Jag och älskling



Är gräsänkling ikväll och saknar faktiskt min älskling lite...men han är hos en kompis och hänger lite så jag får ju snart se honom igen så jag ska inte klaga egentligen :)

Har en massa måsten egentligen...borde städa...borde tvätta...borde...osv, menjag fastnade visst framför datorn istället :)

Puss

Försöker vakna till med lite sen f

0-1a64c2f21f97f2485c8864010edbd38d.png

Försöker vakna till med lite sen frukost...


ute på promenad. Ska en sväng till

-48c1111b31dbeffd336fc087a55b5b8.png

ute på promenad. Ska en sväng till morfar


Tidsoptimist som jag är...

...så sitter jag fortfarande framför datorn fast jag ska hämta Emma om drygt en halvtimme....och innan dess ska plattången fram och håret plattas, men jag hinner :)

Har varit ganska fullspäckade veckor sen innan jul. Massa kul har jag gjort, en del måsten också, men framför allt så har jag prioriterat vänner och familj....konstigt nog så tycker jag inte riktigt att tiden räcker till ändå fast jag är "ledig" just nu.

Idag ska jag luncha med Emma. Ska bli så skoj det var alldeles för länge sen!!!! Måste även försöka hitta en jacka eftersom min dragkedja gått sönder och det är lite kallt i det här vädret. Kanske ska jag sola en sväng oxå, känner mig fruktansvärt blek och tråkig just nu.

Nu måste jag skynda mig. Puss

Nu är det mycket snö... Har precis

0-1709137066399cd3247ff7b09307d747.png

Nu är det mycket snö... Har precis skottat i en och en halv timme...puh


Nu e det hockey. Go Nyköping!

0-73dd73405ba9b22ef0551413b0386579.png

Nu e det hockey. Go Nyköping!


Man kan ju tro...

...att helgen varit lugn bara för att man mest varit hemma, men...

Fredagen börjades ganska tidigt eftersom vi skulle hämta Arvid i Örebro. Visst kan det va kul att åka bil men med det här väglaget tar det sån tiiiiiiiiiiid....suck. På vägen hem så stannade vi i vingåker på Factory outlet. Målet var att hitta kostym åt älskling. Mission accomplished :) Nu kommer han vara sååååå fin när vi går på bröllopet med lila slips och allt :) Dumt nog hade ju jag trott att jag skulle få titta på lite roliga kläder till mig oxå, men man ska helt enkelt inte åka dit med ett barn och en karl....och jag som ändå försökte muta dem med var sin MER på fiket ;) Kom hem ganska sent. Lagade middag lite fort och så stack jag och handlade till firandet av Arvid. Efter det blev det lite slapping i soffan...

Lördagen började ca 4.30!?!?!?!? Då vaknade jag av att Lille A stod utanför sitt rum och skrek (alltså jag menar verkligen skrek. HÖGT) "Carroooooooooooooooooooooooo vaaaaaar ääääääääääääääär duuuuuuuuuuuuuuuu?" Lille A trodde nämligen att det var morgon och var fullt påklädd och redo för dagen. När jag förklarat att det var mitt i natten så la han sig till slut inne hos oss. Ni kanske trodde att han somnade om? Nääää....nu följde en dialog( eller det heter monolog va när en pratar hela tiden) Han prata....och prata.....och prata....och jag svarade....mmmm....jahaaaa.....joooooo.....mmmm.... ca 7 gick vi sen till slut upp. Micke och Arvid åkte iväg till Rosvalla och åkte skriskor på förmiddagen. Jag städade, bakade och fixade tårta till kalaset. när de kom hem lagade vi snabbt lunch så vi skulle hinna äta nåt riktigt innan alla sötsaker. 15-19 Kalas med Mickes föräldrar och min familj. Oj vad fina och många presenter Arvid fick!!!! Arvid blir egentligen inte 6 år förrän på onsdag men vi passade på att fira nu när han är här. Efter kalaset var jag helt slut. Älskling lagade middag och jag var alldeles för trött så jag hamnade på en stol i köket och orkade inget annat än att titta på när han lagade mat :)

Dagen idag har ju bara börjat kan man ju tycka, men vår dag började för ca 5 timmar sen...5.30, då jag vaknade av att A låg ledsen i sitt rum för att han drömt mardrömmar, stackarn... Jag bar in honom till oss och trodde jag skulle somna om, men det va visst inte så lätt :( Låg visserligen kvar "länge" i sängen, typ 8, men sen kom Arvid på att han ville baka scones till frukost och det är klart han ska få baka scones om han vill :)

Idag vet jag inte riktigt vad som händer förutom att vi ska skjutsa Arvid tillbaka till Örebro. Fast det brukar ju ta rätt lång tid så det kanske blir det enda som händer idag.

