Festen har börjat :-)

MMS

Festen har börjat :-)


Fest hos Anna

Hade riktigt kul hos Anna igår :) Kvällen slutade på Lotsen. Så idag mår man lite som man förtjänar....men det var det värt. Har ingen aning om vad som händer resten av dan....så jag får nog återkomma ;)

Puss


Sitter vid Stendörren och njuter :

MMS

Sitter vid Stendörren och njuter :-)


Va e grejen...

...med att somna i soffan!?!?!? Nu har jag gjort det 2 gånger den här veckan. Vaknade på soffan vid halv sju imorse av att the voice morgon tv var på och att nacken kändes lagom öm och stel....hmprf...och inte har man sovit nåt bra heller. La mig i sängen och kom inte upp förrän halv nio...och jag som tänkte vara på arbetsförmedlingen typ nu...illa :(

Ja,ja...bara sätta fart. Kram

Tjejmys hos Beckis



Jag kan ju inte låta bli att ta en massa bilder på sötnosen Astrid...

Kvällen va skitmysig. Som vanligt blev det en hel del fika, en massa prat och skratt. Nu känns det verkligen som sommaren är på väg. Vi satt ute rätt sent utan att det blev kallt.

Nu ska jag snart ha en date med min kudde. Ska upp tidigt o söka en massa jobb, gå till arbetsförmedlingen och sen blir det förhoppningsvis en tur till Stendörren för att steka, steka och åter steka. Vem vet....det kanske blir ett premiärdopp oxå om jag e modig nog.

I morgon kväll blir det fest hos Anna, ska bli skoj.

Puss

Barn, hundar o fika hos Beckis :-)

MMS

Barn, hundar o fika hos Beckis :-)


Kul...

...att träffa dem på jobbet idag igen. Eftersom det var sista gången för mig där så blev vi bjudna på lunch på hotellet :) Det va riktigt trevligt och gott. På eftermiddagen tog vi en fika med chokladmumsen jag hade bakat :)

Just nu tvättar jag o det är sååååå trist, men sen ikväll ska jag iväg med tjejerna till Beckis.

Dagens undring : När kommer de som är flintis på att de ska börja kamma över!?!? Och hur börjar man med det? Låter man håret växa långt på ena sidan först för det går ju inte att kamma över när det är kort? Eller börjar man kanske att spara på båda sidorna och kammar upp från båda sidorna till en början? Vad använder de för hårprodukter för att få stråna att ligga kvar....för ibland blåser det ju faktiskt? Till sist varför rakar man int bort hela skiten när man bara har 3 hårstrån kvar att kamma över?!?!? Jag menar....det är ju inte direkt så att de täcker flinten? .....bara undrar!?!?!

Puss

Idag...

...ska det bli riktigt varmt :) Ska snart iväg till NTF...sista dagen idag :( Hoppas det går bra för nu far det ett tag sen jag körde presentationen...men jag ska nog komma ihåg.

Nu har jag faktiskt lite bråttom...som vanligt på morgonen, men vi ses i eftermiddag.

Puss

Oj...

...nu borde jag egentligen sova. Konstigt att jag e så himla dålig på att lägga mig. Har nog alltid varit en nattmänniska...inte särskilt pigg på att gå upp tidigt.  Puss o go natt

Vet inte riktigt...

...vart den här dagen tog vägen...fort gick det i alla fall. Har varit en massa fikor idag och en sväng på stan. Hittade tyvärr en massa fina kläder jag var tvungen o köpa...så nu är plånboken lite ledsen...men, men...som jag brukar säga, man kan alltid köpa sig lite lycka :)

Sandra med det lilla minnet som en guldfisk åkte hem till Gbg idag....tyvärr så missade hon bussen till Katrineholm med 20  min...hmprf...så snälla lilla jag skjutsade henne dit istället...hihihi...Sandra....vad ska man säga ;) Fast det var bara mysigt med en liten roadtrip. Tessan följde med oxå så jag slapp ju åka själv tillbaka :) Puss på dig Sandra det är sååååå skönt att veta att det inte bara e jag som e förvirrad!!!

Ikväll har jag bakat...igen...börjar nästan bli en vana. Tänkte jag skulle ha med mig lite gott till fikat när jag ska till NTF imorgon.

Ibland känns det lite tomt...men oftast inte, men idag gör det...

Puss

Ännu en dag...

...med sol...wweeeeeiiii :) Skulle egentligen på massage, men avbokade den eftersom det är så fint väder och jag vill va ute. Sen skulle jag egentligen ätit lunch med Mia och en gammal jobbarkompis....men det blev tyvärr oxå inställt. Så det jag hoppas på är att få träffa Sandra, innan hon åker tillbaka till Göteborg, sen vill jag oxå träffa Irene för nu har hon jobbat atlldedes för mycket så man inte har hunnit ses. Sen ska jag oxå bli brun, brun, brun!!!!

Puss :)

Hatar...

