Äntligen här den kommit :-)

img_5983 (MMS)

Äntligen här den kommit :-)


Dåligt med uppdatering här...

...men jag har lite mycket runt omkring mig just nu så jag återkommer så fort jag har lite mer tid och ork och framför allt något att skriva om :)

Kram på er alla så länge <3

Drog fram mina gamla tyger för att försöka...

dsc01398 (MMS)

Drog fram mina gamla tyger för att försöka underhålla lille A med att sy...men vet inte om det funkar. Han kämpar på med en orm men med tanke på suckarna jag hör så tror jag han ger upp snart...


Idag gjorde jag en bokstavsbok till lille ...

dsc01396 (MMS)

Idag gjorde jag en bokstavsbok till lille A där han skulle skriva och rita ord till varje bokstav. På A blev det apa (appa), på B bajs, ballong, blomma...på C clown...sen tröttnade han :-P


Kära dagbok...

...idag har varit en lååååååång dag känns det som. Vaknade alldeles för tidigt och dt gjorde Lille A också så det var bara att gå upp och starta dagen. Har i och för sig hunnit med en del...pyssel med A, bakat, städat, lagat mat, varit på promenad och haft mina tjejer här på fika (tyvärr inte alla tjejer dock). Nu har jag en liten "paus" tjejerna stack hem för en stund sen och Micke och A är och åker skridskor. En bra dag, men kommer nog somna riktigt tidigt idag för jag är helt sluuuuuut.

Pöss

Som ni kanske förstått så tittar vi mycket...

dsc01394 (MMS)

Som ni kanske förstått så tittar vi mycket på film här hemma... Ikväll blir det en 2 timmars thriller som heter Shelter. Dagen har varit lugn... Mamma och pappa var här på en snabbfika. Sen lagade Micke en supergod middag och efter den så tog vi oss en kvällspromenad. Kyligt men skönt!


Kvällspromenad

dsc01393 (MMS)

Kvällspromenad


Igår var vi uppe länge och tittade på film...

dsc01392 (MMS)

Igår var vi uppe länge och tittade på film och åt pizza En riktig slapparkväll i mysbyxor och det va precis vad jag behövde. Idag blev det lång sovmorgon, gick faktiskt precis upp så nu sitter jag med frukosten :-)


Idag är jag hundvakt åt fina Tindra :-)

dsc01390 (MMS)

Idag är jag hundvakt åt fina Tindra :-)


Hihihi

Ni som känner mig vet att jag inte var allt för munter i början av min graviditet...illamående, trött osv. Nu är jag inte alls lika sliten, men som sagt...i början förstod jag inte alls det här med att:

ååååå man bara skiner när man är gravid...
Håret blir så fiiiiint...
Det är den bästa tiden i livet...
Man är så vacker...
osv...

Jag kände mig faktiskt ganska ensam och tråkig i de tankarna eftersom det kändes lite "fult" att säga att man inte tyckte det var så kul att vara gravid...inte för att man inte var överlycklig över barnet utan mest för att man inte var på topp. Som sagt som tur var så vände det efter ca halva tiden, men jag hittade en liten artikel där en tjej skriver om det
läs den vetja :)

Tror att man...

...varit hemma aningens för länge när man vet att såpan Days of our lives (Våra bästa år) börjar kl 10.20 och man dessutom (lite i hemlighet) längtar till det...

...om det nu skulle vara så menar jag, men så är det ju inte...hmprf

Spännande...

...att se om någon ringer på annonsen jag har i tidningen idag. Vitrinskåpet som jag vill sälja :)

Ska även bli spännande att se om vagnen vi beställt kommer nästa vecka. Vi beställde den för länge sen och den skulle egentligen varit här senast idag. Det som var ännnu mer intressant var att vi fick räkningen på den igår fast vi inte fått den än....man skulle ha 30 dagar på sig. Men nu har jag krånglat fram och tillbaka med dem...eller krånglat vet jag inte. De har varit väldigt tillmötesgående. Leverantören hade haft stängt 2 veckor över jul och nyår vilket försenat leveranserna. Fast nu så har de lovat att den ska vara här om 3-5 arbetsdagar och räkningen är framflyttad :) Så nu är det bara vänta och se.....om de håller vad de lovat ;)

Sovit ca 3 timmar i natt. Mitt huvud går för närvarande på högvarv....allt jag måste göra....allt jag vill göra....alla jag vill hjälpa.....alla jag vill hinna träffa....allt jag måste lösa.....osv...osv Idag ska jag ta tag i veckostädningen här hemma. Inte så mkt att göra egentligen...typ bara damsuga. Sen ska jag träffa Lisa :) Mys

Ses :) Pöss


Konstigt...

