Bra helg

Det här har verkligen varit en bra helg. Igår tog jag och Jimmy det mest bara lugnt och hade lite mysigt. På förmiddagen tvättade vi bilarna och sen tog vi lillbilen och åkte runt lite. Va ute och tittade på ett hus som är till salu där syrran bor (OBS! Vi ska inte köpa hus, men vi var lite nyfikna på vilket hus det va) Efter det åkte vi till stan och fikade med Alex, Fredrik och barnen. Jimmys pappa kom förbi en sväng oxå. Åkte hem och åt lite lunch och sen stack vi iväg och lämna en cd till Fredrik. På kvällen gjorde vi pizza, tittade på film och hade myyyyysigt.

Nu är det söndag. Våran tvättdag. Vi har inte så mycket tvätt så det är riktigt skönt, får se vad som händer idag. Vi har pratat om allt från att slappa i trädgården, grilla till att spela badminton eller åka årets premiärtur på inlines...vi får se vad som händer och vad vi orkar, man brukar ju kunna slappa till på söndagar.

I dag fyller min allra bästaste Mia år. Tyvärr så jobbar hon så det blir nog inget fira idag. Men firad kommer hon att bli!!! Hipp hipp hurra hurra hurra!!!!!

Kommentarer
Postat av: Kitty

Lät som en mycket bra helg! ses i morgon! kram


Gör mig glad :)

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback