Dagarna går så himla fort

Snart har den här veckan gått och vad har jag fått gjort? Hmmm....jag vet inte riktigt...Har hängt lite på arbetsförmedlingen eftersom jag slutade i fredags. Har kommit på en rätt bra idé hur jag ska marknadsföra mig på byråerna...men det e lite hemligt, än så länge iaf. Förutom det så har jag faktiskt hunnit träffa mina vänner en hel del. Det tycker jag om :) Beckis, Astrid, Sandra, Elin, Irene och Mia...Raquel träffa jag en snabbis när hon kom o prata en stund när vi satt o fika.

Idag har jag varit i Okle hos mamma o pappa. Det va riktigt länge sen jag va där så det va mysigt. Jag o mamma hjälpte D o I med lite grejer oxå....de stackarna ligger båda två hemma i lunginflammation :( Så det va skönt o va där o prata lite och se hur de hade det. Tror det pigga upp lite att vi kom, hoppas det. När jag åkte från Okle så passade jag på att handla, slänga återvinning (kors i taket....återvinningen hade börjat med en aktion för att ta över min bil, men så långt fick det ju inte gå) och spola av bilen. Tyvärr så missade jag tippens stägningstid idag me så det ligger lite skräp i bilen, men det e snart oxå borta. När jag kom hem insåg jag att jag nog måste spola o tvätta av bilen ett antal gånger till innan den skiner o e glad.

Nu håller jag på att tvätta. Tänkte jag skulle slippa det i helgen. Ska ju till Barcelona på måndag så tänkte fixa lite packning så man slipper slösa tid på det lördag o söndag. Tänkte att jag kanske skulle ta och träffa Sandra o Sandra ikväll...men det börjar luta åt en fixarkväll här hemma....vi får se...

Kram

har våren kommit nu? Vågar man hoppas på det?

DSC00331.JPG
har våren kommit nu? Vågar man hoppas på det?

It's a sign...eller vad tror du? :-)

DSC00330.JPG
It's a sign...eller vad tror du? :-)

examen!


Helgen har verkligen varit kanon

I fredags var det som sagt examen. Åt lunch med klassen på Tzaziki...kolan bjöd. Tack :) Efter det åkte jag och Anna hem till mig. Slängde på oss mysbyxor, la oss i soffan o drack varsit glas vin. Gott!!! Mamma, pappa, syran o barnen kom förbi med en examenspresent. Det va en dataväska. Det behöver jag verkligen och den var fin...men tyckte inte riktigt om det randiga fodret inuti så jag ska se om den finns med annat foder....annars skitbra. Efter ett tag kom även Elin och Irene förbi och gratta med blommor. Tack :) De va jättefina. Lite senare dök Linda upp, vi gjorde oss iordning och sen bar det iväg till Sofie och Johan. Vilken superrolig kväll!!!  Alla va på kanonhumör och det var många som var där. Riktigt trevligt. (Det kommer bilder snart) Vid halvtolv tiden stack vi iväg till Birgers där vi dansa typ hela kvällen. Sedan blev det en kort efterfest här hemma innan vi somna djupt :)

På lördagen var vi rätt slitna och låg kvar och slappa riktigtlänge innan vi pallrade oss upp för att äta frukost (Anna och Linda sov här) Tittade på tv och tog det lugnt tills de åkte hem. Sen åkte jag till Beckis. Där fick jag goooood mat. Var där i tills kl va typ 20 sen åkte jag hem o hade tv-kväll.

Sovmorgon imorse, sen följde jag med Lasse som skulle till Kvantum o handla...vi gick dit och va riktigt hurtiga. Efteråt tog vi en kaffe på Mekka. Efter det tog jag ännu en promenad bort till Mia, Beckis o Astrid va oxå där. Nu på kvällen va jag hurtig ännu en gång :) Mötte upp Beckis för att sola och tog Astrid medans hon skulle ligga i solariet. Va ute o gick en halvtimme men när jag kom tillbaka hade inte Beckis fått nåt solarium än...så då tog jag med Astrid på ännu en halvtimmes prommenad.....hoppas man har fått bort lite av allt onyttigt man åt i helgen ;)

En riktigt bra helg!!! :)

Puss o kram

firar examen med Anna o lite vin, ikväll blir det fest :-)

DSC00329.JPG
firar examen med Anna o lite vin, ikväll blir det fest :-)

Jag gav upp...