...o vara vaken när alla andra sover. Just nu e jag uttråkad o rastlös, men ändå trött....fast inte gå och lägga mig trött:(

Puss

Myskväll hos Mia

Ikväll var det första gången jag va i Mias nya lägenhet....såååå stor och såååå fin. Jag e riktigt avundsjuk. Jag vill oxå flytta ju... Jag, Sandra, Blondi, Elin, Beckis och Astrid var där. Synd att Irene jobbade så att hon inte klunde vara med :( Vi fick tacolasagne och sen hade jag gjort en tårta till efterrätt. Astrid är såååå söt och hom växer så himla fort. Hon bara skrattar och e så glad hela tiden....mysigt!!! Riktigt trevlig kväll...tack Mia :)


Vallarna=konstiga diskussioner

Har legat och stekt hela dagen på Vallarna med Blondi, Mattias...sen kom Kalle oxå. Elin o tindra va förbi en sväng oxå. Vet fan inte vad som händer med en när man är på vallarna...men diskussionerna lyckas alltid bli skruvade. Vi lärde oss bland annat massa saker om en japansk krabba som benen blir upp till 4 meter på och kroppen ca 30-40 cm....den krabban vill inte jag träffa... Dessutom finns det en restaurang i Beijing som specialicerat sig på en snoppmeny. Man kan bla äta tiger eller jak....könsdelar.... Låter inte lockande tycker jag. Dessutom kan grodor byta kön....hur då undrar jag nu? Tydligen så kan de göra så ifall det är tex överflöd på honor ( eller hanar) så byter de liksom till det andra... Valrosshonan kallas ko och barnen kalv....bara så ni vet.

Puss

Äntligen!!!

Det gick inte att blogga igår...höll på att flytta bloggen :( Men nu e jag tillbaks!!!

Igår var det full rulle hela dagen. Hade lovat syster yster att ta hand om barnen eftersom fritids va stängt....och jag säger aldrig nej till att få träffa mina bästa sötisar:) Dessutom fick jag Lovisa till att tvätta min bil....lite gammalt hederligt barnarbete e väl aldrig fel. Förutom det så blev det glass i hamnen. Bella slutade lite senare så när hon var klar grillade vi korv. Myspys....de är verkligen mosters små ögonstenar...




På kvällen var det dags för hamnmagasinet. Sandra-söt e i stan och då måste vi ju hitta på nåt skoj. God mat o dryck :)Det blev en riktigt kul kväll med väldigt många  P´n.... Vi blev kvar sist på hamnmaggen...så tillsist fick vi röra oss till nummerbaren. De på Hamnmagasinet frågade vad vi firade....Att det var måndag så klart :)



Nu ska jag nog ut i solen o sola lite...måste bättra på brännan tror jag. Puss

Åh vad roligt...

...jag har haft i helgen :) Det började i fredags med utgång med Blondi. Vi började på Lotsen och avslutade på Birgers...en riktig kanonkväll!



Igår var det dags för fest i Enskede. Empa hade sin 25-års fest. Det va verkligen kul o träffa henne, Oskar och Clara igen. Det va Sven och jag som åkte upp. Vi gick aldrig ut utan stannade i lägenheten och körde diverse lekar och skrattade så man grät. Var en hel del folk :)



Innan vi åkte hem idag tog vi en promenad. Det va verkligen jättemysigt område de bodde i och deras lägenhet va superfin :)



När vi åkte hem hämtade vi upp Katta och Therese i Salem och fick höra allt skvaller om deras helg i Stockholm...hihihi det va kul... När vi kom tillbaka till Nyköping bestämde vi oss för att grilla hemma hos mig. Lina och Emil slöt upp oxå. Så nu har jag nyss kommit in från en mysig eftermiddag med grill på gården.



Har verkligen haft en grym helg. Hoppas ni oxå har haft det. Puss

Egenkär...

...som jag är...(eller inte) Här står det om mig...mongobild o allt...det e bara o titta :)

Fredag =)

I dag är sista dagen på säkerhetsveckan....sen ska jag bara jobba en dag till, torsdag nästa vecka. Känns lite konstigt att sluta nu när man kommit in i allt. Det har varit roligt...

Vet inte riktigt vad som händer ikväll...jag får se, men det är ju fredag så nåt skoj ska man väl hitta på. Det e på tiden att det händer nåt skoj i mitt liv nu, känns som allt bara rullat på i ett lungt lunk ett bra tag nu. På lördag ska jag Till Emelie i Stockholm hon har fyllt så då blir det fest:)

Vad ska ni göra i helgen?

Kram

Sweet dreams...

...mina söta.

Puss

Weeeeiiiiiiiii =)

Då var det bokat 2 dagar i Berlin i juni. har aldrig varit där. Ska bli sååååå kul :) Det blir jag och tjejerna....nästan alla i alla fall...men tyvärr hoppar Sandra över den här resan...

Pöss

Vet ni...

...livet blir så mycket bättre när det är sooooooool :) Humöret och orken bara åker upp i topp!!!

Jag, Irene och Emil har suttit på puben och ätit lunch ute...blev i och för sig lite kallt när solen försvann bakom ett hus....men ändå. Sen gick vi en snabbis på stan. En skön slapp eftermiddag helt enkelt. Gick ner i tvättstugan och tänkte tvätta, men det va upptaget så nu slapp jag det tråkiga oxå....wwwweeeeeiiiiii.

Puss

Jag...

...e stressad som vanligt på morgonen så jag e egentligen bara här för att säga att jag inte hinner skriva....fast...eeehh nu skrev jag ju så jag hann väl!?

Hoppas ni får en kanon dag =)

Puss

Skönt med sängen snart

Sååå skönt trött just nu, kommer somna som ett litet barn =)

När jag stog och lagade mat ikväll så hörde Irene av sig för hon hade precis slutat jobba. Eftersom jag hade mat så det räckte och blev över så kom hon över på en spontan-taco. Det va en riktigt mysig kväll. Vi har mest bara tittat på tv och skrattat massor...sweet :)

image1399


Dagens undring som jag och Helena pratade om på jobbet är...Kan katter bli deprimerade? ....och i så fall tappar de extramkt hår då? ....kan de bli så deprimerade så att de blir nakna!?!?! Ja inte vet vi....men frågan är värd ett svar och om någon själ där ute tror sig ha det svaret så kommentera gärna detta inlägg.

