Är det redan söndag?!?!

Hur gick det till? Vart tog den här veckan vägen? Kommer knappt igåg vad jag gjort. Skumt! Ändå så känner jag mig trött och sliten idag så nåt måste jag ju gjort ;)

Jorå massa skoj i veckan som varit :) Fika med Lisa...varit på jobbet...fika och promenad me Elin. Förresten när jag hade date med Elin så beklagade jag mig lite över att jag inte hade några roliga matidéer längre och jag som egentligen brukar tycka att det e kul att experimentera och laga god mat. Elin fick mig lite peppad igen eftersom hon berätta lite av vad hon lagat /tänkte laga så när jag kom hem så "fixade" jag till en 3-rätters och det blev riktigt gott. Inget flådigt egentligen men inte nåt vi brukar äta :)

Igår lekte jag Irene och Elin modeller :) Det va en upplevelse måste jag säga. Trots att jag var obekväm innan och kände att det skulle bli jobbigt att "posa" framför kameran så gick det ganska bra...dvs det va faktiskt inte så jobbigt. Fotograferna var duktiga på att instruera och visa hur man skulle göra så jag blev faktiskt rätt avslappnad ändå. Bilderna va roliga att se....eller eeehhh.....hihi ja inte alla förstås, jag ratade ganska många, eller kanske rättare sagt större delen av alla bilder men fick i alla fall med mig ett gäng med helt ok bilder :)

Igår var det fest hos Sandra. Hade gärna varit där med mina tjejer och haft en massa kul. Hörde rykten om att det skulle finnas skumpa och det e ju inte helt fel ;) hehe men istället för fest så var jag hemma aftersom vi har Arvid denna helg dessutom har vi varit barnvakt åt hans kusin som sovit över här så det har varit full rulle. Fast nu tror jag nästan att de har kört slut både på oss och sig själva ;) hihi De sitter som små ljus i soffan och tittar på barnkanalen. Trötta och tysta :) Hihi det tar på krafterna att busa runt. Nu ska jag snart börja med lunchen. Blir något så originellt som spagetthi oc köttfärssås :)

Puss

Nu har jag gjort...

...som "alla" andra (åtminstonde många) och varit modell för en dag...


Dimmigt, grått och blött. På väg t

65ba84de1d161b9b36a8d5b4eb4bf3ae.png

Dimmigt, grått och blött. På väg till Örebro för att hämta Arvid. Vägarna är helt snöfria :-)


Solig vinterpromenad till stan. Sk

1ca64a6764e9ef0fe614a8cfda17bbc5.png

Solig vinterpromenad till stan. Ska träffa Lisa-Lus för lunch :-)


Känner mig ledsen...

...över det som hänt på Madeira. Det klassas som katastrofområde och stora delar av ön är oframkomlig. Samtidigt är jag ju glad över att mina släktingar klarat sig och mår bra...men ändå känns det sorgset. Tänk alla som förlorat sina hem och de som skadat sig eller dött. Visserligen inte alls i samma stora skala som Haiti, men ändå... Nästa gång jag åker dit kommer inte mitt Madeira se ut som mitt Madeira längre... Känns konstigt och jag känner mig lite låg. Har tänkt mycket på farmor också. Hon finns ju inte längre men tänker väldigt mycket på henne...är orolig för att hennes grav är förstörd... Jag vet inte allt känns bara konstigt... Även fast jag är uppväxt här, har halva min släkt här och känner mig i stort helt svensk så känns Madeira så hemma på nåt sätt...men nu så är det inte som jag kommer ihåg det. Tur att det inte blev värre än det blev...


Det blev visst en spontan utemidda

1be60284d4e5ba96995da07924b39453.png

Det blev visst en spontan utemiddag på O'learys med älsklingen :-)


Hur kunde jag missa...

...att detta hänt?! Mitt Madeira.....förstört....katastrof.... :(...som tur är så mår alla mina nära o kära bra.......undrar hur det är vid farmors grav...såg en kyrkogård helt dränkt i vatten :(


Det är inte bara jag som använder

0-3e41e59431447e7533d8bb98f1427a3c.png

Det är inte bara jag som använder träningscykeln här hemma....


Härliga helg!

Vet egentligen inte varför det känns som det varit en heeeeeelt underbar helg. Har egentligen inte gjort så mycket fast ändå umgåtts. Har varit en avslappnad skön helg utan en massa måsten....det måste nog var det som gjort helgen så bra :)

Igår firade vi Mickes mamma. Vi fick goooooood mat och gott vin. Micke och hans pappa tittade på hockey och jag och hans mamma passade på att kolla roliga klipp på youtube ( tex
den här och den här) och efter det tittade vi på filmen "Marley och jag"Riktigt bra film...lite sorgligt på slutet bara och jag som är så blödig grina en del....

Idag har jag bakat muffins för Mia, Jimmy och Jacquline kommer och fikar kl 14. Man måste ju ha lite gott att bjuda på då :) De vill nog se sina bröllopsbilder oxå så jag ska försöka hinna klart innan de kommer....tror inte jag hinner klart men kan ju alltid försöka :)


(hihi nu smögbjöd jag på en bild innan de har sett dem....tror inte det gör nåt) De var så fina och jag tänker tillbaka på deras bröllop nästan varje dag. De var verkligen hur fina som helst och alla hade så himla kul...hoppas det var den bästa dagen i deras liv. Den dagen är nog i alla fall bland mina top 5 :)

Nähäpp nu tror jag att jag ska ta och väcka Micke med lite frukost på sängen, lite kaffe och en muffins kan ju inte va helt fel så här på "morgonkvisten" ( läs förmiddags snart eftermiddagskvisten)

Puss

Brukar vara pepp...

...på att träna och "jaga steg" men idag är det tungt, vill mest bara ta det lugnt. Vaknade tidigt och gick upp eftersom Micke satt på kaffe så det luktade i hela huset....blev så kaffesugen så så jag gick upp. Hade tänkt att köra min träning nu på morgonen så man slipper sen, men än så länge har jag bara kommit igenom halva träningen. Är inte så sugen på att gå ut i blåsten så det blir bara cykelträning idag. Känner att jag delar med mig av extrem intressant information ;)

Som sagt trodde jag i alla fall skulle vara klar med dagens träning idag så jag kunde koncentrera mig på att redigera bilderna från bröllopet, finns en del att fixa :)

Ikväll ska vi till Mickes föräldrar och fira hans mamma som har fyllt år :)

Puss

Idag skulle jag...

...egentligen åkt hem till en jobbarkompis i Vrena på lite mat och vin, men eftersom de varnade för snöstorm ställde vi in. De ville ju inte att man ska va ute på vägarna om man inte måste......nu undrar jag bara vart tog snöstormen vägen?!

 

Dagen har istället fyllts med 1 timmes tränningscykel, promenad och 30 min skottning... När det var klart kom syss plus familj hit på hemmagjord pizza, lite vin och os-hockey :) Myspys! Tur att de bor så nära så man kan umgås trots snöstormsvarning....

5253484be5d250aebaeea826ee97c625.png

 

Mmmmm....Hemmagjord pizza, bara osten som saknas här....

 


Hmm...

...vad är det som är på G....magsjuka? Hoppas inte jag tänker bort det och tar en promenad till stan för en fika. Sen känns det säkert bra igen :)

Jag tänker: Frisk! Frisk! Frisk! Frisk! Frisk! Frisk! Frisk! Frisk! Frisk! Frisk! Frisk!Frisk!Frisk!Frisk!Frisk!Frisk!Frisk!Frisk!
Frisk!Frisk!Frisk!Frisk!Frisk!Frisk!Frisk!Frisk!Frisk!Frisk!Frisk!Frisk!Frisk!Frisk!Frisk!Frisk!Frisk!Frisk!Frisk!Frisk!Frisk!Frisk!
Frisk!Frisk!Frisk!Frisk!Frisk!Frisk!Frisk!Frisk!Frisk!Frisk!Frisk!Frisk!Frisk!Frisk!Frisk!Frisk!Frisk!Frisk!Frisk!Frisk!Frisk!Frisk!Frisk!Frisk!Frisk! Frisk!Frisk!Frisk!Frisk!Frisk!Frisk!Frisk!Frisk!Frisk!Frisk!Frisk!Frisk!Frisk!Frisk!Frisk!

