Snart är det påsk

0-22c9b814c7d89f4a32805a919eada31b.png

Har haft ett par rätt sega dagar, antar att det berott på lite sömn, men nu börjar jag äntligen sova bättre igen :) Igår passade jag på att hämta mina söta syskonbarn i skolan. När vi kom hem hit så blev det en hel del påskpysslande :) Snart är det ju påsk så man måste ju faktiskt pyssla lite :) Jag passade även på att åka en sväng till morfar igår. Jag fixade lite påskmysigt hos honom med påskduk och en tupp och lite fikabröd....och lite så:) Jag ska nog dit senare i veckan med lite påskgodis oxå :)

 

I söndags testade jag och Irene att ha ett bord på loppis. Loppisen var på Träffen och det var faktiskt rätt mycket folk som var där. Skulle väl inte säga att försäljningen var på topp men lite grejer fick vi iväg i alla fall och vi gick ju inte back. Dessutom var det rättkul att titta på allt folk och så hann ju jag och Irene att umgås massor och det är ju aldrig fel :)

 

Idag blir det en sväng till Okle. Jag, mamma och pappa ska hälsa på Bästa D. Det blir till att fika och umgås några timmat. Mys! Som sagt ganska lugna dagar just nu, men det är rätt skönt. Man måste ju ladda nu så man orkar ha en massa roligt i vår/sommar :) Hihihihiiiii lääääängtar efter sommar!!!!! Längtar även efter resan till Italien om en månad. Jag ska åka med jobbet och det ska bli superkul!!!

Förresten....jag letar gröna panelgardiner.....någon som vet var det finns?

Pussoch hej

Usch...

...har drömt mardrömmar 2 nätter i rad. Vaknat när jag drömt.....somnat om....och en samma dröm eller en ny har fortsatt... Jag är heeeelt slut idag. Undrar vad drömmarna egentligen betyder? Jag vet inte att jag funderar på något särskilt.....men det kanske är något i mitt undermedvetna? Jag har i alla fall ingen aning :( Det jobbiga är att drömmarna känns så verkliga när jag vaknar och hjärtat dunkar. Mardrömmarna har varit olika. Stress, sorg, rädsla, panik, ångest, hjälplöshet.....skumt, hatar att vakna med en gnagande känsla i magen :( Hoppas dagen blir bättre än natten.

Just nu är det morgonmys framför bolibompa. Vi har Lille A här i helgen :) I eftermiddag ska vi på dop. Det är Lille A´s kusin som döper sig. Hittade fina kläder till A på stan i igår som han ska ha till sina jeans. Så himla sött/tufft :) Så det här är alltså lille A´s "dagens outfit" hihihi

34a10c47c2178abf7216d159c9bb807c.png

 

Imorgon blir det loppis för första gången. Det är jag och Irene som ska upp suuuuupertidigt och sälja grejer. Sandra kanske skulle med oxå :) Det jobbiga är att jag kommer va sjukt trött med tanke på att man ställer om klockan i natt (= 1 timmes mindre sömn) och de tidigare mardrömsnätterna.....men det ska nog gå bra ändå ;)

 

Ses. Puss


Tisdag

Grått ute och en lite seg morgon, men det gör inget...måste ju passa på att sega lite innan allvaret på jobbet börjar om 2,5 vecka.

Ska snart röra mig ner mot stan för en lunch med Irene, Mattis och Anton :) Efter det blir det en sväng på stan också. Sen läääääängtar jag till ikväll då jag ska träffa mina tjejer :) Vi ska fira Elin :) Så det blir vin och mys....kanske även ska slå till och köpa lite bubbel för att fira. Ja.....jag vet, det är tisdag...hehe men typ alla andra jobbar ju skift så de har inte helger på helgen och jag är ju ledig imorgon, så varför inte lite bubbel?! :)

Är så glad över att vi fixat i sovrummet. Nu nästan längtar man efter att gå och lägga sig bara för det är en helt annan "känsla" i rummet. Kanske låter flummigt men det känns verkigen på ett helt annat sätt än förut. Nu är det verkligen vårat sovrum, inte bara "ett rum man sover i" Nu när vi fått a**let ur att börja fixa här hemma börjar idéerna ploppa upp i skallen :) Finns massor att göra och lite kul att ha lite "projekt" på gång. Det roliga är att vi har ungefär samma idéer och tycker väldigt lika så det är verkligen kul att fixa tillsammans.

Jahopp nog om detta nu ska jag fixa mig färdig för stan :)

Puss

Nu har vi äntligen fixat i sovrumm

432149c29e5d8d2ff93d023b6bd66705.png

Nu har vi äntligen fixat i sovrummet. Det blev mycket mysigare :-) Det är väl mest älskling som fixat, men jag har varit med och handlat och tyckt...så då har ju faktiskt jag oxå varit med att fixa :-)


De här lamporna ska vi sätta upp i

2428dd433eb63805f136e67b5559069e.png

De här lamporna ska vi sätta upp i sovrummet. Det är 2 vägglampor och en taklampa :-) tror det kan bli riktigt fint. Hoppas det i alla fall :-)


Oj oj oj...

...nu har jag inte bloggat ordentligt på flera dagar.

Jag har börjat fokusera mer och mer på träningen, vilket är ganska ointressant kanske för andra att läsa, men själv känner jag mig faktiskt ganska stolt. Jag tycker om att pressa mig för att se om jag orkar mer och för att känna att jag kan. Jag började träna i liten skala i januar i, ökade sakta på och i sex veckor har jag tränat varje dag, med nåt enstaka undantag. Jag verkar ha hittat en träningsform som passar mig... kanske inte alltid så roligt att sitta på en träningscykel hemma och svettas, men jag kan aldrig skylla på att jag inte har tid. Har jag tid att sitta i sofan så kan jag lika gärna sitta på cykeln... Dessutom varvar jag det med promenader, badminton eller squash på gumsbacken och nu även nåt pass då och då på Sunlight. Var på Afro där i tisdags och har bokat dubbelpass där på måndag.....helt galet!!! Först afro och sen direkt efter det mage/rygg....jag tvivlar starkt på att man (jag) orkar men som Therese sa....man måste ju testa, och ja, det måste jag faktiskt. Jag kommer ju va skitstolt om jag orkar :) Nä nog snackat om detta.

I onsdags hade jag en riktigt mysig förmiddag hos beckis med supergod tomatsoppa till lunch. Som vanligt gjorde vi inte nåt särskilt utan snackade mest bort timmarna. Efter det var det dags att åka in till stan för jag skulle träffa mina jobbarkompisar Pernilla och Michelle för en fika. Vi har tjatat om att ses sen i december så det va kul att äntligen ses... När jag var på stan passade jag även på att hitta (köpa) mig en jacka :) Jippiiiii äntligen!

Igår åkte jag in till stan för att kolla min syn. Trodde den skulle försämrats en hel del eftersom det var 5 år sen sist, men de verkade nästan förvånade över att jag redan hade läsglasögon eftersom jag hade så bra syn...till och med jättebra syn.Men jag påpekada att jag blir så himla trött i ögonen när jag jobbar framför datorn så besöket hos optikern resulterade i terminalglasögon som jag ska ha på jobbet. Dessa nya fina glasögon kommer om ca 1,5 vecka....hihi spännande. Hoppas jag passar i dem för jag bestämde mig för ett par heeeeeeelt utan smakråd och det känns faktiskt lite läskigt...hehe men jag gillade dem så jag hoppas de blir bra :) På kvällen åt jag och Malin en goooood middag på Fika, lyxade till och med till det med en efterrätr ;) efter den goda maten så åkte jag hem och avslutade dagen med 2 timmar = 5,2 mil och 1027 kcal på cykeln.....hehe måste ju "förtjäna" den goda maten jag ätit ;)

Idag blir det cirkus möller med älskling, sis och Fredrik :) Ska bli suuuuuper kul. Först blir det lite mat och vin hemma hos sis & F. Mys!

Puss

Tomatsoppa a'la Beckis till lunch.

