Ibland går det upp och ibland går det ner...

...och aldrig kan man riktigt förutse vilket som ligger närmast. Nåt jag har lärt mig det senaste året är att bara ta dagen som den kommer. Man vet ju ändå inte vad som händer förrän det händer, men nog känns det upp och ner ibland...tro mig...det gör det ;)

Idag har det hänt en hel del faktiskt, bara bra saker!!! Jag fick jobbet, så jag ska arbeta som informatör åt NTF i sex veckor, det vill säga att jag ska informera femteklassare om trafiksäkerhet...ska bli kul att få komma in i ett klassrum och jobba igen...även om det bara gäller korta 40 min per klass. Visst det är ju inte drömjobbet kanske, men jag får ju träna på att presentera och göra presentationer....och sen kommer säker mitt drömjobb att ploppa upp efter de sex veckorna....dvs på en reklambyrå där jag får formge och illustrera :)

Det andra roliga som hände idag är att vi tjejer har preliminärbokat en resa...weeeiiii.....så förhoppningsvis/antagligen blir det en resa till Bali drygt 2 veckor i november....har en känsla av att det är paradiset...längtar, längtar, längtar....

image1203

Förutom de tidigare två lite större sakerna som hände idag, så var brudsen och åt lunch på Kumlins...fast inte Elin tyvärr för hon hade jobbat natt. Sen var jag och Beckis och sola en sväng på kvällen. Dessutom har jag varit duktig och tvättat idag (hade inga strumpor kvar så jag kände att det va dags)

image1204

Som sagt en riktigt bra dag idag....och för att fira denna dag så har jag myst i soffan med ett glas rött. Det va gott :)

Puss Puss

Påsk o lite annat


seg sista dag på påsken

Känner mig sååååå trött och dessutom så har det kommit en massa äcklig snö!!! Va det inte vår vi skulle ha nu?!?!? Har blivit riktigt usel på att blogga...har inte haft så mkt att skriva om känns det som. Men jag har ändå hunnit gjort en hel del.

I onsdags så var jag en sväng med Lina och Sven på puben, satt o snacka och tog nån öl. I fredags var det dags för middag hema hos mamma. Det va riktigt god mat och jag fick faktiskt lite påskgodis oxå...fredagskvällen blev annars väldigt lugn eftersom jag tänkte att det var bättre att ladda inför lördagen.

På lördagen blev det en sväng på stan med Anna och Johan. Sen på kvällen käkade jag o Anna lite Tacos innan vi gick över till Blondi där det var förfest. Sandra, Simon och Therese var där oxå. Sedan drog vi oss ut till Birgers där vi fick stå i kö ett bra tag i den bitande kylan innan vi väl kom in. Igår gjorde jag inte många knop alls...tittade typ på tv hela dagen. Idag var jag och Sandra en snabbis på stan och fixade lite födelsedagspresenter....ALLA fyller ju nu känns det som. Sen var jag, Sandra, Emil och Irene hos Mia och Anders och fikade. Vad som händer mer idag vet jag inte än....time will tell...

Stort Grattis tiill Elin och Emil som fyller idag!!! Hipp hipp hurra hurra hurra!!!

Puss

Sweet :)

Känns som en grymt bra dag idag....skönt juh :) Ska träffa Beckis och Mia, blir antagligen en lunch på stan. Skulle egentligen behöva åka till blomsterlandet och köpa blommor och svarta krukor....vill bi klar här hemma snart....tror det blir fint till slut.

Jobbet jag va på intervju för ringde igår....och sa att jag inte får svar förrän nästa vecka...så det e bara att bita ihop och vänta.

Vill bara säga till er riktiga vänner att det är så himla skönt att ha er....dessutom har jag turen att ha ganska många, både på nära håll och lite längre, ni betyder massor för mig:)

Kram

Oh my, damn I´m duktig:)

Började som sagt dagen med att städa...sen fixade jag mat tills Elin kom.Det blev kyckling i ugn med klyftpotatis och sås. Till efterrätt blev det kaffe med varsin hembakad muffins. Sen stack Elin iväg en sväng och jag fixade disken efter lunchen och sorterade upp all återvinning(!!!!!!!) Sen var det dags att möta upp Elin på Rusta. Där hittade jag vita kuddar....weeeeiiii:) Har letat men inte hittat någon annanstans. Efter det var det dags för storhandling på Willys. På vägen hem slängde jag all återvinning......som sagt damn I'm duktig

Hann bara va hemma en snabbis innan det var dags att hämta upp Elin igen för att åka ute till Beckis och Astrid. Där åt vi middag, pratade och hade mysigt. Det största som hände idag var att Astrid har lärt sig haktricket!!!!!!

image1192


Detox...

....för nässpray!!! E såååå trött idag. Fick för mig igår att inatt skulle va första natten jag sov utan nässpray på en vecka....tycker inte om nässpray egentligen eftersom jag blir så lätt beroende men förra vecka var det ett måste. Sagt o gjort låg på soffan med lite lätt andnöd o tänkte att jag skulle ligga där tills jag blev så trött så det bara va o somna. Bara det att när jag blev så trött gick jag inte o la mig i sängen utan somna ju förstås i soffan. Vaknade vid tre...genomtäppt och kunde inte somna om när jag väl lagt mig. Så jag har mest skruvat på mig hela natten...usch...trött...

image1191

Om två timmar kommer Elin hit, tänkte bjuda henne på lite lunch...det blir kyckling. Men innan dess tänkte jag försöka plocka lite här hemma...får se hur det går...

Kram

Så kan nån svara....

...vem beställde det här jävla skitvädret!?!?! Inte va det jag i alla fall...

