Tacos, film och trasig lampa...

...är något av det  som denna dag innehållit. Började med en god frukost för att orka denna välfyllda dag. Vaknade till och började att ögna igenom receptboken som jag ska redigera så den blir klar, hann inte riktigt färdigt innan jag skulle till Newmarket på möte. Jag hoppas på att få min praktik där. Det var ett kort och intensivt möte eftersom de har en massa deadlines och uppdrag att sköta (precis som en sån byrå jag vill vara på) men väntar fortfarande på ett slutgiltigt svar om praktik... Efter mötet passade jag på att åka och hämta äpplen som mamma och pappa hämtat hos mig hos D&I. Stannade en stund i Okle och prata lite. Sen raka spåret hem för lunch, redigering, korrektueläsning och äppelpajsbakning.

På kvällen kom Elin hit. Vi åt tacos och sen åt vi förståss nybakad äppelpaj till efterrätt. Det blev några pajer, bra att ha i frysen om det kommer "oväntat" besök. Elin och jag såg en film med Adam Sandler. Reign over me....tror jag den hette (inte för att jag vet vad ordet reign betyder men det kanske någon annan vet?) Den var faktiskt riktigt bra, den handlade om en man som förlorat sin fru, 3 barn och hund i 11 september och hur han hanterade livet efter. I början var filmen riktigt skum, men sen när bitarna föll på plats var den riktigt, riktigt bra.

Ja och så var det en trasig lampa oxå....ja vad ska jag säga. Den gick bara sönder helt plötsligt så det är väl bara att köpa en ny...

Puss

Va gott med frukost!

DSC00207.JPG
Va gott med frukost!

Fik@ addicted

Dagen va sång men intressant med alla redovisningar i skolan. På eftermiddagen tog jag det riktigt lugnt innan det va dags att möta upp Elin på Fika.....ja, jag var där idag igen. Vi satt där i 4 timmar åt och drack gott och prata en massa strunt. En helt perfekt onsdagskväll.

Puss

Oj vilken lång jobbig dag

Satt hela dan i skolan, kom hem vid sju. Hade hoppats på att bli klar med allt, men icke... Sen jag kom hem har jag bara ätit, suttit framför datorn, kört en diskmaskin och nu tänkte jag slänga mig i soffan och förbereda redovisningen imorgon......är såååå trött, vill mest sova.

Bosse!!!! Nu börjar jag snart undra vart du tagit vägen?!?!?!? Lotta är ju här på bloggen och hälsar på ibland med du har till och med övergivit din egen. Varför detta!?!?!? Kräver härmed en ordentlig förklaring!!!

Nä nu ska jag mysa ner i soffan. Kram

fika och Fika

Vaknade trött och sliten men det va bara kasta sig ut i dagen och tänka sig, det gick bra idag oxå. Har mestadels suttit framför datorn men har hunnit en hel del annat oxå. Åkte och handlade de trista matvarorna jag behövde, men nu är det iaf gjort och det känns skönt med en full kyl och frys igen. Sen var det dags att träffa girlsen för lunch på Kumlins. Glömde kameran så det blir tyvärr inga bilder därifrån. Alla va där utom Sandra förstås....det fanns faktiskt en tom stol som väntade på dig... Efter det skyndade jag mig för att hinna till HM och Mique innan min parkering gick ut. Hittada nada på Mique men på HM gjorde jag värsta kapet!!!! Svarta strechbyxor (ska väl egentligen kallas stuprörsbyxor, men den liknelsen passar dock inte så bra när de sitter på mig) för 108,50 kr!!!!!! Hade fått en värdecheck på 50kr eftersom jag har handlat ganska mkt där och sen var det dessutom 20% rabatt, gick ju inte att motstå då... Byxorna invigde jag när jag och Jimmy va på Fika. Det va verkligen jättegod mat och mysigt, har haft lite abstinens över sommaren när de har haft stängt. Träffade Sven, Lina och Björn där oxå.

Imorgon blir det en hård,lång dag i skolan med receptboken (jag vet vad ni tänker....vilket jävla tjat om den där satans receptboken)

Kram


Måndag igen...

