Tyson är utslagen. Det är slitsamt att va ...

dsc00855 (MMS)

Tyson är utslagen. Det är slitsamt att va katt...


Det gör ont i hjärtat...

...när man läser det här

Mystorsdag

Börjar komma igång ordentligt på jobbet. Skönt att man kan jobba lite mer självständigt och inte behöva fråga om allt även om det är en hel del jag fortfarande frågar om....man kan ju faktiskt inte kunna allt efter 2 veckor även om man skulle vilja det. Det är riktigt kul med nya arbetsuppgifter man börjar förstå helheten på ett helt annat sätt än förut när jag bara varit på produktionssidan. Kul! På måndag åker jag som sagt till Italien med jobbet det ska bli riktigt skoj att lära känna alla fotografer. De är ju liksom inte så mycket på kontoret utan åker mest runt till alla skolor så vanligtvis pratar man ju inte så mycket med dem. Hoppas även på att jag ska få lite bra fototips....hobbyfotograf som jag e ;)

Idag...liksom igår, har varit en lugn eftermiddag. Tränade nästan direkt när jag slutade och sen åkte mysbyxorna på. Skönt att inte göra nånting ibland. Imorgon ska jag åka till Örebro och hämta lille A. Den lilla sötisen....han hade egentligen 2 kalas att gå på i helgen så han fick välja om han ville komma nästa helg istället....men han längtade så mycket så han ville åka hit i stället och skippade kalasen....det värmer i hjärtat. Vi saknar ju honom massor också juh.

Imorgon är det fredag :) weeeeeiiiii Helg!!!! Tror det ska bli bättre väder också. Nice!

Ses. Puss

Gaaaahhhhhhhh!!!!!! :(

POPCORNEN E SLUT!!!! KÄNNER MIG GENAST LITE SÄMRE IGEN!!! ;(

Lite seg...

...fryser och är trött i kroppen. Hoppas verkligen inget är på gång, ska ju åka till Italien på måndag (om vulkanen vill som jag vill) Ligger i soffan under ett täcke och dricker te och hoppas på att pigga på mig. Blir nog en tidig kväll ikväll så jag är pigg imorgon. Kanske lite popcorn behövs oxå ;) Popcorn är ju såååååå gott!!! ...och jag känner på mig att jag nästan alldeles säkert kommer må bättre av det :)

Galen morgon!!!!

Vaknade kl 6...brukar ställa kl då fast jeg egentligen inte går upp förrän en halvtimme senare. Idag var jag däremot riktigt pigg kl 6 vilket inte hör till vanligheterna, men jag bestämde mig för att blunda lite till. Slocknade igen och sov som en stock. Vaknar med ett ryck och känner att jag sovit länge...oj oj oj tittade på klockan...20 över!!!!! Nu var det bråttom. 40 minuter tills jag skulle börja och idag skulle vi ju iväg till Norrköping på möte också så skulle inte bli bra om jag kom sent. Det var bara att sätta på autopiloten. På med kläderna, sminkade mig lite snabbt...och fixade håret....borstade tänderna....Sprang ner i köket och nu var kl 20 i!!!!! Det var bara att konstatera att frukosten fick skippas. In i bilen och åka.

Väl i bilen förvånades jag lite över att det var så några bilar på vägen...jaja så kan det va ibland. Tittar på kl 10 i började känna mig någorlunda lugn eftersom jag verkade hinna i tid. Kom fram till jobbet.....där blev jag förvånad över att det var så lite bilar på parkeringen....men återigen tänkte jag att så kan det va ibland.

Tog upp nyckeln och skulle gå in på jobbet...men funkade inte. Blev lite smått irriterad men gick till andra dörren för att testa....funkade inte där heller?!?!? Hmmmm?!?!?! Sakta men säkert började misstänka att allt inte stod rätt till. Tittade på klockan igen och nu var den 5 i......7!!!!!!!! En timme innan jag börjar!!!!! Skiiiiiiiit det var ju bara att åka hem igen och äta lite frukost.....och för tredje gången tänkte jag att.....jaja så kan det va ibland...

Skulle ju så gärna vilja säga att det va så jäkla konstigt att detta hände....men på nåt sätt känns det somom det är så typiskt......mig ;)

Puss











Nu är gardinerna uppe



Vet inte hur tydligt det syns på den här bilden, men tanken är att vardagsrummet ska gå i grönt och svart nu till våren och sommaren. Börjar kännas som vi får ordning på mer och mer här hemma även om det går väldigt sakta....typ ett litet evighetsprojekt... Det som saknas för att vardagsrummet ska kännas helt färdigt är en ny soffa och ett svart matbord, sen kommer allt kännas lite mer enhetligt. Vi har sett några soffor som är fina och idag hittade jag även ett matbord,men än så länge har vi bara tittat på nätet och man vill ju gärna se det "live" innan man bestämmer sig.

Jahapp dags att fortsätta fixa....matlådor står i tur på fixarlistan...

