Nu har vi matat änderna :-)

dsc01364 (MMS)

Nu har vi matat änderna :-)


Den här lilla fina smidiga kameran fick ja...

dsc01350 (MMS)

Den här lilla fina smidiga kameran fick jag av älskling idag :-)


Fina små plopp :-)

dsc01348 (MMS)

Fina små plopp :-)


Nu är det dags för fest med jobbet... Man ...

dsc01343 (MMS)

Nu är det dags för fest med jobbet... Man ska va klädd som det årtiondet man är född. Vet inte om jag fick till det riktigt men det ska vara 70-tal :-)


Verkligen supergod efterrätt, fläderblomsp...

dsc01339 (MMS)

Verkligen supergod efterrätt, fläderblomspannacotta. Rekommenderas! Laxen jag åt var också jättegod. Alla var nöjda med maten, servicen och kvällen. Hur mysigt som helst och D var nöjd och glad.


Sitter på Crazy cow med en espresso. Vi fi...

dsc01338 (MMS)

Sitter på Crazy cow med en espresso. Vi firar fina D som fyller 101 år!! Snart kommer efterrätten :-)


Är på Bellas dansuppvisning. Hon är så duk...

dsc01330 (MMS)

Är på Bellas dansuppvisning. Hon är så duktig!


Matbrödet till julafton är färdigt :-) igå...

dsc01328 (MMS)

Matbrödet till julafton är färdigt :-) igår bakade jag grovt bröd och idag ljust :-) Känner mig riktigt huslig ;-)


Lördag...

...och såååå skönt med helg :) Tittar på någon julfilm på tv och försöker komma igång, men känner samtidigt ingen stress över att jag måste göra något idag. Igår blev det som sagt lite julgodis gjort, bakade även matbröd så nu är det faktiskt inte så många måsten innan jul kvar :) Ska hitta julklapp till fina morfar, göra knäck och så fick jag ett nytt recept på matbröd från mamma idag som jag tänkte testa sen är allt klart. Sen kan jag bara njuuuuuta av den mysiga julen <3 Har nog aldrig varit ute i så här god tid med allt förut, men det känns verkligen riktigt skönt.

Passade även på att ta en ordentlg sovmorgon idag, gick inte upp förrän efter 11 och sedan dess har jag legat i soffan. Jag är en riktig slappis, men det gör inget. Nä nu ska jag fortsätta slöa...ses :)

Snart klar för denna gång... Sen är det ba...

dsc01324 (MMS)

Snart klar för denna gång... Sen är det bara knäcken kvar, men det får nog bli en annan dag, tror jag...


Julgodis på gång

dsc01322 (MMS)

Julgodis på gång


Oplanerad mysig eftermiddag/kväll :)

Dagen kändes lång på jobbet och jag trodde det skulle bli som alla andra dagar efter jobbet, dvs hem till soffan. Men så blev det inte :) Micke hörde av sig och sa att han tänkte klippa sig efter jobbet och det var ju ingen dum idé så jag klippte mig också. När vi gjort det åkte vi en sväng till Gumsbacken för att titta på julklappar till lille A på leksaksaffären där....blev lite tittande på saker till bebisen också :) Efter det blev det mat på Fazana. Gott! Sen åkte Micke på hockey och jag åkte hem för en skön tv-kväll i soffan under täcket. Mycket bra kväll!

De blev ganska stora :-)

dsc01319 (MMS)

De blev ganska stora :-)


Den här låten...

...lyssnade jag mycket på när jag träffade Micke <3 . Hittade den på mobilen idag och blev lite nostalgisk...

<3
Är och tvättar bilen...eller rättare sagt,...

dsc01313 (MMS)

Är och tvättar bilen...eller rättare sagt, Micke tvättar bilen och jag tittar på...jag skottade ju faktiskt igår. Nån måtta får det va med aktiviteter ;-)


Rensning....

...i tankarna. Snart ska jag börja rensa här hemma för att verkligen ordentligt gå igenom vad vi behöver och inte behöver. Måste ju ha plats för alla saker till bebis sen. Planen är att försöka sälja det mesta på typ Tradera, men jag har ett skåp/vitrinskåp som jag ska sälja också och jag vet inte riktigt vart man ska sätta ut annons på möbler. Vad tror ni är bäst? Tradera? Blocket eller kanske tidningen? Eller någon annanstans, någon som vet?

Det är kallt och jag är trött...måste man ...

dsc01310 (MMS)

Det är kallt och jag är trött...måste man verkligen ut i kylan då?! Jag tror tyvärr svaret är ja. Vaknade innan 5 i morse och vred och vände på mig. Skulle vara så skönt att sova en hel natt. Tror inte jag gjort det sen i somras. Det är oftast inga problem att somna eftersom jag är så trött, men sen vaknar jag några gånger per natt och har svårt att somna om Sen när jag väl ska upp är jag hur trött som helst. Ja, ja nog om det. Irene var som sagt förbi igår. Hur mysigt som helst :-) hon kanske kommer idag oxå :-) Om jag inte är allt för sliten efter jobbet idag ska jag nog satsa på en sväng på stan för att handla julklappar. Jag är faktiskt nästan klar. Helt galet! Har nog aldrig varit så tidig med det. Nä nu måste jag åka. Kram kram


Mys! Irene kom med middag. Bakelser :-)

dsc01309 (MMS)

Mys! Irene kom med middag. Bakelser :-)


Tjockisen

dsc01302 (MMS)

Tjockisen


Inte för att man kanske ser vad det är, me...

dsc01308 (MMS)

Inte för att man kanske ser vad det är, men denna lilla krabat/ailen finns faktiskt, helt ofattbart, i min mage. Så nä jag e inte 'bara' tjock ;-)