Utflykt

Idag packade vi in barnen i bilen och tog en tur till Tropicariet :)


Syskonen...

...myser och busar mest hela tiden :)


Bakat lite...

...nu på morgonen :)


Kaffe med barndomsvännen...

...Raquel och hennes familj blev det idag. Oj!!! Lät verkligen som jag är typ 100 år....kanske inte riktigt....än ;) men vi har faktiskt känner varandra i 28 år?!?!?! Helt sjukt ju!!!! Har verkligen hunnit umgåtts med många av mina vänner sista tiden. Njuter och fyller på med massor av energi :) Gillart!! Kvällen avslutades med Word feud kamp med Micke och lite prosecco :)


Mycket effektiv :)

Idag blev det både städat och målat i hallen. Skönt!!! Hann dessutom med lite filmmys med storebror och lillasyster :)


Effektiv?

Nja, lite iaf. Emilia tjatar på mig och vill ut, men jag måste hemmafixa lite innan vi gör något. Jag har tvättat, diskat, dammsugit och sånt där tråkigt som man måste göra ibland :( Idag kommer storebror också så då är de skönt om allt är klart innan så man slipper hålla på med tråk när han kommer.


Lekdate...

...för Emilia och Rocky och för mig och Elin blev det idag. En liten picknickfika blev det oxå :) När jag kom hem var de nya sofforna på plats. Vi har lite nya planer som vi ska fixa med här hemma. Har börjat att måla i hallen men det är inte klart än. Vi måste måla när Emilia sover så det går inte så fort ;)


Lovefilm.se = mysiga sommarfilmkvällar

Passa på att gå in på lovefilm.se och ha chans att prova deras tjänster i 30 dagar!!!! Jag är Buzzador och har förmånen att prova olika tjänster och produkter och även dela med mig till vänner och bekanta. I gengäld berättar jag vad jag och de jag har haft kontakt med tycker om produkterna. Tidigare har vi provat med att få hem både film och spel. Denna gång får vi hem 2 filmer per gång. Jag och Micke tycker det är huuuuur smidigt och bra som helst!!! Vi har bestämt oss att fortsätta med det även efter vår gratis prövotid :) Så ta chansen nu!!! Gå in på lovefilm.se och testa!!!


Planfri...

...dag idag. Undrar vad jag och mitt lilla hjärta ska hitta på. Micke är i Stockholm, så bara jag och Emilia idag. Hemmafix eller fly alla måsten....det är frågan...


Dagen idag...

...bara försvann, gick fort. Hade besök av Emilias bonuskusin :)


Sol, moln, regn, sol, moln...

...regn. Konstigt sommarväder vi har!! Förmiddagen spenderades i alla fall i solen på baksidan. Emilia lekte för fullt medan jag och Micke rensade och fixade i trädgården. Efter det åkte jag och Emilia till Svalsta där Beckis, Mia och Raquel hade ordnat med födelsedagsfika till mig och Irene. Fina presenter fick vi också. På kvällen startade projekt 'måla hall' här hemma. Har bara gjort en väg än så länge men tror det kan bli riktigt bra :) Just nu ploppar massor med hemmafix idéer upp. Hoppas det blir fint när det blir klart. På fredag får vi våra 'nya' soffor oxå :D


Bortskämd...

...av Sandra. Igår var en riktigt bra dag. Jag och Irene blev ordentligt bortskämda av Sandra eftersom vi fyllt år. Massa god mat, gott att dricka och sååååå många goda skratt. Kanondag!!!!


Lata dagar


Sommar, sol...

...och gofika. Njuter av de lediga dagarna. Idag åkte jag och Emilia till mamma och pappa. Vi satt ute och fikade och spelade kort, riktigt mysigt. Efter det mötte vi upp Micke och så hälsade vi på farfar och farmor en sväng också. Avslutade kvällen med film


Ååååååå :)

Äntligen!!!!! Nu funkar bloggappen :)


Någon som vill prova???

Som jag berättat tidigare här på min blogg så är jag en Buzzador. Det ger mig förmånen att prova olika produkter och även låta vänner och bekanta prova olika produkter. I gengäld berättar man vad man tycker om produkten.
 
Nu har jag turen att testa Nestlés nan 3 juniormjölk. Det är berikat med både vitaminer, mineraler, järn och omega 3, mm.  Dessutom är det mindre salt och proteiner än i vanlig komjölk.
 
Jag har låtit Emilia dricka nan 3 kall och hon gillar den. Hon har oftast fått den till en måltid. Jag tycker det är ett bra komplement som ger chansen att variera dryck till Emilia, dessutom kan man vara säker på att det är ett nyttigt alternativ.
 
Är det någon som vill testa?!? av er till mig för jag har prover att dela ut och jag är nyfiken på vad ditt barn tycker om nan 3.
 
Vill ni läsa mer så gå till http://www.nestlebarnmat.se/Var-Barnmat/Vara-produkter/juniormjolk/nan-3-drickfardig-12-manader-500ml/