...städningen alltså. Bestämde mig för att jag skulle njuta så här sista kvällen innan examen så det blev ett glas vin i soffan med  skvallertidning och bra tv :) Jag e nöjd!!! Förutom att jag måst upp o damsuga imorgon bitti...men what the heck, det kan det vara värt.

Många tankar som snurrar inför morgondagen...examen...vad händer sen? Morgodagen består i alla fall av först betygsutdelning i skolan, sen lunch på Tzaziki....sen fest. Och nu ska det verkligen firas...jag e ju KLAR!!!!! Linda o Anna ska sova här oxå så de kan va med på kvällen så det blir säkert en hel del fniss o tjejsnack halva.....eller hela natten. Kul :)

Kram kram

Jag hatar verkligen o städa

Just nu känns det inte som jag kommer nånstans i städningen...känns som jag bara flyttar runt saker i lägenheten från en plats till en annan :( Ååååhhh jag vill bara vara klaaaaar!!!! Sen kom jag på att jag faktiskt måste blogga....för det e ju viktigare ;)

Igår hade vi ju tjejmys hos Elin med Tacos, kaffe o kakor. Som vanligt e det mysigt när vi hinner ses allihopa på en gång så där, blir ju inte allt för ofta tyvärr. Den enda som saknades va Raquel, men hon kan säkert nästa gång...hoppas...



Nu ska jag försöka städa igen...måste hinna hämta ett paket på posten som kom idag. Har ingen aning vad det e...jag har inte beställt nåt...vad jag vet...

Kram


imorgon=städdag

Så här ser det ut hos mig ibland när jag "städar"...

image1127

oups...

...nu har jag suttit uppe alldeles för länge igen. Tur att jag inte måste gå upp tidigt.

Efter skolan idag träffade jag Syster yster och barnen på Huldas för en kaffe. Kul att se dem igen, va såååå himla länge sen och jag har saknat dem massor. De har varit sjuka om och om igen och jag har haft fullt upp så det har inte riktigt blivit av....men idag blev det :)

Åkte hem en stund och började jobba med visitkortet, men det tog inte lång stund innan Sandra ringde. Så vi möttes upp och gick o käka pizza (oups...inte riktigt min nyttigaste vecka det här) satt på kebab house o snacka ett tag, sen åkte vi hem till Sandra o drack kaffe. Mys pys :) Väl hemma igen försökte jag mig på visitkortet igen...men det blev en hel del prat i telefon och på msn oxå...men till slut blev jag i alla fall klar....tror jag...eller nu e det iväg skickat för tryck i alla fall.....hmm...har inte känt mig överdrivet kreativ idag kan jag inte påstå...men det får duga...

Imorgon ska det hinnas med en hel del...Träffa Sandra på dagen, gå promenad med Emma, fika med Lasse och sen tjejmys med Tacos hos Elin.....a just, så ska jag handla till tacosen oxå. Hmmm...tidsoptimist vadå? Hoppas jag hinner allt....dessutom hade jag tänkt att sitta med portfolion och ansökningar oxå. Jaja...bara trevligt när det händer en massa saker.....men just nu ska det inte hända så mkt mer än att jag ska ta mig till sängen o somna. Börjar faktiskt bli himla trött nu.

Puss Puss

Den här ska jag ha på visitkortet

image1126

Bilden blev inte så tydlig här på webben...men man ser lite iaf

html-kod, fniss och trötthet

oj oj oj ..undrar när jag kommer bli morgonpigg igen. Kanske när jag börjar sova på nätterna...eller jag vet inte. Sov alldeses för länge så det slutade med att jag fick ta bilen till skolan för att hinna, inte bra. Väl här så visade sig att alla va ungefär lika trötta som jag. Lennart försökte sig på en genomgång med oss, försökte sig dessutom på sina dåliga skämt....vad gjorde vi...ja vi skratta mest o va trötta, men vi hängde nog inte med så mycket. Jag, Clara och Sven har suttit och knackat lite kod och försökt få till uppgiften och det funka till slut...weeeeeiiii. Nu sitter jag och väntar på att de ska komma tillbaka från AG´s så vi kan äta lite lunch.

Hmm..vad göra tills dess!?!? Antagligen surfa...surfa och så surfa lite.

Idag e sista riktiga skoldagen. Skönt!!! Behöver lite ledigt känner jag. Ska sätta mig och slita ordentligt med portfolion nu och ansökningar. Har ju självklart redan sökt några jobb men nu kan man verkligen anstränga sig och få ut massor med ansökningar. Ska göra ett visitkort oxå, ett nytt som ska tryckas så jag slipper ha det gamla. Där står det om utbildningen på och en mailadress som försvinner i augusti...så nej nu blir det nytt och fräscht.

