Äntligen...

...är båten i. Någon som vill med ut på sjön i sommar?

Fototema - Helgen som va


Allt bra

...är bara så himla trött. Har tagit en liten paus i bloggandet. Ska snart sätta in bilder från helgen men har inte hunnit/orkat än. Fredagen blev i alla fall skitbra. Underbar musik och härliga vänner som alltid ställer upp. Lördagen kan jag bara förklara med ett ord...FYLLESLAG! Började med en grillning med tillhörande öl här hemma hos oss, sen blev det lite ren sprit på vägen till hamnen där vi pausade med några öl, därefter styrde vi mot Birgers där vi släckte törsten med teqiula... Tror inte jag behöver gå in närmare på hur jag mådde igår...som jag förtjänade antar jag... Men nu har man ju haft sin fjortisfylla för det här året, skönt att det är över för den här gången...nästa år kanske jag är vuxen?!?! Eller?

Nervös :)

I dag ska tjejjouren Minna ha sitt evenemang. Jag är lite nervös tror jag... Hoppas all planering klaffar, att alla funktionärer kommer, att alla grejer fungerar, att banden kommer i tid, att det inte blir för mycket folk, att vi inte glömt något, att vandrarhemmet är fräscht och att alla har superkul, som sagt en hel del att tänka på. Längtar!!! Kommer bli så kul :)

Sitter just nu med färg i håret och har precis målat naglarna. Måste ju fräscha upp sig inför helgen, om det nu hjälper med lite färg ;)

Kram

Trött

Varför kan man inte få sova tills man blir pigg om mornarna? Jag e så himla trött varje dag när jag går upp, samtidigt så tycker jag att det är bland det bästa som finns att komma upp tidigt så man får ut någonting av dagen och hinner göra massor...Vilket dilemma!?!

Sitter i skolan och väntar på att lektionen Grafisk formgivning ska börja, ska bli kul. Har satt på lite kaffe som står och puttrar nu och är klart om en liten stund, då kanske jag äntligen vaknar till :) Annars vet jag inte vad jg ska göra resten av dagen. Jimmy spelar match, kanske ska gå och titta men jag tror det blir till att förbereda lite inför morgondagens evenemang och efter det städa hemma eftersom vi har lite grillning hemma hos oss på lördag. Tyvärr krockar det med Sandras fest, men vi får väl sticka dit efter vi grillat. På lördag ska jag hjälpa till på handbollsmatchen på Rosvalla. Blir inte så länge bara några timmar eftersom det kommer folk hem sen.

Puss pch kram

En dikt från mig till Dig

Jag vet att du gråter, men jag ser inga tårar
Jag vet att du skriker, men jag hör inga ljud
Jag vet att du blöder, men jag ser inget sår
Jag vet att du är här, men jag ser dig inte
Kom fram, jag finns ju här. Ser du mig?

Åh vad jag älskar mina tjejer!!!

Igår var gänget ute hos Atrid och Beckis i Svalsta. Vi fikade en massa gott och satt och prata lite skit om allt möjligt. Jag vet att jag sagt det förut men...jag är så himla glad att jag har mina vänner, vet inte vad jag skulle göra utan dem. Puss på er brudar.

Efter skolan igår träffade jag Mia och Sandra plus familj på Huldas för en snabbfika. Det var varmt och skönt i solen . Var inne en sväng på Confetti oxå och hälsade på Monica (Mia och Elins mamma) Hon har verkligen fått jättefint på Confetti nu. Massor med nya saker och fräscha färger, verkligen så man blir sugen på att fräscha upp lite här hemma med lite nya saker. En skitsöt sak som fanns där var en blommig porslinsnalle. SO CUTE!!!

Idag ska jag jobba med det sista inför projektet på fredag. Alla är välkomna på Minna feat. Aktionskammaren, nu på fredag 25 maj på
Aktionskammaren kl18.00-23.00, gratis inträde!!! Titta in på tjejjouren Minna så får ni veta mer och kan titta på afischen för evenemanget. Sen ska jag jobba med en uppgift till skolan. Ska göra marknadsföringsmaterial till en teater. Alltså affischer, annonser, flyers mm. Jag har nog bestämt mig för att göra teatern Tusen och en natt så kan jag använda lite bilder från när jag och tjejerna var i Tunisien förra året. När jag fixat klart allt kanske jag ska följa med Mia och titta på soffa.

