Njut!

DSC00328.JPG
Njut!

Weeeiiiiiii

Idag skiner solen och jag känner energin i hela kroppen.....eller nästan i alla fall. Sitter ju inne på ett kontor så man har ju inte fått så mkt sol på sig än....men det kan nog bli en promenad med kameran på lunchen :)

Känns som en riktigt bra dag idag. Ibland är det så konstigt jag har en stark känsla av att allt som går fel löser sig, därför oroar jag mig inte allt för ofta i onödan om vad som kommer hända sen. Kanske dumt att tro blint på att allt blir bra i slutänden.....men det känns så....förstår ni va jag menar? Flum, flumm :)  Fast häromdagen hade jag en sjuk oroskänsla....vaknade till och med mitt i natten av den. Vet inte vad det gällde men morgonen efter vaknade jag pigg och glad utan oro i kroppen och med en övertygelse om att 2008 faktiskt kommer bli ett riktigt himla bra år :)

Nu ska jag äta lite fläskfilé och potatisgtatäng som blev kvar igår när Elin va hos mig och åt, sen blir det med kameran i högsta hugg och mp3-spelaren i öronen som jag går ut en sväng. Ikväll blir det Idrottsgala med praktiken, ska bli riktigt kul. Tyvärr missar jag middagen med Confetti som är ikväll, men men....man kan inte få allt här i livet......men nästan :)

Puss på er

Trött

Idag gick jag som vanligt till praktiken imorse...mådde lite halv illa men tänkte att det skulle gå över. Efter ett tag trodde jag att det kanske va magsjuka på gång så jag tog mig hemåt. Hemma så sov jag, sov...och sov igen....men ingen magsjuka så jag ska gå imorgon till praktiken igen.

Elin va här ikväll och åt och umgicks lite. Mysigt, men vi va båda så trötta att vi nästan somnade på varsin soffa...och nu ska jag sova....igen


Satan va smidig jag e...

...eller kanske inte...Ikväll har jag, Johan och Martina varit och bowlat. Kunde ha gott bättre men det göööööör inget :) Första "kastet" sträckte jag mig apmycke in the "little" ass.....hmprf....tränad och smidig som få, som sagt.... Sen var prestationen lite ojämn om jag säger så. Men en hel del strikear blev det ändå....*stolt*

Efter bowlingen tog jag mig halvt mörbultad hem till Mia, Anders, Kalle och Alma. Elin var där oxå. Hann slänga i mig en snabb kopp kaffe innan det bar iväg till Mc Donalds. Där mötte jag och Elin upp Irene. Hon hade jobbat. Satt och prata ett tag om allt och inget. Sen åkte jag hem och de andra till Elin.

Mkt bra dag idag. Har så mycket att vara glad över....jag vet har sagt det förr. Men jag är verkligen sååååå glad över alla människor jag har omkring mig. Puss på er alla!!! Både de jag träffar ofta och det jag inte hinner träffa så ofta. Luv ya!!!



Hmprf....fotografen mådde inte så bra idag ;)

ibland...

...känns huvudet som sockervadd...

Shit vad jag e duktig...

...ibland alltså, som igår till exempel. Först jobbade/praktiserade jag över i en timme sen hem. Gjorde mat och matlådor. Städa lite i köket, fixa disken (har i occh för sig diskmaskin...men ändå) Städade vardagsrummet, avhårade soffan (det va på tiden...ni skulle inte tro mig vad rollrar det går åt) dammsög, fixade fräscht till katterna plus borstade genom deras päls för att få bort en massa hår. (Om det nu hjälpte?) Som sagt ibland e man duktig, men det hör ju inte till vanligheterna nu för tiden ;)

Gick inte att blogga igårkväll :( Riktigt irriterande faktiskt när det inte blir som man vill. Satt på kvällen och vila efter allt städande framför datorn så klart. Hade ett sjukt roligt msnprat med Sandra o Jennifer. Sandra kommer hem en snabbis på fredag....längtar!!!! Då blir det tjejkväll...sååååå mysigt! Och det verkar som alla kommer....när hände det sisit!!!!! Som sagt lääääängtar!!!!

Nä nu måste jag jobba, har typ massor att göra. Kul :) Kan bli lite dåligt med uppdatering den här veckan....har typ fullt upp varje kväll, men jag ska göra mitt bästa och berätta om mitt "intressanta" liv....

Puss o kram

Helg a la Carro



Oj oj oj vilken fullspäckad helg. Roligt som tusan. Började med en timmes badminton på lunchen i fredags....jäklar vad jag kämpa, tyvärr vann jag inte ändå...Kvällen fortsatte sen med födesledagsfirande med nära och kära efter som Syster ysters man F fyllde. Sen åkte jag direkt till Slakthuset för att se Velvet breeze spela. Det lät riktigt bra. Sen var det direkt hem för att lämna bilen och göra mig iiordning lite för att träffa upp Cecci och gänget på Mc Evans. Riktigt trevlig kväll som avslutades med en timme på Birgers dansgolv.

På lördagen åkte jag och Jennifer till stan för att hitta nåt snyggt till kvällen....jag misslyckades med det :( Fikade med Beckis, Astrid och Elin och sen drog jag mig hemåt för en skön pyssla om mig självdag innan kvällen. Målade naglar....fixa lite brun utan sol....sov och gjorde mig redo för kvällen som bestog utav fest hos Manne. Trevligt folk och rolig kväll. Vid 12 tiden gick vi till Birgers och dansa loss.

Så slutligen dagen idag....Träffade Irene, Beckis, Astrid, Raquel, Anton och Elin för brunch på George. Satt och slöade bort någon timme....skönt. Blev en kort sväng på stan oxå innan jag, Irene, Raquel och Anton styrde mot Gumsbacken. Var en sväng på Rusta och köpte mig en vattenkokare (köpte dessutom en ny tesil på stan idag så ikväll blir det te) Sen storhandlade vi på Willys innan vi svulla lite hamburgare på Max. Sen väl hemma har det bara blivit datorn och nu är det snart dags för de vanliga veckorutinerna igen....

Kram

En helt vanlig dag

Mötte Mia efter praktiken, blev fika på George idag igen. Det va riktigt kul att träffa Mia...länge sen. Sen har jag ägnat kvällen mest åt att tvätta...såååååå trist, men det måste ju faktiskt göras ibland.

Hotellet i Barcelona är bokat nu och jag längtar sååååååå.

Nu är det tv som gäller och uppladdning inför badminton imorgon. Ska spela med dem på praktiken. Har gjort värsta spelschemat så vi hinner spela matcher mot varandra. Vi spelar på lunchen...eller strax innan så vi har ju inte allt för mkt tid. Hoppas jag vinner :)

På kvällen ska jag fira F, syrrans man som fyller och sen ska jag till Slakthuset och titta när Velvet breeze spelar, sen kanske jag följer med dem ut. Får se hur det blir. Cecci fråga om jag ville med och det kan ju va lite kul :)

See ya

image1045

Det här är när vi va i Barcelona sist....det blir samma gäng igen

Vem kom på...

...att en "normal" arbetsdag börjar vid 8?!?!? Att vakna på morgonen e ju pest och pina och min vilja finns inte och absolut ingen motivation till att gå upp tidigt. Varför ska man göra det, kan ju inte va nyttigt att behöva avbryta mitt i den skönaste sömnen....morgon efter morgon. Nu hör det väl i och för sig till saken att lika svårt som att gå upp på morgonen....lika svårt har jag för att lägga mig i tid på kvällen för att sova.....och lägger jag mig tidigt somnar jag inte ändå....hmprf... Det värsta är när helgen kommer och man tänker att nu äntligen ska jag få sova länge, nej då vaknar man automatiskt tidigt ändå.....för att man gjort det hela veckan....oh my.....what to do? Förutpom den konstanta tröttheten e det helt ok. Sitter här med min andra kopp morgonte på praktiken.....gott. Tänkte jag skulle lugna mig ett tag med kaffet....blir så många koppar annars.

Jag längtar efter att få va ledig...skulle behöva nån vecka eller 2 bara för att få ta dagen som den kommer. Visst det var inte alldeles för länge sedan jag hade jullov men det gick ju i ett det oxå (alltså riktigt kul i och för sig) så man hann inte direkt ta det lugnt. Å andra sidan blir jag rastlös om det är för lugnt.....jaja, ledigt skulle va skönt i alla fall.

Nä dax att vakna till och få något vettigt gjort....kram

Jäkla mage...

Hmprf...sitter här och mår illa igen :( Hatar det! Hoppas det inte e nån släng av magsjuka för det orkar jag inte riktigt med.....men det går nog över...som jag brukar säga...finns ju inte någonting som aldrig löst sig :)

Annars har dagen varit bra. Haft en del att göra på praktiken så dagen har gått fort. Älskar när vi sitter i våra idéspånarmöten.....blir typ alltid hur kul som helst. När man väl har satt bollen i rullning kan man dra vad som helst, hur långt som helst... Efter praktiken åkte jag till stan för att träffa Irene. Hon hade shoppat massor så jag blev helt inspirerad av hennes impulsshopping. Det vill säga på en halvtimme hann jag köpa en present till F som fyller på fredag och ett par Jeans och 2 koftor till mig...mkt nöjd. Sorry Elin kunde inte hålla mig till Barcelonashoppingen....men nu ska jag inte handla något mer (håller fingrarna i kors i smyg) Efter det satte vi oss för en fike på George. Kul att träffa Irene igen, känns som det blir så lång tid mellan gångerna...inte bra.

Kvällen har spenderats i hemmets lugna (och då menar jag verkligen aplugna) vrå...

Pusselipuss

Takida-Curly Sue

Så himla fin text....Takida kan lite skit...har gjort en del bra låtar...

Your strength is so hard to find,
I feel so much stronger now,
the feeling´s alright.
Your words make me whole again,
those eyes cannot ever lie,
you´re so divine
I´m not ever alone, you´re not ever alone

I´m head over heels goddess of mine,
your curls touching my face and now I can fly
You brought my life back,
The glory you found,I´m in deep debt, without you I wouldn´t survive
I´m not ever alone

Your smile is heavenly,
I don´t deserve all the love that you'r giving to me
Your touch makes it hard to breathe,
the shiver´s around me now, you´re so fine

I´m head over heels goddess of mine,
your curls touching my face and now I can fly
You brought my life back,
The glory you found, I´m in deep debt, without you I wouldn´t survive

The heart is pumping for my life, the mind is happy and I will love you to the day I die

I´m head over heels goddess of mine,
your curls touching my face and now I can fly
You brought my life back,
the glory you found, I´m in deep debt, without you I wouldn´t survive

I´m head over heels goddess of mine,
your curls touching my face and now I can fly
You brought my life back,
The glory you found, I´m in deep debt, without you I wouldn´t survive

Strömavbrott och inställd bowling

Igår skyndade jag mig hem för att jag skulle iväg och Bowla med Teo, Lasse och Johan. Väl hemma hann jag precis äta innan allt bara blev mörkt. Tänkte att ljuset skulle komma tillbaka snart så jag satt lugnt i soffan och vänta, tills jag förstod att det bara var att tända en massa ljus. Det värsta va att jag ville ju fräscha till mig efter praktiken och med levande ljus på toaletten ser man inte allt för mycket och sminkningen blev något svår att genomföra...men, men, finns ju faktiskt värre saker. Sen blev jag hämtad och vi styrde mot Rosvalla och bowlingen......men där var det ju oxå kolsvart. Så det var bara att ta sig ner på väster där det fortfarande fanns el och så satte vi oss på George och fikade. Efteråt tog jag sällskap med Teo hem ch sen tog jag det bara lugnt hemma.

I går på dagen var jag, Matilda och Sussa på Österbergs tryckeri på lunchen. De hade lite öppet hus och visade lite nya saker de har, sen fick vi lite plocklunch. Det va riktigt trevligt.

Känns som jag behöver sova. Försov mig imorse :(  Mamma ringde och försökte förgäves få upp mig ur sängen, men jag somna så klart om och vaknade 8.25 (börjar 9.00) men jag har blivit riktigt snabb måste jag säga (stolt) för det var inte många minuter över nio jag kom till praktiken så arbetet hade i stort sett inte kommit igång. 

Ikväll borde jag ägna mig åt sömn, tvätt och städning.....men......hoppas på en fika med Irene istället.

Kram 

Morgon vid Newmarket

DSC00325.JPG
Morgon vid Newmarket

Strömavbrott! Ser inte direkt hur jag sminkar mig nu...

DSC00324.JPG
Strömavbrott! Ser inte direkt hur jag sminkar mig nu...

Festen i lördags


Så va helgen slut

...igen. Tycker inte riktigt om att det går så fort, känns som man inte riktigt hinner med....livet bara snurrar på och man fattar inte riktigt hur fort det går...djupt va ;)

Fredagen var jag förbi jimmy och lämnade presenter...han blev glad och tyckte om t-shirtarna som jag köpt. Sen va jag hemma resten av kvällen. I lördags så var jag en sväng på stan, men det va så blåsigt så de va inge kul att strosa runt. Köpte med mig kaffe från Sandys och gick in till Elin och Monica som va på Confetti. Prata bort en timme eller så innan det va dags att ta mig hem.

