....och nu har även jag åkt på det....

....en andra gång. Så nu är både jag och Emilia sänkta här hemma. Tråk! Tråk! Tråk!

Nä vi pratar om något annat.

Skulle vilja få förslag på nya, goda, enkla vardagsrätter. Man fastnar så lätt i samma spår och lagar samma mat om och om igen. Förresten har jag ett tips om man gör korv stroganoff.... Tärna ner lite äpplen det blir verkligen hur gott som helst.

Annars är det rätt lugnt här hemma. Börjar vänja mig vid hösten och mörkret och börjar till och med tycka det är lite mysigt. Varva ner, tända ljus, krypa ner under en filt på soffan och titta på film...
....och snart är det jul 


Jag är verkligen helnöjd...

...med Lovefilm.se (hmmmm går inte att länka just nu men jag har lagt till det i länklistan också) Jag är något som kallas Buzzador. När man är buzzador så har man chans att prova olika produkter och "buzza" produkter till människor runt omkring. Dvs ge dem en chans att prova och så berättar jag om produkten. Efter en viss tid rapporterar jag tillbaka uppfattningen om produkten. Verkligen Kanon och skitskoj. Bara säga till mig om du vill bli Buzzador :) ....åter till Lovefilm.se. Jag har nu haft chans att prova Lovefilm.se som jag verkligen har fastnat för. Jag och Micke är ju lite filmtokiga och det här är ett riktigt enkelt sätt att hyra film.....och tv-spel. Det finns olika möjligheter antingen får man hem en film och ett spel eller 2 filmer. Vi har valt ett av varje. Du gör en lista på deras hemsida med filmer och spel du vill ha hem och sen dimper det ner i brevlådan. SNABBT!!!! När man är klar med det stoppar man det i ett portofrittkuvert och skickar...sen kommer nytt från listan. Vi är verkligen supernöjda med detta och jag har även gett chansen till några fler att gratis prova detta under 2 månader. Är du intresserad så hojta till så får du en kod av mig. Rekommenderar verkligen detta. Ju snabbare du är på att titta/använda spelen och skicka tillbaka desto fler hinner du få hem under en månad. Testa!!! Ses snart igen :)

Snorigt här....igen....suck

Lillskrutt ligger nerbäddad i soffan och jag borde egentligen sätta fart med städning... Men eftersom det inte blev mycket sömn i natt så är jag lite seg.

Emilia hann bara vara frisk 2 veckor innan snoret och hostan kom igen. Hon vaknade 5 i morse o hade panik eftersom hon inte kunde andas genom näsan.

Jag har ändå försökt få lite gjort idag, var iväg och handla och passade på att slänga återvinning och ge mina gamla kläder till bättre behövande... Appropå kläderna...Hahaha man hittar mycket galet när man rensar. Vem kunde tro att jag haft ett par lila skinnimmitationbyxor i typ....gummi?!?! Micke höll på att garva ihjäl sig när han såg dem. Jag kunde faktiskt inte slänga dem utan fortsätter spara dem....man kanske ska på maskerad någongång :)

Nähäpp....fortsätta städa...


Äntligen!!!

Som jag har längtat, men idag äntligen fick jag träffa fina lilla Rocky. Tyvärr glömde jag att ta kort men kika gärna in på hans mammas blogg :)

Förutom trevligt fika med tjejerna så har jag påbörjat "projekt förrådsrensning" idag. Så mycket skit man samlar på sig....men nu ska det bort!!! Ska försöka organisera upp det lite så man hittar där inne sen också :)

Ses snart igen....förhoppningsvis ;)

Underbara vänner

Är just nu inne i en period i livet då jag känner mig väldigt tacksam över allt jag har i mitt liv. Vilken tur just jag har haft. Självklart finns det saker som ibland kan kännas orättvist, Självklart känns det som tiden ibland inte räcker till, Självklart önskar jag ibland att saker skulle vara annorlunda, Självklart vill jag att allt och alla runt omkring mig ska ha det bra.....men ändå... Känner att jag har så mycket bra i mitt liv, framförallt familj och vänner. Har jag dem så känns det som jag klarar allt. Jag har alltid någon att vända mig till om jag behöver hjälp, har en dålig dag, har en bra dag, behöver prata av mig, vill göra något roligt...allt!!! Jag har alltid någon att vända mig till och det känns faktiskt väldigt lyxigt.

Dopet är ett sådant tillfälle när mina vänner verkligen fanns där <3 Jag och Emilia hade varit sjuka i flera veckor, syrran med familj likaså. Kaos dagarna innan, visste inte hur jag skulle hinna med allt och visste inte om min släkt skulle vara friska nog att ens dyka upp. Mina fina vänner hörde av sig dagarna innan och frågade vad jag behövde hjälp med...det betydde massor!!!! När dopdagen kom flöt allting bara på... alla var så pass friska så de kunde komma. Sandra, Beckis, Mia och Irene skötte dukning och fika. Fina Cecci och Timo sjöng och spelade fint i kyrkan. Superfina presenter! Familj och vänner hjälpte till att städa efteråt. Alla var glada och hade trevligt och Emilia log och var glad hela dagen. När vi kom hem var hon överlycklig och fortsatte prata och skratta hela kvällen. En helt underbar dag som jag inte skulle klarat av utan att mina vänner hjälpte till <3

Irene hjälpte oss att fotografera dagen.

Konstigt nog...

...så verkar det faktiskt vara några som kikar in här då och då trots att jag är så dålig på att skriva. Det värsta just nu är att jag inte vet riktigt om någon annan kan vara så intresserad av mitt liv och vad jag skriver så därför infinner sig inte riktigt lusten att blogga... Själv älskar jag mitt liv just nu. Den mesta tiden går så klart åt till mitt hjärta Emilia. Det händer så mycket och dagarna går skrämmande fort....vill inte riktigt sluta att vara mammaledig. Hur trött man än är (för det blir man, självklart inte bara en dans på rosor det här med barn) så försvinner all trötthet när hon tittar på mig och ler. Just nu sjunger hon och pratar högt med pappsen fast hon egentligen borde sova :)


Tunikan hon har på bilden hade jag när  jag va liten :)

Dagarna går som sagt alldeles för fort och nu är det redan höst. Har även hunnit med lite festligheter som kräftskiva, bröllop och dop. Det jag saknar mest just nu är att resa. Det är väl i och för sig ingen omöjlighet men just nu prioriteras annat.Något som är heeeeelt galet är att jag idag klickade hem de första julklapparna....redan!!!! Japp i år tänker jag vara väl förberedd och organiserad ;) Julen firas hemma hos oss och lillsnuttan ska få den bästa första julen :)

Japp det var allt för denna gången :)