Här kommer lite dåliga mobilbilder (glömde min kära kamera)från igår. Men även om bilderna är suddiga är motiven desto bättre och sötare!!! Puss

Detta får du inte göra i USA

25 knäppa lagar i USA

                     Det är förbjudet att:

Spela kort med en indian i Arizona.
Köra 100 varv i sträck runt torget i Oxford, Mississippi.
Spela golf på gatorna i Albany.
Mata aporna med cigaretter eller whisky i New Jersey.
Fiska i pyjamas i Chicago.
För skilda kvinnor att i Florida hoppa fallskärm på en söndag.
Ta med sig ett lejon på bio i Baltimore.
Knuffa en älg ur ett flygplan i Alaska.
Dansa till en nationalsång i San Francisco.
Skrämma en häst i Pennsylvania.
Cykla i en pool i Kalifornien.
Ha oralsex i San Francisco.
Kyssa en gravid kvinna i Iowa i mer än fem minuter.
Spela trumpet för att locka någon in i en butik i Indian Wells, Kalifornien.
Jaga val i Utah.
Dricka öl ur en hink i St Louis.
Sova på ett kylskåp i Pittsburgh.
Bära getskägg i Boston.
Gå på händerna över en gata i Hartford Connecticut.
Svära på en minigolfbana i Long beach, Kalifornien.
Sova på en ostfabrik i South Dakota.
För två män i Longmeadow, Massachusetts, att bära ett badkar över stadens grönytor.
Flyga drake i Washington.
Äta samtidigt som man simmar i Ocean City.
Äta vattenmelon på en kyrkogård i Spartanburg.

Källa
http://www.aftonbladet.se/vss/resor/story/0,2789,1059066,00.html

Äckligt!!!

http://www.aftonbladet.se/vss/nyheter/story/0,2789,1073781,00.html

Oj...

...vad kul det var på festen hos Emelie. God mat och trevligt folk. Vi som var där var jag, Jimmy, Björn, Clara, Emelie, Oskar, Johan, Sofie, Lina och Sven. Vi käkade tacos, festa och pratade för fullt.Vid 12 tiden så stack några av oss till Björn för att dricka en calvados innan krogen, gott. När vi väl kom till krogen träffade vi Elin och Sandra. De var lika söta och goa som vanligt. Shakeade lite på dansgolvet och sen blev det pizza efteråt. Mycket bra kväl!!!

I går tog jag och Jimmy det bara lugnt. Vi handlade ny stor klätterleksak till katterna, de är överlyckliga. Sen åt vi lite lunch på OT´s, tyvärr var det inte lika gott som det brukar. Vi åkte en sväng med bilen och hamnade en stund ute hos Beckis och sa hej. Louise var där oxå. Sen åkte vi runt i flera timmar och gjorde ingenting. Var hemma igen vid 18 tiden och då slocknade vi båda på soffan. Jag vaknade i alla fall till lite senare och tittade på CSI och fixade med morsdag-korten jag gör, men Jimmy somnade för kvällen och vaknade bara till för att lägga sig i sängen. Snacka om att han va pigg imorse!!!

Idag har jag bokat resa till tjejerna, hittade en jättebillig till Bremen så vi får väl se vilka som kan följa med. Det blir i Speptember i alla fall. Just nu är Jimmy och fixar med båten, längtar tills vi kan lägga i den. Jag ska på lunchmöte med tjejjouren och sen får vi se vad som händer.

Ha det gott. Puss
image249

Fototema-Fest hos Emelie


Långhelg äntligen!!!

Åh idag känner jag i hela kroppen att det är en bra dag!!! Gårdagen blev riktigt hektisk, som tur va slutade jag lite tidigare från skolan så jag hann allting. Direkt efter skolan gick jag förbi stan och köpte lite papper till lite morsdag-kort jag gör. Har hoppats på att sälja några inför den kommande morsdag högtiden. Efter det gick jag och hämta L på fritids. Hon ville nämligen börja på fotboll igår och varken Syster yster eller F kunde skjutsa så det fixade jag och Jimmy istället. Hon verkade supernöjd med att börja på fotboll. När F kom till fotbollen stack jag och Jimmy till Morfar. Hjälpte honom med att handla lite. När vi kom hem var vi så trötta så det blev inte så mycket gjort. Lite te, macka och Desperate housewifes och det är inte mycket som slår den kombinationen! Lynette är min idol!!!

