:-)

MMS

:-)


Vad ska man säga?

Varmt !!! Idag har vi släpat oss runt stan i värmen. Många konstiga ord ploppar upp när när e trött o har vätskebrist? Vad sägs om...assa della ?!?! Vi har helt klart utvecklat ett helt nytt språk under denna lilla resa. Ordbok kommer inom kort... Puss

Siesta...

...efter en varm dag i solen. Har haft helt sjukt roliga dagar och har skrattat så grymt mycket. Skulle kunna berätta massor med roliga saker om männianer, smellpiss, blinda munkar och kräftor som har barn i huvet...men det tänker jag inte göra för det skulle ta alldeles för lång tid. Ikväll ska vi möta upp Pontus o Jennifer o ta en utekväll. Kanske blir det Berså som vår snälle göteborgsguide tipsade oss om. Vi får se... Flera härliga dagar kvar innan hemresa o sen i helgen e det karneval :-)

bad, sol o korv i Askim

MMS

bad, sol o korv i Askim


The bejdhoulms

MMS

The bejdhoulms


Går inte...

...att mmsblogga :-( just nu i Smögen. Igår var vi i Jönköping, där träffade vi Böfen, Spyan, Ugglan,Piloten och Mytomanen. Hihi najs :-) Thaaaaaank joooo, iiiiiinjooiiiii. Puss

Roadtrip...

..på gång...nu drar vi snart =) Ska bli så gryyyyyymt skönt. Får se när jag tittar in här på bloggen igen, men ska försöka uppdatera lite....däremot kans det bli svårt eftersom mms-blogggandet itne verkar fundera....ja det märks helt enkelt...

Pöss

Här ska badas =)

Snart blir det sol, bad o värme...längtar såååå :)

Tvätten hänger på tork och matsäcken e fixad =) Sweet!!!


Kaffe, kaffe Thai...

Jopp det var ungefär det som hände igår. Tog en lång sovmorgon sen blev det kaffe på stan med Blondi. Efter det styrde jag mot Okle och D...och tänka sig, där blev det kaffe....igen. Syss, barnen och mamma kom dit oxå. På vägen hem hämtade jag upp Blondi. Vi köpte med oss thai och satt ute i trädgårn och åt. Sandra, Simon och Jennifer kom oxå. Vi drack lite rosé och hade en kanonmysig kväll :)



Nu kan man ju undra varför jag är vaken så här tidigt?!?!? Jopp Carro har varit duktig :) Vaknade halv sju och har redan varit en sväng i tvättstugan...tänkte tvätta fort nu så jag hinner ut och sola och bada en sväng....innan jag måste på möte i stan kl 15...så det e ba o jobba på ba ;)

Puzz


Blondis typ bästa...

...kommentar ever..."fåglar e inga jävla fåglar, det är typ brats...som flyger" ...hehehe, det kommer bli en lååååång o rolig roadtrip =)

Puss

Rätt person på rätt plats...

...ibland, men absolut inte ofta, så är det faktiskt så. Hade telefontid med Arbetsförmedlingen idag för att uppdatera dem om mitt jobbsök. Jag va skitnervös eftersom jag inte tycker jag har hittat så många jobb att söka och var klart beredd att få en utskällning över det...eftersom jag inte fått så trevligt bemötande där förut... Men jag måste säga massa tack till den mannen jag prata med, han tyckte jag hade varit duktig som hade hittat så många jobb att söka trots att det är sommarmånader nu och i stort sett dött på arbetsmarknaden. :) Det behövde jag höra!

Just nu sitter jag och lyssnar på första Kent skivan...nostalgi....jag o Lisa....vi och våra...lyssna på texten....hihi

Nä nu är det Ikea som gäller :)

Puss

Jag...

...hade verkligen supermysigt hos syss igår. Alla var där...mamma, pappa,D, morfar o D.B.

Mitt nya är att jag åker runt och äter hos folk ;) Vet inte när jag åt hemma sist, men det är ju mycket mysigare o slippa äta själv. Igår blev det mat hos Mia på kvällen. Sandra och Elin var där. Vi passade å o titta på en film oxå, den hette Jane Austens bokklubb....helt ok :)

Eftersom jag kännt mig lite förvirrad ett tag över vem jag är (eller egentligen bara har alldeles för mycket tid över) så gjorde jag som alla andra och frågade 118 100 vem jag e...svaret blev:

Carro är en väldigt söt brunett på 30 år som bor i Nyköping. Hon umgås helst med sina vänner och sin familj och tackar inte nej till en fika på stan! Hon älskar när det är solsken och är en riktig partypingla, även om hon kan uppskatta en mysig hemmakväll i soffan oxå!