Hahahaha förresten Irene.....I´m sooooooo fucked up....I´m soooo fucked up......I´m sooooo fucked up..hihihi den skrattattacken tackar vi sex and the city för =)

Puss o go natt

Snart...

...är det morsdag, rättare sagt på söndag. Eftersom jag inte hinner gratta min goa mamma då så åkte jag till mamma och pappa idag istället. Pappa åkte iväg en sväng så det va bara jag o mamma som mest bara satt o prata lite, det va mysigt. Hon blev glad över presenten och vi hängde upp o fixa direkt. Hon fick 2 lyktor som ska hänga och en som ska stå på bordet.



När jag var där hittade jag lite roliga lappar jag skrev när jag va liten. På den ena tror jag att jag har försökt att dikta och på den andra så hade jag tydligen bestämt mig för att föra bok över hur ofta jag blev arg på min syster...hihihi...rubbad redan då....



Nu ska jag fixa lite mat så puss så länge...

Man som sålde sin fru i rätten

Så står det i en rubrik på aftonbladets förstasida (på nätet alltså) Då undrar jag....vem köpte henne? Advokaten? Eller kanske Åklagaren? Här kan man snacka om syftningsfel..... Men, men egentligen så är det ju en allvarlig sak det handlar om. Om ni vill läsa artikeln så är den här.

Annars har dagen hittils flytit på lungt och bra. Solen tittar fram ibland...och ibland inte. Inga klantigheter så so far so good :)

Får se vad som händer efter jobbet idag....ingen aning än så länge. Ha det gott =)

Kram

Morrn morrn

Gnugga ögonen och vakna till nu det e massor med sol ute :)

Brände en ny cd till bilen igår så jag nästan bara lääääängtar efter att få åka iväg till jobbet och se om det är en bra skiva jag gjort. För det vet man inte förrän man kört med musiken...ja ni vet vad jag menar tror jag. Hade inte tänkt o gjort nåt stort projekt av detta men det hela slutade med att jag somnade aldeles för sent, men nu är jag i alla fall vaken och snart på väg.

Wwweeeiiiiiiiii :) Vet ni....jag tror sommaren är här snart!!!!!

Det här...

...e ju nåt man verkligen inte kan leva utan.....eller? Jag undrar vad som kommer här näst...kanske en tröja som tvättar sig själv, eller varför inte en ugn som vet när man är hungrig och som dessutom lagar maten...eller...hmmm..ja eller vadå!?!?

Jag e nog lite konstig...

...för jag städar idag me...

Men nu är det dags för en bloggpaus i städandet. Vräker på massa bra musik o dansar nästan runt när jag städar...sjukt, men faktiskt ganska kul. Nu jäklar ska det bli sommarfint! Stack till stan en sväng efter jobbet för att stilla mitt shoppingbegär. Det gick så där. Regnet öste ner och det enda jag hitta som jag e riktigt nöjd med är en sjal....men...man ska aldrig underskatta en sjal. var en sväng hos Monica i butiken och prata bort lite tid oxå. Annars var det rätt ensamt på stan, alla jobbade idag o de som inte gjorde det fick jag inte tag på ändå :(  När jag kom hem slappade jag en stund innan jag satt igång med städtokigheterna.

Jag längtar så himla mycket efter sommaren nu. Nu vill jag bara ha en massa sommarkul!!!

Träffade förresten mina gamla jobbarkompisar från en skola i Oxelösund idag :) Det var mitt första jobb där jag jobbade efter studenten och sen jobbade i fyra år nästan....det var mysig att se dom igen, blev lite kramkalas.

Dagens klantighet : Klämde handen i en maskin som simulerar en krock på 5 km i timmen. Vi skulle flytta på den och så åkte bilstolen på min hand.....aj...

Frukost vid datorn

Nästan varje morgon sitter jag vid datorn och äter frukost....förut satt jag alltid vid tv´n och för ännu längre sen satt jag alltid o läste tidiningen. Kanske inte så intressant men ändå...

Hoppas det blir varmt idag, solen skiner i alla fall så det ser ganska hoppfullt ut. Har inte så mkt att skriva om så här på morgonen..hmmm... Hade himla svårt att gå och lägga mig igår, hade någon slags överenergi...den energin känner jag inte av just nu kan jag informera om...

Hoppas ni får en grymt bra dag.

Kram

Jag börjar bli orolig att...

...magsjukan påverkade något mer än bara magen...för när jag kom hem satte jag glatt på mig mina nya vänner, Städhandskarna, och satte glatt igång och skrubba. Både diskbänk, spis och toalett blev ren!?!?!  Och alla som känner mig vet att städa brukar inte vara min favvosysselsättning direkt. Åhhhh hoppas inte de där äckliga bacillerna har gnagt på min hjärna oxå....för vem vet hur det slutar då?!?!? Jag menar tänk om jag städar imorgon oxå...det skulle va helt sjukt för jag brukar aldrig bli klar med min städning...jag brukar bara orka påbörja *orolig*

Jag tror dessutom att mitt vårrullebegär e borta...hmmm...jag har försökt o tänka på vårrullar i flera dagar nu...men det enda jag blir sugen på är ägg o kaviar. Ägg o kaviar liksom!?!?!? Jag får nog helt enkelt vänta ut efterdyningarna efter sjukdomen innan jag kan göra en total damagecontroll...

Puss

Söta barn, idiotkärringar och okontrollerad "shopping"

Aaaahhh va skönt och vara hemma igen efter en lång dag. Det har abolut gått bra men jag e sjukt trött. Hela arbetsdagen gick i ett och det var roligt. Det var en liten sexårig tjej som tittade på mig och så sa hon...du...va fin du är... A men åååhhhh mitt hjärta bara smälte. Barn är goa dom...

Tyvärr hade jag ett annat samtal idag som inte var lika upplyftande. Ibland undrar man fan varför vissa människor har arbeten som har med kundkontakt att göra. Pratade med en idiotkärring på a-kassan och hon försökte fan i 10 minuter förklara för mig att 30 timmars arbetstid är 75%....asså jag menar....jag är inte dum i huvet!!!! Vilket i och för sig kanske kan vara svårt att tro för er som läser min blogg, men även om hon gör det så vet hon ju inte att det e jag....vilket fall som helst, jag är inte totalt dum i huvudet. Jag kan oxå räkna enkel matte precis som hon. Det jag försökte förklara för henne var något helt annat men eftersom hon var så dryg och äckligt otrevlig så sket jag i det tillslut och sa bara tack o hej. Alltså allvarligt talat Unionens A-kassa anställ trevligare personal på er kundservige, för det där var fan ingen service. Jaja såna här idioter till människor e det ingen idé att bry sig om de får säkert dubbelt tillbaka (Dessutom är jag helt säker på att hon är skitful oxå)

Efter jobbet var det dags att ta en tur till ÖB för att inhandla lite städmaterial, såsom mopp rengöringsmedel osv... Nu hör till saken att jag har ju varit isolerad i typ en vecka (pga magsjuka ni som inte vet) vilket utlöste något konstigt shoppingbegär.....på ÖB!?!?!?!?!?!?!?! Förvirrad och utan någon egentlig plan plockade jag ner vara efter vara i vagnen. Tyckte bla att det var lika bra att handla på sig engångsbestick o sånt för sommarens grillningar...dessutom kom jag på den ypperliga idén att byta ut alla mina plastburkar som jag har till matlådorna...kryddor kan vara bra o ha.....massor kunde tydligen vara bra att ha för jag tänkte att handlar jag inte det här nu så blir det inte eftersom jag typ aldrig är på ÖB. Summan av kardemumman blev nästan 600 spänn!?!?!? Men hallå...jag skulle ju för faaaaaan bara ha en mopp o lite rengöringsmedel!!!!

Som om inte det var nog med tokigheter idag så upptäckte jag en sak när jag kom hem. I diskhon log en kastrull....i kastrullen låg ett ägg i kallt vatten. Jopp i morse nämligen tänkte jag att det kunde va gott med en äggmacka. Kokade ägget medan jag gjorde mig iordning. När ägget var klart spolade jag det i kallt vatten....stängde av vattnet. Tog fram bröd.....och gjorde mig en ostmacka och glömde helt bort ägget!!!

What to say!?!? Det här är jag i ett nötskal...

Puss


Håll tummarna...

...för mig idag. Jobbar första dagen efter helvetesveckan så jag behöver alla tummar jag får hållna (det lät konstigt) för att jag ska orka idag. Det kan behövas eftersom jag var tvungen o sätta mig 2 gånger under sminkningen idag (Ni hör ju hur synd det är om mig, eller hur...hihi...) Nä idag e det bara bita ihop o köra 100% no more no less.

Hela den här veckan ska vi vara ute. Det ska bli skönt. (Solen skiner!!!) Vi har säkerhetsvecka med yngre barn nu och fler informatörer. Dvs Ambulans, polis, mm Ska bli spännande. Nu är det sista veckan på jobbet, det har gått jättefort, visserligen så försvann ju förra veckan rätt fort när jag var sjuk...men ändå.

Nä nu måste jag sätta fart, har lite o fixa innan jag börjar jobba. Måste bara säga att det e skönt att vara tillbaka på bloggen igen nåt sånt uppehåll som jag hade vill jag aaaaaaaaaldrig ha igen!!!

Pöss

Snart dags...

...att få krypa ner i min sköna, renbäddade säng. Det e bland det bästa som finns. Kuddarna känns mycket fluffigare liksom och så luktar allt så gott...mmmm..

Helvetesvecka...

...är vad jag har haft med en riktigt redig magsjuka plus rätt hög feber. Tänker inte gå in på närmare detaljer men det har varit hårt och jag har varit ynklig. Hade inte Irene kommit med mat till mig igår (Tack i massor Irene) så vet jag faktiskt inte hur jag hade mått idag. Tack mamma, pappa, syss o Lovisa o Bella oxå som var här med Loka o piggelin. Nu hoppas jag bara på att jag snabbt ska få igång orken så jag orkar stå i mer än nån minut och kan gå till köket utan att va helt slut....men det ska nog gå bra, det måste gå bra för imorgon e det jobbdags igen. Ska bli kul att få komma ut i verkligeheten igen efter en veckas isolering. Provade mig ut genom dörren idag och tog bilen ner på stan för att träffa Irene och Emil för lite lunch...ja det blev en Loka i alla fall...och lite mat :) Det va mysigt att se dem igen. Såg att det fått in lite nya kläder på Vero Moda...måste nog kika där så fort jag orkar. Kändes som jag hade varit borta hur länge som helst och blev insläppt i en helt ny värld och hade jättesvårt att koncentrera mig på allt. Skumt.

Jaha...jag har ju inte haft så mkt intryck den senaste veckan så har ju inte överdrivet mkt att skriva om. Satt (ja satt....framför spisen) just i köket och försökte fixa matlådan tills imorgon. Det är bara konstatera att jag kommer aldrig kunna göra lika bra pannkakor som mamma. De är knappt en enda som är hel....de är absolut inte runda...och en stor del av dem e dessutom brända...suck, men goda det är dom :)

Puss

Stackars mig...

...jag kan inte sova, tror jag e magsjuk eller nåt... När jag skulle sova igår så började det. Mådde så himla illa, men det gick över efter en stund så jag tänkte att det var nog bara nåt jag ätit. Men....nu vaknade jag för ett tag sen och så körde det igång igen. :( Hoppas det lugnar sig snabbt och så jag kan jobba ändå....för jag vill inte vara magsjuk..

