En helg med storebror


Borde väl sova lite...

...efter en lång dag med både jobb och after work på tres tapas med god mat, trevligt sällskap och ett...eller kanske två glas vin :) men här ligger jag i sängen, trött som tusan men kan inte somna.

Dagen började lite för sent eftersom jag inte riktigt fattade vad som hände när kl ringde, men efter lite stress och ett antal klädbyten på en viss liten tjej då hon lyckades blöta ner sig både en och två gånger, kom vi iväg till förskola och jobb.

Det är mycket på jobbet nu. Högsäsong och full rulle. Jag gillart ;) visst man är ju konstant trött och utan energi.... Men det är det värt ;) Är ju bara under en kort period. Dessutom tar säsongen slut tidigt för mig i år då jag ska börja nytt jobb om några veckor. Både roligt och lite sorgligt....men nya utmaningar är ju aldrig fel, även om man trivs med 'nuet'.

Nähä nu ska jag göra ett nytt försök att sova. Nattinatt


Rockys 1-årskalas


Helt klart en ny favorit!!!


Me and my baby


Stackars lilla...

...sötsnurpan. Idag kom hon hem från dagis med ett tydligt bitmärke på armen :( Hoppas det inte händer igen...och hoppas hon inte 'lärde sig' nu att man kan bitas..

Annars är det mest spännande som hände idag en arbetsintervju. Det kändes som det gick bra, får se vad de ringer och säger sen.

Nä, nu är det dags att sova. Nattinatt


Jobbar mest hela tiden...

...känns det som, men jag tycker ju liksom det e kul. Synd bara att man inte hinner träffa och umgås med alla.

Har varit mycket firande iaf på sista tiden. Bella har fyllt, pappa har fyllt, mickes bror har fyllt, Anton har fyllt och nästa vecka blir det 1års kalas för Rocky. Mycket kalasande :) mys!!!


Inte ofta nu...

...som jag skriver här. Inte heller ofta nu för tiden som jag får sova :( ....blir så less :(

Kl är 2 och jag har varit vaken 2 timmar. Emilia vägrar sova. Om 4 timmar ska jag upp och vara pigg och glad och orka jobba och Emilia ska orka dagis. Det hade väl kanske gått an om det bara var någon enstaka natt, men det är i stort sett jämt. Bara bita ihop...