Tack 118 100....nu vet jag vem jag är, och det stämte faktiskt sjukt bra...hmm...Dessutom vill jag passa på att tacka för komplimangen jag fick.....en väldigt söt brunett *rodnar*

Idag blir det Ikea...hoppas jag orkar sstäda först...

Puss


Hipp hipp hurra...

...för syss som fyller idag :) Ska dit o fira idag.

Igår träffade jag Mia på stan för en fika. Vi passade på att åka till Coop oxå där jag fick tag på kakeldekoren jag ville ha....bara vanlig svart, men jag har inte hittat det nån annanstans. Efter det åkte jag en sväng till Okle och hem till mamma o pappa, D var där oxå. Fick mammas spagetti :) sååååå gott. När jag kom hem såg jag faktiskt fram emot en lugn lördagskväll i soffan....men det tog inte lång tid innan Emma hörde av sig och ville gå ut....o så blev det. Va en riktigt trevlig utekväll och det e alltid lika mysigt o träffa Emma.

Puss

lördag

Har inga direkta planer för dagen...men det lutar åt en kaffe med Mia på stan. Ska försöka hitta nåt kul till syster yster som fyller imorgon oxå....men mer än så vet jag inte...jag tar dagen som den kommer.

Puss

Vad e grejen...

...me hattar?!?!?! Har precis kommit hem från en kväll i hamnen (som vanligt) och överallt var det hattar?!?!? Vi såg skinnhattar, svajhattar, cowboyhattar...allt?!?! Hur fullt var det kan man ju fråga....och jag måste nog säga skitfult. Visst hade killen i skinncowboyhatten tänkt till...han hade den ju till matchande skinnväst, men ändå ;) Kvällen började på Hamnmaggan med Tessan och Blondi.

Detta har hänt:
En bakad potatis intogs
Massa hattar sågs
Vi skrattade åt folk som dansa (elakt vadå...men vem har sagt att jag e snäll ;) ) En del va riktigt söta när de dansade oxå ska tillläggas.
Blivit erbjuden att få mitt golv lagt som jag köpte för ca 3 år sen
Jag blev stämplad på tån med den värsta klacken ever
Vi dansade massor
Pratade med en italienare

That´s it..typ. Nu ska jag sova en massa gott. Snart e det roadtrip....lääääängtar.

Pyss


Skitväder!!!

Nu e jag fan trött på det här, var fan e sommarn!?!?!?

Har varit hos D i stort sett hela dan i dag. Va jättetrött när jag kom hem så jag somna på soffan. Snart ska jag iväg o träffa Blondi o Tessan för en bit man i hamnen. Bra skit :)

Puss

Husmanskost hos D :-)

MMS

Husmanskost hos D :-)


Jahopp...

...så var den här dan snart slut. Mysig har den varit som tusan :) Tyvärr så förstår jag att det inte är så roligt att läsa om mitt liv just nu eftersom jag typ gör samma saker hela tiden. Fikar, äter, går ut, är i hamnen och så ser i stort sett alla dagar ut....även den här.

Först fika vid Åstugan med Emma, Leo, Mia, Lisa, Vilgot o lilla Juni. Sen hem till Emma o hälsa på henne och Leo i nya lägenheten (jättemysig var den). Emma och jag gjorde supergod mat oxå så middagen blev där. Efter det tittade vi på Saltkråkan...tror nästan jag o Emma tyckte det va roligare än Leo. Nu har jag precis kommit hem från hamen (no shit?!) där jag och Emma avslutade kvällen med ett glas vin.

Imorrn blir det till att hälsa på D igen. Myspys. Tror att hon oxå tycker det är mysigt, eller jag vet att hon gör det framför allt att slippa vara så mkt själv så hon inte behöver tänka på I hela tiden.....men det är svårt att sluta tänka på I....jag gör det hela tiden...

Puzz


Varningstext...

...som tillhör en hörapparat...

Svälj aldrig batteriet eller hörappareten.Förvara därför aldrig batterier på samma ställe som mediciner och stoppa aldrig hörapparaten i munnen. Uppsök omedelbart läkare om du råkar svälja ett batteri eller hörapparaten.

Nu undrar jag bara.....hur råkar man svälja en hörapparat?!?! .....och varför skulle man stoppa den i munnen?!?!


Rekord...

...igår på bloggen :)

Ja igår va det fullt upp. Hamnen i solen/molnen på förmiddagen. Lunch och häng hos D. Efter det direkt hem för fix. Sen fest här.....o så hamnen igen...



Puss

Cider, popcorn o kortspel. Sen ham

MMS

Cider, popcorn o kortspel. Sen hamnen :-)


Plockar smultron hos D

MMS

Plockar smultron hos D


Sweet :-)

MMS

Sweet :-)


Nu...

...e det dags för frukostfika i hamnen :)

I have a dream...

...som en känd man en gång sa... Det har jag med, kanske inte lika storslagen som hans, men jag har haft den sen jag var typ 15....och jag ska verkligen göra verklighet av den någondag, kanske snart...vem vet. Jag vill åka till USA, mer bestämt till Harlem. Där vill jag träffa människor som levt....som det syns på att de levt ett hårt liv. Jag ska lyssna på massor med människoöden och fotografera dessa människor på ett sätt där man nästan kan läsa deras liv i deras ansikten... Jag vet, låter kanske lite flummigt, men det är en av mina drömmar...och den ska jag nångång genomföra...

Puss

Självdistans?!?!?

Tittar på uttagningarna till so you think you can dance...ja vad ska man säga. Vissa människor e ju så grymt pinsamma och så inte medvetna om hur de ser ut när de dansar.....men hey....gärna för mig, mer för mig att skratta åt...

Bad och sol var fokus idag. Blev Kisäng (som vanligt) med Mia, Beckis, Astrid, Lisa, Vilgot och lilla Juni. Härligt med sol igen. Jag och Vilgot badade massor...Lisa doppa sig också en sväng, men Mia stackarn såg en orm i vattnet o sen var det kört för hennes del.....dvs absolut inget bad. Sen åkte jag till Vivesta där Syss + familj har deras husvagn. Mamma, pappa o D var oxå där. Najs :)

Puss på er alla.......tänker på dig I

Vaknade...

...alldeles för tidigt. Det vill säga kl 8.30 efter ca 4 timmars sömn... Varför jag sovit så lite e pga min oförmåga att lägga mig när det går dåliga serier mitt i natten, plus att någon härjade med någon slags maskin här utanför fönstret får ca kl 7...men det gör inget juh, för nu är jag på väg till sol o bad. Kaffet är kokat (eller bryggt heter det juh)och lunchmackan handlas på vägen. Dessutom har jag faktiskt hittat 3 jobb o söka här på morgonen så jag har varit någorlunda effektiv idag, trots sömnbrist :)

Puss

Eeehhe!?!? Say what?!?!?

Det e det senaste?!?!?

Idag blev faktiskt en bra dag...

...trots allt. Tänker på I hela tiden...svårt att låta bli. Så mycket man kommer på att man skulle velat ha sagt och gjort. Önskar att man räckte till....när tiden fanns...

...men som sagt har haft en jättemysig dag. Startade dagen med Lunch med Mia och typ direkt efter blev det kaffe på Huldas. Då va även Emil, Irene och Sandra med. Gjorde lite ärenden på stan åt morfar och D.B. Svängen på stan resulterade även i 2 nya linnen :) Efter stan åkte jag hem till morfar och D.B satt där och prata ett bra tag....önskar jag hade tiden att vara där oftare...Tycker om dem så mycket. Efter det var jag hemma en jättesnabbis innan jag åkte till D....känner att jag vill finnas där så mkt som möjligt nu när I inte är det.....de är/var systrar och har bott ihop hur länge som helst.... Jag och D hade en supermysig kväll. Började med temys (som jag mmsbloggat innan) Det kändes nästan som när jag va liten och jag och min syster yster alltid va där. Då fikade vi alltid o hade mysigt...men det e klart kommer ju aldrig bli samma sak nu när inte I är där...Sen fortsatte vi med tvmys. D ville se firandet av kronprinsessan.....så det fick det bli :) Det va roligt vi pratade om hur fula kläder Pirelli hade på sig och hur vi inte riktigt kan förstå oss på han Brolle jr....och så funderade vi på vem fan Brolle senior e då...hans pappa eller? Hmm.....tåls att fundera på, eller kanske googla. Älskar dig D!!!

Åkte från D efter halv elva. Passade på att åka och möta Anna som skulle komma in med tåget från Sthlm. Vi har inte hunnit träffats på hur länge som helst, men nu blev det en timme iaf :) Kom ganska nyss hem och vid ytterdörren möttes jag av två äckliga, ja kanske rentav vidriga små fula nattfjärilar. Kan inte alla små vedervärdiga (hmprf säger man så) sjukt onödiga djur förstå att de ska låta mig va?!?!? Däremot mötte två mkt trevligare (dock mkt hårigare) djur mig när jag öppnade lägenhetsdörren :)

Puss

Temys med D

MMS

Temys med D


Fortfarande...

...tom, känner mig nästan bakfull. Är som i ett vakum...tungt huvud och har svårt att samla tankarna. Kommer nog ta ett tag tills jag känner mig riktigt glad igen. Men jag ska försöka, det hade du velat...saknar dig.

Ska ta hand om mina nära och kära idag...kanske blir det en sväng på stan oxå...eller nåt annat för att få en paus i det tråkiga. Som jag sagt till er i min närhet förut....ni betyder så himla mycket och jag hoppas verkigen att ni vet om det och att jag har sagt det till er så ni vet....

Blir kanske inte så mycket bloggande de närmsta dagarna. Men vi får se hur det blir...jag är ju en sån som tar nya tag och bara kör...oftast....så vem vet snart kanske ni får läsa en rolig blogg igen.

Puss

Jag är tom...

...har gråtit nästan hela dagen...hjärtat gör ont och jag vill inte fatta. Men du är borta nu...Du som  skulle vara här för alltid....ville jag. Jag kommer alltid sakna dig och du har gett mig så mycket. Från dag ett då jag tittade ut i denna värld har du alltid stöttat mig....sagt att jag kan bli precis vad jag vill. Vill att du ska vara här.....älskar dig....saknar dig....tack för allt du gjort för mig...


Vaknade...

...nyss...drömde att jag stog längst fram på Iron maiden....suck,men det va som sagt bara en dröm :(

Har haft en grym helg....tagit långa sovmornar och gjort en massa skoj på kvällarna, legat och läst på dagarna. I fredags så var jag, Therese och Mattias hos Blondi innan det drogs ner till hamnen och Lotsen. Det var en helt ok kväll men inte så mkt roligt folk ute, däremot e det ju alltid kul o dansa :)

Igår tog jag o Blondi oss en sväng till hamnen o fikade på Aktersnurran. Där kom vi in på som vanligt konstiga samtalsämnen....snillena spekulerar. Hur väver spindeln sitt nät? Har den typ tvångs och måste göra om, om det blir fel? Har man ådror i hela kroppen....eller alltså e hela kroppen en ådra? Man har ju blod i hela kroppen...hmmm...Är det alltså så att myggorna siktar in sig på ådror? Hur hittar de dom i så fall?!?!?  Som sagt....många funderingar blev det innan det blev dags att ta sig till Willys för att handla för grillning. Där hittade vi världens största gurka. Jag lovar!!!! Den va som en arm!!!! Helt sjukt....jag bloggade den....men mmsbloggandet funkar ju som vanligt inte som den ska så den bilden kom aldrig upp här...

På kvällen grillade vi här hemma. Så gryyyyyymt god mat :) Riktigt mysigt fram tills en spindel bestämde sig för attackera mig.... Sen blev det Lotsen....som vanligt. Det va riktigt skoj :) Träffade Elin, Irene och Emil ute oxå. Najs :)

Siktar på roadtrip v. 30.....längtar :)

Puss

                                       
Karin o Majken i torsdags                         och Leo :)



o så lite bilder från da weekend...

Grilla :-)

MMS

Grilla :-)


Min städ och tvättkväll...

...utvecklades till en riktigt trevlig kväll. Tanken var igår att fixa här hemma...men Emma hörde av sig och satt i hamnen och ville ta en öl. Tog mig ner till hamnen....vem vill inte hellre va där än o tvätta o städa liksom ;) Det va verkligen en supertrevlig kväll. Vi skratta så himla mycket :) Du e go Emma!!!

