Klämdag

Idag är det massor med mysiga vår eldar som kommer brinna. Får se om man går och tittar på någon ikväll. Sitter som vanligt och jobbar med projektet. Ska på lunchmöte med Elin och Jenny halv tolv.

Igår så satt jag på skolan och jobbade lite oxå, fast det var söndag... Förutom det så var jag en sväng på stan och fikade medbla Mia, Sandra, Fredrik och Simon. Senare träffade vi Irene och Emil oxå. Vi va rätt sega så vi irrade mest runt trötta på stan. När jag kom hem var Jimmy hemma, äntligen!!! Han hade varit i Funäsdalen sen i onsdags. Vi åt lite tacos och sen åkte vi ute till Strandstugeviken och hälsade på syster yster med familj. De ligger där med husvagnen över Valborg.

Hörs och ses. Puss

Underbar dag

Började dagen med att inte veta vad jag skulle göra. Först var det sol och jag blev jättesugen på att ta mig ut i friska luften, men när vädret snabbt blev sämre la jag mig på soffan och tog det lugnt. Sen hörde sötis Sandra av sig och hon mådde äntligen lite bättre (hon har varit magsjuk) och ville gå på stan. Sagt och gjort! Jag traskade ner på stan och mötte Sandra , hennes bror och mamma. Vi tog en fika på Huldas innan jag och Sandra tog en shoppingtur på stan. Jag hittade ett par solbrillor. Efter ett tag hörde Irene av sig och sen mötte vi upp henne, Emil,Blondie och Fredrik för fika nr 2. Nice! När klockan närmade sig 17 gick jag hem för att förbereda lite lax och pressad potatis. Sen kom Malin N till mig och vi hade en lugn och skön tjejkväll med lite film, vin och popcorn. Det var supertrevligt! Nu är jag trött och ska äntligen få lägga ner huvudet och sussa kudde.

Nattinatt!!!

Grill- spel- öl- och vinkväll


Igår hade vi riktigt jättekul. Irene, Emil, Malin (Jimmys syster) och jag började kvällen med att frenetiskt få igång glöden på grillen. 1,5 timmar senare när vi hade vår grillade mat på tallrikarna var det riktigt mysigt och gott. Vi får tacka Emil för att vi fick mat på bordet, utan hans lungkapacitet hade det aldrig gått. När kylan trängde sig på gick vi in. Då hade även Sven och Lina kommit. Spelade spel och hade riktigt mysigt. Sven och Emil var ett riktigt team när de skulle försöka forma meningar med varandra genom att säga vart annat ord, de skrattade så de tjöt. Svårt att beskriva, ni skulle vart här...

Sommar

Sitter här framför datorn och längtar ut till sommaren som har kommit där ute. Men, man måste ju faktiskt jobba oxå så jag får vänta ett tag med att njuta av solen. Jag ska ta en lunch med Alek idag. Det ska bli riktigt kul, känns som det var 100 år sedan vi träffades. Vi försöker alltid med jämna mellanrum att träffas men vi får aldrig ihop någon dag som passar, men nu äntligen!!!

Senare i eftermiddag ska jag iväg och ta min 3:e fästingspruta. HATAR FÄSTINGAR OCH ALLA ANDRA LÄSKIGA KRYP!!!! Hoppas att jag får slippa att bli sjuk av dem i alla fall.

Ikväll kommer Mia och Elin hit. De andra jobbar. Vi ska ha lite brudkväll och färga håret och fixa. Ska göra någon god mat tills de kommer, har inte bestämt mig än vad det ska bli. Någon som har tips?

Fototema-de 2 senaste veckorna i mitt liv


Dagens ord på vägen

Tro på dig själv! Låt aldrig någon förminska dig, dina känslor eller dina handlingar. Låt heller aldrig dig själv ifrågasätta det du gör, utan tro på dig själv. Det blir inte alltid som man tänkt sig men så länge du inte tappar bort dig själv så har du mycket kvar att vara glad för.

Idag

Jag har varit ute och promenerat massor idag, det var varmt och skönt.Träffade Beckis och Astrid när jag var på väg till syrran på eftermiddagen för att hälsa på efter det gick jag ner på stan och träffade Elin. Vi tog en fika.

