Trött...

...men nöjd efter en mysig dag i Stockholm med Beckis och Irene. Strosade runt i många timmar :) Emilia åkte dessutom tunnelbana för första gången :)


Usch...

...de var ruskigt goda....tyvärr


Mat och lite annat

Både jag och Micke tycker det är ganska kul att laga mat. Alltså kanske inte vanlig vardagsmat men när man gör nåt nytt eller bara slänger ihop något och experimenterar med sånt man har hemma. Igår gjorde jag kålpudding för första gången. Ingen festmåltid kanske, men jag tycket det är supergott med sås och lingon till :) jag lyckades faktiskt. Det enda är att jag kunde tänkt mig lite mer salt och peppar :) Nyss tänkte jag förbereda pajdegen vi ska ha till middagen, tacopaj. Emilia ville hjälpa till. Tyvärr kunde vi inte förbereda degen för vi hade inte alla ingredienser hemma.

Igår var en konstig dag. Vi var med Emilia till vårdcentralen, Micke hade ont i ryggen och jag lyckades skära mig på en kartong när jag handlade så det blödde en del... Som tur är verkar det som vi alla 3 har en bättre dag idag :P


Det blev en liten tur...

...till Norpan igår. Närmare bestämt Ingelsta och mediamarkt. Mest bara för att komma ut och göra nåt. Gillar att sticka iväg så där över dan även om man inte gör något särskilt. Vi fick med oss ett ljudsystem hem som Mickes pappa skulle ha det var det enda......eller vi köpte en babymonitor p toys'r us också. Typiskt skitttåkig shopping, dyrt men nödvändigt då våran gått sönder.

Kvällen avslutades med film och melodifestival. Middagen bestod av vin och chips :) ......ja just en mojito också :D

På tisdags styrs det mot stockholm med Beckis och Irene :)


God morgon


Tjejsnack, lek och soffhäng

Nu var det ett tag sen jag bakade nåt så imorse slängde jag ihop en kladdkaka. Den fick Mia och Beckis smaka på när de var här på förmiddagsfika :)

Emilias kompis Leo var också här så hon var superglad och sprallig och delade gärna med sig av både kex och vatten vid fikat.....Leo tog glatt emot :) sötnosarna lekte i flera timmar och hade riktigt skoj. Det tog på krafterna så Emilia slocknade direkt de hade åkt och somnade för natten redan innan kl 19.

Mamma och pappa kom också förbi en sväng. De fick självklart också smaka på kladdkakan :)


Mitt galna...

...fina hjärta


Det blev semla igår...

...med finaste Irene. Tyvärr är minnet på mobilen fullt så det blev ingen fin bild på den goda semlan ;) så inga bilder i bloggen just nu.

Idag blir det familjehäng hos syss. Borde hon och barnen har ju sportlov :)


Undrar...

...om det blir någon semla idag?!


Skulle vilja rensa ut...

...hela huset. Städa! Torka! Svabba! Damma! Få fint i hela huset....gillar verkligen doften av nystädat och en massa rengöringsmedel som luktar gott 

Vill ha vårfiiiiiiiiiint!!!!


Road trip, parataj och hockey

...det är ungefär det som min helg bestått utav :)

Fredagen packade jag bilen med massa gamla skivor till mig och massa leksaker till Emilia för att styra mot Örebro och hämta storebror. Emilia var inget vidare sällskap då hon somna i stort sett direkt vi satte oss i bilen. Men jag vräkte på musik och hade sällskap med bl.a. Lars Winnerbäck....Janet Jackson....och några till ;)

På lördagen var det dags för överraskningsfest för farmor Yvonne :) hon blev verkligen glad och överraskad. Alla Mickes syskon var där och 7 st kusiner till Emilia och Arvid. Toppenfest som höll på länge så vi var hemma riktigt sent :)

Trött imorse....jag alltså, inte Emilia...fast det tog vi igen när vi tog en 3 timmars tupplur innan det var dags för hockeymatch. Hela familjen åkte och 'farbror' matte...och farfar....farfars bror....Mickes 2 kusiner och Emilia och Arvids lilla söta syssling Teodor 5 månader. Det blev ju typ släktträff både idag och igår :)

Nu slötittar vi på Dirty dancing....nobody puts baby in a corner... ;)

Det var typ allt :)

....,over and out


Energisnålt

Har inte haft så mycket energi sista veckan, mest trött trött trött....längtar efter sol och sommar :) Idag var Emilia också trött. Kan vara för att hon bestämde sig för att vara pigg natten till idag. Superpigg, vaken och ville leka typ mellan kl 2-6 eller nåt. Slumrade lite smått från och till. Vi hade i alla fall en hemmadag på soffan. Var bara utanför dörren när jag skottade.

Mamma och pappa kom förbi en sväng. Jag bjöd på lite mat. De stannade inte så länge men mysigt ändå.

Tror det här får bli en lugn ladda-batterierna-vecka :) skönt!


Jag försöker mysa...

...Emilia vill bara busa


Vill planera in....

• resa med älskling
• resa med mina tjejer
• tjejmiddag här hemma
• tyvärr är jag strängt förbjuden att planera 30-års fest.... :(
• planera sommaren lite
• lite uppfräschning här hemma, fixa så det blir lite vårigt :)
• måla om i Arvids rum
• fixa så allrummet på övervåningen blir mysigare
• åka på spa
• åka med hela familjen + syss familj + mamma och pappa till Madeira
• vill resa, resa, resa!!!!!!!!!!!

Helst ska jag hinna det mesta innan jag börjar jobba i maj :p


Välling kanske?!

Som jag sagt tidigare så är jag en buzzador (buzzador.se) Det betyder att jag får hem olika produkter som jag sedan ska låta andra prova.....för att sedan rapportera tillbaka vad alla tyckte om produkten.

Den här gången är det Nestle som vill veta vad man tycker om deras fullkornsvälling från 8 månader. Emilia fick prova den idag och det sa bara slurp så var flaskan slut. Nu kanske de som känner Emilia inte blir så förvånade då hon är ett litet matvrak ;)

Så är det någon som vill testa att ge sitt barn denna välling så hojta till för jag har lite prover att dela ut :)


Inte lätt...

...att städa här hemma nu för tiden. Jag plockar undan och Emilia plockar fram. Hon öppnar skåp och lådor och hittar massor med skoj, tycker hon.....inte mamman....hmprf

Bestämde mig i alla fall för en hemmadag för Emilia och mig idag, det var länge sen. Ganska skönt faktiskt. Hade i och för sig gärna gett mig ut en sväng med systemkameran i vintervädret men det kändes svårt att ge sig ut själv med Emilia, vagn och kamera i snön.....får bli en annan dag :)


Dopfisk

I söndags fick Emilia sin dopfisk. Hon tyckte det var roligt och dansade massor när de stora barnen sjöng :)


Brrrrr

När jag vaknade imorse (alldeles för tidigt) var det -20 grader på ute termometern. Vinter i alla ära men nu vill jag ha vååååår!!! Hade vintern och kylan varit över jul hade ni inte hört något gnäll från mig, men nu längtar jag efter värmen.

Småfnissar fortfarande när jag tänker på tjejmyset hos Elin i fredags. God mat och helt urspårade konversationer. Precis som det ska va!!! Vi saknade halva styrkan tyvärr men vi som var där lät fantasin flöda och spånade på om en massa saker. Är glad att jag har er mina fina tjejer <3 bara slappna av och bara va precis när man vill, hur man vill och om man vill <3 tihi :) dumt att jag inte tog någon bild att blogga...

Det här blev visst ett 'jag-är-så-tacksam-att-jag-har-er-inlägg' :P hihi ja för några andra som jag är tacksam över att ha i mitt liv är min familj och släkt. Jag tycker ju om att umgås och mysa med dem och det är inte alla som har den turen. Den här veckan har jag hälsat på fina morfar, varit hos mamma och pappa och sen igår så åkte jag, Emilia, mamma och pappa och hälsade på D. Känns bra i hjärtat när jag ser hur Emilias busiga leende sprider glädje <3 Jahopp nu blev det väldigt mycket gylligyll och muschimusch och rosa fluff hihi men så blir det ibland.

Idag ska vi faktiskt till kyrkan på gudstjänst för att ta emot Emilias dopfisk. Efter det styr vi mot Rosvalla och hockey med farfar.

Ojoj ett alldeles för långt inlägg om absolut inget viktigt som antagligen ingen kommer orka läsa :) hihi men jag fick skriva av mig lite iaf :)

Puss


Avundsjuk

Jag vill också ha långa fransar...


Gillar rea!!!

Dagens fynd till mitt lilla hjärta


Secretly in love...

Har kommit på mig själv med att börja tycka om de nya snowjoggingsen...självklart i hemlighet!!! Börjar till och med tycka att det är det bästa köpet på länge.....trots att de är grymt fula!!! Varför? ....jo för att de är praktiska, varma, torra, sköna, enkla att dra på och kommer dessutom kunna ha dem flera vintrar...

Suck....jag börjar verkligen bli gammal :(


Gott med fika :)

Beckis är så himla duktig på att baka en massa gott. Idag blev vi bjudna på cupcakes. Jag smaskade i mig fikat medan Emilia lekte med Astrid och Nova-Li :)

Var en sväng förbi morfar idag också. Lika bra att passa på medan man inte är allt för förkyld....