Det var en Irländsk trubadur som spelade massor med bra låtar och jag och Emma satt och blev helt nostalgiska...hihi. Kvällen fortsatte och vi träffade både trevligt.....och otrevligt folk tyvärr. En del mäniskor är ju riktigt konstiga. Det var en som satte sig vid vårat bord....trevliga som vi är försöker vi vara artiga och prata med honom....trots att han verkade både påtänd och full. Ju längre han satt desto otrevligare blev han och tillslut bad jag honom att gå därifrån. Det hela slutade med att han kasta massa jordnötter och jordnötsskålar......men han gick i alla fall. Obehagligt med oberäkneliga mäniskor... Förutom det var det en kanonkväll, helt spontant och skönt :) Träffade lite nytt folk som vi satt o prata med....de var i alla fall trevliga.

Det värsta med att gårdagen var så trevlig är att jag idag fortfarande sitter i en stökig lägenhet som jag inte alls har lust att städa....tur jag hann tvätten igår i alla fall.

Puss

Gott :-)

MMS

Gott :-)


Varför är jag...

...tekniskt handikappad?!?!?!? Kan inte lägga in bilderna från nya kameran o nu har jag försökt i flera timmar :( Jag ger upp!!!!

Hade en massa mysiga bilder från när vi var hos Beckis och Astrid idag....men nu får ni inte se dem....inte just nu i alla fall.

Det var jag, Elin, Mia, Sandra och Irene som va där. Fick god mat och njöt i solen...hade lite vattenkrig....eller ja...andra hade med mig så det var mest jag som blev vattenkrigad på. Men det va skoj.

Puss

Ibland...

...önskar jag att jag bodde i ett land där det var lättare att stämma folk (alltså egenligen inte för vad det skulle bli massa stämningar för ingenting)....men egentligen bara för att jag ser min chans att bli rik ;) Tänk...några hundra tusen för att jag brände mig på kaffet på Mc Donalds.....några hundra tusen för att jag skar mig på kvittot jag fick på Onoff.....osv...osv

Här e en person som vill få 220 00 för hon visade baken på sitt bröllop... Varför inte....går det så går det...lättförtjänta pengar, om man nu kan säga att hon förtjänat dem...

Puss


Halsfuckingfluss

Jopp så e det...va hos läkaren i morse o fick det bevisat. Som tur va berätta hon att jag inte smittar nu. Så nu går jag på penicilin. Det konstiga är att jag har kännt mig hur pigg som helst förutom halsontet. Eftersom läkaren sa att jag inte smitta så gav jag mig direkt ner på stan....strosa lite innan jag åkte iväg till Onoff för att äntligen fixa minneskortet till min fina kamera. Så nu kommer det förhoppnignsvis bli massa kort!!! När jag fixat det åkte jag tillbaka till stan för att träffa Mia och Monica. Monica är en gammal jobbarkompis....såååå go e hon. Vi gick en sväng på stan o sen blev det lunch på Huldas.


Förutom det har min eftermidag/kväll varit ganska händelselös. Mest legat på soffan o läst lite/ tittat på tv. Rätt skönt faktiskt.

Imorgon bär det av till Becis o Astrid...myspys, massa kort ska tas!!!

Vill passa på o säga att jag e så himla glad att jag har alla mina vänner, min familj, nära o kära....ni betyder så grymt mycket för mig....oj låter nästan som ett tacktal...typ som om jag vunnit nåt pris eller nåt....men det har jag inte. Tycker bara så himla mycket om er.

Puss

Huskur och äventyr

Har legat hemma hela dagen med ont i halsen, man kan ju tycka det e dåligt men det e inte riktigt sant. Det som gör det ganska bra ändå är att man helt utan skuldkänslor kan dricka whisky på en tisdag :) Har precis avslutat min huskur (som jag förövrigt mmsbloggade in en bild på förut...men vet inte vart den tog vägen...här e den ju inte) Huskuren bestog av whisky...tyvärr inte den bästa sorten men Red label fick duga, man tager vad man haver...och mackor helt indränkta med vitlök o så lite ost på det :) Sweet!!!! Jag kommer var så absofuckinglutley frisk imorgon så ni vet inte.....kanske måste ta en till virre....bara för att vara säker liksom ;)

Dessutom har jag bestämt mig för att jag behöver ett äventyr. Jag tänker ge mig ut på en roadtrip snart, självklart blir det roligare med sällskap men nu jobbar ju de flesta så... Vem vill åka med mig?

Puss

Helt sjukt...

....somnade på soffan....igen... Vaknade nyss o e nu på väg till sängen. Så himla intressant för er som läser kan jag tänka mig ;)

Blev myskväll ikväll igen, fast den här gången hos Emil o Irene. Jennifer va där oxå. Myspys!!!

