söndag...

...och jag är seg. Igår var vi hembjudna till Sofie och Jimmie på mat. Den här gången var tyvärr Cecci och Timo upptagna men det var trevligt och god mat även fast vi inte var alla den här gången. Vi blev bjudna på Risotto till huvudrätt och sedan vit chokladmoussetårta till efterrätt. Mums!!! Om 6 veckor är det dags för middag igen, då är det hemma hos Cecci och Timo :)

Idag sov vi länge, kändes som evigheter sen vi gjorde det sist. På eftermiddagen åkte jag till stan för att träffa fina tjejerna för en fika. Det va jag, Irene, Sandra, Raquel, och Sara.....och så lilla Jonte. Vi fikade och snackade bort ca 2 timmar på George. Efter det hyrde jag film, hämtade pizza och åkte hem till älskling...och här sitter/ligger vi nu i varsin soffa och slötittar på film...

Kram kram

Har varit en sväng till Nyköpings bro och ...

dsc01436 (MMS)

Har varit en sväng till Nyköpings bro och fikat med Mickes pappa och så köpte vi godis...bla den här söta lilla godisnyckelpigan :-) Efter det skulle vi fixa lite och klippa oss, men det var hysteriskt mycket folk hos frissan så vi hoppade över det. Blev lite shopping till bebis, lille A och Micke istället :-)


Intensiva dagar

När lille A är här gäller det att hitta på lite saker så han får leka av sig allt sprall i benen.....och får prata av sig allt prat ;) Igår åkte vi hemifrån strax innan 8 och var inte hemma förrän 17.30. Det blev en lååååååång dag för mig och lille A, han somnade gott redan kl 20 :)

Förmiddagen igår var vi hos min syster, Bella och Lovisa. Jag skulle till barnmorskan tidigt på morgonen så jag lämnade A hos syss innan och så åkte jag dit efter. Barnen lekte och tittade på film och jag och syster yster hade det ganska lugnt och skönt och satt mest och bara pratade. Vi hann med en fika och en lunch där också. Sedan var vi en sväng och handlade innan vi styrde mot Oxelösund. Jag hade "bjudit in mig själv" och Arvid på en kaffe och lekdate hos fam Kontinen. Alltid lika mysigt och Arvid och Anton leker så himla fint tillsammans <3 Dessutom får ju jag en chans och träffa min fina vän Raquel...tänk att vi hängt ihop i 27 år snart... inte illa <3

Har börjat drömma massor med konstiga drömmar...och Micke med... Skumt!

Idag blir det Busiz, men först en lugn och skön slapparförmiddag här hemma.

Pöss

Idag aktiverar vi oss (lille A) i badhuset

dsc01434 (MMS)

Idag aktiverar vi oss (lille A) i badhuset


Spelar yatzy med lille A

dsc01431 (MMS)

Spelar yatzy med lille A


Hmmm...förvirrad?!

Jag vet inte om det är "gravidhjärna" eller om det bara är typiskt mig, men nog är jag lite disträ till och från. Igår när jag skulle laga mat så hittade jag inte saltet. Gav upp efter en halvtimmes letande och fick köra utan salt, sen hittade jag inte "salladstängerna" (vi har 3 stycken) så då fick jag strunta i dem också sist men inte minst...så lyckades jag med att lägga tvkontrollen i Mickes vinglas... japp så såg våran fredagskväll ut :) Det ska även tilläggas att när Micke letade efter saltet efter maten hittade han det direkt. Visserligen i en låda där det inte alls skulle finnas...men det knepiga är att jag hade ju faktiskt också letat i den lådan. Hmprf... Dessutom hittade han alla salladstängerna i diskmaskinen. Det hade ju varit ganska logiskt för mig att kanske titta efter där men så långt gick inte min tanke... Asch så kan det va jag må va ganska förvirrad och klantig i mellanåt, men jag e no rätt go i alla fall ;) Jag säger som Lady Gaga...I´m born this way...

Hoppas ni får en fin lördag. Själv ska jag snart börja fixa med efterrätten till kvällens middag :)

Pöss

Som sagt...

..varför ta det lugnt när man kan göra saker ;)

Snart bär det av till stan för att möta upp Irene och Raquel...kanske att Mia kommer med också. Det blir fika och tjejsnack, perfekt för en fredagförmiddag. Sedan fortsätter eftermiddagen med tjejsnack för jag ska träffa Cecci. Mys, det var länge sen vi hade lite egentid utan grabbarna och det behöver man ju faktiskt ibland :)

Efter allt tjejigt ska jag täffa min älskling. Då ska det handlas och fixas till imorgon då Mickes föräldrar kommer hit på middag. När det är klart gissar jag på att vi sjunker ner i varsin soffa och tittar på någon film...Gillar redan denna fredag :)

Trevlig helg!

Hur gör man?

Är rätt dålig på att ta det lugnt tror jag. Det börjar krypa i kroppen och så tycker jag att det är tråkigt när det är lugnt för länge.  Brukar nog inte ha så svårt för att slappa men efter en period som har varit ganska hektisk så har jag nu liksom lite svårt för att komma ihåg vad man gör när man har egen tid över. Tänker varje dag att det vore skönt att bara vara hemma en hel dag och göra ingenting...bara mysa runt i myskläder, men sen blir det svårt att bara va så jag måste hitta på något. Samtidigt som jag gör något kan jag dessutom känna att jag är så trött så jag bara vill hem och slappa. Haha ja, jag är nog en knäppis.