I lördags var det fest hos Jimmy och Timpa. Vilken kväll :) Jennifer följde med och det var riktigt skoj, Anna va här från Stockholm och sen var det typ vanliga gänget. Vet inte var timmarna försvann riktigt men det blev aldrig någon sväng på krogen utan vi satt och hade trevligt där istället. Det kommer bilder men jag har tyvärr glömt kameran hos Jimmy och inte hämtat den än :(

Igår följde jag med Elin hem till Beckis och Astrid. Det var riktigt mysigt och vi stannade många timmar :) Dock var väl inte energinivån på topp efter lördagens fest men det var ok ändå. Åt god pastasallad och fick Kaffe med hembakad paj. Hon e ju för duktig Beckis!!! Det va smarrigt!! Kvällen igår blev riktigt lugn.

Jopp det va typ det.... Kram

Dagens illustration

image1023

aaaiiiiijjjjjee

suck...sitter här med ont i magen :(  Fryser gör jag oxå.... Hoppas det går över snart för jag har inte tid att känna mig hängig juh. Dessutom så ska vi ta lite kort här sen på oss som e på byrån och då vill man ju i alla fall se lite pigg ut. Ska försöka hinna en sväng på stan på lunchen idag oxå så man slipper efter jobbet. Det värsta är att man typ får välja mellan en sväng på stan....ELLER lunch.... Kanske hinner slänga i mig nåt på stan...

Idag fyller Jimmy år....25.....Grattis och stor kram hoppas du får en riktigt bra dag. Jag kommer och grattar dig sen.

Ja så var det ju fikat hos grannen igår. Ja vad ska man säga.....det jag inte vet nu, behöver jag nog inte veta. Så mycket infornation på så kort tid har jag nog aldrig fått. Var där i drygt 2 timmar. Nä men hon e söt och det var trevligt men jag var rätt sönderpratad när jag kom därifrån :)

Åter till verkligeheten och mina tappra försök att lära mig programmet Flash.

Puss

Hur pryd kan man va!?!?

Minisnopp!!!

tiden går fort...

...nu är det bara 3 veckor och 2 dagar kvar på praktiken. Hoppas verkligen att jag får bli kvar där sen, trivs så himla bra....de säger ju att de vill ha kvar mig så jag hoppas. Håll tummarna för min skull.

Tiden gick fort även idag, hade fullt upp hela förmiddagen och snart var det dags för lunch med Irene. Vi åt på Moas som ligger nära hamnen. Husmanskost blev det, kållåda med kokt potatis....låter kanske inte så gott, men det var det.

När jag kom hem tänkte jag fixa massa saker men när vädret är som det är blir jag så trött och somnade så klart på soffan. Men nu har jag i alla fall gjort en matlåda till imorgon och bakat lite bröd....så det får räcka för idag. Imorgon ska jag ju fika hos grannen, undrar hur det blir...

Kram och puss

Sätter lite färg på tillvaron......och mitt hår

Har varit en riktigt skön dag idag. Efter lunchen idag så längtade jag så mkt efter Sandys kaffe så jag övertalade Susanne att följa med till stan och köpa lite kaffe på maten.....hon var dock inte allt för svårövertalad ;) Tog ju självklart en XL latte så den räckte ett tag. När jag kom hem började jag med mat och städning. Sen kom Jimmy förbi en sväng.

Nu sitter jag här med färg i håret och har precis haft en mysig stund i soffan med te och en baguette med brie o salami,,,,,riktigt gott. Blädrar mellan House på fyran och Carolina Gynning på femman. Säga vad man vill om henne, men en dag med henne skulle sällan bli långtråkig...  Om en stund ska jag tvätta ur färgen och sen hoppas jag på att kunna somna tidigt ikväll...men det återstår att se,,,

Hoppas ni oxå haft en bra dag. Kram

weeeeiiiiiii...

...nu har jag druckit kaffe från Sandys. Va och hämta efter lunchen......jag e mkt nöjd :)

Åhhh...

...jag e så himla sugen på en kaffe från Sandys...