...att man tycker att tiden inte räcker till även fast man är "ledig"...

Slöa dagar

Har varit slö igår och idag. Ingen direkt lust att göra någonting. Så igår gjorde jag absolut ingenting...

Efter en slö morgon idag åkte jag till Okle för att träffa mamma, pappa och D för en fika. Åkte även förbi morfar på vägen hem. Mysig eftermiddag. Sen åkte jag hem och agerade hemmafru, fixade middagen alltså. Blev hemmagjord inbakad pizza. Kanske inte det godaste jag ätit men helt ok.

Traderandet har faktiskt gått ganska bra. Måste ta tag i det imorgon igen då sista auktionen går ut. Alla skor blir sålda....2 är redan sålda och klara och det sista paret finns det bud på. Så nu måste jag rensa mera för att sälja iväg mer saker jag inte behöver här hemma. Onödigt att det ligger här och bara tar plats när andra kanske har nytta av det.

Funderar på att kanske sova..hmmm...men jag vet inte riktigt om jag är tillräckligt trött än och jag orkar verkligen inte ligga och vrida och vända på mig i flera timmar. Så jag blir nog vaken en stund till :)

Kram på er!

Tradera

Nu säljer jag lite skor också...kika in här


Gott kaffe och fejjan startar dagen :-) Ha...

dsc01384 (MMS)

Gott kaffe och fejjan startar dagen :-) Har fått sova ordentligt för andra natten i rad och jag bara njuuuter av lugnet när segheten i kroppen. Så skönt att bara kunna slöa utan att känna att det kryper i kroppen och stress över allt jag borde göra. Är nog dagarna med mina fina vänner o mamma o pappa som fått mig att varva ner lite :-)


Äntligen...

...lite ordentlig sömn. Tror faktiskt att jag sov heeeeela natten och jag gick inte upp förrän 10.

Har äntligen hunnit med att träffa lite vänner som man så sällan hinner när man jobbar om varandra Som ni vet har jag ju träffat Irene en del och igår hade jag en mysig fika med Mia. Hann även med en kaffe hos mamma och pappa igår <3 Idag ska jag även träffa Sandra när hon blivit ännu snyggare hos frissan, kanske att Beckis också har date med oss. I morgon kväll är det mysmiddag med Cecci, Timo, Jimmie och Sofie. Vi brukar boka in var sjätte helg och turas om att laga mat. Den här gången ska vi vara hos oss och det är jag och Micke som lagar maten. Riktigt mysigt ska det bli.

Nä nu ska jag slöa innan jag ska städa det sista här hemma. Ses

Tjockare och tjockare... och tre månader k...

dsc01383 (MMS)

Tjockare och tjockare... och tre månader kvar. Hur ska det gå?!


Fix och trix

Nähäpp nu ska jag minsann bara ta det lugnt. Har fixat och trixat sedan kl 7.00 imorse. Desutom kunde jag inte sova i natt så jag gick upp ca tolv och vek tvätt. Så nu förtjänar jag att ligga på soffan och äta pizza. Ska göra hemmagjord pizza :) mums. Kanske lägger ut några fler annonser på Tradera också. Har en hel del att bli av med och mycket är ju knappt använt.

Ska dessutom snart lägga ut en annons på SN om mitt vitrinskåp som jag ska sälja....men ni får en sneekpeek här på bloggen först. Är det någon som vill ha vitrinskåpet kanske? Säljer det för 500 kr (Ikea Leksvik)



Som sagt säg till fort om ni är intresserade för om några dagar är annonsen ute.

Ha det gott så länge. Puss


Bra dagar

Har haft 2 riktigt mysiga och bra dagar. Tråkigt förstås att lämna lille A igår, önskar han kunde vara hos oss jämt...men, men...

Irene följde ju med igår och vi stannade På vingåkers outlet och de andra "outlettarna" runt omkring. Jag hittade tyvärr ingenting till mig. Tyckte utbudet på kläder var rätt kasst faktiskt. Hittade dock en tröja till Lille A som han ska få i födelsedagspresent. Han gillar kläder och har en ganska bestämd åsikt om vad han gillar och vad han tar på sig. Antagligen kommer han bli rätt dyr i drift när han blir ädre då han gärna vill ha märkeskläder :S Köåte även en söt liten dress till bebisen <3 På skobutiken hade de huuuuuuur mycket snygga skor som helst!!! Blev kär i ett par stycken faktiskt, men eftersom det enda jag egentligen behöver är vinterskor (hittade inga) stod jag faktiskt emot frestelsen att släpa hem ett tiotal skor...

