Fototema - Sommar

186091-49186091-51186091-50186091-53186091-52186091-48

Fototema - promenad längs Nyköpingsån

186091-42186091-44186091-43186091-46186091-45186091-47

I morse ville jag inte gå upp!!!

Det var ju faktiskt så himla skönt i den varma goa sängen, så jag låg kvar en halvtimme extra. Sköööönt!!! Tyvärr blev jag seg hela dagen men va fasiken blev en halvtimmes längre sova iaf. Vi hade trycksaksproduktion i skolan och gick igenom tentan. Min lärare hade missat 2 poäng på mig så jag kom upp i VG trots allt tjohooooo ( Betygsnivåerna på utbildningen e endast g och vg, och ig, undrar egentligen varför man inte kan få mvg? hmmmm...det måste jag nog fråga nångång) Jaja jag va ju nöjd ändå innan men det va ändå skönt att fixa gränsen. Satt kvar i skolan och jobbade med ett skarpt projekt åt Nyköpingsstrand utbildning, vi blev inte riktigt klara idag tyvärr men jag va hemma vid 18-tiden. Köpte med mig en cola light (hmprf... de hade inte pepsi max) och bestämde mig för att ha mysig taco-kväll med mig själv. Riktigt mysigt och gott blev det. Efteråt skönk jag ner i soffan med en HM katalog så nu ska jag nog beställa lite.....igen, fick paket därifrån idag men har inte hämtat det än.

Kram på er och tack alla ni som är här hos mig och läser och kommentrar, jag blir jätteglad varje gång och hela tiden. Puss Puss :)

Till slut...

...fick jag ordning på en matlåda som var god, så idag blev det fetasallad med en klick röd pesto mums!!!186091-40

Tenta och fika

Idag har jag haft tenta och det är såååå skönt att det e över. Satt kvar en stund i skolan och sen gick jag till stan och träffade Elin, Magnus, Agniezka och lilla söta Nova (vilken liten pärla). Vi tog en fika på Birgers och efter en stund dök Malin upp, riktigt kul att hon kom för det va jättelänge sen. På vägen hem passade jag påatt shoppa lite det blev en svart stickad klänning/tröja riktigt fin faktiskt. Hittade 3 par skor som jag vill köpa men jag får nog flukta ett tag till efter dem så jag sprider ut min shopping lite så jag har något att se fram emot. När jag gick hemåt såg jag det tragiska försöket till Schlagervecka. På torget var ett stort tält med ett fåtal personer som stod och skyddade sig från den blaskiga snön. På stadshustrappen stog en frusen Rickard Herrey (förövrigt andra gången i mitt liv jag ser honom live...) och försökte uppmuntra folk till att gå nån tipspromenad på stan, tävla i att skjuta mål på nån och till sist vara med att slå något världsrekord... Jag måste nog säga att entusiasmen bland åhörarna var något dämpad... Stackars Rickard tänkte jag och sjönk åter igen in i min mp3 och predikanten som jag lyssnar på just nu. Jag hann inte gå många meter innan jag började skymta något som "glänste" längs med bron över till öster. Jag gick nyfiket närmare och kan man tänka längst med hela bron på båda sidor hade de hängt en massa gyllene skor så vitsigt tänkte jag (not) och gick vidare hem...

Väl hemma gjorde jag äcklig mat som jag dessutom gjorde matlåda på och eftersom jag absolut inte tänker äta det imorgon oxå så måste jag nu göra en ny matlåda...suck Trots denna något olyckliga del av dagen har jag haft en riktigt bra dag. E lite trött och mosig så jag ska nog ta på mig mysisar och gå och lägga mig tidigt, men först handla lite snabbt och göra ny matlåda. Någon som har ett tips?

Pluggar

Sitter här och tragglar igenom marknadskommunikationen......suck... Tänk vad man helt plötsligt kommer på minst 1000 saker man bara måste göra istället. Men det går ju inte, om man vill bli klar nångång... Har faktiskt suttit hela förmiddagen och snart ska jag ta mig en välförtjänt paus och gå ner på stan och äta lunch med Mia, vet inte om vi blir fler. Så hoppas jag har lite mer energi och motivation när jag kommer hem igen. Puss & Kram

Om man vill något tillräckligt mycket, får man det då? :)

Jag vill ha en ny kamera!!!!!!!!!

Lördagen började...

...med att jag gick upp och färgade håret. Var ju tvungen och fräsha upp den allt mer utbredda utväxten. Satt med färg och påse på huvudet och åt en jättegod frukost. När orken och piggheten väl kom tog jag och Jimmy oss ner på stan. Käkade lunch på Kumlins med Timpa, Pernilla, Hellström och Johan. Kumlins e himla bra. Jag bröt trenden och tog en helt annan panini än vad jag brukar, nämligen den med skinka, tomater och Philadelphia. Mums, hur god va inte den!?!?!?!? Efter det gick vi en snabbis på stan innan vi till slut åkte hem och slängde oss på soffan en stund.När klockan blev 19 täffade vi Beckis, Darre oc Raquel på Fik@. Det måste absolut va det bästa stället i stan. Det är liksom lagom av allt tycker jag. Vi åt och drack gott och tittade på melodifestivalen på deras "storbildstv". Senare kom Jimmys föräldrar och syrra förbi och efter det Hellström, Passe och nån kompis till dem. Vi gick aldrig vidare till krogen. Vi va sega och gick hem vid ett-tiden.

Idag har vi tvättat och fixat i lägenheten. Jimmy va en sväng och spela innebandy. De vann med 13-0!!!! Sen har vi sprungit runt och tittat på 4 lägenheter.Det finns en hel del intressant, men en hel del sunkigt oxå. Det är svårt att veta vad man egentligen vill ha tycker jag. Om man ska ha en 2:a eller 3:aoch var den ska ligga. Man måste ju liksom bestämma sig nångång... Jag får helt enkelt sova på saken.

Hoppas någon vill fika imorgon....Jag kan behöva en liten paus i tentapluggandet (blev inte så mycket sånt som jag tänkt i fredags) så hör av er :)

Kram kram

Helgens shopping...

...blev inte så stor, men lite smått och gott hinner man ju alltid plocka åt sig.186091-38186091-37

Vintips!

186091-36
Vi drack det här vinet i fredags till lite fläskfile, bearnaisesås och klyftpotatis. Riktigt gott och fylligt. Kanske inte ett vin man köper jämt eftersom det är lite dyrare, vet inte hur mkt det kostar, Jimmy fick det när han fyllde. Den får 5 poäng av 5 möjliga.

En skön start

Känner mig lagom röd om kinderna. Har precis kommit hem efter en halvtimmes promenad i kylan. Jag tycker att det är lite mysigt att gå i sånt här väder. Jag tar med mig mp3´n och lyssnar på böcker och sen tar det inte många sekunder innan jag försvinner i min egna lilla värld.

I dag ska jag plugga Marknadskommunikationstenta, Syster Yster med barn och Jimmy kommer hit vid 12 och äter lunch, jag ska göra smarrig, nyttig pizza på fullkornstortillas. (Det borde ni testa om ni inte gjort det, riktigt gott) Sen ska jag nog plugga lite till och i eftermiddag ska jag kanske fika med mamma, pappa,syrran och dom och kanske morfar. Hoppas morfar följer med, skulle va mysigt.

Nu ska jag sätta fart med dagen. Puss puss

En vanlig dag på väg hem fån skolan...

186091-32    186091-33186091-34    186091-35

Så trött

I dag har jag varit på en lååååång dag i skolan (kändes det som iaf). På vägen hem passade jag på att fota lite, men det blev inte någon längre stund efter som det var nåt så djävulskt kallt. Senare på kvällen kom Emma och fikade och så pratade vi massor. Riktigt skoj, det var skitlänge sen vi gjorde nåt.  Hoppas Emma hittar en bra liten bil att köpa, hon letar nämligen. Jag rekomenderar starkt yaris förstås, precis som min lilla söta bil.

Igår var jag ju på Fika med tjejerna och käka riktigt god mat och snackade bort några timmar. Vänner e så sjuuuuukt bra att ha.

Somnar snart....zzzzz.....zzz...

Om jag va rik...

...så skulle jag:
Köpa ny laptop (en snygg vit)
Självklart fixa alla dyra program som jag behöver till datorn
Köpa värsta bästa digitala systemkameran
Åka till Madeira och överallt dit jag känner för
Fixa värsta festen
Ge min söt allt han vill ha
Köpa ny lägenhet
Bjuda brudarna på resa
Starta eget företag (och övertala Irene att hon ska jobba med mig)
Hjälpa alla som ställt upp för mig
Hjälpa barn som har det svårt

Men nu är jag inte rik så jag sitter här i min lägenhet och väntar på att min lunch ska bli klar. Sen ska jag till skolan och lyssna på ett säljarföredrag och ikväll ska jag ut med tjejerna och äta på fika, längtar :)

Vad skulle ni göra om ni blev asrika bara så där..?

Är den ful?

Eller är den snygg? Hittade skor idag som jag fastnade för, för att de var så oerhört fula fast ändå inte på nåt sätt. Så nu är frågan köpa eller inte? Hjälp!
186091-30
Hittade de här oxå. Kanske ska jag köpa dem istället, eller kanske båda två? Vad tycker ni?
186091-31

Oj oj oj vad jag varit dålig...

...på att berätta vad jag gjort. Isöndags var det typ värsta bästa söndagen på länge. Jag var och fikade med, Mia, Peter, Moa, Beckis, Irene, Emil och Raquel.Det va riktigt kul at träffa alla, va så himla länge sen. Och Mia vilket kap du gjort!!!!! Hur trevlig som helst och vilken bonus med goa Moa :)

I går kände jag mig seg och hängig så jag blev hemma från skolan.Däremot stack jag iväg till Syster yster när jag mådde bättre. Bella och Lovisa (Mina bästa) har ju sportlov så vi pysslade och gjorde böcker. Sen lekte de frisör i mitt hår.....aaaaaaasskönt!!! Resten av dan blev rätt lugn eftersom jag inte kände mig helt 100.

I dag bar det iväg till skolan igen, fast jag även idag kände mig oerhört seg och omotiverad. Skoldagen bestod av reklamanalyser med hjälp av AIDA osv.... Låter inspirerande va!? Jag, Emelie och Clara satt kvar efteråt för att fixa klart vår affärsplan. Ouch... vad bra den blev ;) Jimmy hämtade mig och sen fixade vi lite mat. Jag åt grönsaksbiff med god kesoröra, riktigt smarrigt faktiskt, och Jimmy käka hamburgare, ägg och pasta. Efter maten stack vi iväg för att titta på en lägenhet. Riktigt fin med bra färger, nyrenoverad och snyggt kök....hmprf...får se hur det blir. Den va fin men vet inte om det är just Den, om ni förstår vad jag menar. När vi var klara med lägenheten stack vi iväg och handla, somnade en stund på soffan (så att jag missade fettisdags fikat hos Empa) och nu är det den bästa serien nånsin DESPERATE HOUSWIFE, måste titta nu. Ses imorgon.

Kram

Mimmi var ute i snön

186091-29 186091-28186091-27186091-25

Just nu sitter jag och väntar på att ungspannkakan ska bli klar så jag hinner äta lunch innan fikat med tjejerna. Tvätten går för fullt oxå....typisk söndag hemma hos oss. Det snöar ute och Mimmi fick komma ut och leka lite i snön. Hon tyckte det va riktigt mysigt, men Tyson är för feg så han fich va kvar inne.

Det ska bli riktigt skönt att ta en promenad ner till stan sen, va riktigt mysigt ute med snön som yrde. Kanske kan få till några bra foton på vägen dit oxå. Jimmy sitter och spelar x-box...som vanligt!!! Det e så himla tåkigt att han bara spelar spel man kan va 1 på. Jag vill ju kanske oxå spela ibland....hmprf... jag får nog skaffa mig lite egna spel.

Mia och Peter kanske kommer med på fikat oxå TJOHO!!! Äntligen får jag se dem live tillsammans, verkligen på tiden. Berättar mer senare... Luv ya!!

Kvällen i kväll

Har haft en riktigt mysig och skön lördag. Efter att jag och Jimmy flängt runt på stan åkte vi hem o börja fixa allt gott till ikväll. Blev lite småplock med skagen, curryröra och salami&philadelphiaost. Morötter & dipp, och så lite snacks. Beckis, Darre, Hellström, Johan, Lasse, Jennika, Jimmy och jag satt här och tittade på melodifestivalen. Eller tittade.....vi pratade mest så jag hörde nog inte riktigt låtarna, men det gör absolut ingenting för det va riktigt trevligt. Efter det kollade vi på Ratrace, sjukt rolig film.... Längtar till imorgon, ska gå och fika med Irene och Raquel, vet inte om det kommer några fler, det märks.

Just nu sitter jag här med mitt trogna glas med Loka Citron och håller på att somna över tangent bordet så nu e det nog dax att sova. Natti natt

Favorit i repris...

I dag kommer några kompisar hit för att kolla in melodifestivalen, den här helgen oxå alltså. Tänkte bjuda på lite gott småplock så blir det kanske ett glas vin oxå. Ska bli riktigt kul! Har inte träffat Beckis på jättelänge och hon ska ju föda nästa månad så det ska bli roligt att se hur magen växt med lilla beben...