Update Carro

Jo så var det helgen som va. Festen hos Matilda och Alex va riktigt trevlig. Bara massa nytt trevligt folk. Susanne o hennes man va där oxå (susanne jobbar på praktiken så henne kände jag ju). Det blev singstar som utlovat....tyvärr var det inte allt för många låtar nån kände igen så det va lite trist....men alla sjöng glatt ändå. Kvällen slutade på birgers där alla dansa loss ordentligt :) Kul

Igår va ja aningens seg men tog mig i alla fall till Cecci. Hon bjöd på gott kaffe o fikabröd och så pratade vi bort några timmar. Det va verkligen mysigt, va länge sen vi hittade på nåt. Resten av gårdagen spenderades i soffan.

Idag var det praktik igen.....tänk att det ska va så himla svårt att komma upp på måndagar (och alla andra dagar oxå i och för sig) Men jag kom till praktiken i tid fast jag tog mig lite sovmorgon. Jag och Susanne tog en skön promenad i solen på lunchen oxå....sweet!!! Efter praktiken var jag förbi Elin och Rasmus en sväng. Hämtade parfym som hon köpt åt mig o så satt vi o prata en stund...men jag va så trött så jag stannade inte så länge utan åkte hem o lagade mat. Sen ikväll så har jag gjort ett ryck med städning och matlådor. Det värsta med städningen e att det är så mycket att ta tag i så jag blir ju aldrig klar innan jag tröttnat....

Måste bara berätta att jag har nog världens sötaste granne!!! Idag ringde nämligen min granne I 86 år. Hon har alltid haft ett gott öga till mig så nu tog hon tag i saken och bjöd in mig på fika. Så på torsdag kl 18 ska jag o I fika hemma hos henne. Sööööööööt! Jag sa att jag praktiserar hela dagen så jag nog inte kan komma förrän sex "ja men kvällen är ju lång" sa hon och skrattade.... Ska bli kul och se vad man har att prata om, det är ju ändå en "viss" åldersskillnad.

Nä imorgon ska det va en pigg dag. Hoppas det blir sol igen....får ju så mycket mer energi då.

Puss o hej här kommer lite bilder från helgen.


helgen går alltid för fort

Nu har hela helgen gått och jag har varit dålig på att uppdatera här på bloggen....och ni får vänta lite till med den för nu måste jag sova så jag orkar med morgondagen. Har haft en trevlig helg i alla fall med fest, utgång, fika och så har jag hunnit slappa i soffan oxå. Skulle gärna ha en dag till på helgen.....men det e ju inget jag kan styra över.

Försöker hinna med o lägga in lite bilder från festen imorgon.

Puss o go natt

Lugn fredag

Har haft en riktigt skön fredagskväll....bara för mig själv, har faktiskt riktigt njutit. Har tittat på Lets dance och byggt ihop lite lådor jag köpte på Ikea när jag va där. Dessutom, tro det eller ej, så står faktiskt köksbordet nu i köket.....
Har plockat lite och tagit det lugnt. Har lite småplaner på att färga håret men vet inte om jag orkar. Måste ju ladda för imorgon så man e pigg och fräsch när man ska på fest.

Efter praktik och jobbpresentation tog jag en snabbis på stan....blev en dyr snabbis, tur jag fick csn idag. Köpte ett par svarta stövletter, puder och till allas förvåning en massa rollrar till allt katthår. Idag kom även stövlarna och tofflorna jag beställt från ellos, det gick riktigt snabbt :) Så nu är det nog lite lugnt med shoppandet på ett tag, måste ju spara lite till Barcelonaresan i Mars.....oh my.....där kan man verkligen shoppa!!!

Imorgon ska jag kanske fika med Jimmy och så ska jag fixa present till Matilda (hon fyllde idag och det är hon och Alex som har fest imorgon. 25-års fest + inflyttningsfest) Det ska bli riktigt skoj imorgon....bara nytt folk, ingen jag känner sen innan men det e kul. De sa i alla fall att det skulle bli singstar-tävlig så då e jag glad :)

Här kommer lite bilder på när Tyson "hjälpte" mig med Ikea-lådorna...



Oups.....hmmmm.....hmprf....kom på att jag faktiskt haft flera inlägg om mina katter på sistone.....OH NO!!!!!! I´M BECOMMING THE LONELY CATWOMAN!!!!!!   =p


Lite tillfixad

image992


Jag tycker om att fotografera :)

image989

Jag tycker om att rita

image988

Mycket ansikten blir det....

Jobb?

Sitter här framför datorn nu....alldeles för pigg för att gå och lägga mig tyvärr. Kan vara för att stenslockna på soffan i 2,5 timme förut....dålig planering av mig måste jag säga....hmprf...