Myskväll med mig själv

I dag var första gången på länge som jag inte gjorde nåt efter jobbet. Skönt var det för jag var så himla trött (jag vet....som vanligt) Slappade i soffan hela kvällen. Tittade på Desperate Houswifes (synd att det går samtidigt som House) och efter det halkade jag in på nån typisk amerikansk tjejkärleksfilm på 3:an. Tårarna sprutade...jag e ju så blödig. Synd att det inte fanns nån som kunde "trösta" mig...hihi...men, men det var ändå en mysig kväll med mig själv...

Puss

Hipp hipp hurra :)

Massa grattis till Jennifer som fyller år idag!!!image1394

Puss på dig pinglan!!!

Mera gult

Eftersom det har varit lite dåligt med bilder här på sista tiden så tänkte jag att jag skulle visa bilder på fältet jag pratade om i förra inlägget. Sagt o gjort, eftersom jag alltid har kameran i väskan (den är en absolut basicpryl för mig att ha i väskan. Har jag inte den med mig känner jag mig nästan naken liksom) så stannade jag på vägen hem och tog kort på fältet jag pratade om i förra inlägget...kul va ;)

Beskåda och njut ;)


image1390



Gult

På vägen till jobbet finns det ett fält som är helt gult....jättegult. Jag tror det är ett rapsfält, men inte helt säker. Det är i alla fall så fint när man åker förbi där och det bara lyser upp massor. Intressant va ;)

Sitter här och funderar på vad jag ska hitta på i eftermiddag...känner att huvudvärken kanske är på ingång
:( Hoppas inte. Så vi får väl se vad som orkas med sen....vila, eller nåt skoj.

Idag när jag var på en skola fick jag faktiskt beröm...hon tyckte att jag hade en jättebra presentation och att jag hade så mycket kontakt med barnen...sånt känns alltid bra att höra. Det värmer :)

Nä hade inget roligt att spekulera och skriva om kände jag så jag får nog återkomma....see ya ;)

4 minuter...

...sen måste jag. Har inte vaknat till än så jag har egentligen inget vettigt att säga. Idag styr jag mot Västerljung och Vagnhärad...näst sista dagen jag är ute i skolor så här. Men o andra sidan har jag hunnit med ca 35 klasser så nu har jag hört min röst en del. Det har varit roligt :)

Jaha...3 minuter. Börjar kännamig lite stressad, men tidsoptimist som jag är tror jag ännu att jag har ganska lång tid på mig kvar. Ska ju bara försöka få bort allt jäkla katthår som man får på kläderna av mina "djur" och sen ut genom dören...hur lång tid kan det ta liksom!?!

2 minuter...ah nä 1 minut...oj!!!! Nu måste jag sticka.

Kram

Hahaha...

...kom just på nåt skoj som hände på jobbet idag. När jag var tillbaka på kontoret så visade Jenny mig ett brev som kommit dit. Det låter ju inte så skoj tänker ni. Men saken är den att jag har aldrig någonsin sett ett så trasigt brev. Det såg ut som om det blivit manglat, överkört, söndertuggat och sönderrivet för att sedan ha blivit nerspolat i toaletten. Sedan verkade brevet ha fått hänga en sväng på tork för att slutligen skickas till mottagaren. Om inte min jobbarkompis Ida hade varit så väluppfostrad hade jag nästan misstänkt att hon hade gått lös på brevet och bara bitit så in i h...e. Men så var inte fallet... För tillsammans med detta tragiskt trasiga brev så kom en bekännelse...från posten där de bad om ursäkt för brevets skick...Säga vad man vill om posttjänstemän, men man kan inte beskylla dem för oärlighet...hihihi. I fortsättningen så tycker jag nog att Posten borde uppskatta sina anställda lite mer och ge dem några kronor påökt....så de slipper ta ut sin ilska på stackars oskyldig post...

Fan att jag inte tog kort på det...alltså ni skulle verkligen ha sett...hihihi

Puss

swooosch..

..sa det bara och så var den här dan snart slut.

Elin kom hit med vårrullar...hihi...vi ser nog ut som vårrullar snart...i alla fall jag. Tyvärr så va inte jag så roligt sällskap efter maten. Hjälpte några med en annons så jag fastnade några timmar framför datorn när stackars Elin tittade på tv. När det var klart så stack vi iväg o tvätta bilarna....ja jag vet, vi hade inte så där jättebra idéer på vad vi skulle hitta på. Men va fan....nu e bilarna fina i alla fall.

Ibland (läs typ alltid) funderar jag för mycket...mest på saker som jag abolut inte kan påverka egentligen. Hm...helt onödigt, men svårt att låta bli när man har en sån översmart hjärna som måste aktiveras hela tiden...och då varför inte passa på att lägga tankarna på sånt. Kan inte förstå mig på vissa personer bara. E det inte lättare att bara säga vad man tycker och tänker allt blir ju så okomplicerat då....och dessutom så slipper jag fnula på vad folk egentligen menar....eeehhh....nu blev det snurrigt....förstår ni vad jag menar!?!?!

Äh skit samma...men nästa gång ni pratar med mig...va bara okomplicerade så blir jag så grymt nöjd =)

Puss

Supersnabb lunchblogg

Tillbaka på kontoret. Jag har inte kört vilse och det var trevligt i Trosa :) Har precis ätit. Maten var god och nu så står magen åt alla håll och kanter....thats it for now...