Känner mig redan mkt bättre :)

Puss

Man måste verkligen ta det lugnt p

0-3fd91adf7cdeac0913063e5c5e34e608.png

Man måste verkligen ta det lugnt på vägarna nu, vi har suttit i i bilkö i nästan en timme pga olycka på E4 men nu rullar vi igen.


under construction...

....vet inte riktigt hur det kommer se ut här, vet bara att det kommer bli lite nytt :)

Massa steg blir det...

Just nu har vi en stegtävling med jobbet. Rätt kul faktiskt, min tävlingsinstinkt gör mig rätt så peppad :) För att klara vårat mål som är ca 70 mil 80 dagar ska man gå ca 10 000 steg per dag. Igår gick jag drygt 22800 *stolt* Micke och jag gick härifrån Harg till Rosvalla, spelade en timmes bowling och sen gick vi hem igen....puh är faktiskt lite öm i gångmusklerna idag så det blir nog inte lika många steg idag :)

Snart ska jag till Oxelösund en sväng och hälsa på D. Hos D blir det lite kaffe innan jag tar en promenad (måste ju få ihop stegen) till mamma och pappa på vägen hem från Okle blir det en sväng förbi morfar :) Kommer bli mycket familjemys idag...bara syss+familj som saknas, kanske får hälsa på dem oxå så är dagen familjefulländad :)

Jag har suttit hela förmiddagen och gått igenom/redigerat bilder från bröllopet. Det tar lååååååång tid, men är kul :) Har gått igenom ca 1/3, vill försöka vara klar med bilderna när Mia och Jimmy kommer hem frn sin bröllopsresa på torsdag.

Nähäpp dags & dra! Puss!!!

Bowlar med Micke, Mattis och Anton

0-44089131470f4e46d6c926721078bc0c.png

Bowlar med Micke, Mattis och Anton :-)


Mia + Jimmy

Bröllopet i lördags var helt underbart fint och festen var sjuuuuuukt kul :) Alla var så fina och glada och Mia och Jimmy bara lyste!!! Jag har massor med bra bilder från lördagen men har bara valt ut några få eftersom jag vill att brudparet ska få alla bilder först innan jag visar alla.

Bröllopet började på dagen då själva vigselcermonin ägde rum i rådhuset. Därefter så hade brudparet en lunch med sina närmaste. Festen började kl 19.

Vi var en lagom liten skara, 24 personer, som firade brudparet. Det var sånger, skratt, lekar, skratt, paket, skratt, mat, skratt, bröllopstårta, skratt.... Ja mycket skratt var det. Tack Mia och Jimmy för att vi fick fira denna dag med er och tack alla andra som gjorde kvällen till den roliga och mysiga fest.

Puss


idag är jag på bröllop :-)

0-6ea50490ac7b86f0397430e75d4d1e38.png

idag är jag på bröllop :-)


Idag kom älskling hem med blommor

73a1830ef1bb3ad1b0f68e6361226b45.png

Idag kom älskling hem med blommor till mig :-)


Utvilad?!

Det är så härligt när man vaknar utvilad efter att sovit lugnt och skönt. Jag menar....klart man är pigg och fräsch när lille A´s mardrömmar började ca kl 1, inte heller blir man tröttare av att han inte kan somna om och att han ligger i vår säng och pratar...pratar....pratar... Självklart blir man bara glad när man var 5:e minut får frågan "Är det morgon nu?" Det bästa med allt är att frågan ibland varieras så det inte blir så enformigt.... "Är det morgon snart?" "Tror du det är långt kvar tills det är morgon?" "Hur många timmar är det kvar tills det är morgon?" Jag uppskattar verkligen Lillskruttens försök till att göra mina nätter mer omväxlande, jag menar vem vill bara sova?! Det konstigaste med allt är att hur trött man än är och hur jobbigt det än kan vara så är det såååå värt det. Jag har sån tur som får vara med i Lillskruttens liv...

Hoppas ni får en riktigt bra dag!

Puss

Lite torsdagssnacks :-)

30eca3d92e930e7d02d477fb7158dde2.png

Lite torsdagssnacks :-)


Lunchdags

Nu ska jag sätta mig i bilen och träffa en jobbarkompis för lunch. Vi ska äta på Moas...så himla gott där :) Efter lunchen blir det till att handla, sola och förhoppningsvis en promenad också.

Vi ses...Kram

Mimmi och Tyson myser i soffan, Mi

0-398a1711dea7692efda6cdae8bb4a072.png

Mimmi och Tyson myser i soffan, Micke sitter framför datorn och jag ska lägga mig och sova. Ska bli så skönt :-) Hade en shopingdag med Irene i Norrköping idag. Köpte en klänning som jag antagligen ska ha på bröllopet på lördag :-) Efter Norpan blev det en sväng till morfar innan jag åkte hem och däckade helt slut på soffan. Det här varit en riktigt bra dag som avslutades med mys med älskling. Spelade lite yatzy och jag vann :-) ....hihi hela tiden! Go natt alla fina. Puss


Helgen...

...har varit riktigt lugn. Har faktiskt varit riktigt skönta att bara vara helt utan planer. I fredags skjutsade vi hem Arvid så vi var inte hemma förrän 20.30. Vi fastnade framför tv´n när vi kom hem.

I lördags tog vi en ordentlig sovmorgon. Enda gången jag va utanför dörren var när vi var och handlade. Passade på att "investera" i en soada streamer och lite filmer. På kvällen tittade jag på melodifestivalen och sen efter det blev det filmkväll. Söndagen blev också lugn. Solade, var och åt grekiskt och så var vi en sväng hos Syss och Fredrik och tog en kaffe....sen blev det film.....igen :)

Vi har faktiskt fixat lite här hemma också. Har fått upp en hylla i vardagsrummet och satt upp insynsskydd i köksfönstret. Vi har så stora fönster i köket och ingen persienn heller så tror det blev bra nu när man inte ser in lika mycket i alla fall :) Alla behöver ju inte se när jag knatar ner rufsig på morgonen för att sätta på kaffe :)

Nä nu ska jag ta på mig skorna och ge mig ut på en promenad i det härliga vädret :) Ska till stan och träffa Sandra :)


Nu är vi och äter Grekiskt. Dolmad

0-238088b40f7494b29436797eb43cb4d1.png

Nu är vi och äter Grekiskt. Dolmades till mig och Souvlaki till Micke. Mums!


Vilket härligt väder :-)

3055e6f3809483de6c1e1ae8f2bdbbfb.png

Vilket härligt väder :-)


Hemmagjord pizza till lunch :-)

4cdc81fdbcd0e47f2b3389558f624775.png

Hemmagjord pizza till lunch :-)


Igår fick vi en gullig present av

62abafb1e28cfa085e00948640c212eb.png

 

Igår fick vi en gullig present av söta goa Irene :-) Det var supergoda kakor. Hur gott som helst....eller som hennes syster en gång sa om julskum...försvinnande goda ;-)

(oj...blev visst en rätt suddig bild)


Januari har varit sjukt bra

Det här är bara lite av allt bra som har varit och bara några av mina bästa, min kära familj fastnar inte alltid på kort tyvärr...eller rättare sagt vill inte riktigt fastna på kort ;)

Full fart på Busfabriken :-)

0f3645435dc35171e89336b00f6f1e4f.png

Full fart på Busfabriken :-)


På väg till Busfabriken :-)

0-4efa18a6581e8d21f64457fa10032761.png

På väg till Busfabriken :-)