va riktigt skoj. Bowling, lekar, god mat, trevliga människor och live band =)

Jag har nyss tagit upp tvätten....som inte va torr :( Ska bli sååå skönt med egen tvättstuga. Just nu väntar jag på att disken ska bli klar....vill bara stupa i säng just nu. Känner mig lite dålig just nu för jag har inte tränat på en vecka...synd när jag hade kommit igång så bra, men jag har verkligen inte orken nu när allt annat är på gång, får nog vänta tills efter Dominikanska.

Nä nu snutteluttisar ska jag snart sova. Tack för alla goa kommentarer om mitt alterego Indian-Carro =)

Pöss

Kickoff idag...

...med Amerikatema. Jag va indian :)


Nu ska jag avslöja...

...en av anledningarna till att jag varit borta från bloggen så mkt och har haft fullt upp...

Papper och allt är klart nu. Det blir parhus i Harg från 16/2 =) Hehehehe Carro börjar bli vuxen?!?!?

122kvm 5 rum och kök, 2 våningar. 350kvm tomt och när man sitter på vår uteplats så har man utsikt över nyköpingsån!!!!
Livet kan inte bli mycket bättre nu. Bara 1,5 vecka kvar till den 2 veckor långa resan till Dominikanska republiken. Sen är vi hemma 6 dagar innan det är dags att få nycklarna till huset.

Jag lovar det kommer bilder!!!

Puss

Hej alla :)

Önskar att jag orkade skriva ett långt inlägg om allt roligt som händer runt omkring mig just nu men jag är helt slut...ett tecken på det kan vara när jag va inne hos chefen idag för att påminna honom om att jag måste gå tidigare imorgon för vi ska vaccinera oss inför resan. (Till saken hör att jag sitter och säljer kontorsvaror hela dagarna och bla laminat plast) Jag gick in till chefen och sa...du det är imorgon jag skulle gå tidigare eftersom jag ska iväg och laminera mig...say what?!?!? Ja han fick sig ett gott skratt och jag med...kan se framför mig hur det skulle se ut...

Nä trött nu...upp och simma imorgon igen....hoppas bara inte halsontet är värre kan ju liksom inte bli sjuk nu juh...har bara inte tiiiiiiiiiid!!!

Puss

Hjäääälp!!!

Det ska vara tema Amerika på Kickoffen med jobbet nästa helg och jag har ingen aaaaaaning om vad jag ska ha på mig och jag har ingen tid att springa på stan heller för jag är uppbokad hela dagarna och eftermidagarna fram till torsdag kväll....som sagt hjäääääälp.....tips tack!

Dessutom har det strulat till sig lite med kattvakter när vi åker bort. Det som va sagt från början gick inte då vi kom på att Mickes föräldrar har kattlucka och våra katter är innekatter....hmprf... paniken börjar sprida sig, man vill ju liksom att de oxå ska ha det bra när vi är borta. Till 2 katter (mina) är det typ fixat eftersom Sandra är så go och tar dem om vi inte hittar någon annan kattvakt....men till Mickes 2 katter, söta Dolly och Sally är det tufft att hitta vakter tyvärr. Har frågat alla vi kommer på men icke.... :( Jag vet det är sånt här man får räkna med när man är djurägare...och jag håller med, helt sant. Men nu är det så att vi såg till att det var löst innan vi bokade....men det sket sig som sagt och nu står vi här :( Så om det är någon som känner för lite sällskap 26 jan-10 feb av 2 eller kanske till och med 4 katter så är ni välkomna att höra av er till mig....hjälp mottages tacksamt.

Nä nu ska jag sova så jag orkar städa innan jag åker till Micke i morgon. Vi och A ska till Lek och buslandet imorgon (eller vad det heter) så det gäller att man e pigg och full av energi.

Förresten....någon som vet varför det inte går att mms-blogga längre?!?!

Puss

3-rätters...

...a´la fredagstrött Carro som inte orkar städa och istället ligger på soffan o ch tittar på lets dance och försöker komma på 100 andra viktigare saker att göra än.....städa:

Förrätt:

Avokado, serveras med turkisk youghurt och blandade nötter

Dryck: Ett glas vatten

Huvudrätt:

Nudlar med delikat Heinz ketchup

Dryck: Ett halvt glas vatten

Efterrätt

(obs intas ca 2 timmar efter huvudrätt då 1 timmes siesta och 1 timmes telefonprat hunnits med)

Ett glas nyponsoppa


Svårare än så behöver det ju liksom inte va!

