Nostalgiiiiiii

För nån timme sen kom vi hem från mamma och pappa. Det blev visst en tv-spelskväll med nintendo 8-bitars (supermario) och mammas mat....hihi kände mig som 10 år igen :) Myyyyyys! Saknade dock syss + familj som egentligen oxå skulle varit med ikväll men fick förhinder :(

På dagen hanns det med en fika med Beckis, Nova-Li och Irene. Så skönt med vänner och familj runt omkring sig ni är mina bästa!

Nu ska jag kolla upp lite vad det kostar att spela badminton, funderar på om vi ska göra det imorgon så man aktiverar sig lite. Kan verkligen behövas efter den här sommaren. Ska nog boka in mig på ett träningspass nästa vecka oxå.....Here I come bitch 2010.....eller ööhhh eehh hmprf jag menar beach 2010 :p

Puss

fredag...

...och lite drygt en vecka kvar till verkligheten. Känns osm alla dessa veckor har gått så fort. Arvid åker hem på söndag....Micke börjar jobba på måndag.....och så börjar jag nästa måndag. Kommer bli tomt och tyst här nästa vecka.

Idag har vi inte så mkt planer för dagen förutom att vi ska äta hos mamma och pappa ikväll. Solen skiner så man borde väl kanske hitta på något utomhus för att ta vara på vädret. Vi får helt enkelt se vad som händer. Just nu är det i alla fall tvättmaskinen som går varm här så det blir nog o va hemma nån timme till :(

Pöss

krogdax men först en liten förfest

0-3cf3d839bc19bafef7f4dfb55290ad64.png

krogdax men först en liten förfest :-)


Äntligen...

...känns det som lite sommar igen :)


Jag är sugen på fest...

...och det snaaaaart :) Om man jämför förra sommaren med denna sommar så är de sååååå olika varandra. Förra årets sommar var bland de roligaste somrarna någonsin. Jag va ute och festade, dansade, badade, road trippade (? eller hur man nu ska försvenska det) skrattade och hade verkligen såååå kul. Den här sommaren har oxå varit bland de bästa någonsin, fast på ett annat sätt....har inte varit ute en enda gång, alltså på krogen (vilket jag nu längtar massor efter så man får dansa av sig lite) det har varit mkt god mat och dryck ute i trädgården, det har varit kortare mysiga utflykter som gjorts, har umgåts med vänner....fikat...snackat....skrattat....myst....badat och solat (dock ytterst lite) mest bara njutit och tagit det lugnt. Konstigt att två så olika somrar ändå kan vara lika bra :) Förresten...när vi var och handlade igår så upptackte jag att de som är yngre än mig har blivit vuxna...det handlades blöjor, nyttig mat, frukt....osv....betyder det alltså att jag oxå är vuxen nu?!?!? Eller betyder det att jag borde bli vuxen nu?!?!?

Vi kom hem igår efter en tripp till Skara. Vi som åkte var Beckis,Darre, Astrid, Nova-Li, Micke, Arvid....och så jag då förstås :) Det var långa dagar men riktigt mysigt :) Resan startade ca 06.00 söndag morgon. Trötta och slitna vaknade vi trots allt och kom iväg. På Skara sommarland fanns det verkligen massor att göra så nästa gång blir det nog två dagar om man sjka hinna med allt.



Man kan ju tro att jag inte var med på den här semestern eftersom jag står bakom kameran hela tiden, men jag är faktskt med på en bild.....sitter i karusellen med Beckis och skriker för fullt. Efter en heldag på Skara sommarland drog vi oss tillbaka till vår lilla campingstuga och grillade :)



Efter en natt i stugan var det dags för frukost och ihoppackning innan vi styrde hemmåt...självklart ett obligatoriskt polkagrisstopp i Gränna.



Det var verkligen en supermysig liten resa :)

Puss

dagen började med sovmorgon och nu

0-1ff5bf4e0bab01d6e122b8f6ab2d16dc.png

dagen började med sovmorgon och nu fia med knuff :-) Ska lägga upp bilder sen från Skara.


idag har vi inhandlat små träd som

0a8b1a79d65f2660cbaffe3df84ec9a3.png

idag har vi inhandlat små träd som ska planteras i gruset på baksidan, blommor till krukorna på framsidan, gödsel till häcken (hoppas den växer nu för den e bra töntigt liten) och...


...och material till muren som ska

39481fad18968f0373e376094a122a46.png

...och material till muren som ska byggas :-)


Slö, slö, slö!

Trött och seg. Vet inte alls vad denna dag kommer erbjuda...eller vad jag orkar. Arvid vill bada, men e det badväder? Jag måste till stan o köpa bikini, men orkar jag det? Har en hel del fix att göra...städa, trädgård, blommor...lägenhet...osv...som sagt, får se vad som händer.

I hamnen med Beckis o barnen, Mick

0-29ad07dc4d476cc0aed9d5261419c66c.png

I hamnen med Beckis o barnen, Micke o Arvid :-)


Jag är nog lite utav en periodare när det gäller bloggen...

...men här kommer i alla fall lite bilder från igår :) En riktigt mysig dag på sagostigen som avslutades med en massa slit i den förb----piiiiiiip lägenheten :)


















Är på Sagostigen

0-4f41ebb8aa0ea593655d4dcb5f1d0e57.png

Är på Sagostigen


Grilltime :-)

0-459f59ed4e0a1eaff558cd66a9ec93fe.png

Grilltime :-)


Städning e inget kul...

...kom halvägs så långt som jag tänkte med städning o tvätt :( Åkte medd ett lass till tippen oxå.

På kvällen åkte jag till Sandra där Irene oxå va. Tittade på tv o snackade lite. Sen mötte vi upp Elin för en kvällspromenad innan jag åkte hem.

Läääääängtar till Skara sommarland :)

Hmprf...

...tvättar o städar :(

Vilket bra dygn :)

Igår kväll var jag hos Irene som har gjort såååååå fint i sin lägenhet. Vi hade en riktigt mysig tjejkväll, tyvärr var inte alla där, men vi som var åt tacos, skrattade, snackade massor och bara hade det helt underbart bra. 7 timmar bara rann iväg. Har saknat såna här kvällar med mina tjejer....jag måste lära mig att ta bättre vara på tiden så jag hinner med allt och alla jag vill. Jag har så underbara människor omkring mig och ni ska veta att ni betyder allt för mig vänner, framilj och älskling...tack för att ni är ni.

Som ni vet (eftersom jag skrivit det tidigare) så åkte jag och badade med Therese och Blondi som jag inte heller umgåtts med på länge....och även i solen rann tiden fort iväg. 4 timmar blev det och 2 dopp i det något kalla vattnet.

Efter stranden blev det lite fix. Tvättade bilen...handlade....fixa lite mat, och lite så.

Älskar verkligen såna här sommardagar!

Puss

Har det skönt i solen

-dd58d9c39ea47dc8f785d9edf3c835b.png

Har det skönt i solen


Kaffet är snart klart...

...bikinin ska snart på och lunchen måste fixas. Jepp för idag är minsann en bad och soldag med Blondi och Therese :) Wihoooooo!!!

Beckis ringde nyss och nu är det bokat. Skara sommarland den 26-27:e......Here we come :)

Hemma en stund

Kom nyss hem. Har varit hos Beckis och barnen hela förmiddagen och så var jag och handlade till tacokvällen ikväll :)



Vi bestämde att vi ska åka tillsammans till Skara sommarland nästa helg. Myyyyys :)

Eftersom det inte verkar va badväder idag...

...och eftersom min älskade katt Tyson väckte mig 06.20 imorse så fick jag helt plötsligt lite extra tid över. Därför har jag nu bakat lite bröd som jag ska ta med till Beckis så vi har lite gott till kaffet.


Mysdag med mamma, pappa och D

Idag har varit en mysig dag. Jag åkte till Okle med en björnbärspaj som jag bakat och så fikade vi hos D :)



Hon har så himla söta kaffekoppar som vi alltid dricker kaffe ur och som funnits sen jag var liten. Det hör liksom till att det ska drickas ur de kopparna när man är där.



Idag är det exakt ett år sedan I gick bort....saknar dig så himla mycket. Känns som du borde vara här.  Jag vill ju att du ska vara med när jag fyller, vid jul...alla andra födelsedagar och fikastunder....du skulle ju liksom alltid bara finnas här. går inte en dag utan att jag tänker på dig. Önskar att du hade fått träffa Micke...och Arvid....och att jag kunde fråga dig om råd om trädgården nu när vi bor i hus....saknar dig, vill att du ska vara här...

Från det ena till det andra...kännws som de lediga dagarna bara flyger iväg och jag blir lite smått stressad över att jag inte gjort nånting. Har knappt ens träffat mina tjejer för att de jobbar och när de kan träffas så kan inte jag osv. Har kännt mig lite ensam....fast jag vet att jag inte är det. Vet inte varför...men har varit lite låg men det vänder väl. Imorgon får jag i alla fall träffa några av tjejerna, men tyvärr kan inte alla. På förmiddagen ska jag, Beckis och barnen åka och bada och på kvällen blir det tacos hos Irene. Myyyyys!

Nu är det tv som gäller en stund innan läggdags.

Puss

Lunch och bio :) Sweet!

För en stund sen kom jag hem på stan. Jag och Malin lunchade och det var såååå mysigt för som vanligt var det alldeles för länge sen vi sågs.

Just nu gör jag inte allt för mkt. Ska på bio ikväll med Micke + hans bror och tjej. Vi åler till Heron city och går på bio där. Blir nog lite mat där också. Vi ska se Brüno. Är lite halvt kluven om jag kommer tycka att filmen är bra eller inte, men oavsett vad är det ju alltid skoj att komma iväg och göra nåt :) De andra vill så gärna se den filmen så det blir nog kul :)

...undrar bara vad jag ska göra nu....hmprf. Lite smått uttråkad, kanske ska läsa lite......

Puss

Regnet öser ner...

...men jag har flängt runt ändå. Egentligen var planen bad med Beckis och barnen idag, men det insåg vi snabb var en dålig idé när vi vaknade imorse. Det blev till att göra andra saker idag istället.

Stack iväg på morgonen och handla mat och en del saker till lägenheten som ska fixas....sorry för detta eviga tjat om lägenheten... Efter det åkte jag hem för lite lunch innan det var dags att åka till mitt gamla jobb för lite pappersfix och fika :) Nu på eftermiddagen var jag i Okle och hälsade på D en sväng.

Kom precis hem nu och känner för en filmkväll. Det är ju liksom lite sånt väder...

Puss

Varför huvudvärk ?? :-(

Har varit på stan med syster yster idag och letat doppresent till vårat kusinbarn. Vi hittade ett jättefint halsband av Efva Attling (stavar hon så?) Nu är jag mest hemma och har ont i huvudet :-S Hoppas det går över snart så man kanske orkar göra nåt.

Vilken mysig eftermiddag...

...jag hade med Bella och Lisa idag. De är verkligen mina älsklingar.



Efter att vi hade haft filmmys gick vi ner till ån för att mata änderna. Tyvärr var det inte allt för många fåglar som kom och ville äta av det gamla brödet vi hade med oss...hihi...men vi hade kul ändå. De har blivit så himla stora nu. Idag pratade vi om när de gick på dagis och jag brukade hämta dem....tiden bara rinner iväg...



I förmiddags var jag på stan och fikade med Sandra, Simone och Sara. Det va kul att ses. Jag och Simone kom fram till att vi typ inte setts sen januari...helt sjukt ju när man bor i samma stad...

Har nyss ätit middag, det blev grekisk sallad med tzaziki och vitlöksbröd. Mumma!


Resten av kvällen blir slö. Är alldeles för mör i kroppen efter slitet med rabatten igår. Det känns i ryggen och axlarna att man grävde en del...det är väl skit att man ska va så klen :( Så här ser rabatten i alla fall ut med lite bättre bilder än tidigare.



Oj vad mycket bilder det blev idag...hihi, som sagt jag är såååååå glad att kameran är hel igen.

Pöss


Filmmys med mosters älsklingar. Po

0-2e87d9f601e1237c4849efe76cb7f7c4.png

Filmmys med mosters älsklingar. Popcorn, saft och Harry Potter, kan inte bli mycket bättre :-)


En riktigt bra dag trots regn :)

Som jag berättade tidigare idag så började dagen väääääldigt tidigt för att vara en ledig dag... åkte ut till mamma och pappa med frukost :) Gott kaffe och smarriga mackor som vi frukostfestade på. Var där några timmar och satt mest och slappade och pratade lite skit och spelade lite nintendo DS. Hihi man blir aldrig för gammal för sånt :) Hade egentligen tänkt att hälsa på D idag oxå men tiden rann iväg och så fick jag ju för mig att fixa en rabatt så jag åkte hemmåt istället. Får hälsa på henne senare i veckan.

Jag är faktiskt rätt stolt över min trädgårdsprestation idag. Synd bara att det blir så himla kassa bilder med mobilen när jag sms-bloggar. Får visa med bättre bilder en annan gång. Åkte på eftermiddagen och fixade de sista blommorna på Blomsterlandet så nu gäller det bara att hitta några bra stenar som jag kan lägga runt. Efter allt slit och släng idag blev det middag med älskling.

Imorgon blir det fika med Simone :) Sweet!! Vi har inte träffats på jättelänge så det ska bli skoj.

Puss o hej


Nu är det bara stenarna runt omkri

395b0c9ddc92ffefcbda355e7d79dde2.png

Nu är det bara stenarna runt omkring som fattas...


Ja inte vet jag...men det är en bö

0-355662300a2793b61ac4bf0dd8726578.png

Ja inte vet jag...men det är en början i alla fall. Behöver mer jord, blommor och stora fina stenar... Sen så kanske det börjar likna nåt :-)


Jag gräver rabatt och har verklige

0-6c51ae42dd8e4c46554cac2cd2b3e541.png

Jag gräver rabatt och har verkligen ingen aning om hur man egentligen gör...


Regn...

0-5870aca98819d74f5fa9fe890508bb16.png

Regn...


Ledig och vaken alldeles för tidigt

Det är faktiskt inte lika jobbigt att gå upp tidigt när man är ledig... Det känns bara som man får ut mer av dan :-) Min bil står kvar hos Mickes föräldrar sen i lördags då vi var där och grilla. Micke skjutsar mig så jag kan hämta bilen nu när han åker o jobbar. Det är alltså därför jag e vaken. Annars hade jag nog sovit gott just nu :-) Jag tror jag ska åka till mamma och pappa och hälsa på idag och då behöver jag ju bilen. Blir nog en sväng till D oxå. Nu e vet dags att åka. Puss

Jag är så glad...

...att kameran är hel och hemma hos mig igen :) Här kommer lite bilder från mina lediga dagar.


Är ute på landet :-)

0-367396118b8415b7925e9ad32ef58819.png

Är ute på landet :-)


Helt sjukt varmt! Nu drar jag o ba

0-5d9a6810d0db2b65956d0e73eb111b6c.png

Helt sjukt varmt! Nu drar jag o badar!


Det e så varmt...

...så jag knappt orkar blogga. Har haft 2 underbara dagar i solen :-) Igår var vi ute hos Beckis och barnen. Beckis hade gjort jättegod lunch och jordgubbstårta till efterrätt. Barnen var söta o goa som vanligt :-) Vi passade på att fira Irene oxå eftersom hon fyllde när de var iväg i Grekland. Nästan alla tjejer va där, men tyvärr saknade vi Raquel för hon jobbade. Idag har det varit bad och sol vid Kisäng med Beckis, Nova Li, Irene och Sandra x2. Puss o hej :-)