Kanske borde blogga lite...

Bremen var verkligen jättekul, blev lite shopping, god mat och god öl.....men äckligt vin... Annars har det inte hänt så mycket faktiskt. Helgen har varit riktigt seg och tråkig. Har inte gjort nåt skoj som det är värt att blogga om. Kanske blir nästa helg bättre....hoppas verkligen det för så här lugnt vill jag inte riktigt ha det.

Kram

Brudarna i Bremen :)


Godis e gott!

DSC00219.JPG
Godis e gott!

Kvällsmys i soffan och ska titta på Hero

DSC00214.JPG
Kvällsmys i soffan och ska titta på Hero

Hej och hå dagen har rullat på

Har hunnit massor idag känns det som. Började dagen med en sovmorgon till nästan kl 11....skönt och välbehövligt. Sen fixade jag lite här hemma innan jag stack till D och såg till att hon hade allt hon behövde. Passade på att fika med henne oxå. Efter det styrde jag raka vägen till morfar och pratade en timme och lämnade lite saker han behövde plus lite gott fikabröd. När kl närmade sig halvfem hämtade jag upp Irene och sen tog vi en kaffe på Huldas. Jag hade bett henne hjälpa mig med idéer till en skoluppgift och vi spånade fram massor med bra idéer. Tack Irene! Efter fikat snurrade vi på stan en liten stund innan jag åkte hem......och Irene jag fick ingen böter.....

Väl hemma så ringde moster A från Gävle. Kul att prata det var länge sen. Hon e himla mysig min moster. Nu på kvällen var det lite Nintendo wii spelande med Johan, Niclas, Timpa och Jimmy och efter det tittade vi på Heros.

Just nu tittar jag på nån talangshow från Amerika som går på 4 an, riktigt kul faktiskt. En del är skitduktiga...och andra rent av mest bara knäppa och konstiga faktiskt...

Hoppas det blir bra väder imorgon, tänkte att jag skulle ge mig ut och fota det jag och Irene kom fram till idag...och sen får vi se vad som händer mer imorgon.

Puss

Tankar

  • Vill vara frisk!!!!
  • Hoppas det går fort att skriva tentan!!!
  • Martina Haag e rätt kul och kaffe är gott!!!
  • Att sätta saker i perspektiv till vad som är viktigt är nyttigt!!
  • Jag vill renovera köket....eler hela lägenheten faktiskt!!
  • Längtar tills på tisdag nästa vecka då vi ska åka till Bremen!
  • Undrar när jag blir rik!?!?
  • Jag är riktigt nöjd över kapet jag gjorde på Gina Tricot idag :)
  • Åhhh.....jag vill verkligen att tentan ska gå fort!!!
  • Undrar var jag jobbar om ett halvår?
  • Fast jag vill ju ha eget företag!!!!!
  • Undrar när jag och Jimmy kommer komma iväg till ett spa?
  • Mitt bästa godis är choklad...mmm...
  • Känns som det är dags för en riktig fest snart!!!!

Helgen

Har inte skrivit så mycket eftersom jag varit sjuk, hängig....och tyckt lite synd om mig själv. Är inte frisk än men förhoppningsvis på bättringsvägen i alla fall. I fredags var det dax att fira pappa, han fyllde. Så det blev smörgåstårta i Okle. Mums. Av mig och Jimmy fick han en korg med lite godis, kex, hembakat och några skivor....han älskar ju musik....och sötsaker. Han verka riktigt nöjd och när jag ringde dit idag så satt han och lyssna på en av skivorna. D & I, syrran, barnen och Fredrik var oxå där.

Igår var en lugn förmiddag. Var och fikade med Mia och Anders en snabbis sen blev det raka vägen till soffan igen för att friska till mig. Irene och Emil var på Ikea igår så jag bad dem köpa en ny golvlampa (eftersom den gamla gick sönder helt mystiskt för nån vecka sen) Tack för hjälpen :) Ska kanske skruva ihop den ikväll om jag orkar. I går kväll blev det pizza och öl hos Mias Anders. Det var jättetrevlig och mysigt.

Idag var jag hos morfar på sjukhuset och satt och prata lite. Han är på gott humör och blir piggare varje dag :) Skönt!!! Efter att jag varit där åkte jag hem till D för att se hur hon hade det....och kors i taket, även hon verkade något piggare idag....önskar att det var så hela tiden...  När jag varit där tog jag en sväng ut till Beckis och Astrid i Svalsta. Mia och Elin var oxå där. Fick en väl behövlig kopp kaffe, en bit rulltårta och en stor dos tjejsnack :) Träffade även Agniezska när hon gick förbi med hennes mamma.

Nu ikväll har jag och Jimmy haft en myskväll i soffan med en vinflaska, kyckling curry med ris och gamla Frasier avsnitt. Det är så torra och tråkiga skämt så man garvar hela tiden.....eller är det bara vi som tycker det...