Ett annat projekt jag ska börja med nu är lägenheten. Som det är nu har den fått lida mycket eftersom jag varit trött och inte orkat fixa massor. Men nu tänkte jag försöka få upp lite ny färg på väggarna i hallen och köket och kanske att jag dessutom får in köksgolvet som jag köpte för över 2 år sedan...bättre sent än aldrig. Sen längtar jag förståss till Barcelona!!!! Bara1,5 vecka kvar :)

Kram

Nattkludd

image1124

illustration till en skoluppgift

image1123

Jakten på vårrullar

Dagen i skolan va seeeeg. Det är ju kul att träffa klassisarna, men det va inte så många där och vi hade inte så överdrivet mycket att göra.....luften har liksom gått ur en och man e inte så engagerad...tyvärr. Imorgon ska vi ha frågestund...spännande ;)

Eftermiddagen tog jag det lugnt hemma och längtade efter vårrullar. På kvällen skulle jag och Sandra sticka till Elin och hämta vårrular på nya Thaistället. Väl där...så var det stängt :( Jaha tänkte vi...viåkte till thaivagnen ute vid Willys eftersom vi tänkte att den kanske hade öppet. Tji fick vi, stängt där oxå. Vi tänkte att då får det bli china istället och gav oss iväg till Chois garden på väster. STÄNGT!!! Trodde tillslut att vårrullegudarna övergett oss men vi gjorde ändå ett sista tappert försök och styrde mot thai/chinastället på öster. Weeeeiiiii det va öppet!!! Så tillslut blev det lite vårrullar o chinamat...men tyvärr inte lika goda som på nya Thaien....men, men det fick ju duga.

Kram

image1122bild thailandsfakta.se

Vilken skön helg :)

Efter skolan i fredags var vi ett gäng från klassen som gick ute med Janne på OT´s och drack lite öl. Det va sista gången vi hade honom i fredags....och kors i taket han blev lite rörd. Blev en riktigt trevlig avslutning på OT´s och vi var några tappra själar som blev kvar där till.....ca 20.00. Jag vet inte särskilt sent, men vi var ju där redan vid tretiden så... Passade på att lägga mig tidigt och sov hela 12 timmar!!!



På lördagen var jag utvilad och pigg och hjälpte Monica i butiken. Det va kul, va länge sen sist. Tyvärr var det ganska lugnt men då hinner man ju prata och dricka kaffe desto mera ;) Vi hann med 2 st varsina XL-latte från Sandys på 2,5 timme. Gott!!! Resten av lördagen var jag bara hemma. Tog en snabbis på stan bara.

Idag började jag dagen med att åka o hämta Irene för en solning...har blivit lite av en tradition på helgerna ;) Passade på att handla oxå när vi ändå va ute o åkte. Jag har verkligen bara haft det lugnt och skönt heeeela helgen. Tror jag behövde det. I eftermiddags var jag Irene och Emil på George och fika. Efter det har jag tittat på film och slappat i soffan. Som sagt....har inte gjort så mycket men det har varit grymt skönt!

Puss

Dröm våga lev älska satsa

image1115

image1116

image1117

surfar i skolan...

...och gör mest ingenting. Ska redovisa efter lunch...det blir nog bra...kanske. einte alls nöjd men efter 3,5 bråk med skrivare och diverse andra tekniska saker så gav jag upp...det får bli som det blir...tappade ju liksom sugen.

äh försökte lägga upp bilder på arbetet men det funka inte heller :( Bitter fi...n Carro i farten tror jag...hihi...näääää, känner mig inte så i alla fall. det e snart helg och jag längtar efter lite ledigt. Ska äta lunch på stan med några klassisar. sen blir det fika i eftermiddag eftesom sista lektionen med Janne. Sen får vi se vad som händer i helgen. Allt jag vet säkert är att jag ska hjälpa Monica i butiken imorgon. Ska bli kul, va ett tag sen sist. Längesen jag hade en så här obokad helg. Skönt :)

Kram Kram

Vill att ni vet hur mycket ni betyder för mig

Har så många omkring mig som betyder så oerhört mycket. Människor som finns i vått och tort. Vänner och familj som stöttar mig oavsett vad. Vänner som man träffar sällan och vänner man träffar ofta.  Jag vill att ni ska veta att jag är så glad att jag har er. Hoppas att ni får en helt underbar alla hjärtansdag....och att alla andra dagar också blir riktigt bra.

Puss och kram

image1110

Hihi...det blev som vi sa hos Irene i måndags...