Puss

Förresten...

...hur väcker man en hand?!?!? Den har sovit hur länge som helst, känns skitskumt o skriva...

...

...idag e en sån där dag....en regnig dag. Grymt mkt regnt, trist o grått. Men vet ni...det gööööör inget för det går o göra roliga saker ändå. Ska dra en vända nill Norrköping med Jennifer. Najs :)

Puss

Tjejmys med pizza o film

MMS

Tjejmys med pizza o film


Shit...

...va kul det va igår. Alla va glada o det va massa trevligt folk. Kvällen gick riktigt fort. Vi bjöd på sangria och lite pastasallad. Under kvällen var det massa hårdrock, sing star och en musik quiz som snälla Mia hade fixat :) Tack alla som hjälpte till och alla som vi fick låna saker av det betydde grymt mycket. Idag e jag lite trött men vakna ändå tidigt. Jonas o John skulle hem me tåget redan vid 10 så det va bara o piggna till. Efter det så va jag i hamne och fika med Johan och Lasse. Skönt att komma ut i luften tog en promenad innan jag gick hem igen. Nu ska vi snart till lokalen och städa.....undrar hur det ser ut...

Tack alla grymt roliga o trevliga människor som ville festa med mig o Irene igår.

Puss


Nedräkningen...

...har börjat. 10,5 timmar kvar till festen. Känner på mig att det kommer bli en grym kväll :) Men nu är det dags o fixa det sista, inte mycket kvar, men man vill ju va säker på att man inte missar nåt så det e lika bra o köra på redan nu.

Puss

Rock on !

MMS

Rock on !


Jag e laddad!!!

Nu är det bara köra....full fart :) Imorgon är min och Irenes fest och det är ungefär en miljard saker som ska fixas idag. Det ska bli så grymt kul o jag längtar så himla mycket!!!!!!

Rock on!!!

Riktigt najsig

...kväll blev det. Jag va tyvärr sen så jag missade brännbollen men det va mysigt ändå. Satt o snacka, jonglerade, hjulade och gjorde en massa annat konstigt o roligt :)

 Här e jag i full fart o ska hjula...

 ...och här har jag hjulat o fått lite ont... (såna här fula bilder borde man inte lägga upp på sig själv, men allt för att roa andra...)

 Irene stog på händer...

.....efter det såg hon stjärnor....som hon dessutom försökte peka på



Längtar...

...till festen i helgen, det kommer bli så grymt kul :)

Nu ska jag iväg o spela brännboll......hej o puss

En djävulsk nota...

MMS

En djävulsk nota...


:)

Gårdagen kunde inte bli bättre. Jag, Irene, Emil, Blondi, Therese o Anna va på Lotsen o åt. Det var massor med folk i hamnen när vi kom....det hade ju varit sån där veteranbilsuppvisning som det brukar vara på onsdagar, så det va verkligen packat med folk. Sen när folket tunna ur blev vi kvar :) Hade verkligen en superrolig kväll. Sandra, Emelie , Sven o Lina kom dit sen också. Det enda som kanske inte var så roligt va att jag tyckte det var en jättebra idé att äta knäckemackor i sängen när jag kom hem...hmmm.....imorse så kändes de smulorna ska jag säga....

Puss


Sommaren e tillbaka

Riktigt skön dag vid Kisäng. Verkligen jättevarmt. Vattnet va lite kallare nu än när jag bada sist, men va fasiken...gick ju o bada iaf. Det va jag, Beckis, Astrid, Jossan och Teo som var där o myste.


Nu...

...är jag snart på väg :) Picknickmackan e fixad o Beckis väntar vid Kisäng.....nu ska jag bli så in i helvetes brun :)

Varmt o sol...

...måste verkligen försöka o få till lite solning och badning idag.

Puss

Just nu...

...bor jag i ett någorlunda oorganiserat kaos...eller nåt. Började dagen med att få för mig att tokröja. Vilket jag oxå började med. Det dumma är att jag alltid börjar överallt samtidigt vilket oftast (läs alltid) slutar med att jag inte orkar klart och det ligger saker ta mej fan precis överjävlaallt. Tänkte ju att jag skulle fixa allt nu eftersom det kommer besök hit i helgen o då kan det va skoj om lägenheten e lite fin....men som det ser ut nu får jag nog nöja mig med om jag får fram lite mer golvyta..hehehe. Satan va jag e en ostrukturerad städare!