Idag blev det en sväng till stan. Hur länge sen som helst sen jag gick på stan faktiskt!!!! Det va skoj :) Handlade lite mer presenter till A och även till bebis....och så handlade jag lite nödvändigheter....och några små och få onödigheter ;)

När jag kom hem åkte julen ut och så städade jag och plockade lite. Sen blev det matlagning. Något så exotiskt som hemmagjorda fiskpinnar och kokt potatis stod på menyn. Gott!

Imorgon fortsätter min rensning och städning men nu ikväll blir det nog bara till att slappa i soffan.

Ses. Puss

Varit på stan med Irene. Shoppat lite nödv...

dsc01379 (MMS)

Varit på stan med Irene. Shoppat lite nödvändigheter och nu lunchat/fikat :-)


Det provas lite skor :-)

dsc01378 (MMS)

Det provas lite skor :-)


Dagens planer

God morgon! Känns lite konstigt idag... inga rutiner att följa och ingen vardag med jobb hela dagen osv. Mitt vikariat tog slut innan jul så ingen tid att passa så här på morgonen. Dessutom börjar jag bli ganska stor och rund om magen så egentligen är det väl rätt skönt att få ta det lite "lugnt" innan bebisen kommer, men samtidigt så känns det tomt. Gillar mitt jobb och  har ju varit där sedan 2008 så det känns rätt skumt att jag inte kommer vara där förrän typ hösten 2012 när bebisen är över 1 år... men men, jag ska inte klaga, jag ska njuta av den lugna vardagen tills det blir långa vakna nätter med barnskrik och gråt...och mys ;)

Idag ska Lille A hem till Örebro. Irene följer med på bilturen så stannar vi på Vingåkers outlet ppå vägen hem...hoppas på att fynda lite, men har ingenting som jag direkt måste köpa. Förutom det blir det att rensa lite för att samla ihop lite saker som ska säljas på Tradera.

Ha en bra dag! :)

Snart hockey

dsc01373 (MMS)

Snart hockey


Sagan om Tanten och Gubben...

dsc01372 (MMS)

Sagan om Tanten och Gubben...


Idag var det dags...

...att mata änderna vid ån igen. Denna gång gick vi alla 3 och Lille A blev inte rädd för de närgångna fåglarna :)



Annars har dagen inte innehållit så mycket aktiviteter...inte för mig i alla fall. Grabbarna var iväg en sväng och åkte skridskor. Jag åkte och handlade och letade runt lite efter en hushållsvåg, men har inte hittat någon än. Ska sälja iväg lite saker på tradera tänkte jag nu när jag ska rensa igenom allt "onödigt" vi har här hemma och då är det ju bra att veta vad sakerna väger när de ska skickas.

På kvällen har vi haft fredagsmys med Lille A. Jag och Micke ska till Linköping imorgon och gå på hockey så Lillskrutt får sova hos farfar och farmor. Så vi myste lite med ostbågar och läsk framför lite barntv...när A lagt sig så kollade jag och Micke på Eclipse. Längtar tills nästa film kommer!

Nä, slut för idag, tack för idag. Ses :)

Tack lille A...

...för sovmorgonen idag och för att du är så go och omtänksam. Igår så satte jag mig ner med lille A för att försöka förklara varför jag inte orkat leka så mycket med honom. Dels för att bebisen i magen tar mycket energi men särskilt igår då jag mådde dåligt med huvudvärk. Jag fick en stoooor mysig kram till svar...han förstod. Idag kom han in som vanligt och pratade och myste som vanligt. Efter ett tag gick han upp, precis som han brukar.

Vanligtvis går jag upp efter 10 minuter och gör frukost, men eftersom jag vaknade med huvudvärk idag med så låg jag kvar i sängen. Lille A brukar alltid säga till om han blir hungrig så jag tänkte att jag ligger kvar och vilar tills han säger till... Först gick en timme, sen två.....sen nästan 3...då gick vi upp fast han inte sagt till. Jag satte mig hos honom och frågade om han var hungrig och det var han. Då undrade jag varför han inte sagt till, eftersom han brukar göra det. Då sa han "för jag ville låta er sova länge idag" Mitt hjärta smälte <3 Han är så liten men ändå så klok och omtänksam. Det är verkligen en liten kille som snodde mitt hjärta från första stund. Han kommer bli världens bästa storebror <3

Perspektiv

Ibland får man lite perspektiv på saker och ting...

Vaknade med huvudvärk som dessutom hållit mig vaken under natten. Tyckte att det var rätt synd om mig...tills jag gick in och läste på sn.se att det brinner i en restaurang här i Nyköping (igen) Blev då påmind om att det faktiskt finns de som har det värre än jag. Inte bara här i Nypan alltså utan överallt. Vad är tex lite huvudvärk jämfört med de stackars hemlösa som får sova ute i denna vinterkyla. Nej jag ska inte klaga idag, för det spelar ingen roll om jag har huvudvärk eller inte för jag är faktiskt en ganska lyckligt lottad liten skit :)

<3

God morgon!

Eller ...? Jag har i och för sig varit uppe i några timmar, men bara för att jag varit uppe betyder det inte att jag är vaken ;)

Idag är vi bjudna på kalas hos Jaqueline som fyller 7. Micke jobbar så det blir jag och Lille A som åker dit och firar. Mysigt. Igår var vi som sagt på Busiz. Arvid gillade det massor!!! Han och Anton sprang runt och lekte i 3 timmar, jag och Raquel satt och fikade och snackade. Grabbarna hade liksom inte riktigt tid med oss men satt väl i alla fall 5 minuter och fikade lite :)

Jag har lite dåligt samvete just nu för jag känner inte att jag har den energi och ork som jag vill ha för Lille A´s skull nu när han är här. Bebisen är vild i magen och verkar ha "snott" min energi...vilket gör att jag känner mig trött och tråkig. När det bara är jag och Micke så är det väl ok, men jag vill ju inte att Arvid ska känna att jag inte orkar och tro att jag inte vill göra saker med honom... men han är go och duktig och söt så jag hoppas han förstår, vi myser en hel del istället för att busa. Varje morgon kommer han in och lägger sig brevid mig i sängen och killar (ritar) mig på ryggen och myser. Just nu sitter han med 2 katter i knät och tittar på barntv. Tur att vi ska iväg sen o träffa lite kompisar så han får leka av sig lite.

Hoppas ni får en mysig dag <3

Är på Busiz

dsc01371 (MMS)

Är på Busiz


Lite nytt...

...så här i början på det nya året :) Vet inte riktigt om jag ändrat klart än men jag ska "känna lite" på denna design några dagar så får jag se om jag gillar den eller inte.

Just nu är det en ganska lugn förmiddag här hemma hos oss. I eftermiddag så ska jag och Lille A träffa Raquel, Anton och Jonathan för lite lek på Busiz. Skoj!

Jul och nyår

Det var länge sen jag skrev ett ordentligt blogginlägg... Så idag, första dagen på år 2011 tänkte jag att det var dags. Jag har verklgen njutit av dagar med familj, vänner nära och kära. Känner mig lyckligt lottad som har det så bra med vänner och familj och allt annat runt omkring.

Julen firades hemma hos syss+ familj på julafton. Fina presenter och bidrag till bebisggrejer. Har beställt vagn och de är ju inte allt för billiga. Har även hittat ett skötbord som vi tror att vi ska köpa. Julmat i massor förstås. Mina favoriter på julbordet är min fina mammas godaste köttbullar, rödbetssallad och min systers svärmors sparrisomelett. Sen är jag ju tyvärr såld på bröd i alla former...och på julbordet är det ju nybakat :)

Juldagen firades med Mickes familj med lille A och massor med kusiner. Tomten kom och alla barnen sken upp och slet upp alla julklappar :)

Annandagen var det dags att träffa mina fina tjejer <3 Vi åt och myste hemma hos Beckis. Vi lekte julklappsleken, skrattade och pratade massor. Det är sällan vi ses alla på en gång...och jag saknar alla massor mellan varje gång... Julklappsleken var hysteriskt rolig, som vanligt. Jag fick ett förkläde som det stod läckerbit på och en fin "partyväska".

Efter alla juldagar blev det några "ta dagen som den kommer - dagar" Skönt! Städade, plockade, legat i soffan med mysbyxor, tittat på film...osv men igår var det dags för att fira igen. Denna gång nyår så klart!!! Vi hade middag här med Anna, Lasse, Henke, Elin, Jimmie och Sofie. Kvällen var riktigt skoj och gick såååååå fort. festen slutade inte förrän strax efter 4 då vi skjutsade hem Henke och Elin. Jag kom väl i säng 5.30. Det konstiga var faktiskt att jag var pigg hela kvällen :)

På menyn:

Förrätt Bruschetta med tomat och avodado sallad

Huvudrätt Grillad "oxfilé" (nötfilé) och fläskfilé, fetaostspäckad potatisgratäng med grillad grönsaksspett och grönsallad

Efterrätt Tobleronepannacotta med hallon och blåbär

Mums!!!

Här kommer lite bilder från jul o nyår :)






Nu blir det nymalet kaffe varje morgon. Mu...

dsc01368 (MMS)

Nu blir det nymalet kaffe varje morgon. Mums :-)