...reklamen har blivit anmäld. Vill du se reklamfilmen så hittar du den i artikeln jag har länkat till. Ja vad tycker ni...är den rolig eller bara sexistisk??? Jag måste nog säga att lite humor måste man ha och att man inte ska ta allt på så stort allvar. Eller?

fotoupdate


Jag tog en paus...

...från bloggvärlden. Har inte varit helt kry...stackars mig...ont i huvudet och feber och har knappt orkat sitta framför en dator... eller gjort nåt annat för den delen...

Just nu nu sitter jag i skolan och blir lite smått irriterad på en som öser ut nån jävla synt techno musik på japansk/joguslaviska eller nåt....ja inte fan vet jag...kanske inte ens räknas som musik, men nåt jävla oljud kommer det i alla fall från hans dator....hmprf..

Annars så e det mesta ok. Hade jättekul i lördags på Mange schmidt. Vi förfestade hos Elin o Rasmus och sen drog vi till träffen. Sedan avslutade vi kvällen på Birgers. Jag looovar, bilder kommer snart... Sen har jag ju mest bara legat däckad och tyckt synd om mig själv de senaste dagarna...så inte mkt gjort.

Idag är solen framme o jag blir så glad av det, känner hur det värmer på ryggen från fönstret. Härligt :)

Kram kram

Det går i ett...

...mest hela tiden. Det var sista dagen på praktiken igår och det firade vi med lite långlunch. Först badminton som har blivit varje fredag nu, och sen blev det crepes o våffla på Surprice. Gick redan halv fyra och tog mig en snabbis på stan för att fylla upp roller förrådet (efter en mycket traumatisk upplevelse med en roller från kronhallen) Från och med nu är det alltid Claes Ohlssons som gäller för rollerköp...

Sen åkte jag direkt till Cecci. Vi drack kaffe o "hängde" i några timmar. Mysigt o bara sitta o prata. Sen på kvällen var jag o titta på handboll. Det va A-lags match o Nyköping vann.....wwweeeeiiii Efter det så var jag bara hemma o tog det lugnt...eller lugnt o lugnt. Grannen hade gärna fest...i MITT vardagsrum. Härliga låtar som Hansons mmmbop spelades glatt på högsta volym och blandades med någonslags country...Asså jag menar om de ändå kan ha fest kan de väl spela musik som e bra!!!!!! Satt i telefon i 2 timmar med Anna, hon e rolig hon o den gotländska dialekten gör det hela bara roligare....hon berättade bla om när hon hade varit och fikde....för alla oss fastlandsbor ska jag berätta att det betyder fikade...hihihi

Idag vaknade jag ganske tidigt....med en mör kropp som känns på gränsen till influensad....men skam den som ger sig. Reste på mig och tog mig upp för att sedan hämta Irene för en solning. Nu e jag hemma igen och funderar på om jag ska ta mig till stan eller bara vila så att jag e fit for fight för kvällen med Mange Schmidt.....hmmm....ja får se om det blir stan eller inte....

Kram

Lyssnade på en skiva med Robyn...

...och jag hade glömt hur grymma vissa låtar är. Här kommer texten till en...

Anytime you like
[ texten är från  
www.mp3lyrics.org/hps ]


It's like you're waiting
for me to start
There's no right moment
to break my heart
Boy, you can tell me
anytime you like

We could talk any
day of the week
I cry myself to
sleep in my pink
silk sheets
Boy, you can tell me
anytime you like x2

Under pressure
Alright
Under pressure
You and I
Under pressure
I was uptight
Under pressure, yeah

I keep quiet and
hope you forget
You know that kitchen
table, let's buy it
Boy, you can tell me
anytime you like
Anytime

If I was brave I
wouldn't keep my
mouth shut
I'm selfish, I don't
wanna give you up
Boy, you can tell me
anytime you like x2

Under pressure
Alright
Under pressure
You and I
Under pressure
Love is uptight
Under pressure
Yeah
Under pressure, yeah

Under pressure
Alright
Under pressure
You and I
Under pressure
This love is uptight
Under pressure
Yeah

Hey baby
How'you doing?
How was you day?
What'you do?
I said I love you
Yeah?
What'you thinking about? x2
Tell me what's on your mind
Won't you tell me
what's on your mind?
I love you so much

Boy, you can tell me
Boy, you can tell me
anytime you like

här sitter jag...

