Ikea, fika och OT´s

Gårdagen började med snökaos....frågan va om jag och Beckis skulle åka till Ikea eller hoppa över det eftersom det va snöigt på vägarna.....Vi åkte ändå.

Efter 1,5 timmar som det tog att komma dit var vi redan uttråkade och trötta.....vi kom på att vi inte är riktiga Ikea-människor....Jag förkyld och Beckis med öronont....men vi traskade runt och runt och runt och gjorde tappra försök till shopping innan det va dags för mat. Men inte heller den föll oss i smaken då vi vid den tiden riktigt ordentligt hade kommit igån med vårat gnällande, men vi fick i alla fall i oss lite pommes innan vi med nya "krafter" tog tag i sista våningen.... När vi väl kom ut från detta Mecka för gravida och barnfamiljer hade vi oxå haft äran att stå 40 min i kö....det tackar vi för ;) Men vi shoppade faktiskt lite ändå, även om jag inte kom hem med ett soffbord som jag önskat. Jag handlade överkast, sängöverdrag, förvaringsboxar, galgar och kuddar.....men kors i taket....inga ljus eller servetter.

Väl hemma hann jag väl blinka i 5 minuter innan det var dags för mig och Jimmy att åka till syster yster + familj där det bjöds på fika....riktigt mysigt och trevligt.

Idag blev det lunch på OT´s med Sandra x2, Sara, Lisa och lilla lilla Alice. Mycket trevligt....sen bestämde söta Lisa att hon ville fika direkt efter maten.....jajja....vi var väl inte helt sena med att haka på den tanken så det blev kaffe på Georges. Gjorde en snabb avsökning i Vero Moda, MQ och Bianco.....men måste nog säga att jag är rätt trött på alla reakläder nu.....jag vill ha nya grejer i affärerna NU!!!!!!! På George träffade jag "min nyvunna portugisiska vän" oxå så det va trevligt med en liten pratstund.

Nu är hela helgen kvar och jag ska bara njuuuuuuuta så jag känner att jag har gjort allt jag vill med ledigheten innan jag börjar på praktiken igen på måndag.

Puss

Kommentarer
Postat av: Teo

Alltså, det händer alltid massa saker i ditt liv. Eller så är det bara jag som är anti-alla-andra =)

Trevlig helg! Kram

2008-01-04 @ 18:09:06
Postat av: Lilla jag

Vaddå för "vän"?


Gör mig glad :)

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback