Tröttmössa

Sitter framför datorn och är riktigt trött. har precis tittat på Seinfelt med min söt Jimmy. Han överraskade mig och kom hem idag. Jag blev jätteglad!!! Saknar honom ju så himla mycket när han är iväg... Måste lägga mig snart så jag kommer upp tidigt imorgon så jag får något gjort. Imorgon kväll ska vi, tjejerna och några gamla jobbarkompisar ut och äta på kossan, ska bli riktigt trevligt. Sen på lördag så har Jimmy innebandycup, kanske går och tittar när han spelar, efter det på kvällen ska vi till Stockholm och gå på Joe Labero. Hoppas det blir riktigt bra, tror det. Mia, Morgan, Jörgen och Christa ska oxå på Labero. På söndag blir det nog tvätten som vanligt...vi har ju den lilla rutinen på söndagar...

Vad ska ni göra i helgen?

Kram

Nu...

...är jag på väg till skolan för att jobba med hemsidan till tjejjouren. Det finns en hel del att göra med det här projektet och nu skulle jag vilja att planeringen blev klar så man bara kan köra på med att verkligen utföra det. Blir ni nyfikna? Det händer massor med Tjejjouren Minna här i stan, riktigt bra att de finns för unga tjejer. Bra jobbat brudar!

Nä som sagt nu ska jag iväg och jobba. I eftermiddag hoppas jag på att få fika med mamma, pappa, syster yster och barnen. Det va så hiiiiiimla länge sen.

Igår var det en man som blev knivskuren i halsen med 4-6 hugg, här i Nyköping. hemskt!!! Helt sjukt vad det händer konstiga saker! Fattar inte hur man kan göra nåt sånt. Dessutom är det på den vägen jag brukar gå till skolan, kanske ska ta en annan väg. Jag e inte särskilt sugen på att se en massa blod. Hoppas killen klarar sig. Kan inte alla bara vara vänner!?!?!?!

Nähä..

...verkar inte bli några bilder idag, trist som fan. Jag tänkte ju visa jackan och linnet jag beställt. Dessutom har jag tagit kort på min egen lilla myseftermiddag/kväll som jag haft. Har ätit jordgubbar, granatäpplesorbe och myst med te, riskakor, grönsaker och frukt... får försöka sätta in bilderna imorgon för det har verkligen inte funkat på heeeeeela dagen. Tur att jag kan skriva i alla fall.

Nu ska jag avsluta min myskväll med att måla naglarna, vet inte riktigt vilken färg det blir men det märks.

Kram

Ny jacka

Nu har jag äntligen hittat en jacka som jag beställt, skönt. Jag ska sätta in en bild så fort det fungerar att lägga upp bilder på den här j***a bloggen.

Varför?

Jag blir så himla irriterad när bloggen krånglar. Det händer jätteofta att jag inte kan lägga upp bilder för att det "verktygsfältet"kommer öliksok inte upp varje gång!!!!1 Någon mer som har samma problem :(

Ingen jacka

Det blev ingen jacka idag. Hmprf...vet inte var jag ska leta längre.

Idag...

...vaknade jag med huvudvärk så det känns lite tungt. Nu är jag i alla fall snart redo för att ge mig av till skolan. Tänkte jobba lite där fram till lunch. Funderar på att ta med mig lite fika så man kan ha en liten kaffestund med de som är på skolan. Det är ju inte så många eftersom de flesta är ute på företag och gör deras LIA.

Sen måste jag ta en sväng förbi stan och hitta en halvlång jacka. Det är så himla svårt att hitta en snygg sån i den här stan. Har letat som fan, men de enda jag hittar liknar den Mia har köpt och det kanske ser illa ut om vi har samma...suck... Nä idag är dagen då Carro ska hitta sig en ny fin jacka!!! Jag bara känner det på mig helt enkelt!!!

Puss på er

helgens shopping


 Riktigt nöjd :)

Det rullar på

Allt bara rullar på och jag har inte hunnit skriva här. Eller hunnit och hunnit, jag har valt bort det eftersom jag har haft annat att göra plus att det varit så fint väder så jag har velat vara ute så mycket som möjligt. Jimmy åkte precis iväg till Dalarna...trist. Det känns som dagarna han är hemma går så fort och då har man dessutom så mycket måsten. Fast det är ju så det är, man har en massa ansvar man måste sköta, och vill sköta.

I fredags hade jag tjejmiddag här. Beckis, Elin, Irene, Emelie, Tindra(Elins hund) och jag hade riktigt trevligt med god mat, vin och tjejsnack. I lördags var jag lite seg eftersom det blev "aningens" för mycket vin dagen innan, men jag tog mig ner på stan för en fika med Malin. Vi hade massa mysigt. Fikade på Huldas och tog en shopping. Jag försökte få Malin att släppa på plånboken och köpa något till sig själv, men det var riktigt svårt. Jag köpte ett par stövlar på Wedins. Senare hämtade jag Jimmy på busstationen. Han hade varit på kryssning. Jag hade ju hoppats på en nice lördag men eftersom Jimmy sov i typ 24 timmar när han kom hem blev lördagen rätt så långtråkig.

Igår hade vi en riktigt mysig dag. Hade tvätt och allt sånt som vanligt, men vi gick ner till hamnen och åt en våffla i vårsolen, våffeldagen till ära (eller vad man säger) Efter det gick vi en lång och skön promenad för att sedan hamna på Sörmlandsmuséet för att titta på fotoutställning av hon som gjort Ecce Homo, kommer tyvärr inte ihåg vad hon heter. Riktigt starka bilder och absolut värt att se om någon är intresserad.

Nu ska jag snart iväg till skolan och jobba med projektet. Hoppas alla får en riktigt bra dag idag. Solen och humöret är på topp!

Puss

Fototema-Helgen



Oj oj oj nu var det länge sen sist...

Har inte skrivit på flera dagar. Det känns jättekonstigt. Bloggen har ju liksom blivit en kär vän man saknar om man inte ses varje dag. Det har varit full rulle hela veckan känns det som. I tisdags hjälpte jag morfar, i onsdags var det tjejmiddag hos Elin och på dagen fixade jag och Sandra present till Elin. Igår, torsdags var det födelsedagsfika på stan för Elin, Rasmus och Elin. Alla fyller ju på en gång. Det var riktigt trevlig och de verkade glada över presenterna. Förutom allt detta så har jag ju jobbat med projektet så full fart hela veckan. Snart ska jag åka och handla tänkte jag för jag ska ha tjejmiddag ikväll, det blir de vanliga plus Emelie från min klass. Hoppas det blir mysigt. Jimmy ska på kryssning ikväll...hmprf...undrar hur "lugn" den blir? Hoppas att han får massor med skoj. Jag har beställt godis från båten :)

Nä nu ska jag jobba innan jag tar en paus för att åka till affären. Jag kommer sätta in bilder från veckan, jag lovar. Känns inte som jag hinner det just nu bara.

Kram Kram

Min bild på Newmarket Towns hemsida

Satt och googlade på mig själv och upptäckte av en slump att reklambyrån Newmarket Town har publicerat ett av min foton som jag maila de till dem i början på förra månaden. Här är länken http://www.newmarket.se/artikel.php?artikelID=16 för er som är nyfikna.

Kram

Uppe med tuppen

Nu sitter jag redan vid datorn och jobbar med projektet. Gick upp tidigt med Jimmy och åt frukost för han var tvungen att åka tidigare än vanligt. Igår var det möte med tjejjouren Minna. Det gick jättebra och vi fick massor bestämt. Tror verkligen det här kommer bli skitbra.

Den här veckan är det verkligen fullt upp, fast mest med roliga grejer. I dag ska jag hjälpa morfar och handla, måste handla hem hit oxå, imorgon så är det tjejmys med brudarna och på torsdag är det dags att fira alla f"ödelsedagsbarn" dvs Elin, Rasmus och Emil. Hurra hurra hurra!!! Sen är det fredag igen och då får man pengar så man kan shoppa och efter det är det ju helg och det är ju alltid skönt. Vad ska ni göra i veckan? Något roligt?

I helgen blev det bröllopsmiddag

I helgen hände det en hel del. På lördagen stack jag och Jimmy ner på stan klippte oss och fikade med Malin. Träffade oxp på Magnus, Agnieszka, Harri och massa fler. På kvällen ringde telefonen. Det var Johan. Han berättade att Helene och Niklas hade överraskat alla och gift sig samtidigt som de hade dop för sin söta lilla Ebba. Tyvärr så missade jag och Jimmy brölloppet men de ville att vi skulle med ut och äta middag och fira. Självklart hängde vi med på det. Vi hade två timmar på oss och fixa någon slags halvcrappy brölloppspresent och göra oss iordning innan vi skulle ses på Piazza kl 20.00.  Det var riktigt trevligt. Niklas och Helene är sååååå söta ihop. När vi var klara på Piazza stack halva gänget till Birgers för att svänga våra lurviga, men det var alldeles för mycket folk, trångt och jobbigt så det var så där.