Idag har jag en tråkig dag :(

Söndag=fixardag....och eftersom Micke är sjuk så är det jag som fixar och det är skittråkigt plus att jag typ inte får så mycket gjort. Dessutom ligger stackars älskling mest bara tyst på sofan så jag har ingen att prata med heller efterson han inte orkar.... Bläääääää. Fast egentligen så är det ju inte så synd om mig utan det är ju faktiskt älskling det är synd om. Hoppas han mår bättre imorgon <3

Nu har jag i alla fall fått i mig lite mat och nu ska jag nog hänga upp de nya gardinerna i vardagsrummet.

Puss

Lite vårshopping :)

Har hittat lite nytt till våren. Ska ju till Italien snart med jobbet och då vill man ju ha lite snyggt att ha på sig :-)

Äntligen vår

Soliga dagar som ger mig energi, vänner som gör mig glad, jobb som är roligt, min älskling som är den bästa och min finaste familj och släkt....dagarna fylls med mycket bra just nu. Känner mig nästan äckligt bortskämd som har det så bra.

Igår var det solning och kaffemys med Cecci. Idag tvättade jag och Irene våra bilar, sen träffade vi Elin på stan....vi fikade och shoppade lite. Sen hämtade jag ett paket på posten med roliga kläder efter det blev det träning. Sen har jag bara njuuuuutit av att slappa i soffan framför tv´n. Nu fattas det bara att min älskling ska komme hem från jobbet för att dagen ska bli helt perfekt. Vi jobbar om varandra nu så han sover när jag åker till jobbet.....sen håller jag mig vaken tills han kommer hem så jag får säga go natt innan jag lägger mig....och sen går jag och sover. Ja vi sliter ju inte ut varandra i a f ;)

Åhhhh nu kom han hem :)

Puss

:)

Har bara haft en sååååå skön dag med mig själv efter jobbet. Jag följde Fannys råd att ta tid för mig själv och nu har jag laddat batterierna igen. Har egentligen inte gjort nåt särskilt, men nåt av det bästa jag vet är att vräka på musik i öronen och "stänga av" omvärlden och bara njuuuuta och det gjorde jag idag efter jobbet. Gav mig ut på promenad i 2,5 timmar....gick till affären....till morfar och lämnade lite hembakat.....hem och lämnade frukten jag köpt....till syrran och lämnade film som jag lånat....och så till sist hem igen. Massa musik var det och högt :)  Sen slappade jag en timme innan jag svettades 1,5 timme på cykeln samtidigt som jag tittade på tv :) En skön egen dag...

Puss

Fixardag

Idag ska det fixas. Träna, städa, fixa matlådor, handla, tvätta och så kanske hälsa på morfar. Micke ska åka till Örebro för att lämna Lille A. Jag hämtade honom i fredags så idag blir jag den som fixar hemma istället...man måste nästan dela upp det så för att man ska hinna allt. I alla fall varannan helg då vi åker tur och retur till Örebro 2 gånger....det är ändå ca 10 timmar som försvinner i att bara åka de helgerna...

Helgen har faktiskt känts lång. Har hunnit hälsa på Syss med familj, haft både fre och lördagsmys med älskling o Lille A och igår kom Irene, Raquel och Anton hit. Det blev fika med hembakta muffins (kanske inte det mest avancerade bakverket, men förvirrad värdinna som jag är glömde jag handla fikabröd) ja just hade lite ballerina kladdkaka hemma också (obs! som doppades i kaffet....hihi eller hur Irene. Nu är dessa kakor för alltid tvugna att doppas!!!!) På kvällen fixade jag goooood mat som uppskattades massor här hemma :)

Nu sitter jag här med en kopp kaffe och laddar för allt fix o trix....kanske blir de enda lugna minuterna idag...

Puss

Gamla låtar...

...som jag aldrig tröttnar på





















Oj oj det finns ju hur många som helst....men det här är i alla fall några :)

Hoppas ni har en riktigt bra fredag :)

Puss

Sen middag idag.... Riktigt trött

0-35795a2b25dff0493373b565bc5fe3eb.png

Sen middag idag.... Riktigt trött efter jobbet så jag somnade ett par timmar... Men nu är det bara göra det bästa av kvällstimmarna :-) Snart hemmagjord pizza sen titta på efterlyst medans jag svettas på cykeln :-)


Det blev en bra dag :)

Dagen på jobbet gick fort och det var jobblunch idag så vi fick lax från Moas.....Gott :) Jag är nöjd plus att jag slapp göra en ny matlåda till imorrn....sweet :) Efter jobbet åkte jag och solade en snabbis. Sen kom Irene hem hit. Hon e ett riktigt söto och vi hade en mysig date med fika, promenad och en massa prat. kvällen bestod av TV och träning.

Nu e det dags för mig att soooooooova. Puss

Skitnatt....

....med ca 2 timmars sömn....om man nu kan kalla det sömn. Drömde typ 3 olika mardrömmar, om inte mer :( Så jäkla konstigt med dessa drömmar, var kommer de ifrån? Dessutom var jag supertrött när jag la mig igår så jag förstår inte varför jag inte kunde sova hela natten? Ja, ja det är i alla fall inget att göra åt saken nu. Min älsklign gjorde i alla fall så jag fick den bästa starten på dagen. Han hade laddat kaffebryggaren och skrivit en go lapp.....dessutom lagade han maten (storkok cilli con carne) igår OCH fixade i ordning min matlåda tills idag....han är verkligen världens bästa <3 (Jag städade huset igår så det var inte så jag bara var lat och gjorde ingenting...hihi)

Idag fyller Beckis och lilla Astrid. Hurra hurra hurra! Vi var där på barnkalas igår....vi ska fira Beckis lite längre fram. Som vanligt hade Beckis fixat massor med gott fika bröd och Astrid och Nova-Li var supersöta........som sagt, som vanligt ;)

Nä nu måste jag sätta fart så jag kommer i tid till jobbet. Ska bli spännande att se om jag orkar träna ikväll......måste verkligen göra det. Har inte tränat ordentligt på 3 dagar och det har ju blivit en del påskgodis under påxkhelgen.....så ikväll måste jag, har bara inte hunnit i helgen för det har varit så mkt.

Hoppas ni får en bra dag. Puss

Påskmys

Idag ska vi åka till mamma och pappa. Det blir vi, D, Syss, Fredrik, Bella och Lovisa. Myyyyys! Gott att få äta mammas mat, det blir porterstek.....mmmmmm....

Det är några timmar kvar tills vi ska åka. Jag ska ta mig ut en sväng i solen hade jag tänkt, måste ju passa på att njuta de sista dagarna. De ringde fårn jobbet häromdagen så jag börjar nu på tisdag istället för nästa måndag. Det ska bli kul att köra igång, nu får jag dessutom några dagar på "min" avdelning innan jag börjar på planeringen. Jag är så himla glad att jag hamnade på Skolfoto 2008. Även fast det många gånger kan vara mycket slit och övertid så är det alltid kul och man tröttnar aldrig, det händer alltid nåt nytt. Så jag ser fram emot att lära mig planeringsavdelningen på jobbet, det kommer bli en utmaning som kan bli rätt tuff men jag tror ändå det kommer gå bra :) Sen ser jag självklart fram emot Italien-resan med jobbet i slutet av april. Ska bli mycket skoj!!!!!!!

Nä nu måste jag sätta fart så jag hinner ut en sväng.

Puss

Igår var det fest...

...och idag har det varit ganska segt. Vi var ett gäng som var på OT´s för att fira Lasse som fyllt år. Riktigt kul var det :) Senare så ville alla gå till Rockbaren....alla utom jag, så jag letade upp Micke och hans kusin på Tellus. Jag var inte där så länge och tur var väl det hihi då skulle man nog varit ännu tröttare än vad man är.... Kul var det i alla fall att träffa alla igår och kul var det att gå ut. Har inte varit på krogen på sjuuuuukt länge så det var verkligen dags :)

Idag var vi även bjudna på påskfest hos Simone och Thomas, men vi hoppade tyvärr över fest ikväll. Jag känner att jag inte orkar 2 dagar i rad.....men det är synd brukar alltid ha roligt på deras fester.

Nu ska jag och älskling hyra film....blir inte så mycket mer än så idag ;)

Puss

Solen skiner :)

Är vaken alldeles för tidigt, men det gör inget. Antagligen är vi utsövda här hemma eftersom vi vaknade utan väckarklocka :) Solen skiner massor och jag känner att det kommer bli en superbra dag!!!!

Igår var en fixardag....handla....tvätta....sola....fixa....osv Jag skulle även ha färgat håret igår, men det blev inte så, så det gör jag nog idag istället. Funderar på om jag kanske skulle köpt nån annan hårfärg...köpte "den gamla vanliga" och jag är egentligen sugen på nåt nytt. Det får helt enkelt bli en annan färg nästa gång. Firade även in påsken med lite bubbel igår. Mycket gott måste jag säga, det tipset tackar jag Sandra för :) (Sandra och jag hade förövrigt en galet rolig dag på stan häromdan....man kunde nästan trott att vi smuttat på bubblet redan då )

23c7f0f1ff3d4a200b32316265d2e76a.png

 

Snart ska älskling iväg på Elmia-mässan. Jag tänker slappa en stund till innan jag tar mig en liten solning. Tänkte kanske åka förbi syrran plus familj oxå och lämna lite "påskägg".....kanske blir det en sväng till morfar oxå, vi får se. Det som i alla fall ska göras idag är träning och hårfärgning och sen ikväll ska jag iväg och fira Lasse som fyllt år. Hoppas solen håller sig framme heeeeeela dagen så den sista snön försvinner :)

Hoppas ni får en bra dag. Glad påsk!

 

Puss

 


Nu har vi satt upp väggordet...

-24e387e21a3d4e02789265f2471a7d7.png

 

...jag köpte på confetti härom dan och även ljushållaren vi fick av Bella o Lovisa, syss och Fredrik på alla hjärtansdag :-) det är en riktigt dålig bild, men skit samma :-) Vi har inte gula väggar i hallen även om det ser ut så ;-)