Ikväll ska jag och Jimmy till Emelie i min klass för hon fyller år idag. Hipp hipp hurra hurra hurra!!! Berättar sen hur kvällen blev. Vad ska ni göra i helgen? Nåt kul?

Kram

i skolan igen

Sitter här på min lunch och surfar runt lite. Känns lite konstigt att ha fasta tider igen, men det är ju oftast så det är här i livet... Kul att träffa alla igen.

Puss

Fototema-kvällspromenad


Vart tog söndagen vägen?

Swooosch sa det bara så var den söndagen borta. Sov sent i och för sig men ändå!!! Har som vanligt haft tvätten idag... men förutom det så har vi faktiskt hunnit med en hel del ändå. Vi åkte till ÖB för att handla lite, och vad möter oss när vi klivit innanför dörrarna om inte TOTAL KAOS!!! De har helt flyttat om alla hyllor ooch avdelningar, snacka om att min ÖB-rutin blev något så jävligt rubbad och jag var ju helt och hållet tvungen att lägga om min ÖBshoppingstrategi!!! Hur kan de göra på detta viset!?! Vilsna stackars förvirrade människor famlade hit och dit i hopp om att hitta den enda lilla varan de kom dit för att köpa, men förgäves... Hörde dessutom en kvinna som ringde till sin man som hon tragiskt hade kommit ifrån i detta kaos. Jag hoppas verkligen av hela mitt hjärta att de fann varandra igen...

Nåväl, efter den traumatiska upplevelsen på ÖB åkte vi ut till Beckis för att säga hej till alla brudar plus Chrille. Jimmy hade inte sett huset än och han tyckte som jag, att det var supermysigt. Det blev lite fika och skitsnack innan vi var tvugna att åka hem till vår tvätt. Käkade lite hemgjorda burgare till lunch hemma innan det var dags att träffa Jimmys syster plus pojkvän på Georges för en fika. Kul att träffa dem. Sen åkte vi till skolan och skrev ut min sammanfattning om projektet jag hållit på med i 9 veckor. Sen satt jag och fixade lite med det hemma och så helt plötsligt var det kväll och jag har inte hunnit hälften av vad jag tänkt göra idag, men vet ni vad...det skiter jag i för det kan jag göra en annan dag. Puss

Fototema-Lördag


Fredagsfika!

Jag är klar!!! Äntligen har jag skrivit ihop ock sammanfattat allt och är fit for fight att sätta mig i skolbänken på måndag igen. Men först tänker jag njuta av en lång skön helg som jag tänker börja med precis alldeles nu. Alek hörde precis av sig och ville luncha innan hon ska till jobbet och det lät som en superordentligt bra idé. Ska försöka hitta någon mer som vill förgylla min dag med en fika, för man måste ju fortsätta lunchen med en lång fredagsfika så man får dricka gott kaffe och titta på folk. Undrar vilka som är lediga idag? Ska nog höra med Irene för hon ville ta en fika i helgen.

Ha det bäst alla gosingar, njut av helgen och gör nu ingenting som inte jag skulle göra...och vad skulle de va!?!?!?

image216

Lilla söta familjen


Du!?

Vad ska du göra i helgen? Nåt kul?

Ny dag nya tag :)

Nä här kan man ju inte sitta och sura ihop som någon bitter gammal tant vars enda intresse är att hålla koll på alla andra! Ska precis sätta mig och jobba. Tänkte jag skulle jobba på fort för sen ska jag åka och hälsa på Beckis med familj i svalsta. De har flyttat till värsta fina huset där. Hon ringde igår och fråga om jag ville komma dit, ska bli riktigt mysigt. Ska dessutom bli kul att se hur mycket lilla Astrid har växt, hon är ju faktiskt mer än en månad gammal nu. Kanske ska ta med mig lite fika eller nåt.

