Jag älskar mitt jobb, men...

...det har varit rätt många tuffa veckor nu med övertid, problem som dyker upp och måste lösas och en hel del stress. Så idag har jag ingen lust...vill inte, orkar inte. Vill lägga mig och sova igen och sova massor ända till måndag och ta nya tag då, men det går ju inte tyvärr. Jag vet att det kommer kännas bättre när jag kommer dit idag, men just nu tar det emot. Jag är sååå trött. Fast allt löser sig det är bara att ladda för nästa vecka och hoppas att den blir bättre :-)

Släcker sänglampan och säger god natt. Upp...

dsc01244 (MMS)

Släcker sänglampan och säger god natt. Upp och hoppa 5.30 imorgon igen....snart e det fredag ;-)


På väg till Heron city med älskling. Vi sk...

dsc01241 (MMS)

På väg till Heron city med älskling. Vi ska äta lite gott och sen gå på Resident evil - afterlife i 3D :-) Ska bli riktigt skoj. Hoppas alla ni oxå får en mysig söndag.


Snart blir det ugnspannkaka :-)

dsc01236 (MMS)

Snart blir det ugnspannkaka :-)


Hemlisen va...

...en överraskningsfest för fina pappa som fyllde jämt :-) med familj och hans vänner från stockholm. Hur mysigt som helst och han blev skitglad. Han hade verkligen ingen aning om vad vi styrt upp :-)

Ett "litet" uppbehåll...

...har det varit här på bloggen. Vet egentligen inte varför, men det har varit en hel del på sista tiden och jag har varit väldigt trött. Jobbat över mycket och förkylningen höll i sig länge. Men man ska inte klaga :) Det mesta är ju faktiskt bra och det har varit en hel del skoj på sista tiden med kräftskiva, fika med familj osv. Ska iväg och fixa en hemlig grej idag också som ska bli riktigt skoj. Kan berätta mer om det imorgon när allt är klart :)

Längtade efter sovmorgon....men ändå vaknade jag innan sju i morse, men det är väl så det är när man börjar bli gammal :P hehe jag låg och drog mig i sängen en stund men halv 8 gav jag upp och slängde mig i soffan framför tv´n istället.

Hoppas ni får en riiiiiiktigt bra dag.

Pöss

Avslutade kvällen med te, scones och lite ...

dsc01224 (MMS)

Avslutade kvällen med te, scones och lite tv. Mår mycket bättre men är så fruktansvärt trött så kroppen har nog inte återhämtat sig helt. Sov bort det mesta av dagen idag också. Lika bra att passa på :-) hela den här veckan börjar jag kl 7 på jobbet så det blir tidiga mornar, men det betyder oxå att jag slutar tidigare :-)


Blä blä blä! Bara tråkiga blogginlägg de s...

dsc01222 (MMS)

Blä blä blä! Bara tråkiga blogginlägg de senaste dagarna. Så blir det även idag. Ligger på soffan och drar täcket över huvudet för 4:e dagen i rad.


Trycker i mig c-vitaminer i alla former. O...

dsc01220 (MMS)

Trycker i mig c-vitaminer i alla former. Orkar verkligen inte va sjuk längre.


:-(

dsc01217 (MMS)

:-(