Igår var det dags att producera en massa kort som jag gör åt Raquel, så på förmiddagen var det tvätt och kort som gällde. Sen var det söndagsfika på Georges med brudarna + lille goa Anton. Det va riktigt trevligt. Va helt slut på kvällen, handlade lite lagade mat och somnade tidigt.

Kommer sätta in bilder från helgen senare, hinner inte nu måste fortsätta jobba. Hoppas alla haft en lika bra helg som jag. Vad har ni gjort i helgen?

Köttfärslimpan...

...står i ugnen. Det luktar faktiskt riktigt gott. Har aldrig gjort det förut så hoppas det ska smaka bra oxå. Idag har vi varit en sväng på stan. Jag och Jimmy klippte oss. Jag vet inte än om jag är riktigt nöjd...hmprf...förhoppningsvis känns det bättre imorgon. Vi träffade på Malin på stan så vi passade på att ta en fika på Birgers. Andreas Johnsson (han som sjöng i melodifestivalen) var där och sjöng och signerade skivor. Nästa vecka kommer tydligen Nanne och Erik Segerstedt ( snygg-Erik från Idol) dit. Kul att de fixar lite så det händer saker istan, även om jag kanske hellre fått hit Shakira eller kanske allra helst Justin Timberlake...

Nu måste jag snart tillbaka till köttfärslimpan men först lägger jag inte lite bilder från igår och idag. Kram och puss


I dag är jag riktigt glad

Kändes redan när jag vaknade att denhär dagen kommer bli riktigt bra. Har ingen aning om vad som händer eller vad jag och Jimmy ska hitta på men det känns inte som det spelar någon roll. Oavsett vad så kan det inte bli annat än bra. Vi var ju på Özz vs Måns StandUp Fight Night. Gå och se det om ni kan!!!!!! Totalt asgarv konstant i 2 timmar.Nu ska jag nog göra mig iordning så vi kanske kan ta en promenad ner på stan. Kram och tack till alla för att ni finns!

Tur att jag gick upp tidigt...

...annars skulle jag inte hunnit med allt jag gjort idag. Började dagen med att jobba. Sen ringde Emma och ville gå en promenad och jag var inte sen att hänga på. Vi gick längs med hamnen. Det var jätte skönt och mysigt i solen. Efteråt tog vi en snabbfika på Café Cecil. Hem igen och jobbade lite mer sen hörde Irene av sig och undra om jag skulle med ut i skogen till Tinka, hästen som hon vaktar just nu. Självklart tänkte jag, ville ju inte missa att få ännu mer frisk luft, dessutom har jag aldrig sett Irene som den "hästiga" typen så det skulle bli riktigt kul att få se. Så jag och Irene gav oss ut till ett stall mitt i skogen för att skogsmulla lite (Skogsmulla? Kan man säga så? ja ni förstår säkert vad jag menar) Jag måste säga Irene att jag är mäkta imponerad!!! Aldrig kunde jag ha trott att du var en sån friluftsmänniska och du trodde säkert inte att jag heller va det för den delen. Duktig va du på att rida oxå och Tinka var sååååå söt. Här kommer lite bilder från dagens strapatser.

Rise and shine

Upp och hoppa idag är det fredag. Jippi!!! Ska jobba på massor nu på morgonen, ska fixa lite här hema. Får se om det blir lunch på stan och ikväll är det Özz vs Måns, Stand up fight night i Norrköping. Ska bli riktigt kul :)

Efterlysning

Är det någon som vet något bra tjejband (svenskt) Har försökt att söka på internet men det är skitsvårt att hitta.Tipsa mig gärna. Jag letar efter alla sorts tjejband, spelar ingen roll vilken typ av musik bara de är bra.

Tack :)

Fototema-Promenaden hem från stan



Äntligen fikat!!!

Hej och hå allihopa! Nu börjar jag äntligen känna mig som en normal människa igen, för nu har jag nämligen gått en sväng på stan och träffat lite roligt folk. När klockan började närma sig tolv gick jag ner på stan för att träffa mina "klassisar". I några få minuter började jag tappa hoppet om någon verkligen skulle dyka upp (jag var nämligen i tid för en gångs skull) men sen kom de. Linda, Micke, Therese och Gustav. Vi lunchade på Cafe Latte och jag fick en riktigt god sallad. Det var kul att träffas nu när vi alla är så spridda på olika LIA-platser, större delen av klassen kunde ju inte komma eftersom alla är ju inte här i stan och alla har ju inte lunch samtidigt. När vi skildes åt tog jag en sväng och letade kuvert till några kort jag håller på att göra, både papper och kuvert tog nämligen slut på Bokia när jag var där och skulle handla på mig det jag behövde, men nu har jag i alla fall kuvert så det räcker så det löser sig nog.

Kl slog 13.30 och då var det dags för dagens andra lunchdate. Jag och Mia skulle träffas vid Kumlins. När jag stog utanför och väntade så träffade jag Karin (tjejjouren) som satt och solade på stadshustrappen. Vi pratade en stund, sen kom Mia och så pratade vi lite till... På Kumlins fick det bli kaffe och en syltkaka (orkade ju inte liksom äta lunch en gång till). Riktigt kul att ses och få en liten pratstund. Vi passade förstås på att gå en sväng på stan oxå. Mia köpte en fin tröja och jag ingenting... förutom papper och kuvert då...

På vägen hem tog jag en promenad och passade på att fota vid ån, Qvarnen och lite så. Det var riktigt varmt och gött i solen och jag behövde verkligen lite frisk luft efter 3,5 dagar stirrandes in i datorn. Nu ska jag jobba igen. Puss Puss

På Cafe Latte

Varför så trött?

Har varit så himla trött de senaste dagarna och så drömmer jag en massa skumma drömmar. Skumt. Undrar varför? Sitter ju i och för sig halva nätterna med projekt och annat, kan kanske va därför. Idag ska jag fortsätta jobba på sen ska jag ta en lunch med några klasskompisar och efter det ska jag ta en fika med Mia. Tjohoooo!!!! Känns som det är 100 år sen jag satt på stan och fika och snacka skit. Det är verkligen dags nu.

Kram

Fototema-Madeira

Saknar dig farmor!

Rastlös

Åhhh.....det kryper i hela kroppen. Känner mig så himla rastlös fastän jag samtidigt känner mig så trött och inte har jag gjort nåt kul idag heller...suck... Har en släng av ren och skär "positivitism"!!! (Heter det så?) Saknar min söt oxå, han är i Dalarna. Jag trodde att jag hade vant mig vid att han är borta mycket vid det här laget, men idag känns det riktigt trist och ensamt. Tycker nästan lite synd om mig själv. Får man göra det?

Mimmi & Tyson

image90

På väg till skolan

Nu är jag på väg till skolan. Var lite seg i starten idag, satt och jobbade med Tjejjourprojektet till kl tolv. Svårt att sluta när det är kul. Jag tror att projektet kommer bli så himla bra och jag tror att vi kommer ha så mycket kul när vi genomför det. Alla är så laddade!!!

Ska försöka få tag på Emma och se om vi ska ätalunch, vi pratade om att ses idag. Men först ska jag sätta mig och jobba lite på skolan.

Vilket härligt väder!!!!! Termometern i köket visar på 16 grader! Kan det verkligen stämma!?!?!?! Jag behöver helt klart sol och värme för att må bra, så i dag kommer det säkert bli den bästa dagen på länge. Är det någon mer som känner så?

Ha det gott. Kram

Muffins

Igår bakade jag och Lovisa muffins när jag var barnvakt. Sen fikade vi när Bella kom från skolan. Mums!
186091-92

I dag är en bra dag :)

Sitter och arbetar med projektet till Tjejjouren Minna. Det är riktigt kul och jag tror att det kommer att bli riktigt bra. Har jobbat hela förmiddagen och nu väntar jag på att Syster yster och Lovisa ska komma på lunch. Det blir bara köttbullar, pasta och lite sallad, ingen särskilt flådig lunch men det funkar bra för mig. Sen ska jag vara barnvakt åt Lovisa hon är hostig så hon ska va hos mig medan Alexandra jobbar.