Nu är det dags för te och sen sängen.

Puss


Värsta bästa kommentaren

Sitter och slötittar lite på reprisen av idol. Där var det en kille som de intervjuade och så sa han:

Jag tycker liksom att det är skönt att vara jag

Jag tyckte det var så himla bra sagt, tyvärr gick han dock inte vidare för han var verkligen kass på att sjunga. Fast han var lika nöjd och glad ändå. Härliga människa!!!

Inte konstigt...

...att jag känner mig hängig och päpplig, har typ lite feber :(

oj vilken dag!

Kände mig hängig igår och mådde inte så bra inatt så jag bestämde mig för att vara hemma från skolan idag för att vila upp mig så jag mår bra....trodde jag ja....blev ingen lugn dag...

Mamma ringde på morgonen och berättade att morfar åkt in akut till sjukhuset inatt
 :(  Så hela dagen har vi åkte mellan sjukhus och morfars sambo D för att hjälpa och fixa. Morfar fick åka in på akutoperation.... När vi fick träffa honom på eftermiddagen så var han ändå pigg efter omständigheterna. Det är krut i min morfar!!! Han pratade på och skämtade och det var riktigt skönt att se att allt var ok. Däremot tar det nog några veckor innan han är helt bra igen. Så en lugn dag blev det inte för mig... Men jag kände mig faktiskt bättre framåt eftermiddagen ändå så efter en väl behövlig sovstund på soffan på eftermiddagen åkte jag och Elin och bowlade. Fick faktiskt 4 strikes i rad.... *stolt*

Nu ska jag bara slänga mig på soffan och ta det så lugnt jag bara kan....som jag hade tänkt att göra hela dan... Imorgon blir det tentaplugg...

Puss
image586

Filosofisk tanke...

Det är kallt att stå ensam i en varm dusch...

Äntligen!!!

Nu är det äntligen klart med min LIA-praktik !!!! Jag kommer vara på Newmarket här i Nyköping. Det ska bli riktigt kul. Det verkar vara en byrå på väg upp och med många bollar i luften. Dessutom skönt att vara här i stan.

Nu är det en sak mindre på min fixa lista. Det gäller bara att man är envis och kämpar vidare om man verkligen vill ha något...things are going to go my way.....(som Lenny brukar säga.....Kravitz alltså)

Puss

Fototema - Helgen


Kan nån hjälpa mig ta bort den här äckliga spindeln som bor i min%

DSC00213.JPG
Kan nån hjälpa mig ta bort den här äckliga spindeln som bor i min backspegel?

Massor med kul igår!!!

Dagen började ju igår med badminton och det var verkligen skiiiitkul. Stack hem fixade iordnig mig och skynda mig iväg för att hämta min kllasskompis Ante. Vi tog en god kaffe på bästa kaffestället i stan. Sandys såklart!!! Sen bar det iväg på kundmöte för att presentera receptboken, de var mycket nöjda med hela layouten...jippi...tjohooooo....och tyckte att allt det som de ville ha med var med, känslan i receptboken e helt rätt :) Kommer bli några små ändringar i text bara. Efter kundmötet blev det en snabbis på stan för att ordna sista presenterna till Bella. Hon önskade sig en elgitarr...(hon e ju för skön) det blev tyvärr ingen riktig men en bild av en på den coola tröjan hon fick. Ordnade även presenten till lilla Astrid.

Efter stan åkte jag och handlade åt morfar, stackarn han har brutit högerarmen.... Var där en kort stund och pratade innan jag var tvungen att stressa hem för att slå in paket. Sen åkte jag och Jimmy till syrran för att fira Bella. Bella hade valt allt fikabröd och tårta själv....mycket choklad blev det... Hon var så glad över alla presenter och riktigt mycket presenter fick hon.

Jimmy fick sitt Nintendo wii igår så vi, Timpa och Johan spelade det till ca 2 i natt då vi avslutade kvällen med hamburgare på Östers "nya" grill. riktigt öm i kroppen idag efter både badminton och wii igår.

Idag har jag bakat, tänkte kanske åka till morfar med lite gott. Han brukar ju baka själv så de har till kaffet, men det är ju lite svårt med en hand.

Ikväll blir det till att fira Svens födelsedag. Vi ska till Fika och äta lite.

Puss

Badminton med brudarna

DSC00212.JPG
Badminton med brudarna

Tack...

