Spelas just nu i min bil

dsc01271 (MMS)

Spelas just nu i min bil


..och den fjärde :-)

dsc01270 (MMS)

..och den fjärde :-)


Tre av fyra

dsc01269 (MMS)

Tre av fyra


Det blir så fint :-)

dsc01267 (MMS)

Det blir så fint :-)


Jag bara älskar måndagar!!! *ironi så det skriker om det

Har ju inget fungerande kök just nu så måste köpa hem mat om man ska bli mätt på något här hemma. Hörde av mig till Micke för att fråga om jag skulle köpa hem även til G som hjälper oss med köket. Närå det behöver jag inte... Ringer och beställer grekiskt som jag har längtat efter hur länge som helst. Ska vara klart på 10 minuter. Åker dit, ska gå in då meddelar Micke att jag visst ska köpa med mig till G. Härligt underbart, jag älskar ju att vänta när jag är trött och bara vill hem så det var ju bara beställa en rätt till....och vänta i 10 min....till.

Åker hem och upptäcker att min bil inte får plats på uppfarten eftersom det redan står 2 bilar där....eller? Vi brukar ju få plats med 3 bilar och min bil är ju så liten så jag borde ju få plats. Jag rattar på och tror jag ska komma in...och kör på en sten, men vad gör väl det, en liten stor repa på kofångaren har väl aldrig någon dött av. Skit samma, possitiv som jag är skakade jag av mig det fort satte mig i soffan för att njuta av mina dolmades med pommes. Öppnar matlådan och har fått ris..... Visserligen kanske det är bra med ris, men om man inte var en lika glad skit som jag så skulle man kanske tycka att det vore roligt att få det man beställde plus att det kan vara något överskattat med ris när det finns ris även i dolmadesarna...men som sagt bara om man inte är en glad skit som jag....hmprf

Nu är alla plattor på plats. Nu ska det to...

dsc01263 (MMS)

Nu är alla plattor på plats. Nu ska det torka, sen fogas och så tvättas av :-)


Kan bli en slö dag idag

Jag har bänkat mig framför tv´n. Flängde runt en del igår så det känns som det är helt ok att inte göra nåt idag. Dessutom är det ju faktiskt bara en massa regn ute.

Igår startade operation nytt köksgolv här hos oss. Eller det började egentligen tidigare i veckan med upprivet parkettgolv. Trots att huset är byggt 2007 hade vi redan fått en fuktskada i trägolvet i köket :( Vilket även fler av våra grannar fått. Vårat försäkringsbolag tyckte att det var byggarna som skulle stå för detta....HSB som sett till att detta blivit byggt tyckte däremot att det inte var något de kunde göra... Vilket skit, vi får ta tag i och försöka få dem att stå "till svars" för detta eftersom det är fler som råkat ut för det. Däremot ville vi inte ha en ännu större skada så vi tyckte det var dags att göra nåt åt det och nu blir det alltså klinkers i köket. Jag har väl inte gjort så mycket förutom att koka kaffe och hämta mat...men snyggt blir det :) Medan det byggdes golv här hemma var jag på stan och shoppade present åt Lovisa som fyllde 10 igår. Efter det hann jag med en fika hos Beckis innan jag styrde hemåt med lunch åt grabbarna. På eftermiddagen var det familytime när vi firade fina Lovisa <3

Idag har jag som sagt inte gjort många knop. Har nätshoppat lite kläder, musik och julklappar....annars mest slappat. Du läste rätt...julklappar....bara 2 månader kvar på pricken idag :)


Tror det kommer bli bra :-)

dsc00254 (MMS)

Tror det kommer bli bra :-)


Kors i taket...

...idag gjorde vi faktiskt något :)

Efter en slö morgon styrde vi mot Huddinge för att hälsa på Anna och Lasse. Första gången vi hälsade på sen de flyttade och de bodde riktigt mysigt. Efteråt åkte vi till "metropolen" Alby. Där passade vi på att kika på lite klinkers till köksgolvet. Hittade ett riktigt snyggt så vi får se om det är det som får pryda golvet eller om vi hittar något annat. Tog en matbit (läs hamburgare) på deras fejk mc donalds också... Det stod att det var mc donalds men jag tvivlar ganska starkt på att det var det. Jag försökte beställa en QP meny, men fick till svar att " Tyvärr har vi inte det här" Har inte alla donkens det?!?!?!? Jag fick snällt nöja mig med en big mac....funkade ju faktiskt det med ;)

När vi kom ill Nypan igen hälsade vi på en snabbis hos syss + familj. Närvi kom hem bänkade vi oss i soffan för lite filmmaraton. Är på 3:e filmen nu. En Stephen King film....nästan 4 timmar lång... tror "nästan" jag kommer skippa slutet. Orkar nog inte hålla ögonen öppna så länge.

Pöss å hej


Jo...så att eeee....

...jag har ju inte så mycket att skriva om nu för tiden när jag mest jobbar och är trött och tråkig. Men jag e inte bitter!!!!! Eller? :P

Jag tog mig i alla fall i kragen och ryckte upp mig lite efter jobbet. Åkte ner på stan och tog en fika med mamma och pappa. Efter det hälsade jag på morfar. Mysigt att träffa dem <3 har ju inte blivit så ofta på sista tiden.

När jag kom hem föll jag ihop i soffan en stund innan jag bestämde mig för att skämma bort Micke med lite hemmagjord pizza. Han har ju skämt bort mig hela veckan när han lagat massor med god mat :)

Känner mig sugen på att ge mig ut och resa. Har inte varit utomlands sen maj...eller var det april? Ja skit samma alldeles för länge sen i alla fall. Skulle vilja ge mig iväg på en 2 veckors resa någonstans, men nu är det ju full rulle på jobbet så det är svårt att komma iväg. Fast en weekend någonstans skulle funka aldeles utmärkt....behöver ju inte vara 2 veckor, bara man kommer iväg :) Jaja drömma går ju, får väl se när jag kommer iväg...

Ses :)


orkar verkligen inte...

...va så här trött hela tiden. Orkar ju ingenting. Snälla energin....KOM TILLBAKA!!!!!!

Skön lördag. Den började lite lagom lugnt ...

dsc01249 (MMS)

Skön lördag. Den började lite lagom lugnt med morgonmys med lille A, latade oss i soffan och tittade på Ronja Rövardotter. Åkte en sväng och handlade innan vi styrde mot bergshammar till Mia, Jimmy, William och Jaqline. Fick en massa gott fika och en fin present :-) Beckis, Nova-Li, Astrid och Irene va oxå där. Sen åkte vi och lämnade lille A hos farfar och farmor, han ville sova över där. När vi kom hem blev det middag och filmen Snabba cash. Nu tittar älskling på hockey och jag ligger i soffan med en skvallertidning. Sweet :-)


Jag gillar verkligen inte...

...måndagar

Fick en present igår :-) av Cecci och Timo...

dsc01245 (MMS)

Fick en present igår :-) av Cecci och Timo. Te, choklad och kolor :-) Det va en riktigt mysig kväll igår. Sofie och Hellström var här oxå. Maten blev faktiskt supergod. Gjorde fläskfilépasta och till efterrätt vaniljglass med hemmagjord blåbärsås. Det var en liten utmaning för det skulle vara laktosfritt så jag kunde inte göra som jag brukar med de produkter jag brukar, men jag lyckades :-) Vi har även bokat in 2 till middagsdater under hösten hemma hos de andra. Mys. Vi brukar ha rätt svårt att få ihop dagar att ses, men nu är det spikat :-) Det är härligt väder ute. Är lite sugen på att ge mig ut att fotografera...men jag får se vad som händer idag. Har ganska nyligen gått upp :-)


Hmmm....

verkar inte fungera att mmsblogga....och jag som precis gjorde ett låååångt mmsinlägg :(