3d8bed434b2c5bdc1c26e411e0ec76dc.png

Tomatsoppa a'la Beckis till lunch. Mums!


nu har jag bakat marshmallowskladd

0-640b3544d4dcae5b322256c6a3c219a6.png

nu har jag bakat marshmallowskladdkaka som jag ska ha med till Beckis imorgon. Hon skulle fixa lunchen och jag efterrätten. Hoppas den är god :-) har aldrig bakat det förut...


hej hopp...

...här kommer en liten bloggsnabbis.

Måste skyyyyyynda mig. Ska snart iväg på konferens med jobbet och jag har inte fixat klart mig än....men det gör inget jag hinner :) Antar att mötet kommer ta heeeeela dagen så idag får man inte njuta så mycket av solen, men det gör inget för det ska bli kul att träffa jobbarkompisarna :)

Denna vecka är det fullt upp med fika/lunch/middagsdater, man måste ju försöka hinna med så mycket som möjligt innan jobbalvaret kör igång om en månad... På fredag ska jag, Micke, Sis & Fredrik gå på Cirkus Möller. Ska bli sååååå kul :)

Nähäpp nu måste jag skynda mig. Får se om jag hinnner blogga mer idag....ska en sväng förbi morfar efter jobbet och sen ska jag träna afrodans ikväll....jippiiiiiii :)

Puss & hej

Sconesdags

5c150679407c2474705ae1358c5dc684.png

Sconesdags på beställning av lille A


Min nya cykel :-)

0-7c634084f2d4c8d7a2a49f306e0b1db1.png

Min nya cykel :-)


Vaknade med tuppen (alltså Arvid)

0981576f2e8643f0b4ab2a1e50b97f8d.png

Vaknade med tuppen (alltså Arvid) 06.10 tyckte han att vi sovit färdigt...jag hade väl kanske inte riktigt samma åsikt....men, men ;-) Efter frukost och bolibompa började vi med lite påskpyssel. Lite tidigt, jag vet, men han är ju inte här varje dag och grejerna från Panduro kom nu i veckan... Nä nu är det dags för träning innan jag ska ner på stan o träffa Sandra. Puss så länge :-)


Snart helg igen

Har varit en riktigt lugn och skön vecka. Har egentligen inte hänt så mycket utan det har mest bara lunkat på (lunkat? Säger man så?) Imorgon, eller rättare sagt idag eftersom kl är över 12, ska vi åka och hämta Arvid. Så det blir inga sovmornar i helgen, men det gör inget för jag har sovit länge hela veckan :-) lika bra att passa på för om en månad kör allvaret igång igen då blir det till att gå upp tidigt och CYKLA till jobbet. Är så glad över min nya röda cykel jag köpte igår. Jag har blivit en sån cykelnörd så jag köpte till och med en sån där liten cykelmätare där man kan se hastighet, km och sånt :-) Eftersom jag tränar inne nu på cykel så har jag blivit lite 'skadad' och hålla koll på träningen och det vill jag fortsätta med när jag är ute och cyklar på den riktiga cykeln hehe, som sagt lite skadad kanske ;-) Nä nu är det dags att sova. Puss och god natt

En gammal, gammal, gammal låt...

...med helt underbar text som jag lyssnade massor på för riktigt många år sedan. Letade fram skivan och lyssnade på den idag när jag lagade mat.



Tillägnar denna låt till min älskling. Tack för att du är du och för allt du gör för mig...

Vi

Denna fina bild tog Irene av oss på Mia och Jimmys bröllop. Har skickat den bilden plus massa fler på framkallning idag. Har även beställt en av mina bilder från Femöre på canvas...förhoppningsvis blir den så pass bra att vi kan ha den som tavla i datarummet.




....och den här har jag beställt på canvas...


Femöre...

...med kaffe och kamera, besökte D och mamma och pappa. lagade god mat och tittade på film, tränade oxå....ja, så såg dagen ut...


Fint på Femöre

0-3c41ecbab031f43cd80b62675f084fb5.png

Fint på Femöre


Idag blev det biljard. Micke vinne

7f3e1ad8345ec4992f4e57bedb99ee4a.png

Idag blev det biljard. Micke vinner :-S


:)

Så vad har hänt de senaste dagarna...

