Längtar...

...till imorgon kl 16.00 <3

Mycket gnäll från mig nu...

...men det här är riktigt trist!!!! Blir stressad av att ligga här sjuk. Jag som skulle hinna så mycket den här helgen, men istället så har jag i stort sett blivit ett med soffan som jag legat i sedan i torsdags eftermiddag. Inte orkade jag mig ut idag heller och inte mår jag bättre, så det lutar åt att bli hemma imorgon med...arrrggggghhhhh :( Skitkonstig "förkylning". Har typ "bara" haft ont i huvudet, feber, ont i kroppen och varit helt slut...men inte varit snorig alls?! men att kropp och huvud värker är grymt jobbigt. Micke har också legat sjuk sedan i onsdags så vi är rätt ynkliga här hemma...peppar inte direkt upp varandra.

Ja...ja, thats life. Finns ju saker som är värre.


God morgon. Den här helgen har ägnats åt ...

dsc01301 (MMS)

God morgon. Den här helgen har ägnats åt sömn. Har försökt sova bort feber och huvudvärk. Tyvärr har jag inte lyckats så bra. Vaknade nyss...med huvudvärk :-S Tror jag ska ge mig ut en sväng i snöovädret idag för att få lite luft och se om det blir bättre :-) Har kommit massor med snö nu ju...


Hemma...

...och däckad. Missar jobbfesten ikväll :( Inte så snorig men täppt, trött, huvudvärk och feber. Blir film och soffan som gäller idag.

Fick en plötslig lust att planera

...planera resor, planera jul, planera julklappar, planera inredning, planera rensning planera, planera,planera....drömma, drömma, dröma :)

Lille A är rastlös...aktiveras med muffins...

dsc01297 (MMS)

Lille A är rastlös...aktiveras med muffinsbak :-)


Det var väl det jag visste...

...läs ;)

Sovmorgon är helt klart överskattat. Varfö...

dsc01296 (MMS)

Sovmorgon är helt klart överskattat. Varför sova en lördagsmorgon när man kan vakna kl 6?! :-S


I natt jag drömde...

...något som inte alls kändes bra. Läskigt när man sen vaknar på morgonen och allt känns så verkligt. Det var verkligen ingen bra dröm :-S Sist jag drömde nåt liknande var för flera år redan...men det värsta då var att det blev som jag drömde. Sanndröm? Den här gången tror jag ju i och för sig inte att det finns en chans att det blir på, men drömmen kändes ändå så äckligt verklig. Nej tillbaka till verkligheten :-) Snart styr jag mot jobbet. Ska lära mig nya arbetsuppgifter idag. Hoppas hjärnan fungerar bara efter en natt med dålig sömn och konstiga drömmar ;-) Ser i alla fall lite ljusare ut ute än igår så jag tror minsann det kan bli en rätt skaplig dag :-)

Måste verkligen varit trött...

...i morse. Skrev ju osammanhängande och alldeles galet :-P men det gör inget ;-) Dagen idag kunde varit bättre. Försöker hitta nåt skoj som motiverar mig, känner mig i behov av pepp. Tror det mesta beror på att det är mörkt och grått ute så med lite sol vänder det nog. :-) I morgon blir nog en bättre dag!

Frukosten är uppäten... regnet öser ner ut...

dsc01295 (MMS)

Frukosten är uppäten... regnet öser ner utanför fönstret och jag har knappt fått sova nåt i natt. Känns som det kan bli en seg natt. Vred när vände mig hela natten. Öm i hela kroppen. Ont i ryggen. Ont i nacken. Kan inte ligga på magen... Nu börjas det... Hade gärna dragit täcket över huvudet idag och gått upp imorgon istället. Får jag det?


Bra vecka

Den här veckan har varit/är en bra vecka. I lördags var det ju halloweenfest hos Mattis och Raquel. Full rulle med 9 barn, 14 "vuxna", fiskedam, knytis med massa god mat, filmquiz och musikquiz. Såååå mysigt att alla kunde komma. I söndags åkte vi en sväng till Vingåkers outlet. Visserligen blev det inte särskilt bra shopping för min del men Micke hitta en snygg jacka.

Måndag och tisdag var lugna dagar med lite fix hemma, film och soffan (förutom jobb förstås). Idag var vi som sagt och bowlade, passade på att äta där också. Visserligen vann jag inte men skit samma för det va skoj ändå :) Imorgon blir det fikamys med Irene. Stackarn har ju varit sjuk hur länge som helst och jag har saknat henne massor.

På fredag blir det antagligen skräck i 3D (igen) på Heron. Denna gång ska vi se Saw....creepy...men kul :) Mattis kanske ska med också. Sen på lördag ska vi, Cecci och Timo till Sofie och Hellström på middag....som sagt bra vecka, bara massa kul. Känns lite som man börjar få livet tillbaka efter att han grävt ner sig i en massa jobb hela hösten ;) Är lugnare på jobbet så orken börjar ju liksom komma tillbaka igen :)

Wiiihoooo se you :)

Micke föreslog bowling idag :-) så först m...

dsc01284 (MMS)

Micke föreslog bowling idag :-) så först mat sen vinna ;-)


Jag vet inte riktigt vad jag e men nog kän...

dsc01279 (MMS)

Jag vet inte riktigt vad jag e men nog känner jag mig lite läskig