Blev rätt sent innan jag la mig igår så det va svårt att komma upp idag. Igår kväll var jag och Elin hos Mia. Vi drack kaffe och åt  jättegod blåbärspaj som Elin gjort. Sen satt vi mest och bara prata. Mia och Tindra var trötta så de somnade.



Idag har jag träffat Micke för att få bilderna från fotograferingen, ska sätta mig och titta på dem nu, ska bli spännande. Micke är duktig så det blir nog skitbra. Annars är det nog rätt lugnt idag, står typ på "jour" om Micke eller Ante behöver hjälp med nåt.

Måste sticka iväg och handla idag...tomt i kylen. Hatar att handla det e ju skittråkigt att handla mat och så måste man åka hem direkt efter så inte varorna blir dåliga......tänk om man hellre vill fika efteråt då?!?!?!?? Ska ta mig en kort sväng på stan oxå, halva priset på allt på Mique så nåt kanske man kan hitta. Ikväll/eftermiddag ska Jimmy och jag hitta på nåt. Vet inte riktigt vad än men han föreslog att äta på Fika och det är ju faktiskt inte helt fel...får se...

Kram

Helgen

Jaha vad har då hänt sen sist. I fredags så vad jag och Jimmy på stan och åt lunch på George sen handlade vi lite kläder oxå. På kvällen hamnade vi hos Hellström och spelade guitar hero och drack nån öl. Apkul somvanligt. Igår så hade jag fotografering på restaurangskolan med receptprojektet. Det blev bra men det var en lång dag höll på i 10 timmar. På kvällen blev jag lite kluven över vad jag skulle göra. Skulle egentligen hem till Elin och spela poker men det slutade med att jag gick hem till Lina och Sven och spelade spel, festade och gick sen till Lotsen. Va lite partysugen. Det va massor med folk och riktigt kul, roligaste kvällen på Lotsen i år tror jag. I och för sig har jag inte varit där särskilt mycket. Vad som händer idag vet jag inte än. Just nu fixar jag med tvätten....suck


Vilken härlig dröm...

...jag hade inatt. Jag drömde att jag hittade massor med nya kläder som jag hade glömt bort att jag köpt. Massor med snygga skor och kläder var det i garderoben....och jag var så lycklig....ända tills jag vaknade och insåg att det var en dröm...hmprf

Trött idag

Oj vad jag har varit trött de sista dagarna. Kaffe e gott men hjälper faktiskt inte. Va i skolan till två ungefär sen stack jag till stan och mötte upp Irene, Raquel och Anton för en fika på Huldas. Tänk att man aldrig tröttnar på att gå och fika, det bästa är att man fortfarande kan sitta ute.....jippiiiii....

När jag kom hem var jag bara hemma en liten stund för sen stack jag iväg till morfar. Mamma och pappa var oxå där. Vi hälpte dem att flytta lite möbler för de ska få en ny matta inlagd imorgon. När jag kom hem igen satte jag mig och åt, var skit hungrig och orkade inte göra iordning nåt annat än nudlar, men det var gott. Sen hjälpte Jimmy mig med datorn igen, har ju inte riktigt fixat allt jag vill än men det är på gång. Sen drack vi te och nu sitter jag här....igen.

Imorgon blir det till att redigera massa text till projektet, ska nog gå bra men tar nog en stund. Sen ska jag fika med Sandra och sen ska jag och Jimmy oxå ta en kaffe när han slutar jobbet.........mycket fika blir det...

Kram

Middag hos Mia



Idag var jag först i skolan och jobbade, sen gick jag till stan för att träffa Irene och Emil för en fika, Gurra kom förbi och sa hej oxå. Efter det var jag så himla trött så jag stack hem och tog det lugnt innan jag skulle till Mia. Hon hade gjort jättegod mat och så åt vi marängsviss till efterrätt. Mums!!!

I morgon är det upp tidig till skolan igen. Fick låna Mias dataväska så jag kan ta med Lappy i morgon för att lägga över massa filer. Ska rensa datorerna i skolan eftersom det kommer nya elever på måndag. Måste verkligen hitta en bra dataväska snart.

Kram

Facebook hysteri!!!

Man kan ju undra vad det är med det här facebook egentligen... Har i några månader motvilligt kännt mig nyfiken på denna nya fluga men starkt motstått impulsen att kolla upp det. Men så i förrgår ramlade jag dit. Har inte riktigt förstått mig på alla funktioner än men jag måste nog erkänna att lite roligt är det...

Dagen gick fort

Var i skolan och strukturera upp arbetet med receptboken, sen gick jag till stan för att luncha med Elin, Mia och Sandra. Vi åt på Hellmans....inte riktigt nöjd idag. Sen slappade jag i soffan hela eftermiddagen för jag sov så dåligt inatt, hatar mardrömmar!!! Sen gick jag och Jimmy på en promenad igen och som vanligt hamnade jag vid datorn nu på kvällen. Nu måste jag snabbt fixa till lite mat till skolan imorgon innan jag ska slänga mig i sängen och förhoppningsvis sova gott utan mardrömmar.

Dagen idag

Tog det ganska lungt imorse, fixade med lite tvätt och hängde framför tv´n. Sen bar det iväg till Okle. Var tvungen och hjälpa mamma och pappa att boka deras resa till Madeira...mamma och hennes internetkunskaper sträcker sig tyvärr inte så långt som hon gärna vill tro. Bella och Lovisa var där oxå, mysigt att träffa dem. Sen åkte jag tillbaka till stan för att träffa Beckis, Astrid, Elin och Irene för lunch på Huldas. Sen ringde Jimmy så jag träffade upp honom för att fixa Malins födelsedagspresent. Det blev en ansiktsbehandling på Kumari.

Åkte hem för att planera fotograferingen för receptboken, de valde mitt förslag med Antes framsida. Lite kul faktiskt, va inte riktigt beredd på det. Man kanske borde börja tro lite på sig själv och sin formgivning... Planerade för fulla muggar och det känns som om det kommer bli bra. Ska träffa grabbarna imorgon för att styra upp arbetet.

Nu på kvällen var jag och Jimmy och firade Malin. Presenten var mycket uppskattad! Fick supergod mat och kaffe med avec. Kom hem för ungefär två timmar sen och har sen dess mest snurrat framför datorn. Börjar nog bli dax att sussa kudde snart.

Natti natt

Helgen

Det var verkligen skitkul hos Sandra i helgen. Alla festa och var glada. Kvällen fortsatte på Birgers där vi svängde våra lurviga. Kanonkväll verkligen :)

Igår hade jag och Jimmy lite mys. Gjorde hemmagjorda langos (har varit sugen på det ända sen Sandra gjorde det) och efter det blev vi så mätta så vi gick promenad i hamnen och runt vid brandholmen i en timme. Sen tittade vi på Beck och myste i soffan. Mysig kväll!

I dag ska jag och Jimmy hem till hans föräldra och syster. Malin fyller nämligen år idag så då ska det firas :)

Här kommer lite bilder från i lördags. Det är inte så många för kamerabatteriet dog rätt tidigt under kvällen.

Fest hos Sandra!

DSC00205.JPG
Fest hos Sandra!

Fest igen :)

Ik väll blir det lite hej då fest hos Sandra, ska bli kul. Inte att hon åker asså utan festen... Igår var jag och Mia hos Irene och Emil. Det va mysigt. Åt popcorn, ostbågar och tittade på shrek....fin film... Eftersom de andra hade jobbat morgon och började "tackla av " frammåt elva stack jag till Timpa. Jimmy, Josse och Carro var där. Drack god whiskey och softa mest. Vid halv tvåtiden gick jag, Jimmy och timpa till östers nya fina hamburgerställe Ringens grill och tog  varsin burgare. Sen gicka jag och Jimmy hem och stupa i säng.

Välkomna hem Lotta och Bosse!!! Väntar med spänning på att få se alla bilder :)

Nu ska jag iväg till stan, fika, fixa nya kläder och förberade med systemvaror inför ikväll.

Pöss

Grilkväll

Vilken mysig kväll! Jag stressade hem från skolan från en dag fylld med redovisningar (som för övrigt inte gick så bra som jag trott) Började städa och fixa när jag kom hem för att få lägenheten i "toppskick".

Vid sju tiden dök Clara, Sven o Lina upp. Vi grillade lite och efter ett tag dök oxå Empa och Oskar upp. Hade en riktigt mysig kväll med grill, vin och folköl. Satt och snacka och hade trevligt, men nu är det dax att förbereda sig för sängen och morgondagens kundpresentation.

Puss och kram

Trädgårdsmys!

DSC00204.JPG
Trädgårdsmys!

Nu har jag redovisat ...

DSC00203.JPG
... min receptbok,gick sådär. Har fått massa nya idéer som jag tyvärr inte hinner göra verklighet av innan kundpresentation...typiskt!

Fullt upp

Idag har jag varit skittrött....plus att jag har haft fullt upp hela dan. Jobbade på skolan till fyra med redovisningen av projektet som vi ska göra imorgon. Hämtade ut Raquel o mattis bröllopsbilder, hem åt middag och sen åkte jag och hjälpte morfar. Va hemma igen vid nio och då började jag med matlåda till imorgon, blev inget flådigt direkt bara korvstroganoff och fusili. Och nu sitter jag här....fortfarande trött, skönt att sova snart.

Igår hade jag och Jimmy en mysig kväll hemma. Gjorde inte så mycket tog det mest lugnt, spelade yatzy och drack ett glas vitt vin...sen somnade vi gott.

Ses imorgon. Puss

Lite vardagslyx

DSC00200.JPG
Lite vardagslyx

Det här jobbar jag med just nu

DSC00199.JPG
Det här jobbar jag med just nu

Sitter fortfarande hemma

...fast jag borde ha gått till skolan för länge sen. Känner mig lite konstig i kroppen...hmprf...hoppas verkligen inte att jag håller på att bli sjuk. Men nu har jag tagit lite alvedon så nu ska jag väl må lite bättre snart och komma iväg till skolan. Hade ju egentligen tänkt att gå igenom allt jag gjorde igår med receptboken så jag skulle veta vad jag ska ändra på men får väl göra det ikväll istället.

Har terroriserat alla vänner idag med sms för att försöka få med nån till Ikea i eftermiddag. Håller tummarna för att nån vill följa med!!!!!! Nä nu måste jag nog sticka iväg. Vad ska du göra idag?

Puss puss

Jag vill fräscha!!!

Fick en akut lust att börja fräscha upp i lägenheten....asså jag menar inte nåt så tråkigt som att städa utan fixa med inredning. Hmmmm...undrar om en viss Martin Timell hade med mitt "sug" att göra, såg nämligen en glimt av honom på tv´n för en stund sen. Började med att sätta upp nya fräscha vita gardiner i vardagsrummet och VIPS ....så såg rummet mycket blekare och tråkigare ut. Attans bananer det var ju inte så jag ville ha det. Behöver lite färgklickar och självklart är ju IKEA himla bra då. Ringde till Mia och Irene och försökte få dem att spontanåka med mig dit, vadå det va ju hela 1,5 timme kvar tills de stängde...men icke...blev ingen IKEA idag...

Har suttit i skolan och jobbat med receptboken  hela dan. Funderar helt på att skippa min idé eftersom den inte funkar med så mycket  text som vi fått...men jag får nog sova på saken. Känns lite sunkigt att börja om på noll när det ska redovisas på torsdag. När jag satt i skolan ringde Jimmy och va hungrig så han fick börja med maten (tacos) och så fixade jag det sista när jag kom hem. Mums det va verkligen skitgott och söt har äntligen lärt sig att skära små grönsaksbitar till tacosen!!! (Kors i taket, det tog nästan fem år)

Nu har jag suttit på internet och försökt hitta nån snygg dataväska till min nya älskling (Vi kan kalla henne Lappy) Är det nån som har nåt tips på vart jag ska leta? Måste ju se snygg ut när jag är ute med Lappy.

Nu ska jag snart hem till Irene och Emil, Mia e oxå där. De ska äta tacos men jag ska mest titta på och umgås lite eftersom jag redan ätit.

