Hur gör man?

Är rätt dålig på att ta det lugnt tror jag. Det börjar krypa i kroppen och så tycker jag att det är tråkigt när det är lugnt för länge.  Brukar nog inte ha så svårt för att slappa men efter en period som har varit ganska hektisk så har jag nu liksom lite svårt för att komma ihåg vad man gör när man har egen tid över. Tänker varje dag att det vore skönt att bara vara hemma en hel dag och göra ingenting...bara mysa runt i myskläder, men sen blir det svårt att bara va så jag måste hitta på något. Samtidigt som jag gör något kan jag dessutom känna att jag är så trött så jag bara vill hem och slappa. Haha ja, jag är nog en knäppis.

Igår var jag en sväng på jobbet och hälsade på. Riktit skoj att träffa alla. Efter det så kom Irene hem till mig på en kaffe :) Idag ska jag antagligen träffa mamma och pappa :) Inte helt bestämt än, men lutar åt att vi ska på sängjakt då de vill köpa ny säng. Vi skulle nog också behöva en ny så som min kära sambo lever runt på nätterna så skulle det inte skada med en lite större så jag får en lite lugn hörna för mig själv ;)

Nähäpp, kolla klart på såporna på tv, sen ta tag i dagen :)

Kommentarer
Postat av: Kitty

Hoppas du får en lugn och skön dag:) Kram

Postat av: Linda

det var jättekul att du kom förbi! :)

2011-02-17 @ 17:26:22
Postat av: Simone

Känner igen mig till 10 procent. Idag är jag ledig och fy fan så de t kryper i kroppen!! Men jag har inte gjort mer än varit ute, handlat och tvätta. hihi kram

2011-02-17 @ 17:38:06
URL: http://simonesnya.blogg.se/

Gör mig glad :)

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback