Åh vad roligt!!!

Har fått inbjudan till nyårsfest.....bara en månad kvar på detta år, undrar vad det kommer hända för roliga och spännande saker nästa år?!


Blä!!

...för äckliga baciller :(


Rättvist?

Just nu ligger jag i soffan och vilar med lillhjärtat. Skönt med lite lugn en stund. Storhjärtat är med pappa och åker skridskor. Ibland är det svårt att vara 'rättvis' med sin tid till barnen. Emilia är ju så liten och behöver ju mycket närhet och passning och Arvid är ju här så sällan så då behöver han ju få lite extra tid och mys.....ibland känns det inte riktigt som man räcker till. Idag blev det i alla fall lite pyssel med A på förmiddagen, närmare bestämt julkortsverkstad :)


Idag tände vi första ljuset

Som tur var hade jag både Arvid och Emilia till sällskap i morse när första ljuset skulle tändas. Micke äter ju inte frukost men nu fick jag ju frukostmys med barnen istället :) Det blev varm choklad/kaffe och limpa med kokt ägg....och pepparkakor :)

Sedan fortsatte dagen på Busiz där vi träffade Anton, Jonte och Raquel. Arvid blev jätteglad.....lurade honom att han var tvungen att följa med att handla, men så åkte vi dit istället :) Emilia tyckte dock att bollhavet va lite läskigt. Efter ett tag kom även Irene, Mia, Jaqueline, whilliam och Leo dit. Efter det hämtade Micke Arvid för de skulle på hockey och jag och Emilia åkte och handlade julklappar. Mysig dag!


Aloe vera

Igår så fick Emilia vara med pappa några timmar medan jag åkte iväg och träffade några av mina tjejer. Det var en aloe Vera kväll där man fick prova massa olika ansiktsprodukter och göra ansiktsmask. Vi drack aloe vera och fick lyssna på massor med info. Tyckte det var intressant och mysigt. På Madeira vet jag att de använt aloe vera länge till det mesta. Det ska ju vara så nyttigt och bra till allt :) ja jag tror det är bra iaf så jag beställde ett lypsyl till mina vintertorra läppar och en all round gel som jag tänker använda till det mesta :) jag är nöjd :)


Snart advent

Det går verkligen galet fort!!!! Tiden alltså... Redan om 4 dagar är det första advent. Tycker tiden nu och fram till jul är så mysig med glögg och ljus och paketinslagning. Tyvärr är jag inte så tidig med julstöket som jag tänkt. Några få julklappar har inhandlats och adventsstakarna finns i fönstret, men jag hade gärna hunnit att baka lite lussekatter och gjort knäck också...men det hinner jag förhoppningsvis sen ändå :)


Vilken toppenkväll det var i lördags

Sandra hade planerat allt i minsta detalj. Hon bjöd på godaste maten, godast drinkarna, godaste after eighten godaste ALLT. Hon fixade verkligen allt, till och med smörj till min värkande nacke och huvud så lagom till vi kom till krogen var huvudvärken som bortblåst.

Verkligen bästa kvällen på länge med bästa tjejerna. Som tur är har jag inget bildbevis från kvällen ;)

Tack Sandra :)


Liten...

...börjar bli stor


Hade ju tänkt...

....att sova nu men 'alla' är visst inte lika trötta som mamma ;)


Tankad med tankar...

...om framtiden. Tankarna gäller jobb. Har ju faktiskt inget fast jobb att gå tillbaka till och på skolfoto är det ju bara säsong. Det känns trist eftersom jag trivs så bra där....men det börjar kännas ohållbart att bara jobba säsong så jag har börjat hålla ögonen öppna för andra jobb.....tyvärr :( Emilia börjar bli så stor så jag skulle kunna tänka mig att börja jobba i vår och då skulle Micke ha en chans att va pappaledig, men som det är nu har han gett sina dagar till mig eftersom jag inte har nåt jobb i vår (som det ser ut nu) Det är klart det är mysigt att vara hemma med Emilia men jag tycker det är synd om Micke missar den chansen pga mig. Det är så mycket värt att få vara med henne varje dag och se allt som händer.....och jag tycker han också borde få göra det. Dessutom skulle ju Emilia äääääääälska att 'hänga med' pappa lite och slippa titta på mamma dag ut och dag in ;)

Ja vi får se hur det blir men många tankar snurrar...

Förövrigt så har min stora tjej både blivit 6 månader, haft namnsdag OCH åkt kundvagn 'på riktigt' för första gången de senaste dagarna.....hon är så stor...

På lördag är det dags för feeeeest!!! Sandra har varit duktig och fixat festen med tjejerna. Har faktiskt varit ganska otaggad på party men de senaste dagarna (typ idag) har jag kännt att gamla partypinglan Carro börjar göra sig påmind ;) ska bli galet intressant att se om den här gamla trötta småbarnsmorsan kommer ihåg hur man går på krogen....?!?!


Lugnt och skönt

Oftast så flängs det hit och dit och helgerna och veckorna är fyllda med vänner, släkt och massor med roliga och mysiga saker.....men inte denna helg. Det är viktigt att dra i handbromsen ibland och bara ta det lugnt. Den här helgen bestämde vi att hoppa i mysbyxorna på fredagen och dem stannar på tills på måndag :)


Skulle vilja skriva om något roligt...

... Men vi är mest bara sjuka här verkar det som :( tråk

Däremot firade vi ju fina Sandra idag med tårta på Birgers, det var riktigt mysigt....och gott :)