Pyzz

:)

Snart ska jag till jobbet. Tittar ut genom fönstret och blir faktiskt ganska glad.....fast det är grått och blåser. Egoistisk som jag är känns det skönt att inte solen lyser nu när jag ska jobba. Då slipper man ju längta ur till solen och värmen utan kan lungt koncentrera sig på det man ska. Men det e klart....jag lider ju med er som e lediga som får en grå och kanske trist dag.

Idag ska jag till Trosa, jag håller tummarna hårt för att lilla gps'en ska visa mig rätt idag....alltså jag hittar ju till Trosa men ingenstans där. Jag får nog vara snäll mot den idag så är kanske den snäll tillbaka. Kan bli riktigt spännande det här...

Hmmm...undrar om jag hinner åka förbi mc Donalds o köpa en latte innan jobbet....det skulle vara grymt gott.

Kraaaaam

Snart måndag...

...igen. Bara ca 2 timmar kvar på den här veckan. Har haft så grymt skön helg. Är inte riktigt redo för en ny vecka än. Skulle kunna tänka mig en dag till ledigt. Men...det är ju inget jag kan bestämma...är det måndag så är det...

Kvällen har mest ägnats åt tvätt, men en timme fick jag med Elin oxå :) Hon kom hit vid åttatiden och så var vi ute och gick en timme med Tindra. Det var fortfarande jättevarmt och skönt. Nu håller matlådan på o fixas och sen är det nog snart dags för sängen...

Puss

Brännan börjar sakta komma...

...fram, äntligen. Har suttit på Vallarna med Blondi och Therese. Efter ett tag kom Cajsa oxå...fast hob tog fan en massa moln med sig. Inte bra. Vi hade en mängd konstiga diskussioner om bland annat kärringmoln (som de tydligen säger på västkusten) och om huruvida valrossen har ben i sin...hmprf..ja den där...och i så fall gör det inte ont när de tar sig fram!?!? Bryter dom den då eller?!?! Dessutom har vi kommit fram till en mängd andra konstiga saker....

Kom som sagt precis hem och planen är att tvätta...tror jag...

Puss

Årets första picknick...

...ska jag på nu. Skulle fika med Blondi sen men vi bestämde oss för att picknicka på vallarna istället. Therese C ska med oxå...nä nu måste jag sätta lite fart.

Kram

Årets första myggbett...

...fick jag igår. Hela dagen gick jättefort. Hjälpte till i några timmar hos Monica, sen gjorde jag lite ärenden åt morfar...stackarn har fått en spricka i höften när han ramlade :( Sen passade jag på att åka ut till mamma och pappa en sväng för att hälsa på. Syster yster, Bella och Lovisa var där oxå...de hade grillat. Sen var det dags att åka hem och ta en powernap innan jag skulle till Lotsen med Blondi :)

Melody Club spelade....inte mina absoluta favoriter kanske men det är alltid roligt när det spelas live, roligt när det händer nåt i den här stan då måste man ju passa på :)



Nu sitter ska jag ut i solen igen. Sitter ute på  gården på en filt och bara njuuuuter.....var bara tvungen att gå in med Mimmi (katten) för hon tyckte det blev för varmt.....och så passade jag på att blogga lite....

Puss

Hinner inte...

...uppdatera nu. Har flängt runt hela dagen och ska iväg typ snart igen....men det har varit en bra dag. Berättar mer sen. Loooovar :)

Puss

Carro tipsar

När ni på morgonen (eller någon annan tid på dygnet) tycker det är en bra idé att använda plattången, gör då det enbart på håret och ej på händer och dylikt. Händerna kommer inte bli platta och fingrarna kommer alltid kunna böja sig trots behandlingen med plattången. Om man ändå tycker att det är en bra idé och vill använda platttången på diverse kroppsdelar, bör man ha någon slags brännskadesalva eller kylbalsam i närheten. ...mycket nöje...

Kram

Fredag...wweeeeiiii

Äntligen e det fredag och snart några dagar ledigt. Ska bli så skönt eftersom den här veckan har jag varit rätt trött...

I kväll ska jag träffa Malin, först ska vi bowla och sen ska vi grilla. Tror att det blir en riktigt mysig kväll :) Annars vet jag faktiskt inte rikitgt vad jag ska göra i helgen. Ska hjälpa Monica i butiken några timmar imorogon, men förutom det tar jag helgen som den kommer :)

Inatt när jag låg och funderade på såna där viktiga saker som man funderar på när man egentligen borde sova....då kom jag på något jättebra som jag tänkte jag kunde blogga om nu på morgonen. Men....jag kommer inte ihåg vad det var nu så det e väl bara o hoppa över det.

Ha en bra helg :) Kram

vårrullar och sol

Efter jobbet hämtade jag upp Therese. Vi åkte hem och påbörjade våra allra första hemmagjorda vårrullar!!! Visst e det avancerat av oss....*stolt*.... När Katta slutade jobba slöt hon upp och fick njuta av våran delikata mat. Vi satt ute på gården i flera timmar. Snackade skit och skrattade. Tog lite kort på konstverken, men de gör tyvärr inte maten rättvisa så jag tror inte jag visar dem...

När de gått hem slockna jag direkt i soffan i över 2 timmar....och nu sitter jag här, och måste fixa matlådan så jag får sova snart...igen.

Förresten, Tobbe ringde. Det hade gott jättebra på hans presentation :) Va kul!!

Puss o go natt

Här sitter jag...

...inne på kontoret...fast det är soligt och jag har 10 minuter kvar på lunchen. Hur dum får jag va!?!?! De andra är ute på en skön promenad, men det jag tänker på är att jag måste blogga. Fruktansvärt beroendeframkallande det här...