I går var det en riktigt seg men skön dag. Vi glömde bort att gå och titta på en lägenhet vi va sugna på....suck ...klantigt!!! Men men ...det kanske inte va meningen, kanske var ödet...  Vi va ute på gården en stund med Mimmi (vår ena katt) så hon fick leka av sig lite. Tyson däremot kommer vi aldrig få ut, han e livrädd och får panik så fort kopplet åker fram. Sen åkte vi en sväng med bilen runt om i Nyköpings utkanter. Vi var bla i Svalsta och tittade på Beckis och Darres hus de har köpt. Jättefint och jättestort!!!!!! Förutom det gjorde vi inte så mycket mer. Jimmy var hos Hellström en sväng och jag passade på att hälsa på morfar. Lilla morfar du e för go!!!!!

Nu måste jag fixa till köttbullarna. Ses sen. Kram

Lördagskväll hos oss

image91
I lördags så blev vi 13 pers som trängde ihop oss i våran lilla lägenhet. Det var riktigt trevligt!!! Tack alla som var här för en riktigt bra kväll!!! Vi tittade på melodifestivalen och så hade vi lite gott att äta och dricka. Det här gör jag gärna om snart.

Pöss

Fika och mysfest

Idag va jag, Jimmy, Raquel, Mattis och söta söta söta lille Anton och fikade. Det va grymt mycket folk överallt så vi höll på att inte få plats på nåt café, men det blev Hellmans till slut. Efter det va jag och Jimmy på onoff och köpte ÄNTLIGEN ett spel till x-box som jag oxå tycker är kul. När vi kom hem åt vi lite middag och sen var det dags att inviga spelet!!!! Jag ägde........inte alls!!!!! Det va mkt svårare än jag trodde, men skitkul.

Numåste jag fixa till lite här hemma för snart väller det in folk här, vi ska lite fest/ schlagerlördag. Inget hårt festande (fick nog av det på klassfesten) utan lite mysigt och så. Hoppas ni får en riktigt trevlig helg. Och du Mia.....se till att bli frisk snart, tänker på dig. Puss

Vin, skratt, spel, god mat, vänner och knähundar

186091-86186091-85186091-84186091-83186091-82

186091-81186091-87
Mycket trevlig kväll, det måste vi nog göra om snart!!!


I tordags var det klassfest. Skit kul :)

186091-80186091-76186091-74

186091-73186091-72186091-79186091-78186091-77

Myskväll

Igår hade jag och Jimmy lite date :) vi va och åt på Fika och sen hyrde vi film. Riktigt mysigt. Vi tittade på Click med Adam Sandler. Den va inte alls så bra som jag trodde, hade hoppats på att den skulle va mycket soligare. Jag till och med grät en stund i filmen.....nog för att jag äv väldigt blödig (brukar titta på Extreme homemakeover på 3:an och gråta ögona ur mig) men filmen är ju för fan recensserad som en komedi...hmprf

Nu ska jag till skolan och ha en lång och träkig dag med Affärsmannakunskap...pust. Men det roliga idag är att jag ska nu gå och sätta på mig nya kläder som kom igår från HM. Jippi tjohoooooo känner mig redan mycket gladare.

Är det bara jag som gråter till Extreme homemakeover eller finns det fler? Kanske finns det fler tvprogram att böla till? Puss

Utmanare nr 1

Kika in på den här bloggen som tillhör den först personen jag utmanar nämligen http://annawintour.blogg.se

Jag är utmanad

Jag har blivit utmanad av Elin så nu ska ni få veta 6 saker om mig

1. Det värsta jag vet är när folk "skär" i tallriken så det gnisslar. Ryser skit långt efter att de slutat.
2. Jag har varit cirkus ledare för barn, vet dock inte vart smidigheten tog vägen efter det.
3. Jag har dansat ballet i 7 år, började när jag var 5 och slutade när jag var 12.
4.Jag äääälskar "ko-ost", ni vet mjukosten med den röda kossan på
5. Efter alla grupparbeten i skolan så har jag sakta men säkert börja hata grupparbeten.
6. Jag är nog beroende av Loka citron

Hm....vilka ska jag utmana nu då? Elin har ju redan utmanat alla....


Inte mycket gjort idag

Har tagit det riktigt lugnt idag, har mest suttit framför datorn. Gick från skolan vid tretiden och tog en sväng på stan innan jag gick hem. Köpte lite papper til kort jag ska göra och så köpte jag nya tuschpennor. När jag kom hem blev det som sagt datorn, soffan och min söt Jimmy som jag spenderade min tid med. Vi gjorde lite god mat och spelade yatzy och hade lite myskväll. Till middag blev det stekt rostbiff, kokt potatis och bearnaise, skapligt gott men inte min favvo.