Va på intervjun idag...kändes bra och får svar på onsdag. Det är bara ett jobb över 6 veckor...men tror det kan va kul. Det var bara jag och en till av 30 som fått komma på intervju.

Efter intervjun tog jag en sväng på stan för att uträtta lite ärenden, men tröttnade snabbt eftersom man blev helt snöig, kall och dyngsur...hmprf...gick upp en sväng till Elin innan jag åkte hem igen. Väl hemma försökte jag mig på den där lampan igen. Hur kan man göra en lampa som saknar ett hål för en av delarna!?!?!? Det känns faktiskt rätt trist när man har satt ihop resten av de 99 delarna....Blev bitter, arg och håglös och la mig på soffan istället.

När energin började smyga sig på igen så gjorde jag ett ryck och bakade muffins.

image1189

Nu har jag slappat en stund på soffan igen. Pratade lite med morfar idag oxå, det var mysigt...va länge sen. Och nu har jag precis ätit en lyxvarmmacka och sitter o dricker lite te och msnar med Elin.

image1190

Puss

gamenight, krogen, vänner, födelsedag och Ikea plus tacokväll....

...puh....helgen har gått fort men jag har haft massor med roligt. Fredagskvällen började med thaimat och spel hemma hos mig med Irene, Emil, Sven och Lina. Mycket skratt blev det när vi försökte förklara en massa konstiga ord. Efter det mötte jag upp Anna, Lasse, Johan och Teo på Birgers. Mycket dans blev det :) Anna är ju inte i stan allt för ofta och då måste man ju passa på att ses.



På lördagen gick jag, Teo och Johan en prommis ner på stan för att möta upp Anna och Lasse för en fika. Timpa o Josse kom en sväng oxå. Sen var det hem för en powernap innan det var dags att möta upp lite folk på Piazza. Rasmus fyllde nämligen år och det firade vi med god mat och lite öl. Det var jag, Mia, Anders, Stefan, Thomas, Simone, Rasmus och Elin. Guuuuu va god mat det var....riktigt bra ställe det där. Efter middagen gick jag en sväng till Sara, Sandra var där. Efter en stund tog jag och Sandra oss till Rockbaren för att dricka lite öl o prata lite skit. Mysig kväll. Träffade Johan och Thonny där oxå.



Idag bar det av till Ikea vid elvatiden med Elin och Irene. Då ingen av oss hade tänkt shoppa särskilt mycket tog vi Elins lillbill.....den va fylld till bredden när vi for hemmåt kan jag säga. Jag kom hem med en tavla, assietter, ljuskoppar och en lampa.....och sånt där vanligt som servetter o sånt... Ska visa bilder sen när jag fått iordning på allt. Jag är verkligen helnöjd med tavlan. Lampan....ja vad ska jag säga den kom i 100 delar och verkar va nåt himla fuskbygge, men skam den som ger sig....snart....eller åtminstone om ett tag har jag nog fått ihop den....Kvällen avslutades med tacos hos mig med Elin o Irene.

Imorgon ska jag på jobbintervju...håll tummarna...hårt tack :)

Puss puss

Fredag

...och jag sitter fortfarande här och snorar. Börjar tröttna ordentligt på det nu... Känner mig fundersam idag...tänkig liksom...men så är det väl ibland...

Ska snart träffa Irene o vi ska ner på stan. Blir väl lunch antar jag. Annars har jag ingen aning om vad som händer idag. Men nåt skoj blir det nog. På söndag blir det Ikea...weeeiiii :) Ska inte ha nåt särskilt, men lite inspiration till vad man kan göra i lägenheten e ju aldrig fel.

I onsdags va jag ute med några klassisar. Först kom Sven och Linus hit och sen gick vi till Katta o Therese. Till sist hamnade vi på Rockbaren. Här kommer lite bilder...



Kram från mig till dig :) 

Hahaha..... shit Måns Möller....fniss

Måste ses... .......om nån kommer ihåg leave Britney alone och tyckte den va kul.....här kommer en lämna Carola ifred....

image1173


...

...snörvel...

Dagen idag

Snörvel, prosit o host.... det e lite synd om mig ska ni veta. Förkylningen har tagit ett grepp om mig och jag försöker göra allt i min makt för att mota bort den. I min krigsföring mot förkylningen använder jag mig av Kan Jang, c-vitaminer, massor med vitlök och te....hoppas det funkar...

Sitter med ansökningar idag...det e lite tugnt, synd att man inte e grymt nöjd med allt man gör, då skulle det inte vara nåt svårt alls att välja ut arbetsprover.... Ska på intervju den 17:e...som informatör under några månader, tror det kan va riktigt skoj. Håll tummarna då :)

Idag ska jag få umgås med Astrid :) Helt själv faktiskt , ska vara barnvakt åt henne för första gången.....ska bli såååååå mysigt. Undrar vad vi ska hitta på...en promenad till stan kanske, om hon inte  e allt för förkyld för hon e tyvärr oxå lite snorig. Vi får se vad det blir. Vad ska ni göra idag då?

Kram

image1172

Världens sötaste Astrid!!!


Äntligen!!!

Nu har forskarna äntligen kommit fram till det jag har misstänkt hela tiden ;)

Läs här

På tisdag...

...får jag hämta min nya mobil :)

image1171

Barcelona i bilder

image1170

Härliga dagar i Barcelona...

...har jag haft. Kommer snart uppdatering med bilder o så.

Idag blir det utgång med Blondie tror jag...sweet. Lite öl blir gott :) Va o fika idag. Vi satt ute i solen hur länge som helst...skam den som ger sig för lite blåst.

Kram