I dag har dagen kännts sååååå lång, trots att solen faktiskt va framme nån timme på förmiddagen, men då satt man ju inne framför en dator så den fick man ju inte njuta så mkt av tyvärr. Sitter och jobbar med rätt rolig sak på praktiken, ny kund som ska ha en massa grejer så det är kul att spåna fram lite och skissa. Imorgon ska jag på en presentation på ett företag inför ett eventuellt jobb. Får se vad det blir. Han ville i alla fall presentera företaget och vad de gör så får vi se sen. Tror att detta jobb mest innebär projektledning och inte så mkt grafisk form så vi får se vad han säger imorgon. Jag vill ju gärna ha mycket grafisk form, men det är ett jobb och det är klart man e intresserad ska bli intressant :) Jag berättar mer när jag varit där.

Imorgon e det fredag :) Älskar helger!!!! Vad ska du göra?

Kram

Vinnaren av återvinnare

Är det inte härligt när även "högre" uppsatt folk såsom presidenter förstår sig på att återvinna.....eller!?  ;)

image987

Ryggont?

Se upp.....du kan få en alternativ behandling hos läkaren.....

Jag försökte faktiskt...

...mend et gick inte att blogga igår kväll. Sitter nu här efter lunchen....dricker te och smälter maten. Det var hemmagjord pizza till lunch idag.....mumma :)

De senaste dagarna hafr jag faktiskt tagit det mest lugnt efter praktiken pga av den här j....a förkylningen. Riktigt trött på den nu. Blir ju anfådd när man äter bara för att man inte kan andas samtidigt som man tuggar!!!!!! I alla fall så har det varit sköööööna och lata kvällar hemma. Legat på soffan o läst skvallertidningar, tittat på tv och suttit framför datorn....självklart. I förrgår hjälpte jag Sandra lite oxå, det va roligt. Hon ville ha lite saker till en presentation så det blev lite logga, film, powerpoint mm.... I går hade jag tänkt tvätta, men jag sket i det helt enkelt för jag hade varken lust eller ork. Myste istället ner mig i soffan med tidningen som jag fick en prenumeration av Beckis i julklapp.....mkt bra julklapp :)

Ikväll blir nog inte allt för olik de tidigare kvällarna i veckan....vill ju bli frisk juh så man orkar massa kul i helgen. Nä nu är det åter till arbetet.....

Kram

Nytt år, nya skor

De stövlar jag tittade på i höstas e det rea på nu!!!!! Bara 199 kr. Det är ett måste!!! Dessutom hittade jag jättebilliga tofflor oxå.

Detta har jag beställt från ellos och Josefssons idag :)

image980image981
Tofflorna beställde jag i rosa.

Hittade några fler snygga skor, men de köpte jag inte...nån måtta får det väl va ;) Men här är några av dem.

image983image984
image985image986

Skorna finns på ellos, Josefssons och Din sko

Jag e riktigt sugen på de skorna uppe till vänster, de rutiga......så grymma....kanske blir ett senare köp. De fodrade längst ner till höger är väl ingen idé att köpa nu.....för det blir väl inte kallare än så här....eller?

Nu är det färdigshoppat för idag. Puss

Längtar efter sol, värme och ljusa dagar...

...så det inte e så mörkt hela tiden. Känns som det varit typ höst hur länge som helst. Så för att pigga upp kommer här lite sommarbilder från Madeira....längtar dit...
image976image977image978image979

Jag vill bara göra alla uppmärksamma på...

...att det faktiskt är ganska synd om mig nu... Det killar i halsen, näsan e igentäppt ögonen blanka och huvudet trött.... bara så ni vet

....suck....stackars lilla mig...

image974

Pinsamt!

Är det inte pinsamt att sno någonannans kampanj/reklam idé....oavsett om det är sju år sedan föregångaren gjorde samma sak. Klicka in på den här länken så får du se hur möbelföretaget Mio plagierat HM.....

Okey....så här är det

Jag brukar få höra allt som oftast att jag tar lång tid på mig.....alltid är sen.....inte kommer i tid.....osv... Jag vill poängtera att jag bättrat mig något avsevärt från när jag var yngre och jag tycker nog själv att jag blivit riktigt duktig på att planera tiden rätt.....med några få små missöden dock...

