Gillar inte...

....att bloggappen inte funkar :(

Men för övrigt så är det mesta bra :) Sol idag och jag har haft ett par grymt bra dagar. Mys med familj och vänner :) Sommar!!!!!

Konstigt...

...vad snabbt man vänjer sig. Började ju nyss jobba, i början på maj, men känns ändå som om jag jobbat hur länge som helst. Bara 2 veckor kvar innan det är dags för att bli arbetslös igen :( sen kör jobbet igång i höst igen. Önskar att det kunde bli mer än säsongsanställningar på jobbet så jag slapp gå arbetslös emellanåt...vill ju jobba...

Ja, ja..det löser sig väl nån gång...

Idag kom i alla fall Micke och Emilia på lunchen. Vi gick till aktersnurran och åt lite innan det var dags att jobba igen. Mysigt!


Finkläder och spontanbesök av Storebror

Igår kom storebror Arvid hit :) Emilia är överlycklig <3 Däremot ville han inte följa med oss på festligheter utan ville vara med farfar. Så där fick han vara medan vi andra firade duktiga Elin som pluggat klart till mäklare. Vi var i äppellunden bredvid Blommenhof. Jättemysigt ställe. Det bjöds på god buffé, dryck och smaskig kladdkaka till kaffet. Det var tipspromend som Mickes mamma vann :) Vi blev inte kvar så sent , skulle ju hämta hem Arvid för lite lördagsmys. Men vad kul det är att få klä upp sig och känna sig lite fin ibland :)


Idag blev det lite shopping

Har inte shoppat kläder till mig själv på hur länge som helst, men idag blev det 2 klänningar och en kofta...och så blev det skor till Emilia :)


Usch och blä

Vaknade av en massa konstiga drömmar och nu ligger jag här klarvaken med en klump i magen :( Kommer ju vara aptrött på jobbet imorgon :(


Bara brudar

Idag hade jag en heeeeel eftermiddag med mina fina tjejer. Vi började med att leka av oss lite på Boda Borg innan vi åkte hem till Raquel. Hon bjöd på massa god mat och efterrätt. Massa mys och massa prat. Bra dag!!