Igår var jag en sväng på jobbet och hälsade på. Riktit skoj att träffa alla. Efter det så kom Irene hem till mig på en kaffe :) Idag ska jag antagligen träffa mamma och pappa :) Inte helt bestämt än, men lutar åt att vi ska på sängjakt då de vill köpa ny säng. Vi skulle nog också behöva en ny så som min kära sambo lever runt på nätterna så skulle det inte skada med en lite större så jag får en lite lugn hörna för mig själv ;)

Nähäpp, kolla klart på såporna på tv, sen ta tag i dagen :)

Jag har bakat lite :-) Nu ska jag iväg o b...

dsc01427 (MMS)

Jag har bakat lite :-) Nu ska jag iväg o bli bjuden på lite lunch Kanske att det blir kaffe och nybakade kakor till efterrätt :-)


Svinkallt, men fint ute idag :-)

dsc01424 (MMS)

Svinkallt, men fint ute idag :-)


Pizza, "schlager" och grillning...

...det är ungefär det som helgen innehållit. Riktigt bra dagar! Helgen började i fredags med en liten "överraskningspizzakväll" för Jimmy eftersom han fyllt år. Vi var ute hos Mia och Jimmy i Bergshammar och satt och prata, skrattade, spelade spel och drack lite öl och vin....tur det finns alkoholfri öl som är helt ok så jag också fick öl till pizzan :) Micke och Lille stannade hemma i fredags. Micke kände sig lite mosig efter tandläkarbesök och lille A ville stanna hemma och mysa med pappa. Så det var bara jag som åkte till Bergshammar och hade en massa skoj.

Igår blev det lite snabt bestämt att syrran och hennes familj skulle komma över för lite grillning och schlagers på kvällen. Maten var sååååå god, är så gott och grilla mitt i vintern när man inte gör det så ofta :) Så grillningen var grymt bra....kan väl kanske inte riktigt säga detsamma om melodifestivalen... Tycker det är lite synd. Jag älskade melodifestivalen när jag var liten. Man längtade och visste att det skulle bli en riktigt bra kväll med bra musik, mys och massa snask och snacks....men nu...jag vet inte, det känns så utdraget med alla deltävlingar och inte är det många bra låtar heller...om ens nån. Ja, ja...det var i alla fall en riktigt trevlig kväll. Lille A var helt överlycklig och sprallade runt :) Bra helg helt enkelt!!!

Idag så får jag en söndag alldeles för mig själv. Lille A åker till Örebro om någon timme och Micke ska iväg på hockey i Globen. Jag vet inte riktigt vad jag ska hitta på, men jag funderar på att börja måla barnrummet.....men vi får se om orken finns ;)

Ses. Pöss

Nu eldas det för ikväll är syss plus famil...

dsc01421 (MMS)

Nu eldas det för ikväll är syss plus familj här och vi ska grilla och äta gott :-)


Nu är det färdigt :-) och fint blev det!

dsc01419 (MMS)

Nu är det färdigt :-) och fint blev det!


När jag kom hem efter att ha fikat med Eli...

dsc01417 (MMS)

När jag kom hem efter att ha fikat med Elin och Mia på stan hade Micke börjat tapetsera fondvägg i vardagsrummet :-) Spännande! :-)


Skitsnö!

Var det inte våren som skulle komma nu....inte mer snö?! Längtar massor efter vår, sol och värme nu.

idag blir det i alla fall date med stan med Elin :) Mys!

Oj...blev visst 'lite' godissugna här hemm...

dsc01416 (MMS)

Oj...blev visst 'lite' godissugna här hemma på så vi var 'tvungna' att åka och handla alldeles för mycket godis... :-)


Nu andas jag ut...

...och tar det lugnt.

Jag har haft ganska häktiska och tunga veckor bakom mig som gjort att jag satt mitt eget liv lite på paus. En i min närhet har varit dålig, men nu äntligen har det vänt och saker och ting har återigen återgått till det normala. Så skönt! Så om jag har verkat "frånvarande" och kanske inte hört av mig till vänner som jag brukar så är det för att jag helt enkelt inte orkat....och jag har heller inte velat prata om det när allt var kaos och man inte visste hur saker och ting skulle bli. Men som sagt nu är allt bra igen <3

Den här helgen har jag ägnat åt att ladda batterierna. Jag och Micke har tagit dagarna som de kommer och bara gjort det vi orkat och haft lust till. Måste nog säga att det var den bästa helgen på länge :) Dessutom har vi ju fått en hel del gjort så jag är suuuuupernöjd.

Hoppas ni får en bra dag....jag känner liksom på mig att det kommer bli en riktigt bra dag.

"Difficilia sunt ne sint" - Svårigheterna äro till för att övervinnas

Puss

Det blev ikea idag för att inhandla lite n...

dsc01409 (MMS)

Det blev ikea idag för att inhandla lite nödvändigheter till bebis :-) Man vet ju inte riktigt hur länge till man orkar röra på sig, så lika bra att passa på :-) Känns som vi har det mesta nu. Så skönt! Började även fixa lite i rummet, men det är långt ifrån färdigt. Avslutade kvällen i soffan framför en dålig film. Känns dock som det varit en riktigt bra dag...trots dålig film ;-)


Sovmorgon OCH god frukost :-) bästa starte...

dsc01408 (MMS)

Sovmorgon OCH god frukost :-) bästa starten på dagen :-)


Tyson har hittat en ny favoritplats....pås...

dsc01407 (MMS)

Tyson har hittat en ny favoritplats....påsen under vagnen. Man får väl dubbelkolla sen så inte han kommer med ut på promenaderna med bebisen :-D