...med morgonkaffet sista dagen på praktiken. Känns riktigt konstigt faktiskt. Men vi ska ha en bra dag...spela badminton och sen äta goda crepes på Surprice.....såååå gott. Sen tror jag att jag ska gå tidigare i eftermiddag. Känns onödigt och sitta till 17 när jag inte kommer ha nåt att göra i eftermiddag. Fick en jättefin hög Orrefors-ljusstake igår när vi fika och har fått jättebra praktikbetyg och vi ska höras vidare om anställning...kanske det kan bli en projektanställning...time will tell.

image1091
Ljusstaken från Orrefors. Bild :
www.giftshop1234.com

Igår tänkte jag att jag äntligen skulle göra slag i saken och göra klart mitt slutarbete. Det skulle ju inte ta så lång tid tänkte jag......där tänkte jag helt fel!!!! Jag har nämligen tappat bort mitt skissblock där jag skissat upp hela arbetet!!!! Alltså jag måste ha städat bort det på något otroligt bra ställe.....men jag har ta mej fan letat preciiis överallt.....and nowhere to be found :(  Så jag fick helt enkelt börja från scratch igår kväll.....suck Som tur va så kom jag en bra bit ändå....hade ju ändå redan idén klar...

Jaha nähä...dags att göra nåt....Kram

Nedräkningen har börjat...

...2 veckor och 1 dag kvar tills jag e klar med utbildningen....läskigt... Vad händer sen då? Hoppas fortfarande på jobb här på praktiken, verkar inte helt kört utan de ser över möjligheterna. Sen blir det Barcelona i början av mars. Jag längtar så sjukt mycket. Vill vara där nu!!!! Sen har jag pratat lite med Carro T om att hälsa på henne när hon jobbar i Chile. Det skulle verkligen vara så grymt att få göra en resa dit. Men allt beror på om jag får jobb eller inte. Har jag inget jobb så åker jag...vad ska jag sitta här o ruttna bort för? Nä det vill jag inte göra...ruttna bort alltså. Och om jag får jobb så e ju det en helt ny upplevelse.....alltså inte att ha ett jobb...utan ett jobb i den branchen som jag verkligen vill va i :)  Som sagt vilket som så har jag en hel del att se fram emot....oavsett jobb eller inte...

Igår blev det "date" med Jennifer. Vi hamnade på puben med lite mat och nån öl. Tanken va att vi skulle se fotbollen...men det blev en masa prat i stället. Mysigt :) En riktigt lagom skön onsdagskväll. Sweet :)

Snart ska jag åka o köpa fika. Ska säga lite hej då här på praktikplatsen. Cheferna åker bort imorgon så det e sista dagen med dem idag....ska köpa nåt riktigt smarrigt :)

Om några dagar får jag träffa mina klassisar som jag inte sett på över 14 veckor....ska bli kul...här kommer lite bilder på dem :)


Idag är en sån där dag...

...känner mig mest tom faktiskt...

Tillbaka

Oj...vad har hänt sen sist.....eller rättare sagt vad har inte hänt sen sist.

Torsdagen bestod ju av Nyköpings idrottsgala med alla på praktiken. Det va riktigt trevligt och Lennie Norman va riktigt skoj. Fredagen var det badminton på lunchen igen......Christa (från skolan) va här o hälsa på oxå. Sen på kvällen var det tjejmyyyyyyys hos Irene. Sandra va hemma så vi passade på att ses allihopa. Vi beställde Thai i gamla Brioni. Såååå gott, men jag rekommenderar att man inte ska ha så bråttom när man handlar där....tar lite tid. Åt och umgicks med tjejerna hela kvällen sen ville Blondie ut så jag följde med henne en sväng. Det va inte så kul ute och jag va trött så jag och Blondies kompis Anna gick hem tidigare,

Lördagen passade jag på att sola ute i Gumsbacken med Irene....så skönt...man kände sig lite fräschare efteråt med lite färg på kinderna. Sen va jag, Anna, Lasse och Johan lite på stan. Lunchade på Sandys. Efter det var det bara att åka hem och göra sig iordning för då var det snart  dags för Anders fest. Trevliga människor och god mat :)

På söndagen gick jag ner och mötte Anna och Lasse på Citygrillen.....blev pizza till frukost.....oups. Sen fortsatte dagen i detta svullotecken. På kvällen var det dags för varma mackor, glass, popcorn och film hos Lasse....nästan mätt fortfarande. Kanske inte den nyttigaste dagen....men det va gott...

JA...det var det.....

OBS!!! Glömde säga att mitt absoluta favvoprogram började igår igen.... En annan del av Köping. Jag tycker de e helt grymma!!!!!!