Måste bara säga att jag är så glad att jag har dig Jimmy, du e det bästaste som finns! Puss!

Jag längtar till helgen, då ska jag och Jimmy gå på stand up comedy i Norrköping. Hoppas det blir riktigt kul. Sen i slutet på mars ska vi till Stockholm och se Joe Labero. Vad ser ni fram emot? Berätta gärna :)

Puzz

Dagens fråga

Varför är inte jag rik än? (Jag e helt klart efter i planeringen...)

Dagens ont!

Jag tror jag fått musarm! Aj!

Dagens uppgift - Bildmontage

186091-66
I dag har jag suttit hemma hela dagen och jobbat med olika skolarbeten, bland annat detta bildmontage. Hmprf...om ni undrar så hade man begränsat med bilder att använda sig av, därav detta resultat. Förutom detta har jag gjort en projektplan för min LIA-period. Det ska bli riktigt kul att sparka igång projektet och samarbeta med tjejjouren.

I går fest, idag fika

186091-60186091-59186091-58
I går tog jag det lungt heeela dagen, låg på soffan och slappa. Det va riktigt skönt att inte göra någonting. Sen på kvällen var det dags för fest hos Sandra. Det va verkligen skit kul. Gamla jobbarkompisar var där och det var såååå kul att träffa dem igen. Sandra hade fixat goda vårrullar och så åt vi ost och kex....Mums! Vi blev kvar hos Sandra rätt länge och kom inte iväg till krogen förrän kvart över ett, då gick vi till VIP. Jag hann väl vara där i ca 20 min innan jag bestämde mig för att ta en taxi hem (hade skiiit ont i huvudet Tack Sandra och alla som var där för att ni gjorde kvällen så himla kul. Vänner e så himla bra att ha. Älskar er allihop!!!

I dag blev det fika på George. Några var mer sega än andra (jag nämner inga namn, men jag har mått helt underbart bra idag)Satt och snacka i 1,5 timme innan jag och Raquel bestämde oss för att ta en snabb sväng på stan innan de stängde. Shoppingen idag resulterade i ett skärp och ett halsband.Just nu har de halva priset på allt i butiken på Ragazza här i stan och REA är ju något som jag tycker riktigt mycket om. Det fvar faktiskt andra gången den här veckan jag var där inne och fyndade. Me like :)

Ses imorgon. Puss

Genrep

186091-64186091-63186091-62
Här kommer lite bilder från när jag var på 2:achansens genrep på Rosvalla här i Nyköping

Om ni undrar...

...varför jag har varit dålig på att uppdatera min blogg på sistone är det för att bloggen krånglar som fan och det är verkligen skiiiiiit irriterande!!!

Igår var jag på melodifestivalens genrep. Helt ok, kul att gå på, men jag vet inte om det var några favvo artister där. Men det va kul att gå med Min syster och hennnes barn. Vi såg även Raquel och hennes mamma på läktaren så vi vinkade "vilt" till varandra.

Idag blir det fest hos Sandra. Vad jag ska göra av dagen annars vet jag inte riktigt. Känner mig rätt så seg så jag funderar på att bara vara hemma och slappa. Får se vad som händer jag berättar ju det här sen.

Puss puss

Schlagers på Birgers

186091-55186091-55186091-57186091-56

I går var jag på Birgers och tittade på när Sandras mamma Veronica sjöng karaoke. Jag säger bara en sak YOU GO GIRL!!!! Hon ägde stället totalt! Innan Birgers var jag, Sandra och Mia på Olerys och åt. Ikväll ska jag på melodifestivalens (2:a chansen) genrep men syster yster och barnen. Man måste ju passa på när det händer något här i stan. För e r som inte bor här kan jag berätta att Nyköping just nu befinner sig i ett Schlagertöcken då andra chansen är här på Rosvalla. Jag så till och med en Ica Supermarket här i stan som stänger 3 timmar tidigare imorgon för att de ska kunna gå på melodifestival.....sjukt...

Längtar till lördag då ska jag till Sandra och träffa tjejerna plus några gamla jobbarkompisar!!!

Min blogg har krånglat massor på sista tiden, gör den det för er oxå?