Jag är så jäkla...

..trött och tråkig just nu. Förlåt alla kära vänner och familj att jag är dålig på att ringa och ses och skriva i era bloggar. Just nu är det jobb, jobb och jobb som gäller. Det är roligt men jag orkar inte så mycket annat. Jobbar över i stort sett varje dag, men snart vänder det hoppas jag och då kommer jag ut ur min dvala :)

Love you all även om jag inte hör av mig särskilt mycket just nu.

Kram och Puss

Just nu är smörgåsgurka mitt bästa

0-3e86c88eb9b1d6a2b562166253502254.png

Just nu är smörgåsgurka mitt bästa! Gott! Gott! Gott!


alldeles...

...för trött. Go natt

Det rullar på

Nu är det mer är fullt upp på jobbet... Så nu har jag en tråkig Carro period igen när klag inte orkar göra så mycket annat än jobba. Snart är det i alla fall helg då är det flyttstäd av lägenheten och dop :-) Ha en bra dag. Puss

Alldeles för tidigt uppe....

....för att va en söndag. Borde ju ligga och njuta av sovmorgon dagen innan måndag juh....men nä...

Börjar fundera på om det är dags för frukost nu. Det luktar kaffe i hela huset...mmm :) och jag blev faktiskt rätt hungrig av med att börja dagen med rensning i tvättstugan....som tydligen inte är enbart en tvättstuga itan ett ställe där vi fritt kan slänga in saker som vi inte vet vad vi ska göra av. Det som inte syns finns inte. Eller?!?!? Idag upptäckte jag i alla fall att det fanns och jag blev jäkligt trött på skiten...hmprf

Eftermiddagen/kvällen hos Raquel, Anton och Mattis var riktigt mysig. Vi fikade o snackade massor medan Anton och Arvid lekte för fullt :) Det får vi absolut gör aom snart!!!!

Ska nog äta frukost nu, börjar bli rätt hungrig. Puss

Jag har kört morfars bil :-)

29134cc2b0c2514a905220e69f830301.png

Jag har kört morfars bil :-)


Känns som en riktigt bra dag idag :)

Vaknade tidigt men inte allt för trött. Kl är nu 9 och jag sitter här duschad och redo för denna lördag :) Arvid sitter med lego, Micke framför tv´n och jag här framför datorn....hihi så sociala vi e.....men det e lite skönt. Alla måste få sin egen tid ibland.

Idag ska vi hämta morfars fina bil. Vi (Micke och hans pappa) har lovat att fixa lite småsaker på den. Hoppas vi kan ta ut morfar på en tur i hans pärla sen. Skulle va kul.

52 år är bilen och har mindre rost än en av våra bilar som inte ens är 10. Helt sjukt.....men som sagt det har ju varit morfars ögonsten så han har varit riktigt rädd om den, därför ska de bli så kul att hjälpa honom med detta så vi kan åka ut på en sväng med morfar sen.

I eftermiddag ska vi till Anton Raquel och Mattis. Mys pys :) Vi hann inte fira lille Anton förra helgen så vi passar på och fira 4-årsdagen idag istället :)

Nu ska jag nog åka o handla tror jag, skönt att fixa alla måsten tidigt på dan så man slipper ha det hängandes över sig sen.

Puss puss

Jag vann :-)

10682e5d3d4194e1afb5b787cac26540.png

Jag vann :-)


Brrrrr

Hutter och frys, det e kallt! Ligger i sängen o ska sova men passar på att mobilblogga lite först. Tyson ligger och värmer mina fötter. Skööönt! Härom veckan framkalla jag lite kort och idag, äntligen, fick vi baken ur att rama in och sätta upp. Bilder gör så mycket, blir ju liksom så mycket mer hemtrevligt och personligt på nåt sätt. Jag vill sätta upp en tavelhylla i vardagsrummet oxå... Måste bara hitta nån snygg som passar. Är skönt nu när lägenheten snart är såld, äntligen kan man ha tankarna på hur man vill fixa här hemma istället för allt fix där. Nu ska jag sova och hoppas på att jag vinner några goda viner på vinlotteriet på jobbet imorgon :-) Puss o go natt

Torsdag

Har egentligen inte tid o skriva, måste skynda till jobbet...men det blev en sväng in här o skriva i alla fall. Igår så kolla jag och Älskling på film. Vi har sett många skumma filmer på sista tiden...ni behöver tex inte se welcome to the jungle eller the killing room. Däremot så tycker jag ni ska se the haunting, om man gillar skräck vill säga. Den va grymt bra. Näha dax o dra. Kram kram

Hääääääääärligt :)

Har haft en underbart mysig tjejkväll på Fika med några av mina bästa tjejer :) Tyvärr saknades några, svårt att få ihop hela gänget med alla olika jobbtider mm. God mat och massa prat, kan inte bli mkt bättre!!!

Tyvärr lyckades jag spilla på mig ett antal gånger vildet resulterat i att kläderna ligger i tvätten och jag måste va vaken nån timme till. Skiiiiiit oxå orkar ju liksom inte va trött imorrn juh.

Pusselipuss

Min lilla Mimmi har jag snart haft

0-3776288483f1d16f43be4f33b33e668a.png

Min lilla Mimmi har jag snart haft i 10 år. Nästa år blir hon 12 och jag fick henne när hon va 2. Hoppas hon blir 100!!! Det har ju liksom alltid varit hon o jag juh. Det var inte lång efter att jag flyttat hemifrån som hon flytta in hos mig :-) Nä slutpratat om detta, ni får ju inte tro att jag är nån tokig katt-tant hihi


Hej hopp

Onsdag...snart fredag :-) dagarna rullar på fort som vanligt. Den här veckan har jag varit ganska trött och så det har mest blivit jobb och film. Efter jobbet idag blir det till att fika hos morfar men mamma, pappa och kanske Micke om han inte måste jobba över. Längtar efter morfar...har inte varit där på jättelänge. Vi ska mumsa i oss lite äppelpaj. Hihi jag har inte för smakat på pajerna jag bakat. Från det ena till det andra...firade Bella i måndags. Hon har verkligen blivit stor nu. 11?! Helt sjukt. Det är ganska många födelsedagar den här månaden och ett dop :-) så helgerna framöver e så gott som fullbokade :-) På lördag blir det stor fest när Mickes pappa fyller 60. Ska bli så kul att se hans reaktion när han får presenten :-) Oj! Dags o åka till jobbet. Hej svejs

Söndagsstek :-) ...känner mig näst

6d05074d754f52edc3cd370185de7b46.png

Söndagsstek :-) ...känner mig nästan lite vuxen. Hihi


biljarddags med älskling och ikväl

-408178edd4e82e9d33cecfb668e288a.png

biljarddags med älskling och ikväll blir det stek. Mys!


kräftskiva :-)

0-27376b6aeca0b1afd4e84423e0ffbb31.png

kräftskiva :-)


myspys

0-1a89da50a450b8cc05ab0ca114999657.png

myspys


Idag har jag fått blommor.....av A

110969ee2e384ef70cf6d4349068bd2a.png

Idag har jag fått blommor.....av Arvid :-)