Nu är det dags igen...

...för dagisbaciller och vab-dagar. Idag ringde dagis när jag var på väg från jobbet för de hade en hängig Emilia med rinniga ögon. Hjärtat såg inte alls pigg ut när jag hämtade henne och tyvärr blev det värre under kvällen :(

När jag hämtat henne åkte vi raka vägen till Apoteket för att köpa handsprit. Sen frågade Emilia om vi kunde gå till affären och köpa ballonger. Kunde ju inte motstå stackars Sötisen idag, så sagt och gjort. Vi gick till affären för att skämma bort henne lite. Det blev ballonger, en ny målarbok och en pippiplånbok :)

Håller tummarna att hon piggat på sig till imorgon. Mitt lilla hjärta <3


Helt slut..

...efter en vaken natt med lillskruttan <3 Hon har varit hysteriskt ledsen med öronont :( Så natten var tung...alvedonen hjälpte inte jättemycket, men till slut lugnade det sig. Hon somnade i soffan ca 4. Jag hade lite koll några timmar till men vid halv sju tiden imorse la vi oss i sängen. 9.30 tyckte Emilia att det var dags att gå upp.

Som tur är verkar hon inte ha ont i örat idag. Hon säger att hon inte har det i alla fall.. Blir nog dock en väldigt slö dag idag...

Haft en filmmorgon i soffan. Sammys äventyr är en favorit :)


Älskar att skratta!!

...vem gör inte det ;) Igår hade vi goa Irene och Nicklas här. Emilia var överlycklig...och jag och Micke med. Vi grillade, kollade på film, spelade tv-spel och skrattade massor!! Precis vad man behöver efter en trött vecka på jobbet :)


Vissa dagar...

...är bättre än andra. Idag var inte en sån dag.

Hatar känslan av att inte räcka till! Vill så mycket men ibland får man inse att man inte är mer än människa. Som tur är blir det ju en ny dag imorgon. Då ska jag vara mitt bättre jag igen. Glad och uppåt för det har jag bestämt :)

Emilia har skaffat kille på dagis. De brukar tydligen kramas och gosa och när fröknarna frågar om de också kan få en kram så säger hon blankt NEJ!! Hihi sötungen!! Känns himla bra att hon hittat en gosig kompis <3 hon är ju go och kramig så det är mysigt att hon hittat någon där att gosa och leka med.

Nu är det tack och god natt!!


Nytt försök...

...att hålla liv i bloggen ;)

Sommaren gick fort och inte bloggade jag.. Och nu är vardagen här igen. Sova, lämna på dagis, jobba, hämta på dagis äta, sova och om igen. Vill så gärna vara pigg i veckorna och orka mer, men efter jobbet är jag helt slut och längtar mest efter att mysa ner mig i soffan med Emilia. Mitt allt!!!! Hennes leende och kramar gör mig lyckligast i världen!!! Tänk att någon så liten ändå är så stor på något sätt <3

Sommaren bestod utav en hel del 'måsten'. Njöt i och för sig en vecka på Vibäck och så var vi iväg till Gröna Lund och till Kolmården. Hoppas på att kunna komma iväg på någon resa under hösten, men det beror lite på om vi kan få ledigt och så... Skulle vara så skönt och ligga vid en pool och bara njuta :)