Jag är buzzador...

...sen några år tillbaka. Det är ett sätt för företag att ta reda på vad marknaden tycker om olika produkter. Man får hem en kampanj (gratis)....kan gälla det mesta. Så ska man visa/bjuda folk man känner produkten och ta reda på vad de tycker för att sedan rapportera tillbaka till buzzador. Om några veckor får jag tex hem en tandkräm (Sensodyne) som de vill samla in lite respons på. Har tidigare varit med och "buzzat" halstabletter, lambi näsdukar....energybars...etc. Man kan nästan säga att det är ett alternativ till marknadsundersökningar. Själv tycker jag det är roligt att få prova på olika produkter :)

Just nu söker de nya buzzadorer, särskilt till :
(text från buzzador.com)

- En kampanj som riktar sig mot föräldrar med barn födda mellan 1 juli 2010 och 1 september 2010. Det rör sig alltså om riktigt små bebisar, och även gravida som beräknas föda inom de närmaste dagarna! Inbjudan till denna kampanj kommer gå ut till målgruppen under september.


- En kampanj som riktar sig till föräldrar med barn födda mellan 1 jan 2009 och 17 mars 2010, det vill säga barn som är ca 6-18 månader gamla. Inbjudan till denna kampanj kommer gå ut till målgruppen inom bara några dagar, så ju snabbare dina bloggläsare registrerar sig som Buzzadorer desto större är chansen att de blir inbjudna till denna kampanj.


 

Är du intresserad av at bli en buzzador så anmäl dig här så får jag lite extrapoäng och även ett presentkort på 100kr om jag rekryterar 5 stycken. Bli en buzzador vetja!!! :)



Full rulle och lite till...

...på jobbet. Nu känner man att det är igång igen. Hatar att ligga ett steg efter hela tiden istället för 2 steg före....men som jag sa på jobbet...man kan inte göra mer än man kan göra. Min jobbarkompis tyckte det var kloka ord från en klok kvinna, vet inte riktigt om hon kanske drev med mig ;) Rörigt är det i alla fall just nu och jag jobbade över till kl 18 både igår och idag....och antagligen imorgon också. Släpade mig i alla fall till träningen idag fast jag var mer än trött. Skönt att träna, rensar tankar och så är det rätt skönt att få svettas lite och ta i :)

Tror det blir mat snart.....sent, jo, men har ju liksom inte hunnit innan och älskling fixar ihop nåt i köket, det blir nog nåt gott :)

Riktigt bra film

dsc01206 (MMS)

Riktigt bra film


Nostalgi

Igår blev det verkligen en resa bakåt i tiden. Kändes precis som man gick in i ett rum fullt med människor från gymnasiet. Inte många klasskompisar kanske, men alla de som man träffade när man gick och lyssnade på nyköpings alla band. Alla var där. Helt sjukt bra känsla. Alla var glada, musiken var bra och man fick vara 18 igen. Den här kvällen kan jag leva på riktigt länge. Tänk att man kan må så bra av att återuppleva gammalt :)

Innan vi åkte till Temakrogen var vi hos Lisa och Fredde. Myspys! Fick äntligen träffa sötaste Carro som jag inte träffat på 2 år. Hon bor ju i Chile nu men är i Sverige över sommaren. Skönt med vänner som det alltid känns precis som vanligt med när man träffas fast det kan gå år emellan. Jag har turen att ha några sådana vänner.....vänner som finns i ett annat land....gör helt andra saker....men finns ändå alltid nära.

Idag blir en fixardag. Svävar lite som på moln idag. Känner mig kär, lycklig, glad stark...osv..osv....konstigt vilken boost man får av lite nostalgi. Tack alla band: Anger is a gift, Yahoo, Flames of Finland, Daybreak, Falling to pieces för att ni drog ihop denna kväll :)


Det är INTE helt ok....

...att jag vaknade med ont i halsen. Flärpen mitt i halsen (vad den nu heter?) Är typ dubbelt så stor mot vad den brukar känns det som. :-( Feber? Ja kanske, eller mycket möjligt faktiskt, men jag tänker vägra. Te, alvedon, vitaminer, frukt, kaffe och soppa till lunch borde väl bota det mesta. Eller hur :-) Ikväll blir det whisky och gurgla saltvatten:-)

Idag mötte alla 4 katter mig vid dörren nä...

dsc01195 (MMS)

Idag mötte alla 4 katter mig vid dörren när jag kom hem. :-)


När jag åkte hem idag var det värsta övers...

dsc01192 (MMS)

När jag åkte hem idag var det värsta översvämningen under järnvägsbron vid Gullans. Helt galet, men det var bara att köra ändå med min lilla stackars yaris.