Pussilusk

Fototema - Början av augusti


En dag i skolan = kaffe, dator och en rörig arbetsplats

DSC00198.JPG
En dag i skolan = kaffe, dator och en rörig arbetsplats

Jag måste bli bättre på...

...att lägga in kort. Har varit riktigt dålig på det på sista tiden, ska bättra mig....looooovar.

Igår va en riktigt skön dag. Tog en lång förmiddag hemma och bara slappade, sen åkte jag och letade efter lite skolsaker...hittade tyvärr inte det jag ville ha. Sen åkte jag ut till Okle till mamma och pappa. Bella och Lovisa var oxå där, jag var där i ca en timme och myste innan jag stack vidare. Åkte förbi Irene en sväng och tittade på den uppfräschade fina hallen, bra jobbat :) Tog en liten pratstund på balkongen.....Du är en balkong ;) (Irenes grej)
Sen va jag på Coop och handlade.

På kvällen fixade jag god mat med toast och tomatsallad till förrätt (fick tipset från när vi var hos Beckis och hade myskväll med mat som Sandra fixat) Sen blev det stekt rostbiff med kokt potatis och bearnaisesås....mums.. Jag och Jimmy längtade efter hemlagat och gott blev det. Jimmy fixade efterrätt (Han gick och köpte glass) sen hade vi myskväll på soffan framför Beck.

Nu ska jag skynda mig iväg till skolan så jag får nåt gjort idag.

Puss 

Kommer sakna dig vännen...

Sitter hemma och gör mest ingenting, men plötsligt så slog det mig att SHIT Sandra flyttar verkligen snart. Jag tror inte riktigt jag har fattat det förrän nu, eller så har jag inte velat tänka på det. Jag tror och vet att du kommer få det helt underbart bra, med skola vänner, lägenhet och allt!!! Det är bara det att när du åker så kommer det att bli lite tyst och tomt här hemma för resten av oss brudar. Tänk dig...du gör vaktiskt en sjättedel av vår lilla "grupp" och snart kommer den delen vara tom. Jag kommer sakna ditt humör, din envishet, partypinglan, vännen....allt. Hoppas du får det bäst vännen, kommer sakna dig...

Kram

Lördag!!!!

Vaknade något sliten imorse efter en trevlig festkväll hos Lasse o Jennika igår. Solen ske och det va skit varmt....typiskt att man skulle va seg då...Jag o Jimmy käkade en god frukost och sen tog vi cyklarna ut till Saab för att hämta en sak hos Jimmie som jobbade. Hurtigt värre va i värmen!?!?!? Mådde faktiskt något bättre när jag fått röra lite på mig. Sen tog jag o Jimmy en snabbsväng på stan och sen bar det iväg hemmåt för att fixa lite mat.

Nu på kvällen har jag mest legat och segat framför tv´n och datorn men snart ska jag antagligen möta upp Jimmy och dom för att gå på krogen och sen hoppas jag på att möta Sandra och gänget där.

Kram o Puss


Popcorn e gott!

DSC00196.JPG
Popcorn e gott!

Min nya fina pärla!

DSC00195.JPG
Min nya fina pärla!

Riktigt trevlig kväll...

... var det igår. Vi blev ett helt gäng som satt här ute och myste och pratade. Jag, Elin och Mia började med att grilla lax. Sen dök resten upp. Vi satt här tills det var dags för krogen. Jag var skitladdad på dan för att gå ut, men jag blev trött och orkade inte att följa med tillslut. Så jag gick in och gosade ner mig i sängen istället....det va skönt att sova.

Ska jobba lite med skolarbete idag, kanske går en sväng på stan och sen ikväll ska jag ut till Beckis. Vi ska ha lite tjejmys där.

Kram

Sen middag på OT´s

Det var en lååååång och absolut dövarm dag i skolan, men det gick vägen... På vägen hem träffade jag Jimmy i hamnen. Vi tog en glass och strosade lite längs hamnen, men det blev en snabb glass för Jimmy skulle iväg och fiska. Undrar om han kommer hem med nån go fisk som man kanske kan grilla imorgon?

Jag fattar inte att jag blir så himla trött!!! Jag somnade på soffan vid fem (som vanligt...) och vaknade inte förrän Mia ringde vid åtta. Hela kvällen försvann ju bara. Sen träffade jag Mia, Elin och Tindra för en sen middag på OT´s. Riktigt gott, skönt att man kan sitta ute nu när det är varmt. Det har man ju saknat massor i sommar, de varma kvällarna alltså.

Imorgon blir det nog utgång i hamnen. Tyvärr ska ju vädret bli skit.....men, men....

Kram

Första dan tillbaka i skolan

Det gick ganska smärtfritt faktiskt. Kul att träffa alla, men de flesta kände väl oxå att de var lite sega i starten idag. Gick halvdag och sen fixade jag lite med LIA-plats. Vill fixa en så fort som möjligt så jag kan lägga den pressen bakom mig.

Träffade Beckis och Astrid på stan. Vi käkade lite lunch på Kumlins och sen strosade vi mest runt och gjorde ingenting. Hälsade på Monica och Puri mitt i deras kafferast och tog en pratstund. Det har blivit himla fint i affären nu, allt känns så fräscht och nytt. Bra jobbat :)

Tog det lungt en stund på eftermiddagen innan jag stack och handla. Efter det åkte jag direkt till Elin och hade lite Tacomys med henne och Mia. Kom hem för snart en timme sen och har redan hunnit fixa fint i köket, gjort matlåda och städat åt katterna....Guuuuu va jag e bra :)

Nu ska jag mysa ner mig i sängen och titta på tv.

Kraaaaaaaaaam

Snart dax att sova

Känns skumt att lägga sig redan...Ska bli kul att träffa alla klassisar imorgon igen. Det var ju ett tag sen sist, men jag skulle gärna va ledig lite längre.

Vi sov länge idag eftersom gårdagen gjorde oss lite trötta (kanske egentligen Jimmy mer än mig) men när vi väl tog oss i kragen och gick upp stack vi iväg till Jogersö och njöt av solen. Timpa, Johan, Lasse, Jennica, Tess, Carro o Josse var oxå med. Det va varmt och skönt, men jag badade aldrig. Kvällen har jag mest ägnat åt tv´n förutom när jag, Jimmy o Timpa va på Opera o käka. Nä nu ska jag sova så jag e på mitt allra bästa humör imorgon bitti.

Puss Puss

Sista semesterdagen!

Ny dag nya tag... Det känns något sorgligt att det är nu sommaren kommer när jag börjar plugga imorgon...suck

Ska åka och bada nu kan va skönt att få sova i solen. Gårkvällen var riktigt skoj, stackars Mia bara.

Mia har tappat sin första tand! Hon är rädd :-l Mamma tipsar:

DSC00194.JPG
Mia har tappat sin första tand! Hon är rädd :-l Mamma tipsar: Drick sprit!

Är o tittar på Velvet breeze!

DSC00193.JPG
Är o tittar på Velvet breeze!

Regn, tvätt och karneval

Åter igen när man vaknar...regn...suck. Ja inte blev man så muntert utvilad med sköna långa dagar på sjön eller stranden på den här semestern... Har inte skrivit så mkt på sista tiden, har inte direkt haft nåt kul att berätta. Jimmy och jag gick upp supertidigt idag för att vi skulle hinna tvätta innan grannen skulle in i tvättstugan, så nu är hela lägenheten proppfylld med kläder som hänger på tork. Vet inte riktigt vad som händer idag...men det blir nog lite öl inblandat. Det är karneval i stan nu i helgen så lite fest blir det nog, brukar kunna va rätt skoj med en massa folk i rörelse. Ska snart hämta sista tvätten, sen kanske jag sticker iväg och hälsar på syster + familj i husvagnen. Shoppade lite till barnen häromdan o jag e ju sugen på att ge dem det nu.

Annars blir det nog en sväng på stan oxå. Lite shopping, kaffe och vänner e ju aldrig fel :)

Puss

Vakum!!!

Är i nåt slags vakum känns det som...panik för att börja plugga på måndag, känner mig inte alls redo, panik över lägenheten, panik över livet, panik över de sista semesterdagarna. PANIK!!!