Som sagt....man kan ju tro att helgen varit lugn bara för att man mest varit hemma, men...jag tror jag behöver en helg till efter den här helgen ;)

Puss


Baka baka liten.....scones

0-6d7249f72862de5c5e89071016ccbccc.png

Baka baka liten.....scones


Tyson e lite utslagen...känner mig

0-349879c2b6b4018570be357f501da739.png

Tyson e lite utslagen...känner mig lite trött jag med...


Idag firar vi Arvid. Hurra hurra h

-d5da924e0b903476e9e8b3a28cb8af6.png

Idag firar vi Arvid. Hurra hurra hurra!


Förra årets bilder borta :(

Så typiskt klantigt av mig att inte "orka"/"ha tid" att lägga över mina bilder på den externa hårddisken som jag hade tänkt.... För ett tag sen gav vår dator upp och nästan alla bilder från förra året är antqagligen puts väck :( Jag tror att de är det i alla fall för den datorn går inte att starta... Alla födelsedagar, fester, karneval, semester på Skara sommarland mm äe borta. Som tur är hade jag sparat Dominikanska semestern och D´s 100 års dag på den här datorn så lite har jag kvar... Tur oxå att jag inte hunnit tömt kameran på bilderna från i jul och nyår. Skit oxå!!!! Bilder e ju alla minnen...


(Dominikanska republiken. Längtar tillbaka)

måste man va snygg när man åker sk

4518091bbaa3fe5ec1d1f0b1c9816f4a.png

måste man va snygg när man åker skridskor? I så fall får jag nog strunta i att åka ;-)


Galen!?


Det händer så mycket men samtidigt ingenting...

...om ni förstår vad jag menar...eller? Det är typ fullbokat med saker hela tiden. Samtidigt så är det mest små saker men som ändå tar tid. Saker som måste göras...handlas...fixas....städas....men oxå mysiga och roliga saker med familj...vänner...älskling... Jag tittade i min kalender häromdagen och kom fram till att vi inte har en enda oplanerad helg till mitten av februari....och har typ inte haft en oplanerad helg sen i november. Missförstå mig rätt!!! Jag älskar att ha saker att göra och jag älskar att umgås med familj och vänner. Det är bara det att jag saknar möjligheterna till att vara spontan. För när man har en stund över så har man ofta flängt runt så mkt så stunden man har över ägnas åt TV´n, vilket inte är särskilt spontant tycker jag... Förstår ni vad jag menar?

Idag blev det i alla fall sovmorgon :) och snart bär det av till Okle för att hälsa på D. Micke och mamma följer med dit oxå så det blir fika och mys med dem idag. Imorgon ska jag ut till Beckis, det var ett tag sen sist så det ska bli riktigt skoj. Astrid och Nova-Li växer så himla fort så det händer så mkt med dem från gång till gång....sötisarna.

På onsdag blir det date med Cecci. Jag o Micke var där i lördags och blev bjudna på mat (gooooooood mat) och så drack vi lite vin. Gott gott!!!

Nähäpp om jag skulle börja ta tag i den här dagen...eller eehhh eftermiddagen...

Puss

Jag och Lovisa och Bella spelar Go

0-7b083a749e7ca6f8f4b15bdb186e89c2.png

Jag och Lovisa och Bella spelar Goggle eyes...snygg man är ;-)


Mys på Söra

0-579c0537c7e17a6a157e3c4a45a499ea.png

Mys på Söra


Ute en sväng i det kalla vintervä

0-7165947f6b194eeaaf46cd4e75c9a593.png

Ute en sväng i det kalla vintervädret :-)