Självklart kommer jag rapportera mer om denna kväll, men eftersom jag inte vet vilka som kommer än eller hur det blir så får ni snällt vänta på nästa uppdatering ;)

Ses snart


Jag = Tröttis

Hallå alla mina trogna :)

Just nu sitter jag här och saknar alla mina girls... Nu var det sjukt länge sen jag fick träffa mina söta 5. Miss U.Stackars Elin blev sjuk idag annars skulle vi varit där och festat till, men med tanke på den nattliga terrorn som pågått i veckor (Tyson) så var det rätt skönt att  få somna till på soffan istället.

Imorgon ska jag hitta på fler saker, vad det nu blir.....men just nu så e min fantasi trött och tom. Så vi ses imorgon. Puss

Kattfan!

Kattfan!

Föreställ dig... Du ligger i en varm skön säng, det är flera timmar innan du måste gå upp. Du drömmer en massa härliga drömmar om sommar, sol och resor....när du plötsligt VAKNAR MED EN STOR, VIT, LURVIG KATTRÖV I ANSIKTET OCH KATTEN (SOM RÖVEN TILLHÖR) HAR NER EN SAK I TAGET FRÅN BORDET BREDVID SÄNGEN BARA FÖR ATT FÅ DIG ATT VAKNA!!!!!!!!!! Nu kanske du tycker att jag är en känslokall jävel som klagar på ett stackars oskyldigt djur, men då ska jag berätta för dig att denna lilla "oskyldiga" katt HAR SATT DETTA I SYSTEM MELLAN KL 4.00 OCH 5.30 I FLERA VECKOR!!!!! Dessutom låter han snällt min pojkvän sova i lugn och ro och koncentrerar sig enbart på att trakassera mig.......men jag är inte bitter...

Förutom att jag nu för tiden är en ganska trött tjej om dagarna så har det varit en riktigt nice dag. Satt mest i skolan men fick en hel del gjort, sen var jag på värsta trevliga företagen idag. Fick gå runt och de visa hur de jobbade och så satt vi och fikade och snacka skit, riktigt trevligt. Emma skulle kommit hit en sväng men hon orkade inte komma nu så vi ska försöka ta det i helgen. Pratade med Sandra och bestämde att vi tjejer ska försöka hitta på nåt på onsdag när ni e lediga. Nu ropar soffan på mig så det är bäst jag lyssnar på befallningen och lägger mig där... See you

Ps. Trots allt tycker jag om min lilla djävulskatt Tyson, och kattmamma Mimmi har fullt upp med att hålla reda på honom och någongång måste ju faktiskt hon oxå sova, även om jag får lida istället...



Alla hjärtansdag...

Kvällen...186091-17186091-19186091-20186091-21186091-23

Hoppas alla har haft en lika bra dag som jag. Puss puss

Började dagen med en latte

Började dagen med en latte 
I dag började jag dagen med en goooood kopp latte och det gjorde att dagen blev riktigt ok.

Alla hjärtansdag

Alla hjärtansdag

veckan som varit

veckan som varit
Äntligen har jag gjort tentan. Det gick nog faktiskt lite bättre än jag vågat trott, hoppas jag i alla fall. Har varit hos tandläkaren i dag oxå, därav mina tänder i kollaget. Imorgon måste jag ringa en massa LIA-företag... Hoppas det fixar sig. Det är inte möjligen någon som vet nån reklambyrå som behöver praktikant ? :) I så fall e jag perfekt...eeeeehhh.....eller nåt sånt. Tänkte ta mig kanske en sväng till stan i morgon också så om det är någon som är sugen p en fika så är det bara höra av sig.

Hämtade ut mitt nya körkort idag. Blev mkt nöjd faktiskt. Var mer lik mig än på gamla i alla fall.Och för den som tänkte tanken...Ja, jag har faktiskt haft körkort i 10 år nu...

I morgon är det alla hjärtansdag och jag hoppas alla får en riktigt mysig dag. Jag ska fixa någon god middag här hemma så vi får lite mysigt.

Fortsättning följer...

Suck!!!

Ååååååhhhhh.....vad jag inte känner för nånting!!!! Måste man vilja orka göra saker hela tiden???