Anyway...i eftermiddag så kommer några hem till mig. Vi ska vara ute på gården o bara njuta av solen...kanske att det blir lite mat oxå, eller det blir det väl antagligen. Vet inte riktigt vilka det blir än...men jag tror Katta, Theres och Irene i alla fall....fast blir det fler blir det bara mysigare :)

förstår inte varför jag varit så grymt trött den här veckan. Jag brukar ju alltid få massa energi när solen kommer fram...ja,ja.....bara bita ihop och orka på..

Kram:)

Eftersom...

...jag egentligen inte borde sitta här eftersom jag inte har tid och eftersom jag inte borde sitta här eftersom jag sagt att jag ska sluta morgonblogga.....så tänker jag inte skriva någonting om hur trött jag är idag, dvs om hur jag snozade i nästan en timme för att jag var så sjuuuuuuukt trött. Jag ska heller inte skriva något om hur stressad jag känner mig nu eftersom jag egentligen borde göra mig iordning så jag kan åka till jobbet snart. Jag tänker inte skriva nåt om det....not a word...

Hoppas du får en kanonhärlig dag :)

Puss

Carro har hjälpt till :)

Jag blir så glad när jag kan hjälpa någon annan. När jag hade varit hemma en stund efter fikat så ringde en gammal kompis, Tobbe. Han hade lite panik över en presentation han skulle göra på jobbet så han ville ha lite hjälp. Självklart sa jag :) Så nu har vi suttit i 3 timmar och när han gick härifrån så var han nöjd, glad och inte alls särskilt nervös. Håller tummarna för honom imorgon :)

Förresten några har frågat hur det gick för mig på gamla jobbet när jag presenterade där...och det var faktiskt rätt kul. Mina gamla elever som jag hade i förskolan kände igen mig och tyckte att det var roligt att jag var där. Är förvånad att de kom ihåg mig...de går ju ändå i fyran nu, så det var ju länge sen. Sen var det kul o träffa gamla jobbarkompisar.

Nu är det snart dags o sova igen...sweet :) Dessutom e det snart helg...ännu sweetare.....förutom det så ska det vara sommarvärme i helgen....sweetast!!!

Puss

Hemkommen...

...från en eftermiddag med Blondi. Mötte upp henne efter jobbet för en fika i hamnen. Satt och försökte njuta av solen de stunder den var framme mellan alla molnen. Tillslut gav vi upp eftersom den övergav oss...tog oss till solariet och bättrade på brännan där i stället :)

Jag tror jag ska sluta...

...morgonblogga. det ända jag gnäller om här på mornarna är hur trött jag är och hur omänsklligt det är att gå upp så här tidigt. Åter igen idag är jag svintrött och ville inte gå upp när klockan ringde.....need I say more...

Puss

Fröken duktig har bakat

image1386



Efter att jag kom hem från fikat med Malin så fick jag en släng av städmani, tyvärr räckte den bara så länge att jag hann ladda diskmaskinen....sen gick det över...puh...trodde nästan att jag fått en släng av nåt städvirus...

Men en rastlös själ som jag är satte jag istället igång med att baka bröd, mumsigt värre. Brödet avnjöts till ett glas apelsinjuice framför desperate houswifes. Medan jag bakade kom jag att tänka på råg (inte fan vet jag varför för brödet bakades på havregryn och vetemjöl...men i alla fall...) Och när jag tänkte på det så slog det mig att jag är tacksam över att jag har så mycket råg i ryggen som jag har, tillskillnad från vissa andra. Jag står för mina misstag, jag vet oftast vad jag vill och är aldrig rädd för att säga vad jag tycker...det är nästan så jag måste ge mig själv en "gu-va-du-e-bra-dunk" i ryggen. Tack mamma och pappa för att ni gjort mig sån :)

Sitter nu här och kommer på mig själv att längta efter sängen, kan nog bli en "tidig" kväll i kväll. Konstigt förresten hur man kan vakna en dag och känna att allt känns svart, men när man sitter i slutet av dagen så har den inte knappt varit grå....utan nästan helt vit :) Förstår ni mitt flum!?!? hihi det e inte alltid lätt att hänga med i mina allt förkonstiga, invecklade, skruvade tankegångar....men summan av kardemumman är att : Jag e fan en glad skit!!! :)

Puss

Nära döden upplevelse

Idag har jag haft en nära döden upplevelse....eller vad man brukar kalla det. Jag körde från jobbet i lugn och ro. Bilen framför saktade in....jag saktade in....och plötsligt tvärbromsar den. Som tur är hann jag reagera och bromsade jag med, men hade jag inte varit lika uppmärksam så kunde jag haft ett lik i knät....bilen framför var nämlligen en likbil...o jag menar hur nära döden e inte det!?!?!? Men som sagt...jag hade tur och fick senare sälskap av allt annat än en döing, nämligen Malin :) Hämtade upp henne och tvingade henne med på en fika i hamnen. Vilken tur att inte solen sken och det var kallt, för annars kunde man ju ha blivit burn och svettig...och det vill man ju inte ;)

Puss

Jag måste nog ha varit lite förvirrad...

... i morse när jag skulle ta fram mat ur frysen. Är hemma nu en snabbis och har ätit, trodde jag hade tagit ut pannbiff och en låda med potatisgratäng....men...det var ingen potatisgratäng, det var lax!? Tur att man har micro så jag snabbt kunde värma upp potatisen ändå, för pannbiff o lax hade nog inte varit så gott.

Nu ska jag iväg till en gammal arbetsplats och prata trafik...en skola jag jobbade på för typ 4 år sen....känns lite konstigt, men hoppas det går bra.

Puss


okej...

...idag var tanken att jag skulle hoppa ur sängen sprudlande med energi...men så är inte fallet. Undrar vad man ska göra för att bli morgonmänniska.....förutom att lägga sig tidigare då förstås, har ju så svårt för det.