...Jimmy för den bästa kvällen på länge. Vi gjorde inte nåt särskilt och det var precis vad jag behövde idag. Dagen va så himla lång....igen...Efter affärsmannaskapen som var mellan 9-16, så var det dags att förbereda för kundpresentation imorgon. Självklart kan ju ingenting gå som man vill eller inte ens smidigt (dumt att förvänta sig nåt annat) så jag var hemma trött och hungrig strax efter kl 19.00. Efter att jag ätit en köpt färdigrätt (Viktväktarnas Canelloni, mycked god, rekommenderas) sjönk jag ihop som en säck i soffan. Senare på kvällen tittade jag och Jimmy på Heroes och så fick jag en väl behövlig superdupermassage!!! Behövde verkligen det. Tack! Så nu är jag redo för vad morgondagen har att erbjuda. Vad jag vet än så länge så har jag sovmorgon till 10. Sen åker jag och hämtar upp Mia och Elin för kl 11 ska vi till Gumsbacken och spela badminton....kuuuuuuul :)

Sen tar jag nog nån timme lugnt innan kunpresentationen, en sväng på stan och firande av Bella som blir 9 år. På kvällen hoppas jag på att träffa Sandra för hon är hemma en sväng. Vi får se vad som händer, men det är rätt så fullspäckat hela helgen. Fortsättning följer...

Puss

Igår

Hade massor att göra men ingen ork....men skam den som ger sig. Pallrade mig ner på stan för lunch med Mia. Det blev på Huldas. Efter maten var det mission doppresent, födelsedagspresent, klacka om skor och balsam. Så hur blev det med allt det här? Ja det började med att jag slog i huvudet när vi skulle från Huldas, om det var därför inget blev bra resten av eftermiddagen vet jag faktiskt inte. Men jag tror helt klart att det påverkade.... Hittade ingen present till Bella på stan, hans som klackar om skor hade lunchstängt och öppnade inte igen förrän min parkering gått ut (orka vänta!!!!) och det jag ville köpa till doppresent fanns ingenstans.....suck. Tog mig i kragen föra att åka ut till ÖB och köpa balsam. Hittade dessutom lite saker som Bella öskat sig. Hittade sköljmedel, rengöringsmedel och allt sånt som e bra och ha. Satte mig i bilen igen och skulle åka när jag kom på......INTE FAN KÖPTE JAG NÅT BALSAM!!! Eftersom det var så lång kö när jag va inne sket jag helt enkelt i att köpa balsam och åkte hem och sov istället. Bra beslut av mig :)

På kvällen drack jag, Jimmy och Timpa kaffe, åt äppelpaj och tittade på tv. Var den någon som såg det vidriga programmet på 4:an? Englands sämsta tänder.....eller vad det hette. Folk hade typ mögliga tänder!?!?!?!? Kan man ha det?

Simmat

Nu har jag och Elin varit och sikmmat, åh vad vi e bra :)

Sliten

Har kännt mig rätt trött på sista tiden. Långa dagar i skolan och ett projekt som har hängt över mig sen innan sommaren. Hoppas att det lättar snart så man blir lite pigg...men det kommer nog snart...

Ska ta en liten paus från skolarbetet imorgon för allt som ska vara klart tills på torsdag är redan gjort, riktigt skönt! Så kl 9.00 ska jag träffa Elin vid badhuset och så ska vi simma!!! Beckis och Astrid kommer vara där oxå på babysim. Känns som om det kommer bli en riktigt bra och skön start på dagen imorgon. Det har varit så himla mycket på sista tiden, så imorgon ska jag bara ta dagen som den kommer...längtar... Har till och med inhandlat en baddräkt idag. Halva reapriset = 120 kr, värsta kapet :)  Kanske inte den mest snygga man kan hitta men helt fuktionell och duglig. Den är mörkbrun.

Är så glad över min Mp3 som jag köpte igår. Har dragit mig för att gå ut och gå eftersom jag inte fick ordning på Jimmys Mp3, men imorse skippade jag cykeln till skolan och tog en promenad istället med Martina Haags bok Hemma hos Martina i öronen. Märkte att jag verkligen saknat mina morgonpromenader till skolan. Det är såååå skönt att få en kort stund för sig själv i friska luften innan man sätter sig i skolan hela dan.

Har äntligen bokat hotell i Bremen. Snart drar vi brudar :)

Min nya leksak!

DSC00210.JPG
Min nya leksak!

Känner mig inte redo för en måndag

Fredagskväll = filmmys med Jimmy
Lördagskväll= Kompismys med Irene, Elin, Mia och Emil
Söndagskväll= Svalstamys hos Rebecka

Jag har alltså haft en jättebra helg men det gick så himla fort. Känns som om jag skulle vilja va ledig minst en vecka till!!!

Vart tog helgen vägen?

Det gick fort och imorgon ska man upp tidigt igen....

Myskväll

Efter ännu en hård och framför allt lång dag i skolan så var jag redo att lägga mig och sova bort kvällen i soffan. Men istället hyrde jag och Jimmy film och åt pizza. Skönt, lugnt, mysigt och precis lagom idag. Irene och Emil kom förbi en sväng oxå, men både jag och Jimmy va så himla trötta så vi var nog inte nåt jätteroligt sällskap tyvärr. Får gottgöra det en annan dag...looooovar...

Nu ska jag stupa i säng!!!