Saker jag INTE vill göra just nu:
Plugga
Titta på skitprogram på tv
Spela x-box
Städa
Ha tråkigt

Saker jag VILL göra just nu:
allt jag bestämmer själv att jag vill göra, dvs det som faller mig in

Muntert va :) Det är nog inte så farligt som det låter går antagligen över snart. Men ni vet.....ibland vill man ju liksom bara skrika AAAAGGGGHHHHHHHRRRRRHHHIIIIIIAAAAAAAA!!! Skönt nu känns det mycket bättre. Jag och Jimmy var och tittade på en jättemysig lägenhet idag. Tyvärr var den inte så mycket större än den vi har idag så det blir ingen flytt den här gången. Nä nu måste jag tyvärr ta tag i att göra en av de där sakerna jag inte vill göra, nämligen plugga till tentan imorgon.....


Tacos och melodifestival

Tacos och melodifestival
Igår var grabbarna grus här och åt lite tacos och drack lite öl, jag höll mig faktiskt till Loka heeeeeela kvällen. Vad har hänt!?!?!?!?!?! Är det bara jag som tycker att kvaliten på låtar och artister i melodifestivalen bara blir sämre och sämre???? Trist som fan. Man hoppas ju liksom varje gång att det ska bli bättre. Jag tror jag släpper den här frågan nu. Blir ju så upprörd...

I dag har jag flängt runt och handlat hela dagen, fast inga roliga saker, bara mat o sånt. Snart börjar mitt allra bästaste favvoprogram: I en annan del av Köping. Vilka helt underbara människor som är så himla glada hela tiden, och jag håller med......kaffe e gott...

Hade jättegärna följt med tjejerna och fikat idag, men jag hann inte. Att det ska va så himla svårt att få tiden att räcka till!?!?!? Och nu sitter jag är och skriver istället för att plugga till min härliga tenta på tisdag i trycksaksproduktion...suck...Att man inte bara kan släppa alla måsten och bara ha kul jämt! Eller kan man det? Jag e i alla fall himla nöjd med min nya hobby. Blogging you know :)

Luv ya!!!!!!

I en annan del av (Ny)köping

Fy fan vad bloggen krånglar idag. Nu är det tredje gången jag försöker skriva och funkar det inte nu skiter jag nog i det...

I går var det födelsedagsfest hos Clara. Lilla Clary fick öppna paket och bli firad. Jättegod paj!!!!! Vi hade verkligen skitkul Jimmy och jag, men idag har vi varit däckade i stort sett hela dagen... Vi hamnade på "innestället" (jo men visst) Birgers vid tolv tiden där vi skaka rumpa och svängde våra lurviga i 2 timmar i streck...

Raquel, vad kul att du oxå hittat mitt lilla kryp in, hoppas fler följer dina fotspår och kikar in här.

Om en timme kommer Hellström och Johan hit. Då ska vi titta på Melodifestivalen deltävling nr 2 och käka lite tacos.......hoppar nog över ölen idag.......hmprf.....urk... Hälsa på här inne imorgon så berättar jag om kvällen.

Puss på er alla :)

En sak till bara......ÄNTLIGEN KOMMER ALLA HEM FRÅN CHAMONIX!!!!!!!!

Clara e öööööverlycklig

Clara e öööööverlycklig

Svenne

186091-7

I en annan del av.....

I en annan del av.....

Den här bilden var det

186091-5

Länk till tidningen

Ja så var det dags att titta hur det såg ut i tidningen... Tyvärr så var det inte den bästa bilden som kom med men nog kände jag mig lite stolt ändå... Här kommer länken där ni kan titta på bilden http://www.sn.se/parser.php?sect1=101&sect2=157&id=141367

Min bild i tidningen...

Skickade in lte kort jag tog i söndags till tidningen, de har startat med "dagens läsarbild" som man kan skicka in till. Sen varje månad så är det någon slags tävling där man kan vinna månadens läsarbild. Visst det är ju inte värsta stora tidningen, men i alla fall, i eftermiddags ringde de och sa att de ville använda sig av det jag skickat in. Vet inte riktigt om det är ett eller fler kort de tar med men det märks väl imorgon.....tror jag. Jag kommer väl berätta här hur det såg ut, så det är bara vänta med spänning. De ville också veta lite omständigheter kring bilderna, varför jag tog dem och så. Jag antar att de kommer få det att låta som om jag och Jimmy är värsta pensionärsparet som tog en söndagspromenad i solen när vi fick se de som vindsurfade på isen osv...... Ja, ja vad gör det, jag är i alla fall skit glad att de ville använda sig av det jag fotat.

Hej hopp kom hit och kika snart igen! Puss puss

skön promenad i söndags

skön promenad i söndags

Första inlägget

Välkommen till min nya blogg!