Helgen började med en middag på Birgers med Cecci och Timo. Vi hade egentligen tänkt att gå till Fika men det va fullt. Det gjorde inte så mycket för maten var grymt god på Birgers. Hellström kom oxå. Vi satt och prata bort några timmar, men blev ändå en tidig kväll tog taxi hem vid 12-tiden.

I lördags fixade Micke och hans pappa med morfars bil. Jag tog mig en sväng till stan och träffade Sandra E, Therese och Jenny. Det var riktigt länge sen jag träffade dem så det va mysigt att ta en fika. Dessutom fick jag ju träffa Jennys söta lilla tjej för första gången :)

Annars har helgen mest varit lugn och mysig. Jag och älskling har tittat på film, lagat god mat, druckit lite vin och umgåtts. Igår spelade vi dessutom squash!? Vi hade egentligen tänkt att spela badminton men det var fullt så de på gumsbacken tyckte vi kunde spela sqash istället....och det var verkligen riktigt kul!!! Det var även riktigt jobbigt, svetten bara rann, men det var som sagt bara kul så vi kommer nog spela det igen.

Snart ska jag iväg och hämta ett paket från HM, jag är jättenyfiken på om kläderna ser ut som jag hoppas. Det är inte bara kläder till mig, det är till Micke och Lille A oxå :)

I eftermiddag ska jag träffa mina tjejer för fika. Tycker det är en riktigt bra sysselsättning på den internationella kvinnodagen!!!

Ses :) Puss

synd att jag inte har min riktiga

0-4f470b488488038500b8261044c19abf.png

synd att jag inte har min riktiga kamera med mig för nu ser det nästan ut som himlen brinner och det är lite svårt att 'fånga' med mobilkameran... Fint är det i alla fall


Bilder från igår




Idag, liksom de flesta av mina dag

-acb7e51315088543d14d5e7e11888d5.png

Idag, liksom de flesta av mina dagar, var en bra dag. Solen sken vilket alltid får mitt humör på topp. Efter en lugn morgon/förmiddag tog vi oss till Söra för en lunchgrillning. Micke fixa igång engångsgrillen, Arvid sprang runt i snön och jag hade med mig kameran och försökte hinna fota lite. Efter det fick jag några timmar för mig själv då Micke åkte till sin Farmor med Arvid. Under den tiden passade jag på att svettas lite på min träningscykel. På kvällen hade jag en date med Malin. Vi åt middag och snackade bort några timmar på OT's. Är så glad att jag och Malin har så bra kontakt fortfarande, hon kommer alltid att vara familj fast det inte riktigt är så längre. Som sagt, en bra dag :-) Nä nu måste jag sova så jag orkar med att gå upp när lillhjärtat vaknar imorgon bitti. Puss o go natt


Älskling in action :-) städning på

-8fbdc924bc5277272a02faa3d678828.png

Älskling in action :-) städning pågår :-)


Nu är de i alla fall lite mättare

0-412b7d65fb7ec0c5a73437dd200bb1f5.png

Nu är de i alla fall lite mättare än förut :-)


Hej sol :)

Vilken härlig dag! Nu ska vi ner till ån och mata änderna och ikväll blir det tacokväll. Mys!!!

Läste en liten rolig historia idag....hihi eller torr humor kanske ;)

Varför är bladlössen så små?
För att de har stannat i växten.


Hihi nu ska jag samla ihop lite mat till fåglarna.

Puss o hej

Man är ju ganska bortskämd med att ha det bra...

Det händer så mycket just nu... Som jag skrivit tidigare så har mina släktingar på Madeira varit med om onormaltmycket regn som orsakat öersvämningar, jordskred, dödsfall...osv. Som tur är har de klarat sig bra. Jag har en annan vän som har klarat sig undan jordbävningen i Chile. Hon har klarat sig bra men är skakade... En annan vän är alvarligt sjuk och genomgår en tung tid i väntan på operation... Som sagt, man är ganska bortskämd med att ha det bra. Jag ska kanske inte klaga på att jag är trött idag eller något annan helt oviktigt. Man får helt klart perspektiv på livet och vad som är viktigt...

Hoppas ni alla får en riktigt bra dag med människor ni tycker om att ha omkring er.

Puss