Nästa gång jag är sen kan det vara pga någon eller flera av dessa orsaker:

- Jag har helt enkelt inte fattat att det är så kallt att man måste skrapa rutorna på bilen.
- Jag råkade snooza lite länge och vaknade tillslut inte ens av signalen
- Jag kom på att jag bara skulle baka något lite snabbt innan jag ska iväg
- Jag får inte ordning på håret
- Det tog längre tid att platta/torka håret än jag trodde
- Jag var tvungen att rolla mig, sen när jag gick vändan för att titta om plattången va avstängd och spisen likaså så var jag tvungen att rolla mig lite igen. Sen undrar jag om jag verkligen tittade ordentligt att spisen var avstängd så jag tar en sväng till och måste åter igen rolla av mig allt katthår.
- Jag tror jag har glömt mobilen som jag går tillbaka in för att hämta men sedan tillslut hittar i min väska eller ficka.
- Jag hittar inte mina hemnycklar/ bilnycklar/ cykelnycklar
- Telefonen ringde precis när jag var på väg ut och jag är för nyfiken för att inte svara.

Detta är bara några få förklaringar.....men jag hoppas ni har bättre förståelse för mig nu. Puss


Tillbaka till verkligheten

Jaha så satt man på praktiken igen efter all ledighet. Kunde förståss inte somna inatt....så när jag gick upp imorse var det måttligt piggt....det va inte så jag hoppa glatt ur sängen precis...

Dessutom har jag nu lyckats åka på en dunderförkylning.....obs! Alla får gärna tycka synd om mig!!!....Har nu på lunchen varit och bullat upp med vitaminer, alvedon och nässpray.....får hoppas det fixar allt.Får väl dessutom äta lite vitlök så mår jag nog mycket bättre redan tills imorogn :) Sitter och dricker lite kaffe nu och bara det gör ju hela saken lite lättare att orka med ;)

Igår sov jag återigen länge.....sovmorgonsmornarna e det slut med nu.....hmprf... När jag väl vaknat till tog jag mig ner på stan och hjälpte Monica i butiken. Elin va där oxå. Hade inget att göra och jag visste att de skulle plocka varor så jag gick dit. Massa fina nya saker har kommit!!! Dagen bara försvann, gick jättefort och det va riktigt mysigt i allt upplocksstök. Vi drack kaffe, plocka varor,Monica bjöd på lite mat...sen plocka vi lite till....osv

Idag kanske det blir lite mat ikväll med Elin och Irene....kanske Beckis oxå har inte hört från henne än. Kan tänka mig att jag kommer somna gott ikväll efter lite sömn, praktik och förkylning.....det är nästan så jag längtar lite tills ikväll så jag får sova.....sjukt va....jag som brukar vara så rastlös, men ikväll blir det nog inga problem med sömnen.

Kram

Mat mat mat

Igår kväll va jag, Elin och Sandra hos Mia och Anders. Vi köpte med lite mat och satt och snackade bort några timmar. Mysigt. Efteråt gick jag, Sandrax 2 och Manne på krogen. Inte så mycket folk men en riktigt trevlig kväll.

Idag var det så mörkt heeeeela dan, trist...så jag bestämde mig för att ligga och dra mig i sängen länge. Det va riktigt skönt gick inte upp och fixade mig förrän kl va 14 och sen la jag mig på soffan istället.....helt segt...Sen var det dags att dra iväg till Beckis där vi skulle ha tjejmys. Det va jag, Elin, Raquel, Lilla Anton, Beckis, Sandra, Irene och minstingen Astrid. Tyvärr va inte Mia med idag men hon hade säkert mysigt med sin första riktiga dag som sambo med Anders... Grattis :)

Som vanligt när vi tjejer träffas är det mycket mat, lite mer mat och så avslutar vi med lite mat oxå....till det blev det lite öl och vin och så var det lite ost och kex. Vi va där hela kvällen och bara prata och prata. Riktigt mysigt, det vva länge sen vi samlades så där hemma hos Beckis. Kom hem strax innan ett och sen satt jag med Elin i telefon i en och en halv timme medan vi surfade runt på nätet. Bra att ha en vän som oxå har svårt att sova på nätterna så man har lite sällskap :) Det va lite julklapps utdelning oxå eftersom vi inte hunnit träffats alla under jul. Av Beckis fick jag en roller (hihi....fattar piken) och en prenumeration på Hänt bild :) Tack!!! Och av Raquel fick jag choklad och fint te...ska nog dricka det till frukosten imorgon. Luktade riktigt gott och jag e riktigt sugen:) Tack!!!

Här kommer lite bilder från kvällen


Jag tycker om...