Nu måste jag snabba på så jag får något gjort. Kramis

Tack alla sötisar...

...som har skrivit här idag och piggat upp mig!!! De känns lite bättre nu men man har ju lite svackor då och då. Det här jävla vädret, it fucking gets to me...I think...

Nu har jag i alla fall haft möte med
tjejjouren och några som ska hjälpa oss med evenemanget vi ska ha på Aktionskammaren den 25 maj. Först höll jag på att bryta ihop för att det verkade skita sig med mötet, men till slut så blev vi ialla fall 7 stycken och mötet gick bra. Längtar till evenemanget ska bli såååå kul att se hur allt blir i slutänden, vet att jag tjatat om detta förut men det ska faktiskt bli riktigt kul.

Både Lotta och Bosse har börjat skriva här hos mig, det tycker jag verkligen är jättekul. Saknar er!!!

Puss på er allihop

Vad?

Vet inte vad det är med mig just nu. Känner mig tom, ledsen, trött, förvirrad... Har ingen anledning att känna mig låg, inte vad jag vet i alla fall. Ingen bra dag idag, vill bara dra täcket över huvudet och sova...

???

Vet inte vad jag ska skriva idag. Har inte hänt så mycket sen sist. Längtar så fruktansvärt mycket till sommaren!!! Vill ut och resa, längtar till Madeira det är sååååå skönt att bara åka iväg på semester. Vet inte vad vi ska göra i sommar. Det blir väl som vanligt kanske en liten roadtrip och sen kommer vi nog vara ute på skön en del. Det är så himla skönt att vakna i båten och det är så tyst, man går ut och sätter sig på berget och äter frukost och sen hoppar man i vattnet. Längtar!!!

Tandläkarn idag!

Igår var det riktigt skumt väder, men på kvällen blev det riktigt skönt. Jimmy och jag tog en promenad till skolan. Han skulle hjälpa mig när jag skrev ut och skar alla flyers till tjejjouren. Det tog ett tag att skära alla snyggt så vi blev väl kvar i nästan 1,5 timmar, tur att jag slapp göra alla själv. Klantig som jag är skar jag mig dessutom på skärmaskinen... Efter vi gjort klart allt gick vi förbi Timpa och tittade på sista perioden i hockeymatchen mellan Sverige-Ryssland. Sverige förlorade :(

Har precis varit på frukostmöte med Karin från tjejjouren Minna. Vi satt på mekka och tog en kaffe och en fralla, riktigt mysigt faktiskt. Efter ett tag kom Emma och hennes mamma oxå dit och tog en fika med oss. Det va kul att träffa Emma igen, det va så himla länge sen....igen.

Nu sitter jag och väntar på att det ska bli dags att åka tilltandläkaren... Vill bara få det gjort så det är över sen. Förutom det här så har det inte hunnit hända så mycket idag. Det mesta är klart med projektet. Lite finlir innan evenemanget bara. Ska bli riktigt kul att se hur det blir.

Kikar in senare och skriver mer om vad jag hittat på resten av dagen.
image210
Längtar till sommaren!!!

Måndag igen...

Ingen sol, regn...perfekt dag att sitta framför datorn och jobba. Sitter som vanligt vid min vän datorn, den har varit en god sammarbetspartner genom hela det här projektarbetet som det nu bara är en vecka kvar på. Kommer nog kännas konstigt att gå tillbaka till skolan. Har märkt under det här projektarbetet att jag verkligen vill starta eget. Jag vill styra över mig själv, arbeta med det jag tycker är roligt och stå på två egna ben. Under det här projektet har jag också lärt mig att jag faktiskt fixar det oxå, jag får saker gjort i tid. Vet bara inte var jag ska börja med allt...det kanske bara förblir en dröm...

puss

Hej alla nya som tittar in här och alla stammisar förstås!

Märker att det är fler och fler som kikar in här och läser min blogg. Riktigt kul! Tänk att det kan vara så intressant för andra att läsa om mig och mitt lilla vardagliga liv!?!? Lotta har hittat hit!!! Puss på dig vi måste verkligen ta en vinkväll SNART!!