På förmiddagen satt jag och jobbade med projektet. det är bara två veckor kvar nu och det känns verkligen skönt att det mesta faller på plats. Tror det blir riktigt bra.

Kram

Nu är jag klar...

...med tjejjouren Minnas hemsida. Titta in om ni vill på www.tjejjourenminna.se


Puss

Grått...

...som fan ute. Måste vara därför det va så segt att komma upp idag. Är snart på väg till skolan. Ska jobba med tjejjourens hemsida idag. I dag ska jag träffa brudarna, fika och mysa lite hoppas jag och så ska vi fira Mia förstås. Hoppas det inte regnar när jag ska till skolan, orkar inte riktigt bli blööööööööt.

Två dagar kvar tills man får pengar!!! Vill shoppa!!! Man är ju student för tillfället vilket tyvärr gör så att shoppingen är något begränsad...suck, men nåt kan man alltid hitta :)

Nä nu ska jag sticka iväg så jag får något gjort idag. Hoppas ni får en riktigt bra dag. Ska försöka sätta in lite bilder senare, det var länge sen.

Kram

Bra helg

Det här har verkligen varit en bra helg. Igår tog jag och Jimmy det mest bara lugnt och hade lite mysigt. På förmiddagen tvättade vi bilarna och sen tog vi lillbilen och åkte runt lite. Va ute och tittade på ett hus som är till salu där syrran bor (OBS! Vi ska inte köpa hus, men vi var lite nyfikna på vilket hus det va) Efter det åkte vi till stan och fikade med Alex, Fredrik och barnen. Jimmys pappa kom förbi en sväng oxå. Åkte hem och åt lite lunch och sen stack vi iväg och lämna en cd till Fredrik. På kvällen gjorde vi pizza, tittade på film och hade myyyyysigt.

Nu är det söndag. Våran tvättdag. Vi har inte så mycket tvätt så det är riktigt skönt, får se vad som händer idag. Vi har pratat om allt från att slappa i trädgården, grilla till att spela badminton eller åka årets premiärtur på inlines...vi får se vad som händer och vad vi orkar, man brukar ju kunna slappa till på söndagar.

I dag fyller min allra bästaste Mia år. Tyvärr så jobbar hon så det blir nog inget fira idag. Men firad kommer hon att bli!!! Hipp hipp hurra hurra hurra!!!!!

Värt att lyssna på

Gå in på www.sonjapincus.org och lyssna på hennes låtar. Grymt bra!

Tjolahopp

I dag känns det som en riktigt bra dag. Va uppe tidigt och har redan hunnit jobba massor. Tjohooooo!!! Ska hämta Lovisa sötisen på skolan och efter det ska vi gå ner på stan och luncha/fika med syster yster, mamma och pappa. Bella skulle hem till någon kompis så Lovisa får va själv med moster (mig alltså). Undrar vad jag ska skämma bort henne med idag...nåt ska jag nog komma på. Mostrar FÅR skämma bort!!! Eller hur Irene :)

I går var jag lite uttråkad som vanligt, men sen ringde Irene och Emil och ville fika, så de kom hem hit och lyste upp kvällen. Ikväll ska jag nog dricka lite vin och mysa med Karin, Isabel och Jenny, ska bli skoj.

Pöss

ingen sol

Solen lyser med sin frånvaro och jag saknar den massor. Men det kanske är tur att det är mulet så jag kan ta det lungt och bli frisk någon gång. Sitter och jobbar med projektet, fast jag hann massor igår så idag är det en rätt lugn dag.

Hörde på lokalnyheterna på 4:an att dett brinner i Jysk ute i Gumsbacken!!! Undrar vad som hänt!? Anlagd!? Väntar nyfiket på mer info. Jimmy är i stan så han åkte förbi Gumsbacken och han sa att det brann för fullt. Hoppas inte allt blir förstört, stackars...

Funderar på vad man ska hitta på i helgen. Ska försöka övertala Jimmy att vi kanske ska lägga köksgolvet som har legat och väntat i 1,5 år. Började att bearbeta honom igår men det verkar gå segt... Jag vill ju få det gjort!!!. Jag blir så himla avis på alla som flyttat till nya lägenheter, ska flytta till nytt hus och som får fixa till allt så det blir fint och fräscht. Mia som ska göra om hela köket är jag oxå superavis på. Man kanske ska ta hit roomservice...eller nåt för att få det gjort för det verkar ju inte som varken min pojkvän eller jag får arslet ur vagnen...hmprf... Vill till IKEA oxå, JAG VILL!!!

Kram

Lite sjuk :(

Sitter framför datorn och försöker jobba, men jag känner mig lite hängig. ont i halsen och febrig...suck...stackars mig... Måste nog knapra några alvedon så jag kvicknar till och blir frisk.

Är inte särskilt mycket sol ute idag men det verkar vara ganska varmt ändå. Ska nog ta en promenad på lunchen, om jag inte har säckat ihop helt av förkylningen. Fan jag trodde man skulle få va pigg nu när det varit varmt och man vill göra massa saker (om ni inte märkt det tidigare i inlägget så tycker jag lite synd om mig själv idag...)

Nä måste jobba, skriver mer sen. Puss

Sol sol sol

Kan man bli på bättre humör än så här? Jag är såååååå påverkad av väder så nu mår jag helt underbart superbra efter e helg med sol sol sol. Dessutom har jag varit på krogen med bla Johanna. Dansade massor, riktigt skoj. Mådde i och för sig riktigt pissigt i lördags så jag la mig redan kl 23....bakis som fan, men när jag vaknade pigg och glad och utsövd tidigt på söndagen gjorde det inte något att jag somnat så tidigt och missat en lördagskväll. Nåt somvi oxå gjort massor är GRILLAT!!!

Hoppas solen får vara kvar....vill inte ha vinter igen....brr...

Stackarn

Igår när jag och Jimmy var ute och gick träffade vi på världens sötaste lilla fladdermus. Har inte sett någon sån på nära håll förut men den flög in i ett skyltfönster och blev lite yrslig. Jag hann ta lite kort på sötisen innan den kröp in i ett hjulhus på en bil för att vila. Jag ville rädda den på nåt sätt, men jag fick inte ta i den för Jimmy...vet inte om jag skulle ha vågat, men jag får ju helt ont i hjärtat när jag ser små söta hjälplösa djur. Är det någon som vet om fladdermöss kan flyga från födseln eller lär de sig flyga efter ett tag!?!?!?!

Hittat en släkting kanske?

Helt sjukt. Satt igår och googla lite, ungefär som jag brukar göra när jag har tråkigt. Så helt plötsligt ramlar jag på en sida där någon släktforskare i USA letar efter människor med mitt efternamn.....hmprf.... Det konstiga med detta är att det endast är våran släkt som har detta namn. Självklart tror man ju då på en koppling men vilken den är vet vi inte än. Killen/ Mannen bor i USA, fick mail från honom idag, och hans farmor ska ha haft samma efternamn som jag?!?!?!? Får nog ta och rota i det här ordentligt och göra ett bra dektektivarbete, för nu e jag ju riktigt nyfiken!!!!

Kram dektektiven :)

Rastlös

Sitter framför datorn och vill egentligen göra något heeeeelt annat. E så himla rastlös!!! försöker få liv i Jimmy som ligger och slöar på soffan, men det verkar inte som jag har någon större tur med det. Jag vill göra nåt kul!!!! NU!!!

Solen e här :)

Äntligen lite sol så det blir lite ljust och varmt ute! I helgen ska det bli 20 grader, längtar!!! Då ska jag fixa min grundbränna till sommaren. Är nu på väg och lämna in min bil på däckbyte, skönt att få det gjort. Sen kanske jag ska ta en sväng till biltvätten för att tvätta min lilla söta yaris, det kan hon behöva. Men först är det jobba man ska göra går till skolan och jobbar därifrån medan jag väntar på att bilen ska bli klar. Ska nog köpa med mig en god kaffe på vägen.

Undrar om någon av mina vänner är lediga idag? Om ni är det kan ni väl höra av er så tar vi en fika i solen i hamnen. Nä, nu måste jag sticka. Kram Kram

I förrgår vår, nu vetefan!?!?!

När e våren tillbaka!?!?!? Längtar!!!!!
image173


Tisdag

Känns rätt segt just nu... Känner mig verkligen som en fattig student och tycker inte jag kan unna mig nånting för tillfället. Att drömma sig bort till de 4 veckor som jag har ledigt från skolan känns ju inte bättre, vad kan man göra då som inte kostar nåt. Någon som har lite tips kanske?

I går var vi ju som sagt och firade lilla Astrid och Rebecka. Var en riktigt mysig eftermiddag med fika och kompisar, blev en hel del kort tagna. Några av dem är i förra inlägget.

Har inte så mycket roligt att skriva just nu så jag får nog återkomma. See ya. Pöss

Fototema-Astrid


Hälsa på lilla nya familjen

Idag får vi äntligen träffa lilla söta Astrid och mamma Beckis och pappa Darre!!! Det här har jag väntat på jättelänge känns det som. Vi ska passa på att fira Beckis som fyllt år. Tror att Jimmy följer med oxå, han vill ju se bebben han me. 

Kram kram

Partypinglan Johannna är hemma och hälsar på

image163

Åh jag blir helt rörd...

...Beckis och Darre blev föräldrar igår till lilla Astrid 50 cm lång och 3300g tung....lätt. Som tre liter mjölk ungefär. Hoppas man får träffa lilla sötisen snart. Ska ner på stan nu och köpa en present jag har kollat in. Beckis fick en riktigt bra födelsedagspresent, hon fyllde nämligen år igår.

I förrgår, torsdags alltså, fick min kusin i Gävle också en liten bebbe. Gabriel ska han heta. Massor med söta små bebisar runt omkring myyyyyyysigt!!!

Glad påsk :)

image162

Jobba sen kanske softa lite

Idag ska jag jobba hemifrån, eller rättare sagt jobbar jag hemifrån för jag har redan börjat. Får se om jag går till skolan sen, beror lite på vad jag hinner med. Var på möte med tjejjouren igår igen, alltid lika trevligt :)

Igår kom min jacka som jag beställt (se bilden som jag la in häromdagen på bloggen, för jag kan inte lägga in bilder idag igen...suck) Den va riktigt bra, blev glatt överraskad. En vanlig svart parkas, skitskön!

Vet inte vad jag ska göra idag efter att jag arbetat klart. Kanske försöka och få tag på Mia och se om hon kan luncha, måste lämna tillbaka några filmer vi hyrt oxå. Inside man med Denzel Washington och Jodie Foster rekomenderar jag varmt. Riktigt bra!!!

Har ni några filmtips?

Kram

Måndag igen...

...helgen går alltid för fort. Som vanligt är jag dålig på att skriva på helgen, då är det ju massor med andra saker man ska hinna med. I fredags åt jag lunch med Jimmy och Hellström på dagen. Jobbade massor med projektet och var förbi Aktionskammaren för att prata med Jenny. På kvällen hade ju Sandra fixat ihop en middag på Kossan med gamla jobbarkompisar. Det va riktigt, tiktigt trevlige, tack Sandra.

På lördagen och Söndagen spelade Jimmy innebandycup. Jag sprang emellan sporthallen och tvätten här hemma och tillslut kom de till final, men förlorade den och kom tvåa. På lördagen var vi ju och såg Joe Labero på Hamburger börs. Det var riktigt kul. Först åt vi middag där. Gott men dyrt, servicen var lite halvkass dessutom så det var lite trist men i det stora hela var det en riktigt bra kväll.

I går kväll tog vi en promenad och passade på att hyra filmen Talladega nights. Riktigt besviken. Trodde den skulle vara aprolig men den var så dålig att jag somnade efter en knapp timme, inte värd att se!!! Vi hyrde en till film med Denzel också, men den ska vi se ikväll.

Nu ska jag knalla iväg till skolan och jobba. Mamma ringde förut hon kanske skulle komma in til stan så det kanse blir en lunch och lite shopping med henne. Ikväll är det dags för möte med tjejjouren igen. Som sagt det rullar på som vanligt...

Roliga tuggummiaskar

Hoppas ni ser vad det står på askarna trots den dåliga bildkvaliten. Jag tror det är Angelica i min klass som lämnat dessa i skolan. Jag tyckte de va lite roliga så jag var tvungen att ta lite bilder.

Äntligen kan jag lägga in bilder

Här är jackan jag beställde förra veckan, från ellos faktiskt.
186091-157