Dagarna flyter på...

...och det fortsätter med bra dagar. Det enda negativa är som vanligt att jag önskade att jag hade mer tid med nära och kära.

Spenderade dagen idag i Okle. Jag och Emilia firade först mamma eftersom det är morsdag imorgon och efter det hälsade vi på D. Mysigt!!

När vi kom hem blev det grillat med min fina familj <3 Storebror är här den här helgen och Lillasyster är så nöjd <3


Mycket mysigt...

...på en och samma dag :)

Emilia vaknade i och för sig alldeles för tidigt igår men förutom det var det en riktigt bra dag. Vi bakade, pärlade, åkte till syrran, Fredrik och barnen och fikade och tittade på deras båt som vi kanske ska ta över :) Sen blev det till att handla så vi skulle ha allt inför kvällens grillning.

Hellström och Bella kom och tittade på hockeyn och grillade. Vi vann!!! Nöjd sambo och nöjda barn. Barnen hade superkul och det var full rulle.


Försöker njuta...

...av allt roligt och mysigt som är nu när sommaren är på gång. Men just nu överskuggas det av att någon jag hade nära inte finns längre.. Saknar <3

Tur jag har min lilla solstråle som alltid får mig att le <3 Stor har hon blivit också...2 år...helt galet!!


Helgen går så snabbt...

...redan söndag. Igår blev det mycket mys med syster och barn medan våra 'karlar' var på hockey-VM. Vi handlade, fikade, grillade och bara va.. Mamma och pappa kom och grillade också. Jättemysigt!


Det blev ingen eld...

...igår på Valborg tyvärr. De satans bacillerna kom tillbaka i förrgår. Tog mig med igenom arbetsdagen igår med 38,5 feber...det gick, men när jag kom hem däckade jag helt. Vaknade med lite feber idag och har haft ordentligt med magknip. Men som tur är har det blivit bättre under dagen och nu är iaf febern borta :)

Synd att det inte blev någon eld igår. Hade ju tänkt att Emilia skulle få se sin första majbrasa. Men vi har passat på att njuta idag istället. Kunde ju inte låta bacillerna hindra mig från att gå ut denna härliga dag ;) Det blev lite trädgårdsfix, lek och promenad vid ån. Älskar verkligen att vara ute!!!!