Igår var jag och Mia och hälsade på Kattis i Stigtomta. Såååå jättemysigt att bara slappa, umgås, dricka kaffe, äta halvmetersmacka från Puttes och bara ses igen. De bodde verkligen fint med en liten trädgård och en altan som är perfekt att fika på :) Däremot fanns det en del äckliga kryp som spindlar, getingar och apstora humlor...men när man är ute på "landet" får man ju helt enkelt ta seden dit man kommer, bita ihop och förgöra de odjuren. Därför har gud nu uppfunnit den elektriska krypdödaren. Mycket nöjd med den uppfinningen faktiskt.

Idag har Jimmy och jag haft en riktigt bra dag. Vi var lite trötta imorse och tog en liten sovmorgon. Jimmys familj var här på vinkväll igår och vinet sätter ju alltid sina små spår i form av dageneftertrötthet. Väl uppe stack vi iväg till coop för att kolla lite grejer som behövs för att fixa till dörrarna här hemma och efter det åkte vi till blomsterlandet. Vi hade nämligen bestämt att vi vill ha smultron i blomlådan i år så då köpte vi hem det och lite andra blommor. På eftermiddagen följde vi med mamma och pappa till ONOFF. De skulle handla massor så de ville ha lite hjälp och tips. Shoppingen där slutade med en sovrumstv till pappa (och mamma förstås men mest pappa), en laptop, multiskrivare och trådlös mus till mamma. Jag vill oxå ha en ny laptop.....

När vi kom hem grillade jag och Jimmy rostbiff, gjorde vitlöksbröd på grillen och lagade iordning potatis och grönsaker i folie på glöden. Till det tog vi en kall öl och satt ute och åt. Till efterrätt delade vi på en banan med smält choklad...mums... Sen fixade vi med smultronen och det. Längtar tills isommar när man kan äta mjölk och färska smultron till frukost. Nu på kvällen har vi tittat på en film som heter Old School. Den var verkligen sjukt rolig.

Här kommer lite bilder från vår grillning och från Mimmis upptäcktsfärd i trädet på gården.

Puss och kram


Seg morgon

Jag är så trött idag...suck. Vill bara sova, men det är svårt när man ser solen utanför fönstret. Tar just nu en liten paus i projektjobbet. Hämtade affischerna från tryckeriet i veckan, de blev faktiskt riktigt bra. Har inte så mycket att jobba med idag, sköööööönt, det är rätt lungt så nu när det bara är en vecka kvar av projekttiden. Ingen stress, mycket bra, passar mig utmärkt.

Idag ska jag nog till Kattis ute i Stigtomta. Har aldrig varit där fast hon har bott där typ aslänge!!!! Dåligt av mig. Mia ska också följa med om hon känner sig lite piggare. Hon är superförkyld stackarn! Ikväll kommer Jimmys föräldrar hit. Vi ska mest softa lite, dricka lite vin och äta lite smått och gott. Kommer nog bli jättetrevligt, jag får dokumentera kvällen här sen :)

Puss på er alla och kom ihåg att jag älskar alla mina vänner, nära och kära. Ni e bara helt underbart bäst. Tack för att ni är ni!!!

Mimmi & Tyson


1:a maj

Sooooov länge idag, åt fukost vid 12. Det var riktigt skönt. När vi fräschat upp oss åkte vi och handlade. Snacka om att det var urplockat på Willys, antagligen för att det är helg, men vi fick tag på det vi skulle ha. När vi kom hem åt vi lite lätt lunch. Emil och Irene hörde av sig så vi tog en prommis ner till hamnen och mötte upp dem för en fika. Nice men lite kyligt. När vi började frysa för mycket fortsatte vi på en promenad tillsammans.

När vi kom hem började jag förbereda för middag. Gjorde stek och det ska ju stå en stund i ugnen. Det blev riktigt riktig mumsigt. När vi ätit middag tog vi årets premiärtur på inlines. Va ute en halvtimme och jag va sugen på att åka mer men ville inte missa Desperate Houswifes, det är ju liksom ett måste på tisdagar.

Puss

Valborg

Man borde väl kanske varit ute och frusit och tittat på nån eld, men jag och Jimmy blev hemma, tittade på tv och så fick jag Jimmy till att göra en ansiktsmask. Vi blev så fina och fräscha ;)

För stora?

186091-186