Nu e det både grill o stek :-P

dsc01177 (MMS)

Nu e det både grill o stek :-P


Grå lördag ute...

...men inne är det sol :p Vaknade vid åttatiden och kände mig konstigt nog ganska utsövd. Lille A kröp ner hos oss och myste en stund sen var det dags för frukost..kaffe o ägg o grejer gott :)

Ikväll får vi lite matgäster. Mys!

Me, myself and I... åkte till Ingelsta ...

dsc01166 (MMS)

Me, myself and I... åkte till Ingelsta o shoppade idag. Det va faktiskt rätt skönt att gå o strosa runt själv, fast det hade självklart varit roligare med sällskap :-) Köpte bland annat ny kavaj/jacka och sjal som ni ser på bilden. Blev örhängen, en t-shirt, tunika och ett paraply oxå :-) Är rätt nöjd faktiskt. Efter Norrköping hälsade jag på min goa morfar en stund. Skön dag :-)


Nu åker jag...

dsc01155 (MMS)

Nu åker jag...


Är i hamnen med morfars bil.

dsc01153 (MMS)

Är i hamnen med morfars bil.


Upp och ner...

...ner och upp. Humöret känns bättre....så skönt. Har haft en ordentlig urladdning idag. Bara legat på soffan och inte gjort nånting. Tittat på dåliga serier och surfat. Låst in mig och bara varit för mig själv....det behövde jag. Som min söta vän Irene sa. Även om vissa dagar känns skit så är det oftast då man får perspektiv på saker och ting.Hon e klok hon och hon vände mitt humör med lite skratt och galet prat :) Så i morgon blir en bra dag :) Snart ska jag gå och krama på min älskling som redan ligger i sängen och snarkar. Har ju så mycket bra i mitt liv så vet inte varför jag valde att lägga energi på att tänka på de få saker som känns dåligt....helt onödigt men ändå nödvändigt :p

Nä nu är det slut med allt flum. I morgon är det jag som tänker ha kul!!!!

Puss

Förändring?

De senaste dagarna har jag börjat känna mig trött på det mesta, vet inte om det är vädret som påverkat mig eller vad det är men jag känner att jag behöver förändring. Vill göra om hemma, klippa mig, skaffa nya kläder....allt, en total make over både för mig och hemmet.... men å andra sidan så har jag inte särskilt mkt energi så det blir inte så mkt gjort :p Tror det är semestern-e-snart-slut-ångest och höstdepp som har börjat smyga sig på....hehe knäpp man e va, när man egentligen borde flänga runt och ta vara på de sista lediga dagarna.

Nähäpp en kopp kaffe till och sen kanske rensa och slänga massa skit från förrådet....då får jag ju plats med fler nya saker ;)




En vecka kvar...

...av semestern. Vart har veckorna tagit vägen? Känns som jag inte hunnit så mycket som jag borde. Den här semestern har varit riktigt skön, men samtidigt tror jag inte att jag slappnat av som jag borde. Micke har ju jobbat hela sommaren så det har varit rätt mycket "vardag" här hemma, dessutom så har några nära legat på sjukhus och haft ont (har ont) och det snurrar ju självklart i huvudet hela tiden....ja, ja....jag ska inte klaga för jag har fortfarande haft 4 riktigt bra veckor och jag har ju faktiskt en kvar :) men man vill ju bara att alla ska må bra och vara pigga och glada....länge sen jag kände att det var så, länge sen man inte behövde oroa sig för någon, men som sagt mina nära o kära, släkt, familj, vänner betyder allt för mig <3 så det är klart man oroar sig när inte allt är på topp.

Helgen va i alla fall såååååå bra :) I fredags hade vi en "Micke/ Carrokväll" dvs gjorde egentligen inget särskilt...drack lite vin gick promenad, tittade på film och spelade guitar hero och fnissade och skrattade...riktigt mysig kväll och rolig :)

I lördags var vi bjudna på taklagsfest hos Mickes halvbror. Riktigt kul och vad genomtänkt det va....sererade öl i takrännor, dukade på takpannor och serverade TAKos och PANNAcotta....ja de hade verkligen tänkt till :) Det var ett gäng helt nya människor för mig och i stort sett för Micke också så det va kul :) Annars tycker man ju nästan att man känner alla, eller åtminstone känner igen alla i den här lilla stan :)

Idag ska jag träffa lilla Jonathan....åååhhh liten bebis <3.....Jag ska självklart träffa hela familjen Raquel, Mattis och goa Anton....Hurra hurra till er och er fina familj.

Ses...Pöss

Det blev en eftermiddag på landet idag. Tr...

dsc01124 (MMS)

Det blev en eftermiddag på landet idag. Trodde faktiskt att regnet skulle stoppa oss men vi hade tur :-) Efter lunch i hamnen så åkte jag o Arvid till Palstorps hage. Massor med lek o skoj. Lite lagom en sån här grå dag.


Kaffe och glass är gott :-)

dsc01101 (MMS)

Kaffe och glass är gott :-)


Idag blev det stranden igen för mig och Li...

dsc01094 (MMS)

Idag blev det stranden igen för mig och Lille A . Denna gång med Syss + familj


För en vecka sen va jag på Salem al Fakir ...

dsc01055 (MMS)

För en vecka sen va jag på Salem al Fakir på Skeppsbron. Jag har väl tyckt att han är helt ok men inte så mycket mer....men efter att ha sett honom live så måste jag faktiskt säga att han e grymt bra!!


Tiden går så fort...