...mina katter men jag är så jävla trött på att rolla mig och allt annat hela jävla tiden!!!

image947image948

Ikea, fika och OT´s

Gårdagen började med snökaos....frågan va om jag och Beckis skulle åka till Ikea eller hoppa över det eftersom det va snöigt på vägarna.....Vi åkte ändå.

Efter 1,5 timmar som det tog att komma dit var vi redan uttråkade och trötta.....vi kom på att vi inte är riktiga Ikea-människor....Jag förkyld och Beckis med öronont....men vi traskade runt och runt och runt och gjorde tappra försök till shopping innan det va dags för mat. Men inte heller den föll oss i smaken då vi vid den tiden riktigt ordentligt hade kommit igån med vårat gnällande, men vi fick i alla fall i oss lite pommes innan vi med nya "krafter" tog tag i sista våningen.... När vi väl kom ut från detta Mecka för gravida och barnfamiljer hade vi oxå haft äran att stå 40 min i kö....det tackar vi för ;) Men vi shoppade faktiskt lite ändå, även om jag inte kom hem med ett soffbord som jag önskat. Jag handlade överkast, sängöverdrag, förvaringsboxar, galgar och kuddar.....men kors i taket....inga ljus eller servetter.

Väl hemma hann jag väl blinka i 5 minuter innan det var dags för mig och Jimmy att åka till syster yster + familj där det bjöds på fika....riktigt mysigt och trevligt.

Idag blev det lunch på OT´s med Sandra x2, Sara, Lisa och lilla lilla Alice. Mycket trevligt....sen bestämde söta Lisa att hon ville fika direkt efter maten.....jajja....vi var väl inte helt sena med att haka på den tanken så det blev kaffe på Georges. Gjorde en snabb avsökning i Vero Moda, MQ och Bianco.....men måste nog säga att jag är rätt trött på alla reakläder nu.....jag vill ha nya grejer i affärerna NU!!!!!!! På George träffade jag "min nyvunna portugisiska vän" oxå så det va trevligt med en liten pratstund.

Nu är hela helgen kvar och jag ska bara njuuuuuuuta så jag känner att jag har gjort allt jag vill med ledigheten innan jag börjar på praktiken igen på måndag.

Puss

Stanna upp

Dagar att glömma och dagar att minnas
dessa gör livet

Ibland rusar man på
och tar dem för givet

Att acceptera
att man inte allt kan veta

Sluta att efter något bättre
hela tiden leta

Stanna upp
så du ser

vad livet
faktiskt ger

Tänk inte mer på
vad ödet eller någon annan tar

Titta upp
så du ser allt som du verkligen har



....en liten nattdikt från mig till dig :)

100% Carro

Nu är det bara tuta och köra!!! Hade en kanon nyår hos Lasse. Glada och trevliga människor, God mat och fest hela natten. Kom hem och sov till sist på morgonkröken vid sextiden.....ja inte trodde jag att jag skulle ha så mycket ork när jag va "så här gammal"......hihi....men skam den som ger sig, kände mig som 14 igen.....nästan.

Fick en rolig nyhet idag som kanske kan leda till något riktigt bra i år....får se om jag har turen med mig, men det känns så i alla fall.

Annars har det varit 2 riktigt lugna dagar efter nyårsafton....känns som jag håller på och bli förkyld, men nu har jag proppat i mig lite vitlök så det ska nog gå bra. Som sagt även om man känner sig som fjorton ibland så är man ju inte det utan kroppen behöver ju en hel del vila efter en sån festnatt som nyår va....men det va det helt klart värt. Riktigt imponerad av den goda maten och allt fix. Idag var jag en sväng på stan och fikade med Elin och Beckis....blev inte så mkt sväng på stan förresten.....mest fika :) Träffade Jenny oxå med alla barnen....hon har ju hunnit få två nu. Jättekul att se henne har inte träffats på aplänge så vi hoppas påatt fi kan få ihop en date snart.

Imorgon blir det Ikea med Beckis.....läääääängtar!!! Har inte varit där på hur länge som helst. Ska se om jag hittar nåt bra soffbord och ett överkast......och så får man väl med sig lite ljus, servetter och annat smått och gott hem, brukar ju kunna bli så. Imorgonkväll ska jag och Jimmy över till syster yster. F och barnen och fika. Nice :) Fika e bra!!!

Hoppas ni oxå fått en bra start på året och som jag sagt tidigare.....nu är det bara att bita ihop och köra på år 2008 kommer ni få se 100% Carro

Kram

Nyårsafton