Idag har jag klädproblem....hmmm...dvs det finns inget roligt i min garderob och jag känner inte för att ha på mig nåt av det jag har....känns som om jag bara har tråkiga kläder :( Ja, ja....jag vet dagens i-landsproblem, men ändå. Dessutom ser det ut just nu som om det kommer bli värsta kanonvädret, men på tv sa de typ att det skulle bli mulet. Hallå!? Hur ska dom ha det....måste ju veta när jag väljer kläder...

Idag efter jobbet ska jag träfa Malin för en fika. Mysigt, det var ett tag sen. Vi ska träffas på stan men om det är sol sen ska jag nog försöka lura med henne ner till hamnen :) Ska till morfar och D idag oxå. Morfar har ramlat :( Blir ju så orolig när han gör illa sig....hoppas han blir bra snart.

Nä...mot Sherwoodskogen :)

Puss

Känner att jag blivit lite tråkig...

...på bloggen på sista tiden. Inte bra det måste jag nog ändra på fort. Tyvärr blir det ingen ändring på det idag för jag är alldeles för trött för att tänka ut nåt skoj. Men imorgon...jag lovar...

Puss

Promenad

image1380




Kom precis hem från en timmes promenad med Simone, Elin och Tindra. Så himla skönt ute och om man har tur kanske man gick av sig lite av allt det onyttiga man fick i sig i helgen :) Jag har kommit fram till att jag helt enkelt måste köpa båt...jag bara måste...

Puss

Shiny happy people

Det e vad man ser när solen e framme. Har ganska nysskommit hem från jobbet.....lyckades självklart köra vilse även denna måndag....suck, men dagen har varit skapligt hyffsad ändå. Har suttit ute på gården en stund och snackat skit med grannen för att få lite sol på mig efter jobbet. Nu vet jag inte riktigt vad som händer...skulle vilja sitta i solen nere i hamnen...men, men...kanske blir en annan dag. Kanske går en promenad med Simone och Elin sen.

Puss

frukoststress

Sitter o äter frukost....skittrött. Ska åka om en halvtimme....hinner nog, menmmåste skynda mig....eller det är klart jag hinner. Får stressa lite bara. Skaver i ögonen av trötthet....gäsp...

Verkar bli en riktigt solig dag, hoppas jag hinner få en solglimt nån gång...hmmm....längtar till sommaren nu...

Puss

Förresten...

...är det någon som vill ut o åka inlines med mig snart. Blir ju så himla sugen på det när vädret är så här bra. Har inte haft mitt premiär åk i år än, men det måste fan bli snart....så se upp...på vägarna nära er snart.....

Puss

Kommer att...

...sova gott nu....ska bli så sköööööööönt :)

Vilka mysiga lediga dagar :)

Har verkligen varit så underbart skönt att ha lite ledigt. Igår var jag en sväng på stan och sen på eftermiddagen fixade jag lite mat och så kom Katta och Therese hit och åt. Det var så skönt väder så vi satt ute...myyyyysigt :) Sen tog vi några öl här hemma, Martin kom oxå förbi. Sen splittrades vi för att gå till olika ställen...några ville till Rockbaren och några ville till Fika och nån ville möta upp några andra. Jag hamnade i alla fall på Fika för en trevlig kväll med Blondi, Jenny och Anna. Helt lagom och bra, kände inte för något superfestande så kvällen på fika blev perfekt.

Nu har jag precis kommit hem från en kvällsfika hos Cecci och Timo, alltid lika roligt o träffa dem. Nu väntar soffan på mig och så blir det lite tv-tittande innan det är dags o sova.....kommer nog sova riktigt gott ikväll :)

Puss

Nu drar Carro...

...snart ner på stan för att kolla in en ny ekokläd/kaffe butik...kan va intressant o se vad de har. Och ja...ni hörde rätt....det är en klädaffär med ett fik i och alla vet hur bra det passar mig. Snygga kläder i kombo med gott kaffe...vad kan egentligen gå fel...Inget!!! :)

Frulle

Sitter här o äter lite frukost....macka med brie och jordgubbar :) Så gott med jordgubbar.

Igår hamnade jag som sagt ute på Birgers...mötte upp Blondi o Therese o sen var det bara att dansa loss. Det va inte så mkt folk men en bra kväll ändå. Efter Birgers hamnade vi på efterfest hos John (som jag jobbade med på skavsta)....kanske borde sluta med det där med efterfest....man blir ju faktiskt rätt sliten ;) Fast jag drack i och för sig typ bara vatten på festen så jag e helt ok idag....förutom tröttheten.



Puss

Utgång kanske...

Väntar på att Blondi ska sluta jobba o sen blir det kanske utgång. Har haft en skitmysig dag....om man bortser från allt städande o tvättande förstås.

Jag o Elin åkte tidigt o storhandlade, mycket roligare o göra det tillsammans än själv för det e ju så sjukt tråkigt, men nu har jag nog laddat upp så jag klarar mig i flera veckor frammåt.Efter det så mötte vi upp Irene för en lunch...på thaien försås..jag e ju beroende av vårrullar... På kvällen blev det som sagt en massa tråkstäd, men va fan nån gång måste man ju göra det oxå.

Pöss

Den som väntar på nåt gott...

...väntar fan alltid för länge, men medans man väntar kan man alltid lyssna på Maria Mena...hon e grym!!!!!!!!!!

Puss

Valborg :)

Åh hade så mysigt kul igår. Det var verkligen en kanonkväll. Grilla med massa vänner hos Katta o Therese och sen dansa på Hamnmagasinet. Inte jättemycket folk där men trevligt med de som vär där :)