Fortfarande lite för tidigt för att börja ...

dsc01166 (MMS)

Fortfarande lite för tidigt för att börja använda min nya höstkavaj/jacka men nog börjar det kännas som höst. Blåser och man till och med fryser lite ute ibland. Var på Qvarnen och åt med jobbet igår. Träffade de nya fotograferna och så. Riktigt skoj. Massor med mat. Det var grillbuffé, tyvärr orkade jag inte så mycket gott kött för de hade massa gott på salladbordet också :-) Nu är det dags att åka till jobbet. Ikväll är det träning med Irene :-) Jag har verkligen längtat både efter henne o träningen :-) Ses. Ha det! Puss


I fredags var vi ett gäng som styrde mot O...

dsc01186 (MMS)

I fredags var vi ett gäng som styrde mot Okle för att höra Timo spela med sitt band. Riktigt skoj. Innan vi åkte så blev vi bjudna på lite mat hos Hellström och Sofie. Blev inte så sen kväll, rätt sliten efter jobbveckan. På lördagen blev vi bjudna på grill och vin hos Mickes föräldrar. Har varit en rolig helg, men tyvärr har det inte blivit mycket vila. Så jag är inte särskilt utvilad idag. Sen hjälper det väl kanske inte till att jag inte sovit en hel natt på snart 4 veckor :-S Börjar bli riktigt trött på det nu. Ha det :-)


2 år idag <3 ...har gått så fort, samtidi...

dsc01191 (MMS)

2 år idag <3 ...har gått så fort, samtidigt som det känns mycket längre.


Nu sitter jag här...

...vid frukostbordet och bloggar igen. Det va en bra start på veckan med tjejerna när vi åt middag på Voyage. Igår åkte jag till Irene och hängde lite efter jobbet innan vi stack till träningen. Det va helt galet jobbigt, men skönt på samma gång. Tror dock att jag gjorde nåt knasigt för jag har ont i knät idag :-S Idag börjar Lisa jobba på mitt jobb :-) ska bli sååå skoj att ha henne där att fnissa med på rasterna :-P Nu e det dags o åka. Bye bye

Pizzan står i ugnen och snart blir det fil...

dsc01185 (MMS)

Pizzan står i ugnen och snart blir det film :-)


Regn, söndag och tillbaks till rutiner...

...och konstigt nog ganska skönt. Brukar inte alls gilla höst och regn men på något konstigt sätt är det faktiskt precis vad jag behöver just nu. Känns som saker och ting blivit lugnare så man får tid att ladda batterierna igen. Det borde man ju ha gjort under sina semesterveckor...men, men ;)

Helgen har gått fort. Fredagen spenderade jag och Micke i soffan med filmer och lite vin. Igår träffade jag Elin. Mys! Va länge sen vi sågs kändes det som. Vi strosade lite på stan det är ju festdagar i stan så massa knallar överallt som sålde lite allt möjligt......men samtidigt rätt mycket samma. Vi passade också på att äta den årliga langosen. Det är ju sååååå gott och det finns ju i stort sett bara här en gång om året. På kvällen var jag och Micke bjudna till grannarna. Fick massor med god mat och dryck, men jag hade kämpat med spänninghuvudvärk hela dagen så det blev inte så mycket dryck för mig. Trevligt och gott var det i alla fall.

Idag blir det nog en sån där fixar dag....matlådor....städning...hälsa på lite släkt...handla....osv, eller jag får se hur dagen blir. Har inga direkta planer så det får bli det jag har lust med:)

God morgon. Försöker äta en ordentlig fruk...

dsc01180 (MMS)

God morgon. Försöker äta en ordentlig frukost idag eftersom min mage krånglat lite sista veckan. Så idag är det havregrynsgröt och knäcke till frukost. Igår var det dags att börja jobba igen. Kändes faktiskt helt ok. Tycker ju om mitt jobb och det va rätt skönt att köra igång igen. Jag och Irene passade på att köra igång träningen igen igår. Vi körde ett rygg och magpass...det kändes att det behövdes :-P Nu ska jag sätta lite fart. Kram