Samtidigt som det känns som om jag varit ledig hur länge som helst så känns det som dagarna gått alldeles för fort. Skumt men så är det. Har ju visserligen 2 veckor kvar, så jag klagar inte...men känns ändå som de kommer springa förbi rätt fort...

Har inte gjort ågra vidare värst roliga inlägg på sistone, men det är bara för att det mesta kretsar kring sol o bad :)

Idag fyller min Syss år så det ska vi fira :) hurra hurra hurra!!!

Nä nu måste jag sova så jag orkar gå upp när lille A vaknar i morgon.

Nattinatt

Ikväll blir det spansk skräckfilm...spänna...

dsc01084 (MMS)

Ikväll blir det spansk skräckfilm...spännande :-S


Badar vid Stenvik :-)

dsc01082 (MMS)

Badar vid Stenvik :-)


Ny parfymfavorit, Samba Ice :-)

dsc01062 (MMS)

Ny parfymfavorit, Samba Ice :-)


Senaste dagarna har det bara stekts....typ :p


Bilder från den västra sidan






Nu drar...

...jag o badar



...med



Irene :)

Sen kommer....



Elin oxå och Rasmus :)

Soooooool!!!! Snart kommer fler bilder från the west side...

Grillen e igång :-) kanske lite sent...men...

dsc01029 (MMS)

Grillen e igång :-) kanske lite sent...men vadå, det är ju semester :-)


Fler som är ute och 'svalkar' sig...

dsc01026 (MMS)

Fler som är ute och 'svalkar' sig...


Sitter ute och försöker svalka mig i värme...

dsc01025 (MMS)

Sitter ute och försöker svalka mig i värmen... Det går sådär. Snart blir det myskväll och grillmys med älskling :-)


Gott :-)

dsc01013 (MMS)

Gott :-)


Mina fina tjejer överraskade mig så jag bl...

dsc01012 (MMS)

Mina fina tjejer överraskade mig så jag blir födelsedagsfirad idag :-) Snart är det räkfrossa på gång :-)


Nu e det vin o speldags :-)

dsc01011 (MMS)

Nu e det vin o speldags :-)


Kaffepaus i Göteborg

dsc01008 (MMS)

Kaffepaus i Göteborg


Svensk sommar vid lägerelden :-)

dsc01007 (MMS)

Svensk sommar vid lägerelden :-)


Irene, Elin o jag är på väg till Ullared.....

dsc01006 (MMS)

Irene, Elin o jag är på väg till Ullared...undrar om det kommer bli mycket shoppat...


Grillat och bubbel. Bra start :-)

dsc01005 (MMS)

Grillat och bubbel. Bra start :-)


Nu är jag och Elin på plats hos resten av ...

dsc00959 (MMS)

Nu är jag och Elin på plats hos resten av ligan på västkusten :-)


Grymt bra låt!!!!!

Vill dansa mest hela tiden när jag hör den :)


Hit hade vi tänkt...

Skönt!

...att åka med Arvid idag. Bada och ha mysig lunchpicknick eftersom Micke slutar lite tidigare på fredagar. Tyvärr får vi skippa det. Lille A har inte blivit bättre, snarare tvärt om :( Prickarna är fler och han är hängigare...och så tycker han det är jobbigt förstås. Stunderna som han känner sig piggare blir han rastlös....stackarn. När han kom och myste imorse (tiiiiiidigt kl 5.00) Så sa jag att hans nya namn borde vara Pricken Pricksson....då sa han " Nej, du kan kalla mig Mulle Meck!" ok?!?! .....efter vidare utfrågning så fick jag reda på att han tydligen är prickig....alltså Mulle Meck, seriefiguren.

På söndag blir det i alla fall västkusten för mig :) Jippiiiiiiiiii

(bild från roadtrip-08)

Jag lääääääääängtar!!!! Jag borde börja tvätta och packa så allt är klart. Ska nog göra det idag när jag ändå är "fast" med lillskrutten hemma.

Puss

Prickigt...

...kan ju va fint, men inte om det är vattkoppor på Lille A :( Gaaaaaahhhhh vad tråkigt det är att han är sjuk, vi som skulle ha så mysigt nu när han är här. Åka och bada och hitta på saker, men nä....istället sitter vi inlåsta i karantän. Som tur är kom de barmhärtiga samariterna Raquel och Anton hit igår för att bry sig om 2 uttråkade själar (jag och Arvid alltså) men förutom dem är det nog inte så många som vill träffa oss just nu, men är det någon som är sugen på vattkoppor så är ni varmt välkomna :) Idag har han i alla fall ingen feber och prickarna är inte många så det är ju skönt. Svårt att sysselsätta bara hela tiden eftersom han blir så rastlös. Tänkte mysa en stund framför barnkanalen, men nåt har hänt för det funkade inte. Då bestämde vi oss för att titta på film, Robin Hood, men nähäpp då fungerade inte det heller... Gick ut en stund, men eftersom man måste hålla sig på baksidan så man inte sticker iväg och smittar någon "ovillig" så tröttnade han ju självklart efter 5 minuter hehe Livet e bra tufft ibland ;) Då testade vi tv-spelet och kors i taket det gick (praise the lord) fast inget ljud, men eftersom Lille A haar ett gäng med egna ljudeffekter verkar det inte göra honom så mycket :) Jag frågade honom igår om han skulle bli en prickig korv men nä "det skulle ju inte gå, då måste du ju platta till mig först ju"

Förövrigt så har vi nog en vegetarian snart. I morse ville han inte ha skinka på smörgåsen för det är synd om grisen......men efter en stund tog skinksuget över och empatin för grisarna glömdes bort så det blev skinka i alla fall...

Ja, ja det var det om det....

Puss