Jag såg världens största...

...silverfisk idag. Den va sjuuuuukt lång, tjock och äcklig. Den kröp på jobbet, jag lovar den va nog 4 cm lång o då skojar jag inte.

Dagen flöt på som väntat utan några större konstigheter. Vaknade tidigt, trött som få...vilket bevisades av att jag ställde mitt goda varma te i kylen...efter en stunds letande efter tekoppen var dock inte teet så varmt längre. (Försökte mms-blogga en bild på detta imorse,men det verkar inte som om det lyckades)

När jag väl vaknat till var det dags att frysa fingrarna av sig pga bilfönsterskrapning, men sen så bar det iväg till sunlight...och jag e så stolt över mig själv för jag simmade verkligen innan jobbet idag. Jag måste nog säga att fy fan vad jag e bra :) Jag hann till och med handla en sväng på statoil innan jobbet...det blev en god Loka för att fylla på vätskeförrådet igen. Carro the tidsoptimist var alltså nästan en hel kvart för tidig till jobbet och då hade jag inte ens stressat?!?!!?

Nu sitter jag här med ett glas nyponsoppa och ska snart hoppa i säng...är uppe lite "sent" idag eftersom det blir "sovmorgon" imorrn....ska ju inte upp förrän 6.30 juh...

Virrpannan e tillbaka

Skyndade mig till stan efter jobbet för att jag skulle fixa en sak åt morfar. Sen fort hem för att fixa mat. Bestämde mig först för att göra lasagne, men när jag kom på att ketchupen va slut (brukar ju liksom ha det i köttfärsen) så beslutade jag mig för att göra tacopaj i stället.... så jag började med tacoköttfärsen och degen....och sen gick jag till kylskåpet och hämtade de färska lasagneplattorna och öppnade förpackningen.... !?!?!?!? Jag skulle ju för fasiken inte göra lasagne?!?!?!?! ....men det hade jag tydligen glömt bort i en stunds (läs konstant) sinnesförvirring. Eftersom jag inte ville förstöra lasagneplattorna och låta dem torka i kylen så bestämde jag mig att dessutom göra lasagne eftersom jag som tur va (läs: jobbigt nog) hade mer köttfärs hemma. Så här är jag nu framför datorn ett antal timmar senare...sliten som satan men med ett gäng matlådor i frysen...

Jobbet gick bra, blev rätt fort varm i kläderna så det va bara till o köra.

Nu ska jag faktiskt lägga mig snart...träningsväskan är packad och väckarklockan står på kvart i 6. Japp ni hörde, jag menar läste rätt... ambitionen är att vara på Sunlight kl 06.00 prick när de öppnar för att starta dagen med x antal simlängder... jag vet....helt otroligt, det är så att jag inte tror mig själv...

puss o go natt

Tillbaka till vardag och rutiner

Börjar mitt nya jobb om ca 50 min. Ska bli skönt att komma igång igen. Jag har haft en rejäl bloggpaus nu men ska försöka att komma igång ordentligt igen. Det har bara varit så skönt under jul och nyår att släppa bloggen för ett tag....

Just nu är med massor som ska fixas känns det som. Saker att planera till resan, Micke ska flytta hit och vi letar nånstans större att bo ska antagligen flytta några av hans grejer redan i helgen, sen är det visning som vi ska på på måndag och möte på banken tisdag....sen är det kick off med jobbet nästa helg med Amerika tema. Någon som har något förslag på vad man kan va? Ska jag ta Mickes Elvisdräkt kanske...hehe. och om om ca 3 veckor e det dominkanska. Allstså det är massa roliga saker men en hel del att fixa som sagt.... Dessutom har jag börkjat träna (läs:har tränat en gång) och det är riktigt skönt... Hoppas på att få in rutinen att träna innan jobbet på morgonen....kanske....hihi vi får se... Viljan finns hoppas bara orken finns oxå...

Nä nu måste jag sätta fart...

Puss

Gott nytt år!!!

Igår var det nyårsmaskerad, Det var verkligen hur kul som helst. God mat, trevligt folk och bra lek. Tack alla :)