But(t) why?!



Årets näck har korats...viktig titel, eller? Satt nyss och tittade på tv4 morgon-tv med Annika Jankell (som förövrigt är den sämsta tv-människan någonsin) när hon pratade med årets näck. En kille som spelar fiol näck i någon bäck (hihi rim) och massor med människor som sitter och lyssnar, tittar och tar kort. Men varför?! Förstår inte riktigt nyhetsvärdet i detta...? Dessutom hade Annika Jankell som även vanligtvis har svårt att "hålla tråden" svårt att koncentrera sig under denna intervju och nakenchock...som sagt but why? ...men kanske bara jag som e tråkig, vad vet jag :P

Annars har morgonens bästa varit att titta på när Emilia pratar och skratarmed/åt speldosan hon fått av farmor. Waaaaay mycket bättre än näcken ;)

Idag kommer Storebror så vi kommer ha full rulle och komplett familj här veckan som kommer. Hoppas på att det blir lite sol så man kan åka och bada, sola och "picknicka" och ha det mysigt. Så svårt när det regnar och är grått när man har en sprallig, rastlös och uttråkad sjuåring hemma. Så hej och hå nu hjälps vi åt att be till vädergudarna......please :)

Puss

Kommentarer
Postat av: Kitty

Tack :)

Vi är sååå nöjda med bilderna.



Ja vi hoppas på sol!

Postat av: Kitty

Ja det blev ca 30 bilder :)



Ja vi tänkte också att det skulle vara fint att sätta upp bilder vid barnsängen :)

2011-07-16 @ 15:02:02

Gör mig glad :)

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback